vineri, august 29, 2014

Mesaj de la Matei din 12 august 2014

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Cativa dintre numerosii cititori care pun intrebari legate de epidemia de Ebola, se refera la ea ca fiind panica Ebola si pe buna dreptate, deoarece frica reprezinta unul dintre motivele pentru care virusul a fost raspandit din nou. Atunci cand a fost dezvoltat in laborator, de catre oamenii de stiinta ai Illuminatilor, cu aproape 40 de ani in urma, intentia a fost una dubla: pe de o parte, aceea de a crea o pandemie si pe de alta, de a instila oamenilor acea frica ce insoteste bolile virulent contagioase. 
Noi nu incercam sa minimizam gravitatea bolii de astazi, spunand cala momentul respectivea chiar constituia o boala de temut. S-a imprastiat rapid si a luat multe vieti, inainte de a putea fi controlata, epidemia conducand la o negativitate agresiva, cauzata de numarul mare de mortide durerea, haosul si frica produse. Acum, persoanele sanatoase, care iau aceasta boala si primesc tratamentul corespunzator, isi pot reveni si, la fel ca si in cazul oricarei alte boli serioase, persoanele care mor sunt cele care aveau sisteme imunitare slabite, inca dinainte de expunerea la Ebola sau cele ale caror sisteme au fost afectate in mod serios, de oboseala cauzata de ingrijirea celorlalti bolnavi. De data aceasta, Illuminati nu vor mai ajunge nici macar aproape de gradul de negativitate pe care si-l doresc asa cum s-a intamplat si cu alte incercari ale lor relativ recente, de a decima populatia Pamantului.
S-ar putea sa va amintiti ca, numai cu cativa ani in urma, au aparut pe rand SARS, gripa aviara, gripa porcina si reluarea acesteia, sub forma N1H1 toate fiind insotite, de fiecare data, de o publicitate globala legata de pandemia ingrozitoare pe care o reprezentau, imediat dupa ce fusesera puse primele diagnostice pentru fiecare dintre ele, de fiecare data existand si un vaccin gata sa fie folosit. Publicitatea intensa si reclama zgomotoasa facuta vaccinurilor au durat foarte putin, deoarece de fiecare data, s-a dovedit ca avand in vedere numarul scazut al victimelor, nu era de fapt vorba despre nicio pandemie. Oamenii de stiinta din randul Lucratorilor intru Lumina au neutralizat virusii din vaccinurile menite de fapt sa ii raspandeasca, in loc sa preintampine acele boli si toate s-au dovedit a fi esecuri totale din punct de vedere al atingerii scopului urmarit, acela de a elimina miliarde de oameni, pe care Henry Kissinger, varful Illuminatilor, ii numea cei care manca inutil.
SIDA, care a fost dezvoltata in laboratoare, cam la cinci ani dupa virusul Ebolaa avut mult mai mult succes in ochii Illuminatilor. Daca in cazul Ebolei si al celorlalte boli mai recente pe care le-am mentionat, simptomele apar imediat, SIDA care se propaga in parte prin contact si in parte prin asa numitul tratament pentru HIV  se dezvolta foarte incet si este transmisa de indivizi aparent sanatosi. Astfel, inca de cand a fost raspandita in randurile populatiei, ea si-a urmat, pe parcursul anilor, cursul natural. Facand asta, ea le-a permis milioanelor de vicitime ale sale, cat si tuturor celor care le-au iubit si le-au ingrijit, sa isi traiasca experientele cuprinse in contractele sufletelor lor. 
Cu toate acestea, este logic sa te intrebi de ce aceasta boala, ca si atacul mortalei Ebola, au scapat de sub control si de ce alti virusi, dezvoltati mult mai tarziu, in acelasi scop, nu au facut-o. Sunt doua motive. Virusii SIDA si Ebola au fost fabricati si raspanditi inainte de alegerea libera a Gaiei de a nu permite eliminarea in masa a populatiei sale, prin nici un fel de mijloace si de acceptarea de catre Dumnezeu a solicitarii ei, ceea ce a condus la daruirea inspiratiei necesare sufletelor luminoase, pentru a impiedica punerea in practica a planurilor Illuminatilor. Al doilea motiv este acela ca, in urma cu 30 de ani, era mai putina Lumina atat pe planeta, cat si in cadrul populatiei si corpurile erau mai vulnerabile la boala. 
S-ar putea ca intensa publicitate din jurul Ebolei sa stea la originea numeroaselor mesaje legate de alte probleme de sanatate, pe care le-am primit, asa ca vom raspunde intrebarilor care apar cel mai frecvent: cum putem sti care simptome sunt legate de inaltare si care nu sunt, in ce masura ne afecteaza sanatatea hrana modificata genetic, cat de mult ne afecteaza toxinele provenite din deversarile chimice in atmosfera, ce putem face pentru a ne intari sistemul imunitar, ce determina energia scazuta si oboseala cronica, cand vor disparea toate bolile. 
In toate aceste situatii raspunsul este Lumina remediul universal si va oferim cu bucurie informatia de care aveti nevoie pentru a absorbi mai multa Lumina. Din totdeauna, scopul mesajelor noastre a fost acela de a oferi iluminare, indrumare si incurajare, pe parcursul acestor faze transformatoare prin care trec planeta si locuitorii ei, mai ales ca, in contextul vibratiilor care prevaleaza acum, care fac binele sa fie mai bun si raul sa fie mai rau, sa va purtati de grija in mod corespunzator, de minte, corp si spirit este ceva vital! Avand o buna sanatate, mesajele sufletului ajung mai usor la constiinta, iar sufletul vostru va spune sa vedeti dincolo de iluzie, sa va deschideti mintile si inimile in fata realitatii a cine sunteti asta inseamna inaltarea!  
Acum, nivelele ridicate de energie de pe Pamant produc o multitudine de anomalii fizice, mentale sau emotionale, cum ar fi dureri, schimbari de temperament, nevoia de actiona impulsiv, nervozitate, confuzie, oboseala, uitare, congestia pieptului, depresie, greata, mancarimi, arsuri, constipatie, diaree sau slabiciune generala. Daca un sistem din corp este mai slab sau mai putin fortificat decat celelate, sistemul respectiv devine susceptibil la orice boala care il poate afecta. Atunci cand aceste senzatii sau afectiuni se datoreaza vibratiilor ridicate, care schimba structura celulara din cea bazata pe carbon, intr-o structura cristalina, indivizii sanatosi se ajusteaza rapid si simptomele dispar pana la urmatoarea suprasarcina energetica, ce va fi, la randul ei, urmata de o alta ajustare rapida si asa mai departe, cu cat mai multa Lumina exista intr-un corp, cu atat mai putin observabile devin efectele. 
Fiti atenti la faptul ca simptomele asociate inaltarii pot constitui si semne ale unei probleme de sanatate, aflate in evolutie. Daca ceea ce vi se intampla persista sau se inrautateste, va rugam sa consultati specialistii de preferat specialisti in medicina pe care voi o numiti holistica sau alternativa, care vor sti ca medicamentele alopate pot exacerba o boala, in timp ce ingredientele naturale, in doze corespunzatoare, pot avea efect de ameliorare.  
Mai este si un alt factor important. Pentru echilibrarea altor vieti sau pentru completarea unor lectii karmice neincheiate, unele suflete aleg o boala grava, o afectiune cronica sau o invaliditate, o depresie profunda sau o functionare mentala aberanta. In asemenea cazuri, chiar si cei mai buni specialisti in medicina sau lucratori cu energie nu vor putea trata, cu succes, boala. Acest lucru nu inseamna ca energia Iubirii-Lumina, pe care o preiau Lucratorii intru Lumina, nu poate ajunge la persoanele suferinde, atata doar ca sufletul lor nu permite activarea mecanismelor de auto-vindecare ale corpului. 
Oricine poate trimite Iubire-Lumina oricui oamenilor din intreaga lume si planetei Pamant insasi fluxurile de energie ajungand la destinatia dorita, deoarece in constiinta universala nu exista separare constiinta este Unimea tuturor lucrurilor. Si niciodata nu va impiedica sau nu va intarzia o boala fizica, mentala sau emotionala, inaltarea personala a unui individ care traieste in conformitate cu contractul sufletului sau. 
Trecand mai departe, cu exceptia cerealelor pentru cultura agricola unica care isi au originea in lacomie si sunt incarcate de negativitate hrana modificata genetic este in general considerata a fi mult mai daunatoare decat e in realitate. Publicitatea repetata, legata de orice situatie, genereaza o credinta larg raspandita si ceea ce cred oamenii devine realitatea lor. Prin urmare, credinta ca alimentele modificate genetic sunt daunatoare va produce orice efecte negative le atribuie consumatorii, iar adevarul este ca produsele chimice din mancarea procesata, ingrasamintele, ierbicidele si produsele farmaceutice, steroizii si antibioticele cu care sunt hranite animalele din lantul trofic sunt cele periculoase pentru sanatatea voastra. 
Alimentele cele mai pline de Lumina sunt legumele si fructele si, daca va permiteti, mancati produse crescute organic, alegeti carnea animalelor certificata ca fiind fara aditivi si fructe de mare crescute natural sau cultivate corespunzator. Daca acestea sunt prea scumpe pentru voi, nu va faceti ganduri negative legate de ceea ce mancati! In dieta, ca si in orice altceva, gandurile pozitive sunt puternice si la fel si Lumina recunostiintei fiti recunoscatori pentru mancarea voastra, cereti-i sa serveasca binelui vostru cel mai inalt si credeti ca asa este!
In cele din urma, solul, aerul si apa voastra vor redeveni pure si nutrientii pierduti din mancare vor fi restaurati. Structura celulara cristalina a corpurilor va inflori cu ajutorul fructelor, legumelor, nucilor si cerealelor, carnea si fructele de mare nu vor mai fi doar placute la gust, alergiile alimentare vor disparea si la fel si prolificele chimicale ale zilelor noastre.
Chiar daca toxinele din toate sursele va afecteaza in mod negativ sanatatea, mecanismele de auto-vindecare ale corpurilor rezista sau reduc la minim cele mai daunatoare efecte, atunci cand sistemele imunitare functioneaza in mod optim. Lumina este esentiala pentru mentinerea unui grad ridicat de imunitate si cel mai bun mod de a absorbi Lumina este prin ganduri si sentimente pozitive. In acest sens, va rugam sa va amintiti sa fiti recunoscatori ca echipajele navelor spatiale isi folosesc tehnologia pentru a neutraliza sau a reduce cat mai multe dintre toxinele continute in deversarile chimice in atmosfera, elementele radioactive si toti ceilalti factori poluanti din pamantul, cerurile si apele voastre.
Absorbtia Luminii le vine mai natural persoanelor care au un stil de viata echilibrat. Alaturi de urmarirea recomandarilor facute de specialistii in sanatate si de nutritionistii vostri, urmatoarele cateva sugestii suplimentare va vor ajuta sa va capatati sau sa va recastigati echilibrul: petreceti cat de mult timp puteti intr-o singuratate calma, bucurandu-va de Natura. Hraniti-va talentele si permiteti-i exprimarii voastre artistice sa curga. Fiti buni cu oamenii si cu animalele si reactionati cu calm la surprizele si confruntarile neplacute. Alegeti lecturi si moduri de divertisment usoare si ascultati o muzica melodioasa. Zambiti si radeti des! Aurul monoatomic, cunoscut poate mai bine pentru imbunatatirea functionarii creierului si pentru cresterea claritatii spirituale, intareste si el sistemul imunitar. 
Energia scazuta si oboseala cronica nu sunt legate de inaltare, in masura in care ele ar indica daca o persoana traieste intr-un mod indumnezeit, ele inseamna insa ca in corp este o deficienta serioasa de Lumina. Aceasta lipsa poate fi rezultatul uneia sau mai multor afectiuni nediagnosticate poate fi inceputul unei boli sau a unei afectiuni debilitante, a unui dezechilibru metabolic sau hormonal, al deshidratarii sau al unor alergii alimentare severe. Grijile intense pot mentine nivele joase ale energiei. Alte cauze ar putea fi: expunerea prelungita la radiatiile provenind de la computere, televizoare si telefoane mobile, expunerea la chimicalele din medicamentele alopate, o dieta saraca in nutienti sau efectele poluarii.
Oricare sau mai multe dintre aceste posibile motive ale oboselii si energiei scazute se pot adauga la, sau mai degraba sunt cauzate de emotiile lipsite de Lumina. Fie ca sunt profund suprimate sau vehement exprimate, sentimentele de tipul fricii, furiei, resentimentelor, vinovatiei, remuscarilor, amaraciunii si invidiei secatuiesc energia, iar o scurgere foarte des intalnita o constituie relatiile dezechilibrate sistemul emotional al persoanei cu energia joasa este preponderent feminin, in timp ce al celeilalte este masculin. Asta nu are nimic de-a face cu sexul, ci numai cu alcatuirea energiei persoanei respective si o relatie dezechilibrata poate exista intre parteneri de o viata, frati, parinti si copii, angajati si angajator, vecini, prieteni, co-proprietari ai unei afaceri, coechipieri oricare doi indivizi aflati in orice tip de relatie care implica contactul frecvent si apropiat. 
Gandindu-ne ca energia este Lumina si ca Lumina este forta vietii corpului, persoana cu energie masculina stoarce viata din persoana a carei energie este feminina. Cand un asemenea aranjament este karmic, rareori el dureaza toata viata. Lectia este completa, atunci cand individul obosit ia masuri pentru a remedia relatia sau iese din ea. Daca persoana nu face nimic si lucrurile continua asa cum sunt, expresia pe care o folositi voi Ea/El ma omoara nu va fi departe de adevar. 
Unele contracte ale sufletului includ despartirea drumurilor celor doi, astfel incat fiecare sa poata trai lectiile vietii, cu alti oameni. Acest lucru se aplica deseori partenerilor care au copii toti cei din familia respectiva aleg sa castige cunoasterea oferita de relatia dezechilibrata a parintilor. Alte contracte cer ca ambii indivizi sa recunoasca nevoia de a-si imbunatati relatia si dorinta de a face schimbarile necesare pentru atingerea acestui obiectiv. In orice caz, deoarece nimeni nu stie ce este in contractul lui sau al ei, sufletul transmite mesaje puternice, asemanatoare unor imense sageti care indica directia experientei alese. Liberul arbitru este insa judecatorul suprem si, ca si in alte situatii, persoanele aflate intr-o relatie dezechilibrata pot alege sa ignore indrumarea sufletului si cand o fac, alte vieti le vor oferi mai multe ocazii de a privi si invata.
Boala ca atare nu va disparea, pana cand populatia nu va fi absorbit destula Lumina, pentru a crede ca poate fi lipsita de boli credinta creeaza realitatea. Acest lucru include si intinerirea organelor disfunctionale si cresterea membrelor lipsa regenerarea si restaurarea nu se vor intampla brusc, deoarece aceste procese necesita si ele credinta. 
Oamenii care cred, fara nici un dubiu, ca se pot recupera din paralizie sau ca inima le va functiona perfect fara pacemaker, de exemplu, vor reusi acest lucru mai devreme decat cei a caror credinta oscileaza si cu mult mai devreme decat cei care se indoiesc ca ar avea vreo capacitate in acest sens. Este vorba despre cat de multa Lumina a impregnat mintea, corpul si spiritul si, in acest moment, majoritatea lumii voastre nu crede ca ceva atat de magic, cum ar fi inlocuirea protezei dentare cu propriii dinti noi, ar putea fi catusi de putin posibila.  
Intr-o buna zi, toti cei din lumea voastra vor sti nu numai cat de magnific sunt proiectate corpurile voastre, dar si cat de magnific de puternice va sunt sufletele! Preaiubiti frati si surori, suntem nerabdatori sa va vedem descoperindu-va cunoasterea si capacitatile inascute si ocupandu-va locul de drept, in familia noastra universala, ca suflete multi-dimensionale ce sunteti.
________________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
suzy@matthewbooks.com; 

Un comentariu: