joi, iunie 25, 2015

Raport energetic pentru luna iunie (ii multumim Alexandrei)
Jennifer Hoffman
Luna mai a fost o luna care a avut foarte puțin de-a face cu Mercur retrograd, chiar daca a existat o anumita influenta. Am scris inRaportul energetic pentru luna mai, ca avea sa fie o luna in care sa „trecem la acțiune” – si ASA a si fost. Acțiunea implica însa multe alte lucruri, pe langa a te apuca direct de treaba. E nevoie de multa planificare si pregătire pentru a trece la acțiunea propriu zisa – si despre asta a fost vorba in luna mai. In timp ce ma pregateam sa imi lansez racheta in stratosfera, am uitat sa verific daca ajunsese pe rampa de lansare, cu toate sistemele „gata de drum”. In luna mai, fiecare pas inainte a scos la iveala ceva ce trebuia curatat si a fost nevoie de acest lucru pentru a ne putea alinia cu ceea ce suntem pregatiti sa facem in iunie si a putea integra aceste lucruri. In luna iunie avem de-a face cu unele provocari, cea mai mare fiind aceea de a iesi dintr-o perioada foarte lunga in care am simtit lipsa mobilitatii si a libertatii si de a ne permite sa visam ceva cu adevarat maret.
Dupa primele cinci luni ale anului 2015, luna iunie poate parea usoara, dar asta este doar la suprafata. Mai stiti ratele care aluneca atat de usor, pe suprafata apei? Noi nu le vedem piciorusele care se misca energic sub apa. Alunecarea cu gratie si usurinta este intotdeauna insotita de mult efort consecvent, de angajament si intentie focalizata. Luna trecuta am scris despre separarea „graului de neghina” – si asta vom vedea acum. Cine e gata de schimbare si cine nu? Vom afla in aceasta luna in care e timpul sa punem in practica ceea ce predicam.
Luna aceasta incepe cu o luna plina si multa actiune in Gemeni. Am vazut intotdeauna Gemenii ca pe casa karmei si cred ca acest lucru este foarte neglijat in comunitatea astrologica. Dar cu Soarele, Marte, Mercur si Saturn si cu luna noua evidentiind, in mod activ, aceasta casa, asteptati-va la unele reamintiri ale ciclurilor karmice ale grupurilor de suflet, ale sufletelor pereche si altele asemenea, mai ales ca Mercur se afla in toata aceasta luna intr-un aspect al ciclului sau retrograd. Este bine in aceasta perioada sa va verificati de doua ori comunicatiile, sa pastrati un timp de rezerva, atunci cand calatoriti si sa nu lasati detaliile la voia intamplarii.
Cea mai importanta actiune in aceasta luna este legata de energie, deoarece acum putem incepe sa lucram cu expansiunea energiei pe care am creat-o cu toata munca noastra anterioara de vindecare si eliberare. La un moment dat, eliberarea si vindecarea trebuie sa se incheie si trebuie sa incepem sa actionam. Este ca si cum ai petrece ore bune gatind ceva ce, la un moment dat, trebuie pus pe masa si mancat. Dar este si timpul alegerii si al deciziei si acum vom putea sa ne dam seama ce anume este gata pentru actiune si ce nu, deoarece desi toata lumea poate trece la actiune, s-ar putea ca atunci cand se vor confrunta cu aceasta decizie, nu toti sa aleaga aceasta varianta. Orice frici legate de schimbare si transformare, de parasirea zonei de confort, indiferent cat de blocata si inconfortabila ar fi ea, vor iesi acum la suprafata.
Intr-o nota foarte pozitiva, conjunctia Venus /Jupiter din Leu le da lucrurilor potentialul de „vise ce se pot implini”, asa ca asigurati-va ca visati maret si asteptati-va la rezultate si recompense pe masura. Acesta este un aspect expansiv, care poate aduce ce este mai bun in toate. Poate aduce si ce este mai rau, asa ca lucrurile care merg, vor merge foarte bine, iar cele care nu merg, vor fi cu adevarat ingrozitoare. La sfarsitul lunii se alatura si Uranus, asa ca ne putem astepta la unele surprize si rezultate neasteptate.
Asta compenseaza pentru Saturn retrograd care se intoarce pentru ultima data in Scorpion, o ultima conexiune cu un ciclu care a inceput in 1985. Acest aspect dureaza pana la mijlocul lunii septembrie, asa ca fiti atenti la orice „exploziii din trecut” care va ies in cale, mai ales lucruri care s-au intamplat cu treizeci de ani in urma si care apar din nou. Ce veti face diferit de aceasta data? Puteti repeta un ciclu sau puteti crea o cale noua, alegerea va este intotdeauna la dispozitie.
Un alt lucru important este cuadratura Mercur/Neptun aflata in desfasurare, care nu pare sa fie cine stie ce, dar este, in realitate, extrem de importanta. Este piesa lipsa care ne permite sa vedem imaginea de ansamblu, sa vedem adevarul din spatele „adevarului”, sa indepartam valul minciunii in spatele caruia ne place uneori sa ne ascundem. Mercur reprezinta acel detaliu important, care da peste cap intregul proces; Neptun este lucrul cu care ne putem pacali sau putem fi pacaliti, ceea ce reprezinta un alt aspect al pacalelii de sine.
De exemplu, sunteti pregatiti sa plecati intr-o excursie cu masina si motorul se arde dupa primele 50 de km pentru ca ati amanat de luni de zile sa schimbati uleiul. Sau asteptati un telefon important si va moare telefonul exact atunci cand primiti apelul, pentru ca ati uitat sa il incarcati. Exista multa inselaciune in jurul nostru, mare parte deghizata in adevar. Aceasta este si luna in care incepe in SUA exercitiul militar Casca de Jad, un exercitiu foarte mediatizat si privit cu suspiciune. Cu Mercur in cuadratura cu Neptun si in acelasi timp cu conjunctia Venus/Jupiter in trigon cu Uranus, adevarul in legatura cu acesta va iesi la iveala pe cai ce nu vor putea fi ignorate. Si daca, Casca de Jad incepe cu Mercur stationar retrograd, in opozitie cu Saturn si in cuadratura cu Neptun, perspectivele de a se putea ascunde adevarul si de a putea minti nu arata prea bine. Daca aveti ochii deschisi, veti vedea cu claritate.
Avem o mare alegere de facut in aceasta luna, una pe care am facut-o deja pe mai multe niveluri si acum trebuie sa o integram in viata de zi cu zi. Amintiti-va ca a „crea raiul pe pamant” este o integrare, nu o preluare. Am scris inca din 2011, despre Constiinta Christica pe care o intrupam ca divin omenesc in comparatie cu Constiinta lui Christos, cea care reprezinta vindecatorul martir. Sunteti pregatiti sa acceptati puterea de a ne integra divinitatea in omenesc? Putem elibera credintele polarizate, pe care le avem despre spirit, ca fiind „bun” si despre omenesc, ca fiind „rau”? Niciun fel de polarizare nu ajuta. Nu putem fi prea spirituali sau prea umani si dualitatea este noul cuvant cheie pentru noi. Gata cu ori/ori, ne aflam acum in spatiul ambelor variante, sau mai bine spus, avand in vedere cresterea capacitailor noastre multi-dimensionale, in spatiul variantelor multiple.
La un momend dat, trebuie sa ne oprim din lucrarea de vindecare si sa trecem la actiune, pe baza celor invatate. Ne temem sa nu repetam trecutul? Aceasta este o alegere, impreuna cu alegerea de a ne folosi noua constienta si intelegere pentru crearea unor cai noi, pe care sa le urmeze energia. Noi cream realitatile noilor paradigme si avem foarte mult sprijin sa incepem acum. Depinde insa de modul in care ne orientam energia, in directia rezultatelor pe care le dorim. Intentia creaza calea pe care o urmeaza energia si credintele creaza expansiunea sau limitarea ce guverneaza cat de multa energie vom aloca.
In lumina tuturor lucrurilor care se intampla in luna iunie – Mercur retrograd care ocupa locul din spate in Gemeni, in opozitie cu Saturn retrograd si in cuadratura cu Neptun – va puteti probabil astepta la anumite clarificari in legatura cu karma, cu contractele si conexiunile sufletelor, sau cu sufletele pereche, clarificari ce va vor ajuta sa ajungeti la incheiere acolo unde este nevoie acum sau unde trebuia de mult sa o faceti. Si adevarul va fi destul de cumpanit in aceasta luna, adevarurile pe care le stim, cele pe care nu le stim, cele pe care nu vrem sa le stim, ca si cele cu care avem nevoie sa ne confruntam, toate vor iesi intr-un final la iveala.
Iata cateva intrebari pe care sa vi le puneti in aceasta luna:
Aveti obiceiuri inconstiente care ar putea fi revizuite, inclusiv viziunea voastra asupra adevarului?
Exista adevaruri, in forma credintelor, pe care aveti nevoie sa le schimbati acum, sau sa ii permiteti unui nou nivel de constiinta sa devina adevarat pentru voi?
Au devenit conexiunile voastre atasamente si serviciul adus celorlalti este oferit dintr-o pozitie de scalv, in loc de stapan?
Puteti sa va stabiliti, in mod egoist, noi intentii in viata, astfel incat sa operati la vibratia voastra potentiala cea mai inalta si sa va stabiliti cele mai ample intentii?
Ce inseamna Constiinta Christica pentru voi si daca sunteti pregatiti sa nu mai fiti Vindecator Martir si sa va ganditi la ce poate insemna viata dintr-o perspectiva mai puternica si concentrata pe sine insusi?
In aceasta luna avem un sprijin uimitor sa visam cu adevarat maret, pentru a fi apoi pregatiti sa actionam focalizat, spre a face aceste vise parte din realitatea noastra, tinand cont ca a actiona include planificarea si pregatirea. Trebuie sa ne indreptam energia in directia in care vrem ca ea sa curga, inainte de a crea rezultatele pe care le asteptam. S-ar putea sa fii gata sa iti lansezi racheta in stratosfera, dar mai intai asigura-te ca ea se afla pe platforma de lansare, ca are rezervorul de combustibil plin si ca se indreapta in directia corecta.
Sa aveti o luna minunata.
Copyright (c) 2015 by Jennifer Hoffman. All rights reserved

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu