sâmbătă, mai 18, 2013

CUM SA TRANSFORMAM ENERGIA NEGATIVA IN ENERGIE POZITIVA?



Iata o metoda eficienta pentru a transmutarea energiei negative, extrasa din cartea Leac pentru Pamant, scrisa de Sandra Ingerman si publicata de Editura for You.
“Imagineaza-ti sufletul ca pe un lac sau o bucata de pamant. Vizualizeaza-te inotand in lac sau mergand pe acea bucata de pamant. Observa cat de mult gunoi asteapta acolo pentru a-l culege si a-l transforma.
Mai intai, practica transmutarea intr-un spatiu privat si sigur inainte de a face acest proces in spatii publice. La sfarsitul fiecarei zile, reflecta asupra evenimentelor si interactiunilor tale. Daca percepi o energie negativa, permite-i sa iasa la suprafata.
Pe masura ce spui, cu voce tare sau incet, care sunt sentimentele tale, adauga aceasta fraza: “Cer ca aceasta energie din aceste emotii sa fie transmutata in energia vindecarii, a luminii si a iubirii.”
Poti sa-ti aduci aminte ca ai deveni iritat in urma interactiunii cu un coleg, ca te-ai simtit frustrat in trafic sau ca ai fost furios cand s-a inchis usa liftului in fata. Poti sa rejoci intreaga scena cu ochii mintii.
Cand iti amintesti de formele gand negative pe care le-ai proiectat atunci, mergi inapoi in scena respectiva si spune-ti incet: “Cer ca aceasta energie sa fie transformata in energie vindecatoare, plina de iubire si lumina.”
Mai departe, iti poti reaminti o situatie in care cineva a fost negativ la adresa ta sau in care ai simtit ca ai preluat ceva negativ. Conectecteaza-te la corpul tau si cere ca orice energie pe care ai absorbit-o sa fie eliberata in Univers si transmutata in energie vindecatoare, plina de iubire si lumina.
Este posibil si sa te protejezi de energia negativa chiar inainte de a veni in contact cu ea. Gandeste-te la un simbol care are, pentru tine, calitatile protectiei si ale sigurantei.
Mediteaza asupra acestui simbol pentru a te inconjura, la nivel fizic, cu o bariera de protectie atunci cand simti ca esti invadat de proiectiile negative ale celorlalti. Vizualizeaza-te inconjurat de acest simbol. Poate vei observa ca o culoare ti se potriveste mai bine decat un simbol. Daca e asa, inconjoara-te cu acea culoare.
Pentru a castiga beneficiile energiei pozitive, ramai constient de energia pe care o proiectezi si de energia care este directionata catre tine. Si apoi poti continua transmutarea energiei negative, care poate crea boala pentru altii si pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu