sâmbătă, septembrie 09, 2017

Mesaj de la Matei - 26 August 2017


      Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Sa incepem prin a raspunde mesajului primit de la un cititor si care este foarte asemanator cu numeroase altele pe care le primeste mama: „Fiecare lucrator intru lumina pe care il cunosc fie este bolnav, fie se afla intr-o situatie de neinvidiat. Ne face sa ne intrebam daca nu am muncit degeaba. Oamenii sunt in pragul epuizarii si nu mai au nivelul de energie necesar pentru a-i sustine pe ceilalti, nici pentru a da lectii si nici macar pentru a fi doar prezenti. Poate ne poate da Matei niste lamuriri.”
        Preaiubiti frati si surori, ati stiut inainte de a va oferi cu nerabdare voluntari pentru a ajuta la trezirea oamenilor de pe Pamant ca nu veti fi nici voi imuni la bolile fizice, mentale sau emotionale la care sunt vulnerabile aceste corpuri dense si ca nu veti fi scutiti de greutatile atat de obisnuite intr-o lume din a treia densitate. Dintre extrem de numeroasele suflete care s-au oferit, au fost alese doar cele mai puternice – si voi va numarati printre ele, deoarece puterea voastra interioara mare va ajuta sa depasiti obstacolele intalnite.
       Stim din experienta ca este mult mai usor sa alegi cu incredere o astfel de misiune decat sa gestionezi numeroasele ei probleme atunci cand tot ce stiai la nivel de suflet este uitat. In orice caz, pe langa avantajul unei constiinte avansate si a unei prezente spirituale constiente, voi aveti informatii pe care majoritatea oamenilor nu le au. Pentru a ramane la obiect, voi stiti ca energia joasa poate fi unul din simptomele corpurilor care se adapteaza la nivele vibrationale crescute si in cazul corpurilor pline de lumina, un simptom al schimbarii celulelor de la structura de carbon la cea cristalina. Efectele secundare ale procesului de adaptare pot fi reduse si in loc sa enumar sugestiile oferite in mesajele anterioare, o voi ruga pe mama sa noteze datele lor. [Mesajele din 4 iulie 2013 si 12 august 2014 postate pe www.matthewbooks.comcuprind cele mai multe detalii. Daca va simtiti deprimati, v-ar putea ajuta mesajele din 20 iulie 2010 si din 19 iulie 2015.] Multumesc, Mama.
        Mai stiti si ca descurajarea – poate ca lucrurile nu evolueaza in ritmul la care v-ati fi asteptat – emite vibratii joase, care nu numai ca reduc nivelele de energie, dar in virtutea legii universale a atractiei, nu fac decat sa atraga si mai multe situatii care sa genereze aceste sentimente. Si dragilor, departe de a fi „muncit degeaba”, aveti de fapt motive bune sa va simtiti incurajati! Lumina transmisa de civilizatiile puternice de departe si radiata din ce in ce in ce mai intens asupra planetei indeparteaza influenta Illuminatilor si a minioniilor acestora, aflati in guverne si in sectoarele economic, corporatist si militar. Nici razboiul rece, iluzoriu, cu Rusia, pe care l-au pus la cale si nici alte manevre ascunse nu isi vor atinge scopul de a declansa un al treilea razboi mondial. Statul Islamic pe care l-au finantat si sprijinit pierde teren. Voi evitati alimentele continand organisme modificate genetic si produsele chimice pentru agricultura, iar pericolele medicamentelor pe care le prescriu sunt din ce in ce mai cunoscute. Dezvoltarea in domeniul surselor de energie regenerabila le afecteaza mult profiturile provenite din industriile bazate pe utilizarea combustribililor fosili si chiar daca presedintele Statelor Unite s-a retras din     Acordul de la Paris, multe state se alatura altor natiuni din cadrul Acordului in eforturile depuse pentru scaderea „amprentei de carbon”. Iran nu va mai produce armament nuclear si daca orice tara va lansa rachete cu focoase nucleare, membri familiei universale vor preveni detionarea acestora.
        Facand comparatia cu starea lumii din urma cu doar cativa ani, acestea sunt cu adevarat niste realizari importante! In plus, se fac pasi incurajatori si in alte domenii cum ar fi: drepturile animalelor, utilizarea in mai mare masura a remediilor naturale, programe inovative comunitare si de restaurare a districtelor afectate si un accent reinnoit asupra artelor, care hranesc sufletul. Intr-adevar, mai sunt multe de facut si se vor face. Pe masura ce miscarile locale se extind si actiunile importante derulate in spatele scenei ajung sa aiba rezultatele dorite, toate popoarele se pot simti incurajate in legatura cu viitorul. Si mai mult dragilor, voi stiti ca in cele din urma viitorul chiar va fi Epoca de Aur a Pamantului in plina inflorire.
       Destul de probabil ca nu veti sta pe planeta pana cand aceasta isi va fi restabilit sanatatea si frumusetea originale, atunci cand oamenii vor putea calatori cu gandul oriunde isi vor dori in univers, vor putea materializa orice isi doresc si vor trai sute de ani in corpuri perfecte. Veti avea si voi experiente similare in alta lume si veti putea vedea glorioasa Epoca a Pamantului cu satisfactia de a sti ca ati ajutat civilizatia planetei sa o co-creeze. Si atunci cand va fi din nou un paradis, veti putea alege sa va intoarceti pentru multi ani ferciti in aceasta lume a pacii, iubirii si vietii in armonie cu Natura.
„Va avea eclipsa totala de soare efecte pozitive de durata in lume?” Da, va avea si a fost o imagine superba vazuta din punctul nostru de observatie. Pe perioada valului puternic de energie generat de eclipsa – valurile se formeaza treptat, nu lovesc asemenea unui fulger – am vazut lumina din interiorul multor oameni crescand de la cativa stropi la scantei, in timp ce altii straluceau asemenea unor reflectoare si toata activitatea din lumina a fost impulsionata. Valul a amplificat in egala masura trasaturile si comportamentele negative, ceea ce explica izbucnirile violente si agresivitatea sporita din saptamanile premergatoare eclipsei. Noua infuzie de lumina va conduce la scaderea numarului si eficacitatii acestui gen de actiuni si atitudini pana cand intunericul va disparea cu totul din societate.
       „Simt ca actualul presedinte si administratia lui ne oglindesc cele mai mari umbre. Sunt recunoscatoare pentru asta si sper ca acest lucru nu numai ca ne va da un imbold inapoi in lumina, dar ne va si ajuta sa eliminam elementele negative insidioase ce s-au intretesut in „evolutia” noastra. Faptul ca atat de multi oameni au permis asemenea comportamente atroce pentru doar pentru a dobandi sustinere politica ma face sa cred ca fie se vor scufunda odata cu aceasta barca, fie vor „evolua” ca sa spun asa.” Cititoarea se refera la presedintele Statelor Unite si la la administratia lui, comentariile noastre se vor referi insa la intraga familie de pe Pamant.
        Mai intai „ne oglindesc cele mai mari umbre”. Atunci cand observi ce face sau spune altcineva, reactia ta – aprobare, dezapropare, compasiune, furie, bucurie, tristete, sau oricare ar fi ea – oglindeste imaginea pe care o ai despre cine esti tu si exista tendinta de a transfera aspectele tale mai putin admirabile umbrelor mintii. Contemplarea a cat de mult sunt gandurile si actiunile tale aliniate cu imaginea ta de sine poate extinde constiinta treaza si poate genera sentimentul satisfacator de a fi sincer cu tine insuti. Aceasta introspectie poate cuprinde intrebari cum ar fi: Pot considera ca perspectivele diferite de ale mele au valoare? Sunt sensibil la sentimentele celorlalti in aceeasi masura in care imi doresc sa fie ei la ale mele? Las opiniile celorlalti sa imi influenteze deciziile? Ii judec pe ceilalti chiar daca nu le cunosc contractele sufletului? Sunt recunoscator pentru binele din viata mea, sau cred ca mi se cuvine? M-am iertat pe mine insumi si pe ceilalti, sau pastrez regrete si resentimente? Permit problemelor obisnuite sa ma dezechilibreze? Am incredere in propria intuitie sau mai caut surse externe pentru a gasi raspunsul?
          Pretutindeni in lume primim imbolduri care sa ne duca „inapoi la lumina” si acest lucru se intampla pe masura ce din ce in ce mai multi oameni se trezesc si stau pe picioarele lor. Chemarile adunarilor populare la „ pace nu razboi”, „iubire nu ura” si „drepturi egale pentru toti” rasuna in intreaga lume. Asta este lumina in actiune si in tot acest timp, lucratorii intru lumina s-au aflat in primele randuri.
         Ultimul mesaj la care ne vom referi include informatii pe care cititorul le-a atribuit unor „surse de incredere” in legatura cu numeroase factiuni extraterestre negative, care folosesc tehnologia pentru a „indeparta si a fura permanent suflete”. Aparent, intunecatii si-au intensificat eforturile de generare a fricii prin intermediul unor afirmatii neobisnuite in legatura cu ce se intampla atunci cand va disparea viata de pe Pamant. Urmatoarele sunt doua din numeroasele e-mailuri trimise recent mamei mele – raspunsul fiind o reamintire pentru toti cei care sunt familiarizati cu mesajele noastre si un semnal de alarma bine intemeiat pentru noii veniti.
„Au aparut recent cateva articole legate de Lumina/Tunelul si Fiintele care ne intampina dupa moarte, ca fiind concepute de intuneric pentru a interfera cu tranzitia noastra. Mai mult decat atat, se spune ca ne intalnim cu un grup de fiinte care ne inscriu imediat in alta misiune, subliniind faptul ca trebuie sa ne vindecam datoriile karmice. Este adevarat ca suntem intampinati de oameni care nu sunt ce par a fi, doar pentru a fi reciclati prin intermediul unei alte vieti? Este posibil sa fim deturnati din drumul spre casa pentru a ajunge intr-un loc care este asemanator raiului, dar nu este raiul?” Singurul adevar din cele de mai sus este ca „ trebuie sa va vindecati datoriile karmice”. Dar hai sa formulam acest lucru mai clar: sufletele aleg lectiile karmice pentru a ajunge la echilibrul de care au nevoie pentru a creste constient si spiritual,sau a evolua; completarea lectiilor reprezinta crestere si evolutie si acesta este scopul fiecarui suflet, in fiecare viata.
„Poti verifica ce am citit despre faptul ca Pamantul este o holograma si ca exista o retea de energie in jurul sau pentru a prinde sufletele in capcana unui ciclu fara sfarsit al reincarnarilor, asemenea unei „ferme de suflete” in care suntem prinsi astfel incat entitatile sa ne poata folosi energia pentru propriile lor scopuri? Este calea spre lumina de dupa moarte o capcana menita sa ne prinda si sa ne recicleze?”  Putem confirma ca Pamantul, asemenea restului universului, este o holograma si ca ciclul reincarnarilor continua pana cand sufletul se reintegreaza in Fiinta Suprema a acestui univers, apoi cu Creatorul, originea a tot ce exista in intregul cosmos. Restul informatiilor sunt false.
    Unii dintre cei care primesc mesaje se conecteza fara voie cu entitati inferioare care pretind ca sunt fiinte de lumina bine cunoscute si respectate, in timp ce alte mesaje primite prin channeling sunt scrise de indivizi intunecati de pe planeta. Informatiile provenind din acest surse pot contine o farama de adevar care sa rezoneze cu cititorii care sunt amagiti astfel sa dea crezare si partilor false si inspaimantatoare. Frica este exact ce intentioneaza sa genereze aceste surse intunecate – ei se hranesc cu vibratiile joase ale fricii si nu pot supravietui fara ele! Previziunile lor catastrofale, cum ar fi cele legate de inundarea coastelor si a continentelor pana la nivelul muntilor, iminenta eruptie catastrofala a vulcanului din Yellowstone, sau existenta unor corpuri ceresti aflate pe o traiectore de coliziune cu Pamantul au acelasi scop final; odata insa postate pe internet, acest gen de previziuni pot fi de cele mai multe ori puse in circulatie de oameni bine intentionati. Acest ciclu de creatie a fricii este motivul pentru care v-am cerut de nenumarate ori sa nu simtiti niciodata frica in legatura cu nicio informatie – ci sa aveti incredere in intuitia voastra, in mesajele pe care sufletul, in interiorul caruia este cunoscut intreg adevarul, le trimite constiintei.
„Ar putea Matei sa dezvolte mai mult aceasta afirmatie: Iertarea datoriilor, de care multi ati auzit, va fi facuta pe baza individuala si nu la modul general” [30 mai 2017]. Ii multumim acestui cititor – aceasta afirmatie cere cu adevarat mai multe explicatii decat am dat noi pana acum. Multi dintre cei care stiu despre Legea pentru Securitate Economica si Reforma Nationala, cunoscuta in legislatia SUA sub acronimul NESARA, interpreteaza prevederile acesteia cu privire la iertarea datoriilor ca reprerzentand anularea datoriilor cetatenilor din aceasta tara.
       Acest lucru nu este corect. Intentia acestei prevederi este de a asigura o corectitudine financiara mondiala si acest deziderat nu poate fi atins prin stergerea datoriilor oamenilor care au facut aceste datorii din cauza ca au cheltuit extrem de mult pentru un stil de viata luxos, fara sa se tina cont de oamenii care nu au datorii, pentru ca nu au nimic. Prevederea este parte integranta din reformele economice globale care vor pune capat retelei de minciuni si control a intunecatilor, retea care de secole i-a imbogatit pe cei cativa cei mai bogati ai lumii, condamnand masele la saracie.
       Prin urmare, scopul acestei prevederi este acela de a eradica soldul creditelor acordate tarilor de catre Fondul Monetar International, o operatiune a Illuminatilor. Atunci cand conducatorii nationali au pastrat banii in schimbul controlului resurselor naturale ale tarii, datoria a fost pusa pe umerii poporului, acum, rambursarea imprumutului si a dobanzilor acestuia va fi directionata nemijlocit spre reconstruirea si modernizarea infrastructurii si a altor zone ale acestor tari, in consonanta cu vocea cetatenilor. Aceasta actiune cuprinzatoare va fi supervizata de manageri experimentati, bine alesi si responsabili in fata unui consiliu alcatuit din persoane respectate la nivel international.                Imprumuturile platite integral vor fi returnate cu dobanda guvernelor care au folosit fondurile in beneficiul oamenilor, lucru care va sustine stabilitatea fiscala si va promova cresterea prosperitatii.
De anularea datoriilor vor beneficia individual oamenii care platesc rate ale dobanzilor oneroase si taxe impovaratoare. Aceasta parte a prevederii se refera la reducerea soldului ipotecilor, al altor imprumuturi si conturi de credit cu suma dobanzilor si taxelor platite pe parcursul anilor. Combinatia platilor va elimina pentru multi povara datoriilor si daca suma va depasi datoria, persoanele vor primi sumele platite in plus. Va fi asigurata asistenta financiara oamenilor care traiesc in locuinte inchiriate sau sunt lipsiti de adapost, precum si persoanelor cu imprumuturi studentesti – acestea fiind si ele calculate individual. Daca oamenii care se califica pentru rambursarile descrise mai sus sau pentru asistenta nu mai sunt in viata, suma va fi distribuita familiilor lor, tinand cont de prevederile lor testamentare.
        Ni s-a spus ca aceasta întreprindere enorma va incepe cat mai curand posibil dupa dobandirea fondurilor, averile vaste pe care Illuminati le-au adunat in mod ilegal si imoral si care sunt inca in posesia lor. Deoarece acest efort imens este global si ajutorarea celor saraci este prima prioritate, rabdarea va va fi principalul aliat atunci cand veti astepta „sa va vina randul”. Intre timp, va rugam sa folositi legea universala a atractiei in cel mai bun interes al vostru – puterea gandurilor si sentimentelor pozitive nu poate fi niciodata supraestimata!
      Prea iubita familie, fiintele de lumina din intregul univers va onoreaza dedicatia statornica cu care o ajutati pe Gaia si familia ei pamanteasca si va sprijina cu energia inegalabila a iubirii neconditionate.
___________________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
Website: The Matthew Books 
Traducerea Romîna: Alexandra S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu