miercuri, august 04, 2010

Fila 175 : Schimbarile pe Pamant se accelereaza...

GRUPUL ESPAVO : Transmis de Steve Rother
SALUTARI DE ACASA !

     "Atat de multe se schimba pe planeta voastra. Evolutia voastra a atins acum asemenea nivele, incat este chiar dificil sa  prevezi ceea ce se va intampla peste cateva saptamani. Noi dorim sa va vorbim despre o situatie care are loc pe planeta Pamant , care v-ar fi foarte de ajutor pentru a fi atenti. Acum 3 luni noi am impartasit cu voi un mesaj numit :" Magneticile in miscare" si pe durata mesajului, am discutat despre cateva puncte cheie pe care am dori acum sa le revizuim si sa le explicam in detaliu.

      FLUXUL MAGNETIC PENTRU TREI ANI

     Unul din aceste puncte cheie a fost schimbarea fluxului magnetic al planetei Pamant si cum acesta reprezinta schimbarea, deoarece umanii au fost obisnuiti cu o baza magnetica constanta. Cand campurile magnetice de pe planeta pamant - inclusiv gravitatia - vor incepe sa fluctueze in anii care vin, aceasta va avea un efect direct asupra fiecaruia dintre voi. In mod foarte onest, umanii nu se descurca cu schimbarea foarte bine. Adesea va panicati cand apasati pe butonul schimbarii. in loc sa imbratisati schimbarea, voi deveniti surescitati si spuneti :" Oh, Dumnezeule , incepe o schimbare !". Asteptati...poate ca daca noi va spunem despre schimbarile care urmeaza si voi santeti atenti, le veti anticipa cu bucurie, pasiune si entuziasm, mai degraba decat sa experiemntati frica. Deci, ceea ce dorim noi sa va spunem astazi este despre cateva schimbari pe care fiecare dintre voi le veti experimenta in urmatorii 3 ani. Urmatorii 3-4 ani vor aduce uriase schimbari pentru fiercare persoana de pe aceasta planeta, chiar si dupa magica data a anului 2012 , pe care voi il asteptati atat de mult. Integrand toate aceste noi energii dupa aceea, vor implica deasemenea o puternica schimbare si adaptare pentru voi. Vom vorbi astazi mai mult despre energia magnetica, deoarece aceasta are o influenta directa asupra starii voastre emotionale. De multe ori, cand magneticile planetei sunt constante, emotiile voastre pot ramane constante. Voi aveti o energie emotionala de baza sau o fundatie, cu care santeti
construiti. Asa cum campurile incep sa se schimbe si fluctueaza zilnic, stabilitatea voastra emotionala para sa fie iesita din echilibru putin si este mai dificil sa va gasiti centrul vostru si sa va impamantati. Aceasta va deveni foarte evidenta, mai ales in anul 2012. Sa explicam de ce.

            PREGATIREA
            Intre 2001 si 2006 , a existat un numar urias de flacari solare care au fost experimentate pe durata unui ciclu solar normal. Flacarile sant de fapt energie luminoasa sub forma unei plasme magnetice , fiind distribuite prin univers. Nici una din aceste explozii de pe soare nu a fost directionata spre Pamant. Asadar, daca acestea ar fi fost, ar fi facut praf enorme portiuni ale retelelor care va permit sa distribuiti puterea electrica pe planeta voastra. De altfel, multe retele ale puterii cheie sunt acum in siguranta, cateva retele fiind totusi coplesite de energia fotonica care soseste prin flacarile solare. Aceasta este o forma a plasmei foto-magnetice care poate construi carapacea magnetica exterioara a Pamantului, numita magnetosfera. De fapt, ce se intampla este ca , campurile Pamantului sant slabite si nu sant recuperate suficient de la ultimul atac. Chiar daca ati experimentat o anumita categorie de numeroase flacari solare extreme pe durata acestor ani, voi nu ati avut lovituri directe. Asta se va schimba, deoarece flacarile solare incep sa soseasca din nou ; acestea fac parte dintr-un ciclu normal curent si sant reactivate la aproximativ fiecare 11 sau 12 ani. Acest ciclu specific a fost desemnat original sa aduca un sfarsit final planetei Pamant. De altfel, energia este redirectionata si va avea totusi un efect urias, deoarece dupa intrarea in Pamant, energia va fi detinuta in platourile tectonice ale planetei.

        PROBLEME DE MIEZ
        Chiar si acum puteti incepe sa vedeti formarea petelor solare, la fel ca si toata activitatea care are loc pentru pregatirea urmatoarei infuzii. Nu este interesant ca oamenii vostri de stiinta au asezat un nou satelit, pentru a vedea aceste extraordinare evenimente desfasurandu-se peste urmatorii cativa ani? Ei sant foarte entuziasti. Si noi santem, deoarece aceasta arata cateva din schimbariloe importante care au loc. Sa explicam ceea ce se va intampla pe o scara mai larga. 
        Ce se intampla cand vedeti o eruptie pe soare? Noi va spunem ca soarele nu este ceea ce credeti voi ca este. Se crede ca acesta are un miez solid, in timp ce marginile exterioare sant gazoase si se misca in cercuri si centuri , ca furtunile care se rotesc. Noi va spunem in schimb ca soarele este un portal de energie care isi redirectioneaza energia dintr-o locatie multidimensionala. Noi numim acea locatie soarele central, care reprezinta locul primei origini din univers. Cu alte cuvinte, cand voi veniti din infinit , primul loc in care ajungeti este soarele central. Cand calatoriti prin acesta, el este prisma care va scindeaza in aceste 11 raze diferite ale luminii, pe care voi le experimentati ca cele 11 suflete diferite de pe planeta, pretinzand a fi umane. Aceasta este partea care lucreaza cu voi.
        Intre 2001 si 2006, au fost atat de multe flacari solare si asemenea deseuri de plasma extensive au fost aruncate in spatiu, incat doar un simplu calcul v-ar spune ca , nu exista suficienta energie ramasa in soare pentru a face asta. Asta se va intampla din nou.

        MAGNETOSFERA SLABITA
       Aceasta furtuna solara speciala nu trebuie sa fie atat de dificila cum a fost ultima. Ea va fi acum atenuata putin, deoarece Pamantul nu are nevoie de o impingere magnetica pentru a atinge acest nivel urmator. Exista o impingere magnetica care soseste de la soare pe durata fiecarei explozii din soare. Pamantul are un camp magnetic si voi deja stiti despre liniile magnetice si cum lucreaza acestea. Voi totusi nu ati descoperit conectia intre magnetici si gravitatie, dar noi pur si simplu va spunem ca avem incredere ca voi, umanii o veti gasi , cand timpul va fi potrivit. Ceea ce dorim sa explicam este ca , asa cum energia vine din soarele central si prin soarele central si loveste campul magnetic al Pamantului, interactiunea este capabila sa schimbe Pamantul efectiv , in timp ce totusi curbeaza plasma. Acest camp protector este cunoscut ca magnetosfera. Acesta este
de fapt un camp magnetic din jurul Pamantului , care a curbat multe particole care vin din soare. De fapt este ca o retea si a prins multe dintre acestea. Chiar si astazi, reteaua este plina de aceste particole.

       PASUL ACCELERAT
       Oamenii vostri de stiinta abia incep sa afle ca exista gauri si deschideri in acest camp magnetic , care vor permite mult mai mult din urmatorul ciclu de flacari solare sa vina direct in Pamant. Noi dorim ca voi sa fiti constienti ca conectia voastra cu soarele se schimba. Va rugam, fiti atenti ca, chiar daca este minunat sa stai la soare, razele sale pe corpul vostru vor avea un efect diferit decat au avut vreodata inainte - in special pe parcursul anului 2012, cand incep aceste flacari solare. Noi va spunem ca, flacarile solare vor incepe probabil chiar inainte de 2012 si pot incepe chiar in 2010. Cele care vor fi necesare pentru a corecta cursul Pamantului si a-l ridica la urmatorul nivel de care are nevoie, se vor manifesta in anul 2012. Noi recomandam sa va
monitorizati expunerea la soare, in special pe durata acelui timp. Un efect al supraexpunerii va consta intr-un control diminuat al emotiilor, dar sant mai multe. Pasul se accelereaza. Totul incepe sa se inalte foarte rapid.

        ULTIMA CHEMARE PENTRU LECTIILE VIETII
        Deoarece toate aceste evenimente au loc, noi va spunem ca acum este timpul pentru fiecare dintre voi sa mergeti in interiorul vostru, sa curatati si sa eliberati toate acele vechi probleme care s-au repetat in viata voastra iar si iar. pana acum , a fost perfect sa stati agatati de acele probleme si chiar sa le hraniti, sa le mentineti ca pe ceva drag , deoarece acestea fac parte din cine santeti voi. Asadar, cand aceste pulsatii incep sa soseasca pe Pamant si scutura baza fundatiei emotiilor voastre, acele lucruri se vor pune in miscare foarte repede. Acum este timpul sa incepeti sa lucrati la eliberarea sistemelor vechi. Acum este timpul sa eliberati gandurile voastre care va limiteaza, despre a fi uman. Acum este timpul sa incepeti sa pasiti in propria voastra putere in orice mod puteti. Chiar si in pasi mici, voi puteti incepe sa realizati energia a cine santeti voi cu adevarat si sa aduceti mai mult din propria voastra lumina in corpul fizic.  
           Acest lucru poate fi facut foarte simplu, chiar prin ochii vostri. Poate fi facut deasemenea prin energia sexuala pe care o aveti in corpul fizic , pentru ca aceasta este expresia sufletului vostru , alegand un corp minunat. Deci, o parte din ceea ce incepeti sa faceti este sa vedeti ca locul vostru pe Pamant se schimba. In anul 2012, deschizand magnetosfera, flacarile solare vor incarca din nou miezul planetei Pamant. Ciclul timpuriu al flacarilor solare a incalzit de fapt centrul planetei voastre si urmatorul va incarca si il va activa la o stare mai inalta , incat va penetra fiecare celula vie, a fiecarei fiinte. Planeta insasi este construita pe un miez de fier; in jurul acestui miez exista un flux, care este energie similara cu un metal lichid. Este exact ceea ce vedeti revarsandu-se din vulcanii Pamantului. Energia din flacarile solare au intrat tot timpul in miez si l-au incalzit, facandu-l sa se miste la o rata mai rapida decat inainte. Centrul Pamantului a calatorit intotdeauna la o rata mai rapida decat exteriorul sau, fata de care este complet independent. De altfel, exteriorul Pamantului are o rotatie diferita , dar deoarece aceasta s-a accelerat, mai mult din Pamant incepe sa se expandeze in afara. ceea ce veti vedea este ca aceasta arie lichida va incepe sa se expandeze in afara si cand se incalzesc anumite portiuni, acestea ies la suprafata prin vulcani. Vor exista mai multe intamplari, asa cum Pamantul trece prin aceasta tranzitie. Veti invata deasemenea cum sa zburati prin norii de cenusa, astfel incat nu va vor mai cauza atat de multe dificultati ca inainte. Veti mai vedea totusi o rearanjare a catorva dintre platourile tectonice, in special in Oceanul Pacific , unde o eruptie subacvatica va deschide o usa cosmica si multe portaluri, pentru a ajuta planeta Pamant...Veti vedea toate acestea intamplandu-se in anii care urmeaza. Fiecare dintre voi are o structura emotionala care ati dori sa ramana stabila , dar acea structura poate incepe sa fluctueze. Un alt lucru pe care dorim sa vi-l reamintim este ca acum cativa ani, noi v-am spus ca va fi un urias val al energiei sexuale pe aceasta planeta, atat de mare, incat anii `60 vor parea insipizi in comparatie cu acesta. Acest lucru se va intampla intr-un mare fel. Ce se intampla este ca in locurile in care acesta s-a simtit, a fost folosita in mod adecvat. Asadar, in locurile unde oamenii sant neconfortabili cu energia sexuala care alearga prin fiinta lor,
aceasta se va bloca si va cauza probleme. Acesta este motivul pentru care puteti vedea pe cineva la stiri , aproape zilnic, care a avut o aventura, a fost necredincios sau a avut o experienta sexuala , in afara normei. O multime de lucruri de acest gen au loc pe planeta, asa cum acest val este simtit inconstient. Acum, senzitivitatea voastra la energia sezuala , in general, va creste si aceleasi energii vor fi simtite.

          LUMINA VOASTRA DE ACASA
         Noi va spunem mai intai sa fiti atenti la energie, deoarece ceea ce percepeti nu va poate surprinde. Ceea ce asteptati va va aseza intr-o pozitie de a fi lumina care tine usa deschisa pentru alti oameni. Frica este singura problema pe care o veti avea pe pamant si aveti tendinta intotdeauna sa va fie frica de lucruri noi. Aceasta este natura umana si acestea vor constitui norma, in special cand usile multidimensionale incep sa se deschida. Cand acestea se deschid, daca priviti peretele si cineva trece prin zid, pentru ca , pentru acela nu exista zid acolo, voi veti spune :" Oh, ce interesant ! Trebuie sa imi chem prietenii sa vada asta !".Dar
daca alti oameni ar vedea acest lucru, ar fi predispusi la frica si problemele experimentate pe Pamant. Deci, tineti acele usi deschise si vorbiti-le despre ele. Lasati-va propria energie si lumina de Acasa sa vina prin orice sansa pe care o aveti. Amintiti-va ... 
 
Voi santeti cei care ati dorit sa fiti aici in acest timp, neavand importanta ce cost implica asta. Nu conteaza cate vieti ati incercat sa faceti acest lucru, voi santeti aici acum, deoarece aveti cea mai mare sansa de a face sa fie o diferenta pe planeta Pamant. Voi aveti un ajutor puternic in spatele vostru, asteptand sa va asiste in orice mod si cu orice sansa pe care ei o au.  
 
          In acest timp, cand aceasta gaura magnetica se deschide si toata aceasta energie magnetica soseste pe planeta, ea poate scutura fundatia multor umani, pentru ca structura emotionala este magnetic legata de cea a Pamantului. Acesta este un timp pentru ca voi sa fiti intr-un loc, cu lumina stabila si cu un zambet pe fata, deoarece voi stiti ce urmeaza. Voi santeti constienti de ceea ce are loc si puteti fi unul din oamneii care mentin energia sau cateodata, doar unul dintre oamenii care este acolo pentru a zambi in mijlocul tulburarilor. Voi puteti ajuta la impamantarea unei intelegeri ferme a acestei energiisi sa va reluati locul potrivit pe planeta, ca
invatatorii si vindecatorii care santeti cu adevarat. Iata ce ati venit sa faceti aici , in aceasta viata si voi santeti chiar la apogeu, pentru ca nu ati fi imbogatiti de aceste cuvinte daca nu ati fi ajuns la apogeu. Voi ati fost plasati in pozitia exacta si perfecta pentru a fi in serviciul, exact in felul in care doriti sa fiti si care are loc acum.

         FRICA ESTE UN CUVANT DIN 5 LITERE
         Vor exista schimbari la toate nivelele , nu doar in acesti 3 ani, de altfel cele mai drastice schimbari pe care le-ati experimentat, vor avea loc. Intelegeti ca nivele vibrationale diferite vor experimenta aceste pulsatii prin realitatea voastra , la diferite date. In consecinta, vor exista multe ajustari in afaceri, corporatii, organizatii si vibratii ale colectivului dupa aceasta perioada. Majoritatea acestor grupuri va avea un timp dificil in gasirea si construirea unei energii de baza, deoarece toate nergiile voastre emotionale vor fi si inalte si joase. Acum este timpul sa gasiti acele parti pe care le-ati ascuns, pentru ca ele vor fi amplificate, asa cum aceste pulsiuni trec prin fiecare parte. Acum este timpul sa priviti lucrurile pe care le-ati negat despre voi la modul serios sau lucruri pe care le stiati profund in inima, dar nu le-ati spus. Acum este timpul sa va gasiti adevarul vostru si cine santeti voi cu adevarat pe Pamant, pentru ca atunci cand multele schimbari incep sa se intample - si desigur, va exista frica -acesta este motivul pentru care ati cerut sa fiti aici, la acest moment. Aceasta este gratia voastra este cel mai mare dar al vostru de a fi aici, de a fi capabil sa faceti munca pe care ati sperat sa o faceti. Dragii nostri, noi contam pe voi. Va exista multa frica in orice timp va fi schimbarea. Chiar daca mergeti in aceasta intreaga experienta a anului 2012 cu mare entuziasm si anticipatie in locul fricii, totusi vor fi schimbari. Asa cum aceste schimbari se intampla, amintiti-va ca frica poate tine in loc vibratia colectivului intregii umanitati. Acesta este timpul pentru ca voi sa va mentineti acel zambet. Acesta este timpul pentru ca voi sa va mentineti acea lumina. Cand aceste emotii sant la nivele inalte si joase si voi simtiti energia miscandu-se, doar fiti atenti la acestea si la ce se intampla. Mentineti-va cunoasterea si veti fi in serviciul pe planeta Pamant , pe durata acestei tranzitii.

        LISTA DESCHISA
        Multe lucruri se intampla, dragii nostri. Am dori sa va vorbim despre toate acestea. Am dori sa va putem spune exact cum va fi cand pasiti in anii 2013, 2014, 2015, dar adevarul este ca voi inca nu v-ati decis destinul. Noi nu santem creatorii care va creaza lumea voastra . Noi santem doar reflectarea a ceea ce ati creat voi, pentru ca voi santeti marii invatatori, vindecatori si ingeri care au mers vreodata pe aceasta planeta. Exista o colectie de maestri care au intrat in corp fizic si majoritatea dintre voi nu aveti un indiciu. Acesta va fi evident foarte repede si cand va fi , va castigati propria voastra maiestrie. Exista un motiv pentru care vi s-au dat aceste daruri. Voi probabil le-ati dezvoltat in multe vieti si ati lucrat din greu asupra lor.Cand le descoperiti, voi toti aveti tendinta de a le nega si ganditi ca este vorba despre altcineva si nu despre voi. Cand gasiti acea parte la care voi santeti foarte buni, o revendicati si o considerati unica pentru voi. Revendicati-va maiestria, pentru ca este nevoie de voi mai mult ca niciodata.Cu cea mai mare onoare noi plecam, amintitndu-va trei lucruri. 
 
Tratati-va unii pe altii cu cel mai mare respect. Hraniti-va unul pe altul cu fiecare sansa pe care o aveti si amintiti-va ca acesta este un joc minunat. Jucati-va frumos impreuna." 
 
 GRUPUL ESPAVO

2 comentarii:

  1. excelent mesaj :) simt cum imi regasesc propria misiune ! o caut deja de cativa ani buni si cred ca sunt pe calea cea buna ! multumesc pentru informatiile expuse aici ! vreau sa tinem legatura ! cu stima, un lucrator al luminii !

    RăspundețiȘtergere
  2. excelent mesajul ! simt ca imi regasesc misiunea primordiala pe care o tot caut de ceva ani ! multumesc pentru informatiile expuse aici :) vreau sa tinem legatura !

    RăspundețiȘtergere