miercuri, august 04, 2010

Fila 174 : Conversatii cu Chief Joseph si John Cali - Aliniamentul


Transmis de John Cali - 18 mai 2010

JOHN CALI :

Saptamana trecuta am avut cateva zile in care am fost "la pamant". Nimic serios, dar foarte frustrant si insuportabil.
Ocazional sunt cand sus, cand jos, ca noi toti. Dar rar mi se intampla sa fiu jos foarte mult timp, in nici un caz de cateva zile. De altfel, sunt intr-o forma fizica buna. Fac exercitii in mod regulat, urmez o dieta sanatoasa, meditez in fiecare zi - stiti voi, toate acele lucrurri "corecte". Deci, am fost bulversat cand m-am simtit tafnos - nu eram eu, ca de obicei. 

        Intr-o dimineata, cand starea de proasta dispozitie mi-a trecut, eram intins in pat, imediat dupa ce m-am trezit. Deodata, mi-a dat seama ce s-a intamplat. Mai intai, am realizat ca am cititi prea multe stiri. De obicei, citesc repede titlurile ca sa imi fac o idee despre ceea ce se intampla in lume. Dar, rar citesc stiri "rele" si nici despre intrigi politice. Am realizat deasemenea ca m-am concentrat prea mult pe luptele catorva oameni apropiati mie.
       Am dat prea multa atentie problemelor lor si nu suficienta la ceea ce as fi putut face pozitiv pentru a-i ajuta. Pe scurt, am iesit din aliniamenul cu Sinele meu Inalt, cu Sursa. Aici este Chief Joseph.

       CHIEF JOSEPH
       Noi recunoastem, prieteni, ca, cateodata este usor sa iesiti din aliniament, sa pierdeti legatura cu Sinele voastre Inalte. Exista multe distrageri si drame in lumea voastra de astazi. Si in loc sa faceti lucrurile "corect", vorba lui John Cali, este usor sa va pierdeti concentrarea. Cateodata, simtiti chiar ca va pierdeti pe voi insiva.
       Noi nu va spunem sa adoptati o atitudine dura, aspra fata de suferinta si durerea atat de evidenta din lumea voastra de astazi, in special asa cum va apropiati de anul 2012.
       Dar va spunem ca nu exista nici un beneficiu pentru voi sau pentru restul lumii, inclusiv pentru cei dragi voua, daca va ingropati in durerea si suferinta celor din jurul vostru si a lumii, in general. Vi s-a spus, pana la spalarea creierului, sa credeti ca ati putea face ca suferinta altora sa fie a voastra. Ati fost condusi sa credeti ca nimic bun nu vine la voi fara durere.
       Stiti voi, acestea sunt lucruri obosite, vechi - "fara efort, nu exista satisfactii".

      Noi nu credem acest lucru si nici voi nu ar trebui. In mod absolut, cel mai bun mod de a ajuta lumea voastra, pe cei dragi voua este sa fiti fericiti si sa ramaneti fericiti. Cu alte cuvinte, faceti orice pentru a va simti bine. Daca aceasta inseamna sa ignorati stirile, faceti-o. Daca asta inseamna sa refuzati sa va lasati trasi in jos de catre "mizeria" celor dragi voua, faceti-o. Daca asta inseamna sa evitati oamenii negativi, faceti-o. Si asa mai departe.

      Ati inteles despre ce este vorba. Singurul mod in care puteti fi de folos pentru voi, pentru cei dragi voua, pentru planeta este sa veniti din locul vostru centrat al pacii si al puterii. Nu exista alta cale. Cand voi puteti, de exemplu, sa vorbiti cu cei dragi voua care se lupta si nu va permiteti sa va ingropati in durerea lor, le veti face cel mai mare bine.

       Faceti orice va sta in putere pentru a le schimba atentia de la durere, catre tot ceea ce merge bine in viata lor. Nu conteaza cat de multe lucruri "rele" se intampla in viata voastra sau a altcuiva, exista de departe mai mult bine decat "rau", mai mult corect decat "gresit". Nu veti ajunge unde doriti in aceasta viata , pana cand nu va veti vedea vietile din perspectiva Sinelor voastre Inalte.

      Sinele voastre Inalte vad doar binele pe care il doriti pentru voi insiva, pentru cei dragi voua, pentru planeta voastra. Acestea pot vedea cu siguranta, deasemenea, ca voi faceti lucrurile intr-un mod greoi, prin durere si suferinta. Acesta este doar o cale de a creste.

       Dar voi puteti deasemenea sa cresteti prin bucurie, prin a refuzul de a accepta decat cel mai mare bine pentru voi insiva, prin a privi binele intotdeauna si in toate felurile. Cand voi sunteti in starea de bucurie, chiar daca in jurul vostru este haos, voi sunteti aliniati cu Sinele voastre Inalte, cu Sursa.Atunci Totul are grija de El insusi. Totul va curge cu usurinta si fara efort. Veti realiza - si noi stim ca acest lucru suna atat de simplu - ca tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti fericiti, sa va simtiti bine. Cand voi stati in locul vostru al puterii si al pacii, tot binele va curge spre voi. Si binele va curge catre acei care traiesc in apropierea voastra.

        Alinierea cu Sinele voastre Inalte este cheia - singura cheie - pentru a-i ajuta pe altii cu eficienta. Urmandu-va inima si stiind ca totul este bine, ii veti inspira si ridica pe altii. Nu trebuie nici macar sa spuneti sau sa faceti ceva. Doar prezenta voastra, energia voastra ii va ridica si ii va ajuta sa-si vindece vietile. Iata cat de puternici sunteti cand va aflati in aliniament!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu