joi, decembrie 02, 2010

Fila 216 : Conexiunea noastra cu animalele ( de Drunvalo )

Conexiunea noastra cu animalele
de Drunvalo

       Adesea uitam ca si noi suntem animale. Societatea noastra moderna tinde sa gandeasca despre sinele nostru colectiv ca fiind separat de restul Regatului animalelor, ba chiar superior acestuia, dar adevarul este ca noi suntem doar o parte a evolutiei vietii pe Pamant. Iar noi nu suntem separati, fiindca facem parte din ea, in egala masura cu oricare alta forma de viata.
In ultima vreme, multi oameni redescopera faptul ca delfinii si balenele sunt cel putin la acelasi nivel de dezvoltare ca fiintele umane. Si spun “redescopera”, fiindca popoarele Greciei si Romei antice, precum si multe triburi indigene considerau ca cetaceele le erau egale sau chiar superioare oamenilor. Cercetarea stiintifica moderna ne deschide in mod clar perspectiva aceastei posibilit
ati evidente.

Dar. dincolo de orice clasificari, viata pe Pamant evolueaza in ceva care este mult mai maret decat partile care o compun. Iar daca omul continua sa se dezvolte si sa evolueze, poate ca acum este timpul cel mai potrivit pentru a incepe sa comunicam cu prietenii nostri din Taramul animalelor, pentru a invata de la ei intelepciunea care, trist, dar pare sa ne lipseasca.

      Este evident faptul ca oamenii nu sunt pe deplin capabili sa inteleaga cum pot crea forme sustenabile de viata, in armonie cu natura. Dar prietenii nostri, animalele, fac acest lucru de milioane de ani. Oare nu am putea invata de la ei, daca doar am incerca sa comunicam cu ele?

      De mult, foarte demult, conform Bibliei crestine, exista o singura limba pe Pamant, pe care o stia fiecare, iar prin intermediul acesteia, noi puteam vorbi nu numai intre noi, oamenii, dar si cu animalele. Apoi, a fost construit Babel, un turn ce trebuia sa atinga cerurile, iar Dumnezeu i-a despartit pe oameni, dandu-ne limbi diferite.
Dar, nu uitati, inainte de acel moment, exista O SINGURA LIMBA.

      Unde a disparut aceasta limba?  Nu a existat niciodata vreo urma a acesteia in marturiile arheologice. Oare ar putea Biblia sa fie atat de gresita, cata vreme niciun cuvant sau hieroglifa sa nu fi fost cioplita sau inscriptionata pe vreo tableta de lut? Probabil ca acea Limba Unica nici macar nu folosea corzile vocale – sau orice altceva legat de ceea ce noi consideram a fi comunicare.

      Multi dintre indigenii din intreaga lume vorbesc despre “O Limba Unica”, ce vine dintr-un spatiu secret al inimii. Este un spatiu care creeaza imagini ce sunt percepute in interiorul altor persoane, dar care nu foloseste neaparat sunetul. Aborigenii din Australia vorbesc despre acest spatiu, numindu-l Timpul Visarii: un spatiu in care toate formele de viata, nu doar oamenii, sunt strans conectate.
     Oameni din intreaga lume cauta sa afle acest “secret”, intelegand cat de important este el, in aceste vremuri de haos evolutionist. Ei cauta sa descopere cai de comunicare cu animalele si sa dezvaluie cunoasterea secreta care ar putea salva omenirea si intreaga natura.
In acest context, The Spirit of Maat va ofera o incursiune in lumea comunicarii cu animalele, prin intermediul unor oameni care s-au aventurat in calatoria pe acest fluviu neexplorat al posibilitatilor.

    Daca aceste posibilitati va starnesc interesul, sa stiti ca nu sunteti singuri. Porniti cu barca voastra pe acest fluviu, si veti fi surprinsi sa aflati cat de multi oameni isi dedica intreaga viata unei asemenea stradanii aparent atat de simpla.
    Iar daca aveti nevoie de ajutor pentru a va pune barca pe apa, speram ca relatarile noastre va vor fi de folos.

Cu iubire si daruire,

Drunvalo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu