marți, decembrie 07, 2010

Fila 218 : PAMANTUL in Dimensiunea a V - a

Dragii mei, acum in zi de sarbatoare, simt nevoia sa va trimit un mesaj optimist si plin de Lumina, despre vremurile care vin. Eu simt ca asa va fi, iar toate mesajele apocaliptice ar trebui luate cum grano salis, dupa cum spun romanii. Adica, sa nu credem tot ceea ce e mai rau, ci sa avem incredere in Dumnezeu, care nu ne va lasa nici de data asta.

Cu drag, Monica

PAMANTUL IN DIMENSIUNEA A 5-A (ii multumim Irinei)

 de Dr. GEORGE A. KOEMTZOPOULOS – cercetator in domeniul inteligentei extraterestre

Cea de-a 3-a Dimensiune, in care Pamantul s-a aflat pana in octombrie 2006, este, in mod clar, dimensiunea materiala a carei experienta am trait-o pana acum. In Dimensiunea a 4-a, in care ne aflam acum, materia a devenit mai rarefiata si vibreaza mai rapid, ca o pregatire pentru dimensiunea a 5-a. De aceea, frecventa pulsatiilor Pamantului a crescut de la peste 7, cate erau in Dimensiunea a 3-a, pana aproape de 13, in timp ce constiinta oamenilor se modifica, iar ei se trezesc, intuitia lor este activata, iar unii dintre ei capata abilitati paranormale. Totusi, acest lucru nu inseamna ca astazi (in iunie 2010) noi am devenit cu totii fiinte ale Dimensiunii a 4-a, dar numarul celor care au facut-o creste cu fiecare zi. In Dimensiunea a 5-a, in care materia din jurul si din interiorul nostru va deveni si mai rarefiata – eterica – (spatiul gol din si dintre atomi – particulele de materie – va deveni mult mai mare) si va vibra si mai rapid.

Mai mult, spiritul va domina materia, iar gandurile noastre vor crea, treptat, realitatea, dirijand materia, cum faceau, de exemplu, magicienii din povesti, cu bagheta lor magica. Dimensiunea a 5-a va fi atinsa la sfarsitul anului 2012, iar schimbarile pe care ea le va crea se vor desavarsi pana in anul 2017. Demn de remarcat este faptul ca, dupa 2012, calendarul si timpul – asa cum il cunoastem noi – se schimba, si drept urmare, 2017 este stabilit pe baza vechiului calendar (cel actual). Apoi, conform celor spuse de extraterestri (iar informatiile lor converg), se vor intampla lucruri extraordinare, care, chiar daca se vor dovedi a fi manifestari ale dorintelor noastre, asa cum pot crede multi dintre noi, cel putin ele sunt foarte optimiste si ne-ar putea ajuta sa ne simtim mult mai bine si, drept urmare, sa fim mai sanatosi, daca avem incredere ca este posibil sa se intample astfel, asa cum cred eu.
In aceasta dimensiune, boala va disparea, iar corpul nostru va ramane sanatos, supunandu-se vointei noastre, in timp ce se va adapta treptat, devenind tipul de corp pe care ni-l dorim, la varsta dorita, fapt care ne va permite sa traim ani multi si placuti. Hrana nu va mai constitui prea mult o necesitate, cata vreme ne vom asigura energia de care are nevoie corpul nostru si din alte surse, ea devenind mai mult o placere gustativa. Gravitatea va fi invinsa, fapt care va influenta foarte mult constructiile, transporturile si deplasarile noastre dintr-un loc in altul.

In general, vehiculele noastre nu vor mai avea nevoie de combustibili si vor urma anumite “linii energetice”, putand schimba directia in punctele de intersectare a acestor linii. De asemenea, vor exista posibilitati de teleportare (asemenea unei raze) instantanee intr-un alt loc, impreuna cu corpul nostru fizic. Aici ar fi potrivit de mentionat ca, dupa cum spun extraterestrii, ca, pe langa corpul material, pe care il cunoastem cu totii, noi mai avem, in aura noastra, alte corpuri imateriale (corpuri energetice), care ne inconjoara precum foile cepei. Unul dintre acestea, unde se afla sentimentele noastre, va capata o importanta speciala in Dimensiunea a 5-a. Cu totii vom avea capacitatea de a vedea aura, care contine informatii pretioase despre trecutul nostru si despre noi, si prin care exercitam influenta si suntem influentati de oamenii din jurul nostru.

Mai detaliat, mijloacele noastre de transport vor trece prin trei stadii, dupa cum urmeaza: a) Chiar inainte de a ajunge in Dimensiunea a 5-a, vom folosi masinile pentru a ne deplasa pe drumurile existente, folosind energie pura (nepoluata), gratuita (fara combustibil), cum ar fi electricitatea, s.a.m.d. Aceasta tehnologie exista deja, dar cei de la putere o tin ascunsa, pentru a apara interesele companiilor petroliere. b) Pe langa tehnologiile care elimina gravitatia, vor exista vehicule de zbor de mari dimensiuni, care vor transporta marfuri si pasageri, cu mare viteza, folosind, de asemenea, energie pura gratuita, dar vom avea si vehicule de zbor personale, mai mici, pe care le vom folosi precum folosim acum masinile personale. Aceasta tehnologie ne-a fost oferita, de asemenea, de catre extraterestri, dar si ea este tinuta la secret de catre cei care au primit-o. Aceasta tehnica poate fi utilizata si dupa ce ne vom afla in a 5-a Dimensiune, initial pentru transportul materialelor. c) Dupa ce vom deveni pentadimensionali, ne vom putea teleporta in cateva secunde, singuri sau odata cu vehiculele noastre (impreuna cu pasagerii si bunurile noastre) si in orice loc de pe planeta dorim sa ajungem; pentru calatoriile interplanetare (chiar in alte galaxii), vom fi teleportati in navele noastre spatiale, in cateva minute (in principal folosind nave spatiale-mama, in cazul calatoriilor intergalactice). De aceea, dupa 2012, drumurile, caile ferate, terminalele s.a.m.d., care au adus atatea distrugeri mediului nostru, vor deveni inutile.

Constructiile noastre, casele, cladirile etc. vor fi cladite mult mai usor decat astazi, si vor putea fi mutate in alte locuri, daca rezidentii decid sa se mute, fapt care se realizeaza deja pe alte planete. De asemenea, va fi posibil sa construim orase plutitoare, care vor dispune de toate facilitatile si cu care vom calatori pe mari si oceane. Cand veti patrunde in diferite spatii – incaperi, care vor dispune de dimensiunile lor exterioare, o noua dimensiune “interioara” vi se va prezenta, suficient de extinsa pentru a va implini toate necesitatile, situatie care exista acum pe multe nave extraterestre.
Mai mult, veti putea aranja anumite parti ale cladirii, pentru a avea vedere la diferite locuri din lume (fara ca acest lucru sa va permita si accesul direct la acele locuri), lucru pe care, atunci cand l-am vazut, m-a uimit peste masura. De asemenea, am fost foarte impresionat de culorile minunate, intense si neobisnuite, care se misca, facand ca obiectele sa para vii, ca si cum ar respira, si abia astept sa ajungem in Dimensiunea a 5-a, pentru a vedea zilnic aceste culori. In ceea ce priveste energia electrica, fiecare cladire va avea, pe acoperis, o instalatie care va colecta energia care intra din univers si merge in centrul Pamantului; aceasta energie va acoperi, fara niciun cost, tot necesarul nostru de energie casnica. In plus, cadastrul, birourile de inregistrari si alte institutii publice relevante vor deveni inutile, intrucat totul va fi scris in aura persoanelor si obiectelor, putand fi citite de catre oricine.

Deoarece fiecare om va putea citi gandurile celorlalti oameni, in mod telepatic, in general, nu vor mai exista secrete, ceea ce va limita considerabil casatoriile (ele se vor incheia doar intre cei care se iubesc cu adevarat) si va face ca relatiile personale sa depaseasca limitele actuale, devenind mult mai libere, asa cum se intampla in prezent, in cadrul altor civilizatii ale galaxiei.

Nevoia de monogamie va disparea, cata vreme nu a reprezentat niciodata o dorinta a sufletului. In plus, nasterile vor fi limitate, fapt care nu va influenta in niciun fel populatia Pamantului, cata vreme varsta medie va creste impresionant de mult. Actualele sisteme de administrare si guvernare vor colapsa si vor fi create altele noi. Intrucat nu va mai exista niciun fel de interes personal, persoanele care au pozitii de conducere nu se vor mai bucura de privilegii speciale, in ciuda responsabilitatilor sporite si a presiunii muncii, comparativ cu ceilalti oameni. Cu toate acestea, ei vor fi mult mai putini decat astazi, fiindca oamenii vor fi capabili sa-si gaseasca singuri solutiile pentru existenta. Ei vor fi cu adevarat “slujitori” ai societatii, se vor bucura de munca lor, asa cum fac astazi cei care lucreaza in domeniul caritatii. De asemenea, tribunalele si inchisorile vor disparea, pentru ca, treptat, isi vor dezvolta relatiile pe baza iubirii lipsite de egoism.

Cei care vor alege sa traiasca intr-un mod diferit vor fi “pedepsiti” prin ceea ce conditiile de viata pe care au ales sa le traiasca vor crea pentru ei, pana cand vor intelege ca trebuie sa se adapteze, asa cum fac ceilalti oameni. Anumite persoane evoluate, care au intrat primele in Dimensiunea a 5-a, vor avea ca indatorire de baza ajutorul oferit altora, pentru a ajunge si ei in aceasta dimensiune si a valorifica toate posibilitatile existente acolo. In cele din urma, calatoriile interplanetare, contactul cu alte civilizatii, ritualurile si acumularea de noi cunostinte si experiente vor constitui unele dintre “distractiile” oamenilor in Dimensiunea a 5-a.

Dezamagiti de aceste schimbari vor fi, probabil, doar cei obisnuiti sa detina puterea, sa se foloseasca de alti oameni si sa adune pentru ei insisi gramezi de bunuri materiale, privilegii care nu vor mai exista in Dimensiunea a 5-a. Totusi, chiar si acestia vor fi obligati sa se adapteze, urmand sa beneficieze de alte multe avantaje oferite de existenta in aceasta dimensiune. Oricum, dupa cum se sustine, in univers nu exista lipsuri, ci abundenta, de care se poate bucura oricine. Mai mult, in Dimensiunea a 5-a, vom avea acces la arhivele eterice (sau Cronica Akasa), in care sunt inscrise toate informatiile universale, avand astfel acces la toata cunoasterea, deci nu vor mai exista secrete si nici nu va mai fi necesar tipul de scoli pe care le avem astazi. In cele din urma, vom avea capacitatea de a materializa obiecte (hrana, imbracaminte, mobila, etc), putere pe care anumiti maestri din Orient deja o detin (intr-o masura minima), dupa cum am auzit, dar, in general, nu prea credem.

Clima pe Pamant va deveni subtropicala (mult mai calda decat este acum), si o mare parte din ghetari se vor topi. Poluarea va fi limitata, in timp ce vom transforma gunoaiele provenite din materie in energie. O mare atentie va fi acordata mentinerii mediului intr-o conditie excelenta.

In ceea ce priveste frica de catastrofe si milioanele de morti, pe parcursul trecerii in Dimensiunea a 5-a, extraterestrii sustin ca toate aceste dezastre (care, initial, ar fi trebuit sa aiba loc) au fost evitate, in cele din urma, iar razboaiele si catastrofele naturale vor avea un caracter limitat. Desi scoarta Pamantului se va modifica spectaculos si continente pierdute vor aparea din nou (Lemuria - in Pacific, Atlantida – in zona atlantica si Marea Sri Lanka – in Oceanul Indian, in timp ce Sahara si alte zone aride se vor transforma in lacuri, astfel incat suprafata Pamantului va fi 50% uscat si 50% apa), aceste schimbari se vor petrece lin, pentru a permite mutarea populatiei (cu ajutorul navelor spatiale extraterestre), fie in locuri mai sigure, fie pe Pamantul Sacru.

Acele scenarii pe care le vad deseori pe internet (si care se presupune ca au o fundamentare stiintifica), cum ar fi, de exemplu, faptul ca, in 2012, polii magnetici ai Pamantului se vor inversa, sau ca Pamantul isi va opri miscarea de rotatie timp de 3 zile (cand in jumatate din emisfera va fi noapte, iar in cealalta jumatate, va fi zi) s.a.m.d., nu vor avea loc (conform ultimelor evolutii ale energiei pe Planeta). Cat despre polii magnetici, Polul Nord se va extinde, pentru a acoperi intreaga suprafata a planetei (planeta devenind monopolara), in timp ce Polul Sud se va deplasa catre centrul Pamantului Sacru, unde se afla “Soarele central”. (VA URMA)
Pentru a citi intregul articol, accesati:
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?
Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sunteti rugati sa intrati pe siteul www.editura- foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interactiv www.copiii-indigo. ro, la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag.
Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa editura_foryou- unsubscribe@ yahoogroups. com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare folosind simplu Reply la acel mesaj.  Pentru a gasi arhiva de mesaje accesati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu