joi, octombrie 15, 2009

Fila 3 : Ce este viata?

          Corpul nostru este format din miliarde de celule care intră în diverse combinaţii până formează corpul. Dacă le-am privi la microscop le-am vedea îndepărtate ca stelele pe cer. Dacă am aduna toate nucleele atomilor din noi şi electronii lor, singurele elemente “solide” din noi, nu am umple o nucă. Fiecare dintre noi suntem energie şi informaţie spaţializată, suntem o parte din Întreg.
          Cercetările privind ADNul arată că cromozomii se comportă ca şi computere holografice. Fiecare dintre noi ne comportăm ca şi computere holografice în interacţiune cu Întregul. Aceasta explică cum de putem fi ajutaţi, prin stimularea resurselor noastre interne, chiar şi de la distanţă, când ne aflăm în situaţii foarte grele, unele chiar nerecuperabile clasic medical.
          Toate formele de viaţă sunt sisteme de energie, care transmit semnale şi vibraţii. Noi - corpul nostru fizic, emoţional, mental şi spiritual - suntem câmpuri de energie în mişcare, cu toţii rezonând şi vibrând la propria noastră frecvenţă de vibraţie unică şi transmiţând unde de energie. Prin l acestea suntem în legătură cu întreaga creaţie şi în primul rând cu cei apropiaţi nouă: copii, neamuri, prieteni …
          Viaţa este o şcoală a creşterii armoniei sufletului nostru cu Întregul. În parabola fiului rătăcitor Iisus ne descrie călătoria de la perfecţiunea inconştientă, prin imperfecţiunea aparentă şi „rău”, până la perfecţiunea conştientă. Fiecare trebuie să ne urmăm propria cale. O credinţă devine eliberatoare numai prin experienţă proprie.
Indicatorul nivelului de armonie este bucuria.
Muntean Ioan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu