vineri, februarie 25, 2011

Fila 237 : IUBITI LOCUL IN CARE VA AFLATI ACUM

Mesajul lui Uriel – Iubiti locul in care va aflati

In cadrul polaritatii pe care o reprezinta viata voastra in cea de-a treia dimensiune, fiecare persoana sau situatie sunt judecate ca fiind pline de iubire sau de ura, cu opinii diferite in ceea ce priveste valoarea binecuvantarilor. Pe baza acestor opinii, voua va place sau nu o situatie. Acesta este un aspect al polaritatii celei de a treia dimensiuni, despre care credeti ca va da control asupra realitatii voastre, limitand prezenta a ceea ce nu va place si incurajand creatia acelor lucruri pe care le iubiti si cu care si de care sunteti binecuvantati. Da, aceasta este cea mai mare limitare a voastra, in fata trairii din plin a vietii si a iubirii.

Capacitatea de a iubi depinde de dorinta voastra de a scapa de judecati, de a iubi toate lucrurile din locul in care va aflati si de a va abtine de la a pasi in energia polaritatii, care va face sa decideti sa le iubiti sau nu, numai pe baza emotiilor. Asta, pentru ca emotiile sunt si ele energii ale celei de-a treia dimensiuni, care va permit sa judecati iubirea si sa va limitati felul in care iubiti. Atunci cand iubiti neconditionat, aveti iubire pentru toate lucrurile, fara judecata. Este usor atunci cand acele lucruri va aduc bucurie si mai greu cand vine vorba despre aspectele mai problematice ale vietii.

Cu toate acestea, daca iubiti asa cum va iubeste Creatorul pe voi, veti invata sa iubiti in locul in care va aflati, in fiecare moment si sa va amintiti ca, atunci cand iubiti fiecare moment, iubirea se extinde la momentul urmator. Daca nu puteti iubi acest moment, atunci va limitati iubirea care va este disponibila atat in momentul prezent, cat si in cel urmator. Puteti iubi calea pe care ati creat-o, pentru ca ea este in intregime creatia voastra. Sunteti, impreuna cu Universul, co-creatori ai lucrurilor care va plac si ale celor care va displac, ai fricilor, indoielilor si confuziei, ca si ai bucuriei, pacii si binecuvantarilor. Ele toate reprezinta creatia voastra si toate merita iubirea voastra.

Fiecare moment din timp este o singura respiratie din continuumul care inseamna viata voastra si nu e diferit din punct de vedere al potentialului, de niciun alt moment. Vointa voastra de a iubi locul in care va aflati este cea care va conecteaza la cea mai inalta sau cea mai joasa vibratie prezenta in fiecare moment. Potentialul vibrational al momemtului urmator sta in momentul prezent. Atunci cand iubiti locul in care va aflati, in fiecare moment, creati pornind de la ce mai inalt potential al fiecarui moment si creati o vibratie a iubirii, care va extinde potentialul vietii, catre cea mai inalta vibratie energetica a sa. Iubiti locul in care va aflati, pentru ca acolo se afla iubirea, nu in viitor sau in trecut, ci in momentul pe care sunteti binecuvantati sau provocati sa il iubiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu