joi, martie 24, 2011

Fila 243 : Energiile lunii MARTIE (Arhanghelul Uriel)

      Tot ceea ce pot spune despre februarie este „Ce s-a intamplat?” A fost o luna ciudata din punct de vedere energetic si a trecut atat de repede, incat de abia ne apucam sa facem o treaba, ca trebuia aproape imediat sa trecem la urmatoarea. Totul anul acesta va fi asa – vor exista perioade in care timpul va trece foarte repede si perioade in care el se va scurge mai lent. Pentru multi, luna februarie a insemnat si o luna cu o vreme cam ciudata, care i-a tinut inchisi in casa, cateodata chiar izolati – un fel de perioada de repaus, impusa astfel incat sa poata absorbi si procesa cate ceva din descarcarile energetice mari pe care le-am primit in acest rastimp.

      Martie va fi ceva mai usoara din punct de vedere meteo, deoarece zapada se topeste, primavara soseste si pamantul se dezgheata. Vad deja capsoarele florilor itindu-se de sub zapada din gradina mea. Avem planificate niste descarcari de energie pentru saptamanile care urmeaza. Dupa cum vad eu lucrurile, aceste descarcari au loc lunea, pentru ca apoi, tot restul sapatamanii, energia primita sa poata fi dispersata – cu o perioada de odihna la sfarsit de saptamana, care sa ne pregateasca pentru urmatoarea descarcare de la inceputul saptamanii. Asadar, descarcarile de energie nu s-au terminat, dar sunt mai regulate si mai usor de anticipat, cel putin in luna martie.  

     Avem si echinoctiul de pe 20 martie, care reprezinta anul nou astrologic si un moment deosebit de purternic. Dar ceea ce diferentiaza echioctiul de anul acesta este faptul ca ne-am pregatit pentru el, incepand din ianuarie si, cu siguranta, toata luna februarie. Daca va uitati la ce se intampla in lume, in special in Orientul Mijlociu, veti vedea ca se peterece un fenomen de echilibrare. Pana pe 20 martie, majoritatea tarilor implicate in evenimentele care se desfasoara in prezent vor ajunge la acorduri cu propriile popoare si se va ajunge la o distributie mai echitabila a puterii. Vom vedea acelasi lucru si in viata noastra, deoarece martie incheie ciclul de eliberare prin care am trecut in februarie, permitandu-le vechilor energii dense sa se disperseze, fiind inlocuite de o expresie mai stralucitoare, mai clara si mai echilibrata, a luminii noastre.

      Anul acesta a avut pana acum de-a face cu eliberarea tuturor elementelor care nu mai erau in rezonanta cu noi, cu setarea noilor intentii si conexiuni energetice si cu invatarea modului in care se poate trai in prezent si nu in trecut. Aceste energii pe care le-am observat la nivel global se oglindesc acum in vietile noastre, materializate cateodata sub forma unor impulsuri nu tocmai blande care ne imping sa dam drumul acelor lucruri care nu ne mai servesc.

      Iertarea de sine constituie unul dintre aspectele majore ale lunii martie, la fel ca si amintirea faptului ca nu avem niciun control asupra faptelor celorlalti si ca, atunci cand ne schimbam energiile, urmand chemarea sufletului catre transformare, le permitem tuturor lucrurilor care nu rezoneaza cu noi, pe noul nivel energetic atins, sa se indeparteze. Daca incercam sa ne agatam de lucrurile de care nu mai avem nevoie, martie se va dovedi o luna dificila. Tema pentru aceasta luna este capitularea in fata clipei si centrarea. Tot ce va mai ramane cu noi dupa asta, este ceea ce trebuie sa fie  acolo. Sa aveti o luna minunata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu