miercuri, aprilie 20, 2011

Fila 252 : Vremea transformarii

    ”Acum vreo 15-16 ani cînd începeam să vorbesc despre arta de a trăi spuneam că oamenii de calitate se recunosc după puterea lor de a se transforma. Unii se pot transforma mai repede, alţii foarte greu. Ca şi lemnele; unele ard mai uşor, altele mai greu, iar dacă pui pietre în foc nu numai că nu vor arde, dar se vor innegri şi se vor acoperi de funingine. Este important să nu fim foarte rigizi şi să ne putem adapta cu uşurinţă atît la mediu cît şi la nevoile interioare ale sufletului. 
      Dacă în anumite perioade de timp transformarea sau, altfel spus, evoluţia este opţională, în alte vremuri sîntem constrînşi să ne transformăm, de schimbările exterioare care se petrec în jurul nostru. Acum trăim vremuri în care va trebui să ne transformăm mult, să terminăm cu amînările şi să devenim cu adevărat oameni de calitate, oameni cu suflet, oameni luminoşi. Chiar nu mai avem alte opţiuni, chiar nu mai trebuie să amînăm întoarcerea la compasiune, iubire, bunătate, generozitate, omenie.”


     Cheile transformarii interioare sunt la indemana noastra acum, mai mult ca oricand.Cei care doresc sa renunte la vrajmasie, ura, tensiune, stres, nemultumire, gelozie, etc. sunt invitati sa viziteze blogul invatatorului (maestrului) spiritual Muntean Ioan :

           Alchimie spirituala


     Numai simpla lecturare a sintezei sau vizionarea terapiei colective de la Buzau cu sufletul deschis, liber de prejudecati, va produce transformari, eliberari in sufletele deschise spre Lumina.
      
      Cu Lumina si Iubire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu