joi, mai 31, 2012

Fila 299 : Salutari de Acasa

Semnale de Lumina MESAJ DE LA GRUP, prin Steve Rother
Salutari de Acasa


       Vibratia care exista in aceasta camera, atunci cand rostim cuvintele de bun venit, este vibratia de Acasa, dragilor. Atunci cand auziti aceste cuvinte, anticipati cele ce se vor intampla si va asteptati la un miracol. Atunci cand creatorii se asteapta la un miracol, ei creaza un miracol. De aici inainte nu aveti nimic altceva de facut decat sa pasiti in miracol. Ni se pare foarte interesant sa incepem aceasta discutie, vorbind despre o nastere, pentru ca ambele parti ale voalului si ambele tranzitii – nastere si moarte – sunt incredibil de importante. Pe planeta Pamant va este frica de tranzitia mortii si, cu toate acestea, sarabatoriti tranzitia nasterii. Nu e nimic gresit, dragilor; intelegeti insa ca noi, cei care ne aflam de partea cealalta a voalului, facem exact pe dos. Pentru noi, cea mai dificila tranzitie este nasterea, pentru ca inseamna ca sufletul pretinde ca este separat. Dar, amintiti-va bucuria pe care o simtiti, atunci cand sarbatoriti o noua nastere, pentru ca exact genul asta de bucurie il simtim noi, atunci cand primim un nou suflet Acasa, in procesul pe care voi il numiti moarte. Atunci cand se intorc la noi, le sarabatorim intoarcerea Acasa, ii incarcam si ii trimitem intr-o noua calatorie, pentru a strange mai multa informatie.

       Teoria fluxului de particule

      Dragilor, astazi dorim sa va vorbim despre ceva foarte important pentru noi, deoarece este vorba despre o schimbare reala a perceptiei voastre. Se intampla foarte lent si speram sa ii dam un mic imbold astazi, aducand-o in atentia voastra. Va vom arata cum se potriveste in lumea voastra si cum ati folosit-o in trecut. Toata omenirea se schimba, atunci cand pasiti in acesta energie care urmeaza. Lumea noua pe care o construiti in prezent este o lume a puterii asumate, este epoca puterii asumate. Ea inseamna un nou nivel al responsabilitatii fata de voi insiva, fata de energiile voastre si fata de darurile pe care le aveti de adus pe Pamant. Sa va ilustram ceea ce va spunem astazi, pentru ca s-ar putea sa va ajute sa intelegeti un simplu curent de particule. Ganditi-va la o minunata analogie cu fulgii de zapada. Vom folosi aceasta analogie pentru ca, in urma cu putina vreme, Pastratorul si Pastratorul Pastratorului au mers cu masina, prin Amsterdam, in timpul uneia dintre cele mai mari furtuni de zapada pe care au trait-o vreodata. Inchipuiti-va ca va aflati, pentru un moment, in masina respectiva, mergand prin furtuna de zapada si ca vedeti o anomalie asupra careia va atragem atentia. Zapada cade de sus – dar, atunci cand inaintati cu masina, pare ca vine direct din fata. De fapt, va puteti imagina ca mergeti cu masina printr-un flux de particule de zapada, care vine in mod constant catre voi. Dorim sa preluati aceasta analogie si sa o folositi cu privire la viata voastra, astfel incat sa va putem arata diferite parti ale acestei analogii, pe masura ce fluxul de particule se apropie.
      Atunci cand sunteti foarte, foarte mici, exista numai cateva particule, in fluxul de particule. Puteti prinde doar cate una, la intervale mari de timp. Pe masura ce inaintati in varsta, vibratia constiintei voastre creste, ceea ce are ca efect cresterea in diametru a fluxului – si, implicit, accesul mai multor particule. Oamenii leaga in mod natural acest lucru, de timp; aceasta le da sentimentul ca timpul se scurteaza, pe masura ce imbatranesc.
      Nu cu multa vreme in urma, ati ajuns intr-un punct in care ati inceput sa va exprimati creatiile. Ati inceput sa va treziti din vis si ati putut sa luati unul dintre aceste tuburi de particule si sa il redirectionati. Ati numit asta, co-creatie, pentru ca energia intra si voi pur si simplu o directionati. Nu trebuia sa creati energie – dar, in calitate de creatori, directionati energia. Ati invatat sa faceti asta, in diferite domenii ale vietii voastre – uneori constient, alteori nu.

    Exista o diferenta in modul in care percepeti, astazi, lucrurile. Intoarceti-va pentru o clipa la ideea fluxului de particule. In primul rand, sa va spunem ca ati devenit foarte buni la co-creatie sau la directionarea fluxului. Acum, pe masura ce masina se opreste din inaintare, lumea voastra se schimba. Inainte, atunci cand conduceati, aveati iluzia ca particulele veneau catre voi – cand, de fapt, ele cadeau tot timpul direct de sus. Iluzia inaintarii masinii era cea care facea ca fluxul de particule sa para ca vine spre voi. 

     Deci, ce se intampla? Sa ne gandim la un fulg de zapada, ca reprezentand o anumita experienta. Nu asta ati venit pe Pamant sa faceti? Nu de asta va aflati aici? Nu va aflati aici, pentru a colecta experiente si a aduce Acasa colectia voastra, alcatuita din cele mai pline de inteles si mai profund simtite in inima, experiente de pe Pamant? Ba da.

      Fluxuri secundare 

     Ati trait, asadar, aceste experiente si putem considera fiecare experienta ca fiind un fulg de zapada. Uneori sunt fulgi mari, alteori sunt fulgi mici. Fulgii mici pot fi integrati foarte usor. Presupuneti acum ca exista o bula de energie de aproximativ 3 m, care va inconjoara corpul si pe care o vom numi simplu, lumea voastra. Ce se intampla, atunci cand o particula intra in campul vostru de energie si in lumea voastra? Chiar si cea mai mica particula va schimba lumea. Odata intrata in campul vostru, trebuie sa va schimbati campul. Este foarte simplu. Incorporati acum ceva ce inainte nu exista – si atunci trebuie sa va armonizati cu acest eveniment, in scopul de a-l integra. Ce se intampla, atunci cand intra ceva? Intra un fulg mare si va schimba lumea, iar primul lucru pe care il faceti este sa va rescrieti povestea, pentru a o adapta situatiei noi create. Nu ne-am gandit niciodata la asta dar voi v-ati gandit. Credem ca sunteti extraordinar de interesanti si de fascinanti. Voi va schimbati povestea, pentru a include noile particule.
Cu fiecare zi cu care inaintati in varsta, incepeti sa primiti din ce in ce mai multe particule si sa gasiti utilizari pentru fiecare dintre ele, astfel incat sa le puteti ancora intr-un fel, in lumea voastra. Provocarea consta in faptul ca intreaga omenire se misca acum foarte rapid. Nu mai faceti pasi de bebelus. Toata omenirea se misca acum intr-un ritm deosebit de alert, indreptandu-se catre acele date minunate, care inainte insemnau sfarsitul lumii. Schimbati lucrurile cu propriile ganduri, inainte de a ajunge acolo – si este ceva magic. 

      Gandire de ansamblu 

     Asadar, ce se intampla cu acest flux de particule si cum il puteti folosi? Iata ce va spunem. Va ocupati, in prezent, de fiecare particula care intra in campul vostru. Oricum, nu v-ati gandit niciodata sa priviti dintr-o alta perspectiva, pentru a putea vedea de unde vin si a putea astfel anticipa ce urmeaza sa vi intample. Sa va explicam asta, putin diferit. Acum, masina s-a oprit si toti acesti fulgi cad de sus. Ce faceti cand toate aceste lucruri intra in campul vostru? Primul lucru este sa incercati sa faceti un pas in spate si sa vedeti imaginea generala. Ceea ce faceti, de fapt, este sa urcati si sa priviti de sus la imaginea de ansamblu. Acesta reprezinta modul tipic in care a evoluat omenirea, pana acum. De fiecare data cand vedeti imaginea de ansamblu si ceva nu se potriveste, voi priviti si mai in ansamblu si va dezvoltati realitatea, astfel incat sa se potrivesca cu noile circumstante. Acum va vom cere sa schimbati asta – cel putin intr-o anumita masura – pentru ca daca ati schimba-o in intregime, v-ati rasurna viata cu susul in jos. Cum puteti face asta? Este, de fapt, o mare schimbare, pentru ca inseamna sa reganditi o multime din ceea ce ati gandit deja pana acum. Daca va aflati intr-o epoca a oamenilor cu puterea asumata, nu ii puteti invata pe copii, la scoala, ce este bine si ce este rau. Trebuie sa incepeti sa ii invatati sa descopere propriile raspunsuri, in loc sa le cereti sa memoreze date. Pentru a face asta, multe dintre sistemele voastre vor trebui sa se schimbe.
Multi dintre voi aveti ziduri cu care v-ati inconjurat pentru a va proteja. Aceste ziduri nu sunt nici bune, nici rele, ci ele reprezinta o simpla reactie normala, omeneasca. Acum trebuie sa renuntati la ziduri si sa pasiti in autenticitate, acolo unde sunteti cei care sunteti, fara sa conteze ce cred ceilalti. Acum voi sunteti reali si puteti face fara grija, conexiuni cu aceste particule. In loc sa va inaltati, pentru a vedea noua imagine, permiteti-va sa faceti greseli bune si sa invatati din mers. Aproape fiecare dintre voi conduce o masina. Credeti ca masina a functionat de prima data cand a fost construita? A avut tot soiul de probleme, dar oamenilor le plac foarte mult automobilele. Lucrurile au evoluat, un lucru a condus la altul si astazi aveti automobile foarte sigure. Pentru ca de-a lungul timpului v-ati perfectionat automobilele, acum nici macar nu mai trebuie sa va ganditi sau sa va faceti griji pentru toate detaliile legate de modul in care sa porniti masina, atunci cand aveti de mers undeva. Asta va cerem noi acum sa faceti. Nu incercati sa intelegeti totul, priviti doar energiile cum vin spre voi – fiecare particula in parte – si integrati-o pe fiecare, permitandu-va sa fiti vulnerabili... renuntand la protectie si permitandu-va sa fiti voi insiva. Da, ne este usor sa spunem asta, pentru ca noi nu am avut niciodata corpuri omenesti. Intelegem dificultatile prin care treceti in acest caz si stim ca ceea ce va sugeram nu e un lucru usor de facut. Oricum, de fiecare data cand va permiteti sa faceti o greseala si sa invatati de pe urma ei, mergeti inainte. Chiar si atunci cand spunem cuvantul „greseala”, sunt multi dintre voi carora le este greu sa il si auda. Nu se asteapta de la voi sa fiti perfecti, se asteapta numai sa tindeti catre perfectiune. Problema cu a avea o imagine perfecta de ansamblu este ca v-ati atasat de viziunea voastra generala. Daca, in schimb, primiti fiecare particula care vine si gasiti cel mai bun loc pentru ea, va permiteti sa dansati in Lumina, chiar inainte ca ea sa ajunga aici. 

     Schimbarea povestii – a invata sa privesti in sus!

Va rugam, dragilor, sa priviti in sus si nu in jos. Invatati sa vedeti ca sunteti fiinte care evolueaza intr-un loc incredibil. Recunoasteti ca nu trebuie sa fiti perfecti si ca nu trebuie sa va atasati de povestea voastra – pentru ca povestea reprezinta identitatea voastra. Ea a fost foarte importanta pentru fiecare dintre voi, i-ati pus etichete, i-ati dat nume si ati proiectat-o. Asta creeaza insa un gol intre realitate si ce credeti voi ca este povestea voastra. Acest gol va blocheaza multe dintre creatii si ii impiedica pe oameni sa evolueze. Asadar, cum sa faceti? Dansati in Lumina. Permiteti-va sa fiti oameni, chiar si atunci cand faceti greseli, radeti de ele. Distrati-va cu aceste greseli si invatati-va copii sa iasa in lume si sa faca o gramada de greseli bune. Cand se intorc cu cate o boacana, spuneti: „ Asta a fost o mare greseala, scumpule. Du-te si mai fa si altele. Incearca sa nu o mai faci pe aceeasi, dar du-te si mai strange niste greseli. Spune-mi cate greseli poti face pe planeta Pamant.” Astfel ne schimbam perspectiva, nu mai privim de sus in jos, ci de jos, de acolo unde ne aflam, in sus. Acum ne permitem sa crestem in directia asumarii puterii. In acest punct al evolutiei va aflati voi acum.
Aceste vremuri sunt incredibile pe planeta Pamant. Dragilor, ii veti trezi pe multi din vis. De asta va aflati aici, acum. Aveti de adus o bucatica pentru noi toti. Daca va putem pune intr-o situatie in care sa va simtiti confortabil si increzatori si in care sa nu va temeti, acea informatie va aparea si voi veti incepe sa construiti raiul, chiar aici pe Pamant. Incepe doar cu o particula. 

Bucurati-va de fulgii de zapada. Dansati in Lumina. Data viitoare cand un fulg va atinge fata si se topeste acolo, amintiti-va povestea aceasta si priviti in sus, pentru ca intr-acolo va indreptati cu totii. Schimbarea aceasta de perceptie va va schimba, instantaneu, realitatea.

Ne face cea mai mare onoare sa va rugam sa va tratati unul pe celalalt cu respect. Aveti grija unii de ceilalti, cu fiecare ocazie pe care o aveti si tineti-va usa deschisa unul pentru celalalt. Sa stiti ca jucati un joc nou – si jucati-va frumos impreuna.
Grupul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu