joi, aprilie 10, 2014

Mesaj de la Matei - luna aprilie


Sunt Matei, cu salutari pline de iubire, din partea tuturor sufletelor de pe aceasta staţie. Ca şi în ultimul mesaj, în primul rând voi vorbi pentru mine, despre acel mesaj. Explicând de ce a fost transmis un timp considerabil după ce avionul a dispărut, poate am dat impresia că numai eu i-am cerut lui Ashtar să vă spună despre aceasta, şi nu este cazul. Cererea a fost făcută de către toate sufletele de aici, unde numai vibraţiile înalte ale adevărului pot fi înregistrate şi transmise telepatic.

Cum dorim ca familiile chinuite să poată şti că cei dragi lor sunt în viaţă şi bine, într-o lume care este similară cu a voastră în unele privinţe, mult mai bine în altele! Dacă ştiţi pe oricine dintre aceste persoane îndurerate, împărtăşiţi-le ceea ce a spus Ashtar despre tot ceea ce s-a făcut pentru a le face viaţa plăcută şi confortabilă în acea lume, ceea ce i-ar putea alina. Aceasta nu va determina încetarea doliului pentru pierderea lor, dar va termina spectrul morţii persoanelor iubite în apele reci şi speculaţiile că echipajul sau unii dintre pasageri au deturnat avionul.

În ceea ce priveşte locul unde se află ei de fapt, unele informaţii din surse din afara planetei diferă semnificativ de cele ale lui Ashtar, inclusiv un mesaj atribuit lui, pe care mai mulţi cititori l-au trimis mamei mele. Esenţa întrebările lor este: Pe care Ashtar îl putem crede? Mama mea l-a întrebat cum să răspundă şi, la cererea sa, am inclus ceea ce i-a spus ei:

Suzy, nu este responsabilitatea ta să "împaci" cele două versiuni, deoarece unele persoane îţi cer s-o faci. Informaţiile pe care ţi le-am dat şi pe care le-ai primit în mod clar sunt despre ceea ce s-a întâmplat, acelea sunt faptele din primul moment al salvării, până la ceea ce s-a făcut pentru a saluta oamenii de la bordul aeronavei şi pentru a le asigura fiecare nevoie în acea lume. Eu nu doresc să discreditez receptorul celuilalt mesaj, dar NU este de la mine. Înţeleg că ea crede că a fost de la mine, dar o altă sursă a făcut acea afirmaţie falsă şi mi-a atribuit-o. Acesta este un timp în care adevărurile ies la suprafaţă – şi ceea ce ţi-am spus este adevărul.

Ashtar a discutat cu noi alte reacţii la informaţiile sale, de asemenea, şi ştim că cei care au scris nu sunt singurii care se gândesc la aspectele legate de salvare şi de relocare. Avem aceleaşi cunoştinţe ca şi Ashtar şi putem aborda toate problemele în chestiune; Cu toate acestea, el doreşte să le răspundă celor două idei pe care i-a cerut mamei să le scrie în primul rând, şi suntem fericiţi să ne conformăm cererii sale, de a le răspunde şi celorlalte.

În cazul în care contractele sufleteşti ale oamenilor din avion nu includeau relocarea într-o altă lume, aşa cum a spus Ashtar, de ce a decis să autorizeze o parte din echipa sa ,,să intervină" şi să o facă?

Ashtar a spus: "Nici unul dintre contractele sufletelor membrilor echipajului şi pasagerilor nu includea o astfel de aventură, dar nici nu includea moartea la acel moment."Cum este posibil acest lucru? Cum poate experimenta cineva, ceva care nu se află in contractul sufletului? Și aceasta nu este o abatere mică, ci o abatere mare, imensă, de la contractul sufletului. Nu numai pentru o persoană, ci pentru 239 de oameni. De asemenea, înseamnă şi întreruperea contractului altor persoane cu care ei au aveau înţelegeri (cum ar fi rudele). De asemenea, de ce nu au intervenit ghizii sufletelor tuturor acestor persoane, în primul rând ca să împiedice ca acest eveniment să se întâmple, dacă acesta nu era contractul sufletelui lor? Consider că acest lucru este foarte supărător, deoarece aceasta implică faptul că legile universale au fost încălcate.

Eu sunt Ashtar. În primul meu mesaj, am vorbit despre ceea ce am crezut că ar fi de cel mai mare interes şi importanţă pentru tine – detalii despre salvarea şi primirea şi cazarea oferite oamenilor de la bordul avionului. Acum văd că aş fi putut furniza alte informaţii şi salut această ocazie, pentru a adăuga la ceea ce am spus mai înainte.

În primul rând, cu referire la declaraţia mea "În astfel de cazuri, suntem autorizaţi să intervenim", eu nu am avut nici un rol în decizia de autorizare. Niciodată nu e prerogativa oricărui extraterestru să decidă ce să facă într-o situaţie de urgenţă, în care intervenţia ar putea salva viaţa unui rezident al Pământului sau al oricărei alte planete. Întotdeauna în aceste situaţii, contractul original sau cel modificat este cel care determină ceea ce se face, deoarece numai sufletul ştie cu ce experienţă va continua evoluţia sa.

În cazul în care contractul de suflet nu include moartea, într-o anumita situaţie letală, este emisă autorizaţia care poate fi acordată pentru a salva viaţa persoanei. Dacă cineva în acest tip de situaţie are un contract care include moartea şi sufletul vrea ca viaţa fizică să continue, face o petiţie pentru a modifica această dispoziţie. Petiţia este discutată la nivel de suflet, cu toţi cei implicaţi în înţelegerea dinainte de naştere de întrupare pentru o experienţă de viaţă în comun. Dacă oricare dintre ei nu este de acord cu modificarea contractului,aşa cum doreşte sufletul petiţionar, şi la acel nivel, totul se face pe bază de iubire, noi nici nu am afla vreodată despre aceasta. Atunci când există un acord unanim, decizia este transmisă pe o anumită frecvenţă, unui birou universal central, care notifică echipajul a cărui navă are capacitatea de asistenţă cea mai apropiată de zona de primejdie şi ei acţionează imediat. Toate acele proceduri se întâmplă în câteva secunde, în conceptul vostru de timp.

Este extrem de rar ca nici salvarea şi relocarea, nici moartea la acel moment să nu fie parte din niciun contract, atunci când un astfel de număr mare de persoane sunt în aceeaşi situaţie, oriunde în acest univers, iar acela este cazul oamenilor din avionul din Malaezia. În experienţa mea, acest lucru nu este doar rar, ci este unic.

Atunci când problemele avionului au apărut ca piesele de domino, căzând şi defectând toate sistemele necesare pentru a menţine avionul sub control, echipajul şi pasagerii ştiau că sansele lor de supravietuire erau puţine sau deloc. La nivel de suflet, ei ştiau că au posibilitatea de a alege: moartea în avionul prăbuşit şi s-ar fi întâmplat fără intervenţia noastă, sau fără existenţa vieţii pe o altă planetă. La acel nivel, alegerea unanimă a fost viaţa, măsurile de modificare a contractelor sufletelor au urmat în consecinţă şi toţi participanţii au fost de acord. Acele informaţii au fost trimise la birou şi autorizarea de a efectua salvarea i-a fost dată echipajului a cărui navă o putea executa. Dacă cineva de la bordul avionului ar fi ales, la nivel de suflet, să moară, în loc să meargă pe o altă planetă, moartea ar fi survenit pe loc din cauze naturale, iar persoana ar fi trecut în Nirvana.

Nu ştiu dacă "faptul ca ghizii sufletului ... ar împiedica acest eveniment să se întâmple" înseamnă blocarea problemelor avionului sau împiedicarea salvarii şi relocarii. Nimic din ceea ce ar fi putut face orice fiinţă fizică, nu ar fi împiedicat pe cineva – de la prima la ultima persoană aflată la bordul avionului – sa aleagă, în cele din urmă. A nu face nimic pentru ei ar fi fost o încălcare a oricăror legi universale; dimpotrivă, faptul că deciziile la nivel de suflet au prevalat asupra oricăror considerente, a reprezentat onorarea legii universale,.

Matei, sper că acest lucru înlătură îndoielile cu privire la motivul pentru care "am intervenit" –  şi îţi mulţumesc pentru răspunsul la toate celelalte întrebări.

Îţi mulţumesc, Ashtar. Înainte de a vorbi pentru toate sufletele de aici, voi răspunde întrebărilor cititorilor, cu privire la modul în care, de la staţia mea din continuumul atemporal, aş putea determina cât de mult timp liniar a trecut între dispariţia avionului şi întrebarea mamei mele despre asta. Întrebarea ei spunea "acum trei zile," dar chiar dacă nu o făcea, timpul era în gândurile ei şi aceasta ar fi fost sursa conştientizării mele.

Următoarele întrebări au fost selectate, deoarece răspunsurile vor oferi cea mai bună înţelegere a acestui incident şi, în unele cazuri, pot fi aplicate si la alte situaţii.

Ashtar a spus că nici moartea, nici a  fi transportaţi pe o altă planetă n-ar fi existat în contractele sufletelor pasagerilor. Am avut impresia că NIMIC nu se poate întâmpla, dacă nu exista în contractele sufletului nostru. Dacă ar fi fost aşa, viaţa în lumea ta ar putea fi ideală, în loc de un carusel vesel. Contractele sunt făcute înainte de naştere şi uitate la scurt timp după aceea Deciziile liberului arbitru, făcute in mod conştient, pe tot parcursul vieţii, sunt cele care duc la întâmplări ce pot diferi cu 180 de grade faţă de ceea ce este in contractul sufletului.

De ce oamenii din avion nu au fost transferaţi pe nave spaţiale şi aduşi înapoi pe Pământ? Un transfer aerian, la o altitunide la care se poate "respira", nu ar fi putut garanta supravieţuirea tuturor celor din avion. La fel de important este faptul că sistemul de presurizare al navei necesită aparate speciale de respiraţie pentru corpurile de densitate mai mică decât a echipajului, şi nava nu era echipată cu suficientă aparatură pentru toţi cei de la bordul avionului. Echipajele de pe cerul vostru folosesc tehnologia lor în mai multe moduri pe care le-am menţionat în numeroase mesaje; ocazional, ei sunt autorizaţi să salveze oameni în situaţii grave – dar acesta nu este scopul principal al prezenţei lor. Și, după cum a menţionat Ashtar, necesitatea de a găzdui atât de multe persoane în aceeaşi situaţie de urgenţă – în acest caz, 239 – este o raritate extremă.

Desigur că mă bucur că oamenii de pe avionul de pasageri din Malaezia sunt în siguranţă, dar nu înţeleg de ce li s-a dat acel ajutor extraordinar şi atât de mulţi alţii sunt lăsaţi să piară în accidente de avion. Pentru că ei au ales în contractele sufletului lor, să moară aşa? Contracte au un grad de flexibilitate în ceea ce priveşte cauza, sau sursa experienţei alese - inclusiv moartea. Când persoanele mor într-un accident de avion, este pentru că ei şi-au terminat alegerile de longevitate de viaţă, iar moartea vine brusc, într-un "accident." Cu toate acestea, s-ar putea întâmpla în acelaşi timp, prin mijloace diferite, cum ar fi un accident de maşină sau o rănire fatală într-o cădere sau de a fi îngropat într-o avalanşă - una dintre acestea ar îndeplini prevederea contractului pentru ca viaţa să se termine brusc şi "accidental". Este alegerile contractuale sunt cauza că unele persoane mor în acelaşi accident în care alţii supravieţuiesc.

Te rog, spune-i lui Matthew să-l roage pe Ashtar să pună unele piese din avion unde ele ar putea fi găsite, astfel încât familiile cu inimile frânte să poată termina căutările. Ashtar înţelege, la fel ca şi noi, compasiunea care stă la baza acestei cereri, dar Fiinţele de Lumina ajuta doar în limita adevărului, în orice problemă.

De ce nu au folosit extratereştrii, tehnologia lor de nivel înalt, pentru a repara avionul în timp ce era în aer, în loc de a-l duce pe o altă planetă? Tehnologia de la bordul navelor lor este într-adevăr avansată, chiar şi dincolo de reprezentările voastre de science-fiction, dar nu e concepută să repare sistemele defecte ale avioanelor voastre. O analogie ar putea fi telefonul vostru mobil, care nu are capacitatea de a repara o pană de cauciuc.

Mă întrebam dacă oamenii din avion mai au vreo amintire din viaţa lor pe Pamant, atunci când au fost mutaţi pe altă planetă.

Da, au. Nimic din ceea ce au experimentat în timpul vieţii lor pe Pamant nu este uitat, aşa cum s-ar întâmpla în cazul în care încă ar trăi aici. Viaţa în noua lor lume prezintă diferenţe, desigur, dar acestea pot fi asemănate cu diferenţele existente în orice viaţă de pe Pământ, atunci când se produce o schimbare majoră.

Ashtar ar putea furniza numele galaxiei şi a planetei pe care acei oameni au fost transferaţi? Andalusa este în galaxia voastră Calea Lactee, cea mai apropiata planetă de sistemul vostru solar, care este similară cu Pământul în modurile pe care le-a menţionat în primul său mesaj.

De ce nu au fost duşi oamenii din avion, în Pământul Interior, astfel încât să poată veni înapoi la suprafaţă şi să se reunească cu familiile lor? Locuitorii din Pământul Interior au construit oraşe şi toate condiţiile de viaţă în nivele de vibraţii mai înalte decât ar putea fi suportate de locuitorii de la suprafaţă, care intră şi a căror trupuri rămân viabile. În cazul în care locuitorii Pământului Interior doresc să iasă la suprafaţă, ei îşi realiniază acordajul vibratoriu; corpurile rezidenţilor de la suprafaţă nu au această capacitate, deoarece, cu câteva excepţii, populaţia voastră nu a atins acel nivel de conştiinţă si conştienţă spirituală.

Ar fi putut oamenii din acel zbor să se fi dematerializat şi, mai târziu, rematerializat undeva, în siguranţă, pe Pământ? Nu. În timp ce acest proces a fost făcut mult mai des decât aţi putea crede, în salvarea unor indivizi de către îngerii lor păzitori, care sunt suflete de Lumina vibratoare şi uneori au nevoie de a apela la asistenţă angelică suplimentară, este o situaţie foarte diferită, atunci când oamenii sunt salvaţi de fiinţe fizice.

Ashtar a spus că au dus avionul într-o dimensiune mai înaltă. Asta înseamnă că acei oameni de la bordul zborului 370 s-au înălţat într-o dimensiune mai înaltă – să spunem, poate, 5D? "Dimensiunea" în mesajul lui Ashtar se referă la locaţie, care este la o dimensiune dincolo de rutele de zbor ale Pământului, şi nu statutul de evoluţie conştientă şi fizică, ce denotă înălţarea personală. Oricum, sufletele de la bordul zborului au mers mai departe în acest sens, deoarece fără frică au ales să experimenteze viaţa într-o lume străină nouă.

De ce nu a fost pus avionul pe lună şi asigurate măsuri pentru oameni, până când ar fi putut fi aduşi înapoi aici? Punerea lor pe luna nu a fost o opţiune. Chiar dacă avionul ar fi putut fi pus jos intact, în condiţiile existente acolo, starea sa compromisă serios nu ar fi putut asigura integritatea structurală pentru orice perioadă de timp şi oamenii de la bord nu ar fi putut supravieţui în atmosfera Lunii. Chiar dacă avionul ar fi rămas intact, oxigenul nu putea dura până când ar fi fost asigurat transportul înapoi, pe Pământ.

Ashtar a spus că alţii au fost salvaţi şi duşi pe acea planetă. Cine sunt ei si de ce au avut nevoie să fie salvaţi? Salvările au fost autorizate pentru persoane în avioane mici sau bărci în zona pe care voi o numiţi Triunghiul Bermudelor, când puternica forţă a acelui vortex de energie a anulat sistemele de control ale vehiculelor lor. Pentru acelaşi motiv, salvări au avut loc în alte câteva vârtejuri de energie de pe Pământ, care sunt atât de puternice. Astronauţii de pe Challenger au fost salvaţi de pe naveta spaţială, înainte de a exploda, iar deoarece ei erau dotaţi cu "costume spaţiale", transferul aerian a fost posibil. Percepţia din lumea voastră a fost că nimeni nu a supravieţuit exploziei, prin urmare, atât la nivel conştient cât şi de suflet, echipajul navetei a ales să meargă pe acea planetă şi să-şi trăiască diverse prevederi contractuale cu privire la durata de viata.

Ce fel de planetă este aceasta? Este o planetă de 4 sau 5D şi cum e posibil ca aceste persoane să poată absolvi atât de repede din viata 3D şi să trăiască pe un plan mai înalt, iar noi toţi ceilalţi Lucrători întru Lumină trebuie să îndurăm şi să aşteptăm, să aşteptăm şi să aşteptăm mult mai mult? Planeta este aproape de limita superioară a celei de-a patra densităţi, ca locaţie; şi, în evoluţie spirituală şi de conştienţă, cei mai mulţi dintre locuitorii săi se încadrează de la limita superioară a densităţii a treia, la limita superioară a celei de-a patra, cu un număr mic la a cincea şi chiar mai puţini la a şasea – toţi cei de la bordul avionului malaezian se află în acel interval. Lucrătorii întru Lumină au ales să fie unde sunt, nu doar pentru a contribui cu Lumină pentru Pământ şi civilizaţie, ci şi pentru că, făcând acest lucru, îşi avansează starea de evoluţie a sufletului lor. Vă rugăm să nu gândiţi în termeni de durată şi de aşteptare, ci mai degrabă într-un mod pozitiv, cum ar fi gândul la binele pe care l-aţi adus în viaţa altora şi cu ce au contribuit ei la a voastră.

Noi întotdeauna auzim că Sursa este în toate lucrurile de pretutindeni, că nu există nici un loc în care Ea(El) nu este şi că Ea(El) deţine controlul total al tuturor. Ea(El)  face minuni, în fiecare zi. În acest caz, dacă nu era timpul nimănui din acel avion să moară, Ea(El) nu ar fi putut "repara" instantaneu, pur şi simplu, indiferent de ce s-ar fi întâmplat cu avionul şi să-l facă să aterizeze, aşa cum ar fi făcut-o în mod normal? Când ne-am rugat lui Dumnezeu – sursa a tot ceea ce există în acest univers, ceea ce El(Ea) a vrut ca noi să vă spunem a fost că va face acest lucru El(Ea) Însuşi.

Acum vorbeşte Dumnezeu: sunt fericit să fac acest lucru. Dragul meu copil – toţi copiii mei dragi – cu mult, mult timp în urmă, am pus universul nostru în mişcare şi am venit cu unele legi, ca să-l faceţi să meargă fără probleme. De atunci am aderat la legea Creatorului – aceea că liberul arbitru al tuturor trebuie să fie onorat, indiferent de modul în care aleg să îl folosească, aşa că, vedeţi voi, Eu nu "controlez total" pe nimeni. Și am delegat sarcina ca "miracolele" să se întâmple atunci când ar trebui să se întâmple. Mii de miliarde de emisari ai mei – îi numiţi îngeri sau ghizi spirituali sau ET buni – fac o treabă excelentă în acest sens, aşa că Eu nu le stau în cale şi mă ocup de lucruri cum ar fi păstrarea corpurilor cereşti în orbită şi universul în echilibru. De asemenea, Eu plâng împreună cu toţi copiii mei care plâng, simt bucuria tuturor celor care sunt bucuroşi şi revărs încontinuu, asupra fiecarui suflet din familia noastră mare, iubire necondiţionată. Suntem cu toţii implicaţi în aceasta, împreună, pentru eternitate – aşa că să o facem iubindu-ne unul pe altul.

Matei, aceasta spune tot.

Mulţumesc, Doamne.

De ce nu aţi făcut avionul să aterizeze pe terenuri agricole în apropierea destinaţiei intr-o zona civilizata, cu alimente şi apă (şi oameni pentru a-i salva) – totul de-a gata? În locaţia Pământului, în vibraţiile mai slabe ale densităţii a patra joase, nava de salvare nu ar fi putut manevra avionul într-o poziţie de aterizare, cu certitudine absolută că nu va fi deteriorat în continuare şi nu va provoca leziuni grave sau deces oamenilor de la bord. Planeta unde au fost duşi oamenii este în limita superioară a densităţii a patra, unde vibraţii mai uşoare, sau mai puternice, asigură o aterizare mai blândă, în condiţii de siguranţă.

Noi, Lucrătorii întru Lumină, păstrăm familiile îndoliate în meditaţiile noastre, dar nu e de ajuns. Îmi amintesc de mesaje în care Matei vorbeşte despre modul în care gândurile şi sentimentele – cum ar fi anxietatea, tristeţea, singurătatea şi aşa mai departe – emit vibraţii scăzute. Dar cum rămâne cu sentimentele mele despre starea de fapt, plus vinovăţia că ştiu ce s-a întâmplat cu acest avion şi toţi de la bord şi familiile lor nu ştiu?

Compasiunea si grija nu trebuie să fie însoţite de emoţii care au vibraţii joase şi, ştiind faptul că acestea nu ajută familiile îndoliate, vă va uşura schimbarea sentimentelor legate de ceea ce s-a întâmplat. Vizualizaţi, în lumina alb-aurie, o mulţime pe care o "desemnaţi" ca fiind formată din acele familii şi simţi că vă aflaţi în acea lumină, că inspiraţi vibraţiile vindecătoare, iar asta vă va uşura inima şi mintea si va risipi sentimentele negative. Bucuria că oamenii care au fost în avion trăiesc într-o lume bună va înlocui vinovăţia că ştiţi acest lucru şi familiile lor, nu. Noi nu suntem străini de spectrul de emoţii şi oferim aceste sugestii, pentru că le-am experimentat eficienţa.

Ştii dacă există o rămăşiţă fizică a avionului, care ar putea fi găsită? Avionul a fost dematerializat după ce toţi cei de la bord au debarcat, astfel încât orice resturi plutitoare identificate ca părţi ale avionul sunt o eroare.

Matei a spus că extratereştrii vorbesc cu liderii noştri mondiali. Dacă vorbesc despre salvare, oamenii vor vedea că ei sunt aici pentru a ne ajuta. Aceasta va accelera debarcările în masă, pe care le-am tot aşteptat. Toate Fiinţele de Lumină din acest univers doresc ca acest lucru să fie aşa, dar, cu un motiv bun, liderii voştri aleşi sunt reticenţi în a fi deschişi – cea mai mare parte din populaţia voastră ar putea crede că sunt nebuni. Imaginaţi-vă haosul creat de mulţimi care ar cere demisia acelor lideri şi câmpul oferit adversarilor lor politici; si, posibil, sălbăticia pieţelor bursiere, cumpărările "de frică" de alimente şi alte necesităţi, precum şi membri ai miliţiilor care acţionează violent. Până când lumea voastră nu este gata să le ureze bun venit străinilor cu aspect neobişnuit, misterul dispariţiei avionului va fi rezolvat "logic."

Dacă planeta are propria sa lume spirituală, vor merge oamenii acolo, atunci când mor – sau poate merg în Nirvana şi se reunesc cu cei dragi? Energia iubirii este cea care reuneşte sufletele şi reuniunile pot fi în lumi spirituale cu aceleaşi niveluri vibraţionale, oriunde în acest univers. Este acelaşi lucru, atunci când oamenii trec din Nirvana, într-o nouă viaţă fizică pe Pământ sau în altă parte; în timpul stării de somn, ei au reuniuni cu cei dragi, ori de câte ori sunt în lumi spirituale sau în lumi fizice cu vibraţii compatibile.

Mă întreb ce lecţii a expus lumii acest accident aerian, în afară de întrebările cu care am rămas toţi. Investigaţii pentru potenţiale îmbunătăţiri în toate sistemele configuraţiei avionului, măsuri de securitate şi mentalitate a personalului echipajului vor veni de la agenţiile pertinente. Lecţii introspective vor veni de la Sine. Ştiind că timpul preţios petrecut cu persoanele dragi se poate termina în orice moment, promiţând solemn să nu-l pierdem în disensiuni sau spiritualitate greşită va fi o lecţie valoroasă primită de la experienţa inimii chinuite, pentru familia şi prietenii oamenilor pe care îi cred morţi.

Ştiu cum e să-ţi pierzi familia şi prietenii apropiaţi şi vorbesc cu empatie, nu cu  insensibilitate la sentimentele oamenilor ale căror vieţi sunt cele mai afectate de dispariţia avionului. Nu înţeleg de ce acestui lucru i-a fost acordat atât de mult interes în lumea întreagă, decât la orice altceva care s-a întâmplat de la 11 septembrie 2001 încoace. În fiecare zi, în cei 12 ani şi jumătate de la acea tragedie, mii de oameni au murit de foame sau de boli cauzate de condiţiile de viaţă oribile. Toate acele persoane au fost preţioase pentru familiile lor, de asemenea – aşa că, de ce nu li s-a acordat mai multă atenţie? Ce fel de lume îi acordă căutării de piese de avion, atât de multă importanţă, în loc de a  a face ceva cu privire la condiţiile care iau vieţile a milioane de oameni, in fiecare an? Oare când va exista suficientă grijă cu privire la aceste decese dureroase şi inutile, pentru a le preveni? Sper că le vei răspunde întrebărilor mele – dar voi înţelege dacă nu poţi.

Cu inimile pline împărtăşim sentimentele autorului, că a oferi răspunsuri oneste şi satisfăcătoare la întrebări nu este atât de uşor. Spunem fără să judecăm că, dincolo de a le oferi familiilor probe şi concluzii în această situaţie traumatică, căutarea fără precedent pentru bucăţi din avion este emblematică nevoii societăţii voastre de a-i atribui cuiva vina, astfel ca să poată rezulta procese şi aici există câteva sute de persoane Supravieţuitorii oamenilor care mor in fiecare an de foame şi boli provocate de condiţiile de viaţă lamentabile nu au asistenţă juridica sau mass-media şi se numără cu multe milioane. rădăcina continuării unei astfel de situaţii nu este apatia, ci un sentiment de neputinţă de a o schimba.

Treptat, această perspectivă este în schimbare. Mii de oameni îşi dedică viaţa atenuării condiţiilor oribile pe care le vedem, alţii vorbesc mult mai tare despre calvarul acelor multe milioane de oameni, mulţi donează bani pentru a finanţa eforturile celor care furnizează îngrijiri medicale, apă curată, hrană şi adăpost minimal. O astfel de sarcină formidabilă, ce nu poate fi gestionată rapid, oferă o oportunitate dublă: Sufletele aflate în aceste condiţii disperate trăiesc ceea ce au ales să completeze lecţiile karmice ale densităţii a treia şi să evolueze spiritual şi conştient, iar societatea voastră se poate ralia ca UNUL pentru a înălţa vieţile celor care suferă.

Dârzenia voastră de a rămâne în Lumină întăreşte mişcarea către acel deziderat şi lumina transmisă spre Pământ, de la alte civilizaţii, vă ajută eforturile pentru transformarea lumii în care trăiţi. Gândiţi-vă la schimbările radicale pe care le-aţi realizat în ultimii ani! Schimbarea vine mult mai lent în unele zone decât în altele şi înălţarea vieţilor multor milioane – miliarde – este cea mai vastă întreprindere. Dar se va face, pentru că Lucrătorii întru Lumină de pe Pământ – si mulţi alţii care ajută din afara planetei – nu vor înceta, până când toate sufletele din lumea voastră nu vor avea parte de abundenţa darurilor lui Dumnezeu.

IUBIRE şi PACE

Suzanne Ward

www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu