sâmbătă, ianuarie 03, 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Adresandu-ne celor mai recente intrebari ale cititorilor, vom cita una dintre ele, ce cuprinde esenta tuturor: Respingerea independentei Scotiei reprezinta un regres pentru evolutia lumii? Noi nu vedem asa lucrurile. Noi vedem evolutia pe care a reprezentat-o referendumul in sine, posibilitatea pe care au avut-o cetatenii Scotiei de a-si rezolva problema suveranitatii intr-un mod pasnic. Cu toate ca rezultatele i-au dezamagit pe scotienii nerabdatori, chemarea lor puternica la independenta a facut clar guvernului Marii Britanii faptul ca trebuie sa faca schimbari in relatia sa nu numai cu poporul Scotiei, dar si cu cel al Tarii Galilor si al Irlandei.

Pentru moment ramane de vazut cat de repede vor aparea schimbarile propuse si in ce masura vor satisface ele, cetatenii tarilor respective. Pe termen lung, reglementarile, restrictiile, penalitatile si taxele fiscale impuse pe cale guvernamentala vor inceta peste tot. Toate popoarele Pamantului isi vor cunoaste divinitatea in Unimea Tuturor si vor fi constiente de cunoasterea innascuta si puterile pe care le au ca fiinte multidimensionale, toata lumea respectand sanctitatea a tot ceea ce face parte din Creatie.

Ni s-a cerut, iar si iar, sa clarificam de ce unele surse din afara planetei dau anumite termene pentru ce urmeaza sa se intample si noi nu. In primul rand, va cerem cu insistenta sa aveti mare discernamant in ceea ce priveste informatiile primite prin channeling, mai ales anunturile legate de NESARA sau bogatia instantanee. Aveti grija, pentru ca unele informatii care se presupune ca sunt primite prin channeling sunt de fapt scrise si distribuite de indivizi cu intentia de a dezinforma, descuraja sau infricosa cititorii.

Acum, un motiv pentru care nu ne este comod sa dam o data este dificultatea de a fixa in sistemul vostru linear, ceva ce exista in continuum. Vom reveni la asta, dar mai intai dorim sa vorbim despre celalalt motiv al nostru, deoarece este de departe cel mai important. Asteptarea voastra in legatura cu un anumit eveniment transmite o energie pozitiva legata de un anumit termen, daca la momentul respectiv nu se intampla, in mod evident, nimic semnificativ, energia se transforma in deziluzie, descurajare sau chiar furie si acest rezultat vibrational contribuie la aparitia altor intarzieri in concretizarea rezultatului asteptat.

Acestea fiind zise, va spunem cu bucurie ca deceniul de intarziere in evolutia societatii se va incheia in anul vostru 2017, un cadru de timp cu adevarat foarte propice, cu o fereastra celesta similara celei de la solstitiul din decembrie 2012, fereastra care a permis intrarea Pamantului in cea de-a patra densitate. Conceptul vostru de timp este de fapt energie in miscare si, deoarece traseul de inaltare a Pamantului trece succesiv plin planuri energetice superioare sau mai usoare, vor mai trece cativa ani intermediari cu o viteza din ce in ce mai mare. In acelasi timp, vibratiile in continua inaltare, aflate de-a lungul drumului, va vor ajuta sa va extindeti intelegerea la nivelul cunoasterii sufletului, cat si puterile de materializare, lucruri pe care le veti primi cu mare bucurie.

Aceasta abatere de la retinerea noastra obisnuita de a mentiona termene este doar in mica masura o abatere, deoarece alinierea planetara din 2017 este un dat. Cu atat mai mult cu cat iubita familie, optimismul si entuziasmul vostru legate de viitorul Pamantului sunt cele care contrabalanseaza negativitatea rapoartelor din mijloacele de comunicare in masa, legate de epidemia de Ebola, de Ucraina, de Afganistan, de slabiciunea noului guvern din Irak, de conflictul de lunga durata, dintre evrei si palestinieni si mai ales acum, de eforturile de a opri evolutia fortelor ISIS din Siria.

Noi nu subestimam seriozitatea acestor situatii, atunci cand spunem ca filmele si reportajele repetate, cu perspectiva lor ingrijoratoare, evoca frica si pesimismul care constrang populatia sa ramana in mentalitatea densitatii a treia. Niste exemple concrete ar fi: efortul de eliminare a ISIS, proiectat sa dureze trei ani – nu e nevoie sa dureze atat! – si epidemia de Ebola scapata de sub control -  nu este!

In ciuda pierderii, intr-o anumita masura, a credibilitatii mijloacelor media, marea majoritate a oamenilor de pe Pamant cred „evaluarile” expertilor, deoarece nu stiu ce altceva sa faca. Ei nu stiu ca acele situatii despre care se ingrijoreaza si-ar urma cursul mult mai repede, daca ar fi propulsate de semnale de energie pozitiva. Ei nu stiu ca marasmul de astazi ofera multor milioane de oameni ocazia de a-si incheia karma celei de-a treia densitati, de a obtine echilibrul si de a evolua. Ei nu stiu ca au ales sa fie pe Pamant astfel incat sa poata participa la tot ce se intampla si ca rezultatul va fi o Epoca de Aur a Pamantului in deplina inflorire.

Noi nu sugeram sa incercati sa schimbati felul de a gandi al nimanui – pacea dobandita prin evolutia in cunoasterea constienta si spirituala reprezinta dreptul dat de Dumnezeu, fiecarui suflet. Doar ca lumina din gandurile si sentimentele voastre pozitive radiaza in lume si grabeste incheierea tuturor luptelor, greutatilor si suferintei. Lumina – iubire! –rerezinta cheia pacii, sanatatii si prosperitatii.

Un cititor care a interpretat „biblioteca de referinta” dintr-un mesaj anterior, ca fiind cunoasterea noastra „a tot ceea ce este de stiut”, a intrebat de ce le-am atribuit colegilor nostri din Nirvana declaratiile pe care le-am facut in legatura cu avionul malaezian, doborat in Ucraina. Am facut asta, deoarece ei erau sursa – si baza cunoasterii noastre creste continuu. Unele informatii provin de la indivizi din Nirvana, care monitorizeaza lucrurile care se intampla pe Pamant, altele de la suflete foarte evoluate din lumea spiritelor, de la Dumnezeu, de la membri ai civilizatiilor avansate, de la consilii universale si de la maestri invatatori.

Noi mai dobandim informatii si din observarea campului energetic de potential al Pamantului, ce reflecta constiinta colectiva a tuturor locuitorilor sai – oameni, animale, plante si regatul Devic – raportand cea mai semnificativa activitate a campului de la momentul mesajelor noastre. Dar avand in vedere ca gandurile, sentimentele si actiunile fiecarui locuitor afecteaza fluxul si refluxul energiei, o situatie se poate schimba considerabil, inainte de aparitia mesajului nostru urmator.

Jaloanele de energie ce influenteaza o situatie pot sa devina mai puternice, transformand astfel un rezultat posibil, intr-unul probabil. Pe de alta parte, o situatie care evolua in sensul probabilitatii poate sa fi redevenit doar o posibilitate, datorita slabirii jaloanelor sale energetice. O suprasarcina de energie poate sa intre intr-o zona in care miscarea era abea perceptibila. Cresterea impulsului din spatele a ceea ce parea sa fie rezultatul cel mai probabil poate sa se fi stins complet, din cauza unei explozii puternice de energie, care sa o mature din cale. Certitudinile absolute – rezultatele predestinate – sunt extrem de rare si inaltarea Pamantului in afara celei de-a treia densitati si continuarea drumului sau catre destinatia din cea de-a cincea densitate sunt unele dintre putinele exceptate de la capriciile energiei.

In prezent, campul energetic este plin de activitate. Apar noi jaloane energetice, unele isi schimba directia, altele capata impuls, unele doar mai palpaie foarte slab; si toata aceasta miscare continua este manevrata de gandurile, sentimentele si alegerile voastre libere. De aceea, chiar daca rezultatul final a tot ceea ce se desfasoara acum este cunoscut in continuum, deoarece este predestinat, nu e posibil sa stabilim cu exactitate momentul in care se va materializa un anumit eveniment in desfasurarea timpului vostru linear.

Din cand in cand, plecarea unei persoane atinge inima lumii – si acesta a fost cazul lui Robin Williams. Colegii nostri din Nirvana ne-au spus ca o mare multime de mii de suflete s-a adunat sa salute acest suflet care a dat bucurie atator oameni, in viata sa de pe Pamant si ne grabim sa ii asiguram pe cititorii care au scris ca s-au rugat sa nu fie „penalizat” pentru modul in care si-a incheiat viata – ca nu va fi.

Sa vorbim mai intai despre intrarea in Nirvana. Sufletul este eliberat de corpul eteric si de psihic, care ajung in aceeasi stare in care se afla persoana cand a parasit viata fizica. Psihicul lui Robin era cuprins de o asemenea depresie omniprezenta si dureroasa, incat in cele din urma a preluat controlul; el s-a gandit ca doar luandu-si viata putea scapa din aceasta agonie intolerabila. Psihicul sau traumatizat avea nevoie de vindecare si aceasta a venit sub forma grijii speciale si a atentiei constante acordate in una dintre zonele specializate ale Nirvanei, asemanatoare Terapiei Intensive din spitalele voastre. 

Colegii nostri ne-au transmis ca vindecarea psihicului sau a fost rapida, datorita tiparelor celulare ale vietilor pe care le-a avut in civilizatii avansate, ca si-a respectat toate prevederile principale ale contractului si ca depresia nu a fost o alegere din contractul sau. El se afla acum in compania prietenilor si a familiei, atat din trecutul sau apropiat, cat si din alte vieti trecute si se bucura de alte aspecte minunate ale vietii din lumea spiritelor Pamantului. Adaugam si ceea ce stim noi, si anume ca fiintele luminate din intregul univers onoreaza acest suflet foarte evoluat, care a ales sa fie generos in spirit, energie si resurse, depasind de departe chiar si masura extraordinara a acestor daruri.

Cat despre pertinenta sinuciderii pentru toate sufletele, am rugat-o pe mama sa va dea informatia pe care i-am transmis-o cu multi ani in urma. [Urmatoarele fac parte din capitolul „Sinuciderea” din cartea „Matei, vorbeste-mi despre rai” – publicata de Editura For You in anul 2002]

„Matei, oamenii care mor prin sinucidere sunt tratati altfel decat ceilalti?

Si da si nu. Li se acorda aceeasi primire plina de iubire ca si tuturor celorlalte sosiri si se fac eforturi pentru a-i ajuta sa se vindece si sa se adapteze, exact ca si in cazul celorlalte suflete traumatizate, care au nevoie de tratatment individualizat. Totusi, ei intra intr-o statie de tratament speciala, deoarece traumele lor au nevoie de ingrijire maxima.

Stiu ca ai auzit ca oamenii care isi iau viata se confrunta cu o forma de viata spirituala de pedepsire, dar te-ai indoit in mod instinctiv ca lucrurile ar sta asa. Ai dreptate, nu e asa. Nu este nici corect si nici logic sa bagam toate sinuciderile intr-o singura categorie, careia sa i se aplice un singur mod de judecata.

In anumite cazuri, motivul sinuciderii este un dezechilibru grav al chimiei trupului, care deterioreaza capacitatea de a lua decizii sanatoase. In alte cazuri, sinuciderea este determinata de ceea ce voi numiti o boala fizica. Unii oameni actioneaza astfel, din cauza unei depresii puternice, datorita pierderii cuiva pe care l-au considerat de maxima importanta in viata lor, iar depresia este mai puternica decat gandirea rationala. Unii isi iau viata in mod prostesc, crezand ca ceea ce fac nu ii va duce la moarte. Altii actioneaza din disperare de moment, mai degraba decat sa ii acorde spiritului lor timp sa se intareasca. Unii isi termina viata, pentru a pune capat unei dureri cumplite. Niciunul dintre aceste motive nu este mai justificat pentru ca persoana sa fie judecata mai aspru decat in cazul mortii atribuite unui atac de cord sau unui gat rupt.

Exista oameni aflati intr-o stare de de sanatate relativa, care decid, in mod constient, sa-si puna capat vietii. Pentru unii, aceasta inseamna o capitulare totala in fata unei serii de evenimente potrivnice – uneori pentru a oferi familiilor banii de la asigurari, in singurul mod pe care il considera posibil. Altii ajung la concluzia ca nu mai fac fata unei situatii care pentru ei este prea grea, sau de nesuportat – o posibila infidelitate matrimoniala, sau pentru ca s-a descoperit un act de corptie financiara sau politica, sau pentru ca s-au facut de ras in fata celor din jur. Si aceste cazuri de sinucidere calculata sunt foarte triste, deoarece acei oameni nu vor cu advarat sa paraseasca intreaga lor viata de pe Pamant, ci numai acele aspecte pe care le vad ca fiind, dupa parerea lor, atat de coplesitoare incat singurul remediu este moartea.

Oricare ar fi motivul lor, oamenii care se sinucid isi revad inregistrarile Akashice cu aceeasi autoevaluare si isi planifica urmatoarea viata la fel ca oricare alt suflet. Este advarat ca ei isi atrag o lectie acumulata, trebuind sa repete toate lectiile pe care le-au ales, dar nu le-au incheiat – dar nu exista o pedeapsa sau ingreunare a karmei, din cauza mortii pe care si-au autoindus-o. Intentia sau motivul se afla la baza tuturor hotararilor pentru autojudecare, iar acesti oameni nu trebuie sa se judece mai sever decat oricare altii din acest taram.”

Iti multumesc, Mama. Mai departe, cititorii din Europa si-au scris ingrijorarile legate de numarul populatiei musulmane din orasele lor. Dragilor, ei nu se afla acolo pentru a va face sa va ingrijorati! Ei au raspuns indrumarii de la nivelul sufletului, de a cunoaste noi zone geografice, culturi si filozofii; si, pentru ca nu te poti obisnui peste noapte cu tot ceea ce este nou, raman atasati de lucruri care le sunt familiare – oamenii de aceeasi nationalitate, hainele si traditiile religioase – este ceva natural. Nu numai ei au ales sa emigreze; ei sunt doar cei care o fac in modul cel mai evident. Si ca in cazul oricarei alte populatii, unii indivizi se poarta urat si atunci locuitorii care sunt de mult timp în zona respectivă asociaza, in mod gresit, acel comportament, tuturor persoanelor din noua populatie.

Cititorilor care le atribuie tuturor musulmanilor aceleasi vederi radicale ca si ale celor din ISIS sau ISIL le spunem: „Va rugam sa nu faceti asta!” Unii dintre voi ati citat fragmente din Coran care permit, chiar sustin, omorarea dusmanilor tai. Biblia contine si ea, la randul ei, o multitudine de astfel de materiale si ambele carti distorsioneaza ingrozitor regulile initiale ale credintelor.

De exemplu, referinta bibilica la „nasterea din pacat” – fara sa mai vorbim despre revendicarea ca Iisus a murit pentru a-i salva pe pacatosi! – reprezinta o abatere trista de la vechile inregistrari ale invatamintelor lui Iisus. El a spus ca „pacatul” este doar o eroare de judecata si ca singura eroare este aceea de a interveni in evolutia unui suflet – al tau sau al altuia.

Ingredientul din care este alcatuit fiecare suflet este esenta energiei pure a Creatorului si aceasta este alcatuirea tuturor nou-nascutilor. Atunci cand indivizii sunt indoctrinati din copilarie cu ura, razbunare si crime, in numele unei religii, ei sunt atrasi de grupari de tipul ISIS. Astfel, chiar daca respectiva forta militanta poate crede ca actioneaza conform unor principii religioase, nu este asa. Ea actioneaza ca urmare a unor minti carora li s-a inculcat dreptul si responsabilitatea de a a-si apara si a-si propavadui cu brutalitate credintele, oricat de gresite ar fi acestea.

Aproape acelasi lucru s-a intamplat si cu crestinismul. Ganditi-va la Inchizitie, la cruciade, la persecutia popoarelor indigene din America Latina, de catre conchistadorii crestini. Mai apoi, pe pamantul care a devenit Statele Unite, crestinii au nimicit turmele de bizoni, pentru a lipsi populatia locului de mijoace de trai, dupa care au decimat acea populatie, prin masacre si boala.

Preaiubita familie, toate religiile voastre, care au inceput in puritatea adevarurilor spirituale, s-au indepartat de originile lor, in aceeasi masura si cele mai mari abateri s-au petrecut in Islam si in crestinism. Majoritatea lectiilor karmice adunate, generatie dupa generatie, dupa generatie provin din actiuni in numele religiei, cel mai invrajbitor si distructiv aspect al vietii de pe Pamant.

Procesul transformarii lumii si innoirea spirituala conduc la incheierea a ceea ce ere intregi de intuneric au impus inimilor si mintii. Vă temeti sau dispretuiti orice este diferit, distrugeti lucrurile de care va temeti, nu respectati si discriminati diferentele pe care le considerati ca fiind inferioare. Pentru a se asigura ca aceste lucruri se vor inradacina adanc in omenire, intunericul a implantat ideea etichetelor care sa defineasca diferentele. Astfel, societatea a ajuns sa priveasca – si deseori sa judece – indivizii conform statutului lor religios, national, cultural, etnic, politic, guvernamental, ideologic, rasial, profesional, traditional, financiar sau social.

Noi va numim Lucratori intru Lumina – nu este si aceasta o eticheta menita sa defineasca o diferenta fata de cei care nu sunt? Este, dar ea nu intentioneaza sa va separe de alte suflete si cu atat mai putin sa va ridice deasupra lor. Lucrator intru Lumina inseamna sa stiti cine sunteti – o parte inseparabila din Dumnezeu si din celelalte suflete – si ceea ce faceti – trimiteti Lumina care elibereaza popoarele Pamantului, de acele constrangeri separatoare, astfel incat toata lumea sa poata trai laolalta armonios, in pace, respect si colaborare. Toate sufletele de pe planeta vor trai in Lumina, acolo unde etichetele nu isi mai au locul.

Suntem alaturi de voi, cu iubire neconditionata, pe calea inaltarii voastre.

IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu