vineri, iulie 27, 2012

Realinierea magnetica

~ Capatul franghiei ~
Ii multumim Alexandrei
Realinierea magnetica
Channeling primit de Steve Rother, autorul cartii BUN VENIT ACASA,
http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=43
Salutari de Acasa!
 
        Aceasta zi marcheaza un nivel vibrational in mare parte similar ultimelor sapte dati cand ne-am intalnit.  Omenirea se misca cu viteza iubirii, care este putin mai mare decat viteza luminii. Ceea ce se intampla acum este ca intreaga omenire si planeta insasi incep sa treaca printr-un proces de nastere. Am mai spus si inainte ca planeta Pamant nu este bolnava, ci este insarcinata. Ea naste si acesta este felul corect in care sa priviti lucrurile, doar ca nu naste o alta planeta. Pamantul da nastere acum unei noi forme umane, pentru ca ati evoluat dincolo de modul actual de gazduire fizica a spiritului vostru.
 
        Evolutia „balonului biologic”

        Balonul biologic care gazduieste fiecare spirit este provocat sa tina pasul cu cresterea vibrationala. Exista evenimente care se petrec in interiorul planetei insasi, precum si in intreg cosmosul, care va creaza conditiile pentru a putea purta mult mai mult din lumina proprie, decat ati fi putut visa ca este posibil. V-ati deconectat de Acasa, destul de mult pentru a putea pretinde ca sunteti oameni si, cu toate acestea, ati pastrat in corpul vostru, esenta a ceea ce sunteti cu adevarat. De multe ori va uitati la acest trup si spuneti: ”E ciudat, ma intreb cum am ajuns aici. Ma intreb ce inseamna toate astea.” Corpul vostru v-a infruntat de multe ori, atunci cand incercati sa il trageti inainte, dupa voi. Se pare ca multi dintre voi si-au tarat efectiv corpul dupa ei, cea mai mare parte a vietilor lor – cateodata incercand numai sa il faca sa lucreze cu ei, pentru a le pastra starea de spirit, pentru o vreme. Si vedem si cat de greu poate fi, numai ca acum exista diverse evenimente care se afla in desfasurare si care vor ajuta mult la curatarea acestei energii.
       
        Multi dintre voi elibereaza, in mod constient, vechile modele, renuntand la unele dintre vechile voastre sisteme de credinta, in legatura cu cine sunteti voi cu adevarat si cine credeati pana acum ca sunteti. Acest lucru este foarte util si le-a permis multora dintre voi sa avanseze – acum insa, au inceput noile semnale solare si toata lumea de pe Pamant o simte. Noi nu le numim semnale solare, deoarece ele sunt foarte similare cu ceea ce veti simti ca fiind o baie magnetica. Valuri imense de magnetism se apropie si va vor extinde limitele magnetice. Ele misca propriile linii de forta magnetica ale planetei Pamant, care se deplaseaza la intrarea energiei. In aceste perioade, liniile magnetice sunt intinse si isi pierd forma si, din aceasta cauza, si propriile voastre linii de forta magnetica, la nivel emotional, isi pierd ancorarea. Ca urmare, animalele legate la retelele magnetice ale Pamantului s-ar putea sa se dezorienteze si sa se rataceasca. Este aproape ca si cum nimeni nu se mai afla pe un teren stabil. Va atragem atentia ca majoritatea reactiilor umane vor fi resimtite prin magnetism, iar mecanismele de reactie isi au originea in corpul emotional, ceea ce  a determinat aparitia mai multor probleme in trecut. Numeroase noi boli au trecut prin omenire, pentru a ajuta la reglarea corpul magnetic si va spunem ca aceste fenomene se vor intensifica in 2012.
 
    Un montaigne russe magnetic
   
        Primul val al acestei energii magnetice provenind de la soare a sosit intre anii 2000 si 2001 si a fost inmagazinata in placile tectonice ale Pamantului. Aceasta a pregatit placile pentru a putea inmagazina energia care a urmat in urmatorii cinci ani si din aceasta cauza ati vazut atat de multa miscare a acestor placi tectonice. Pe masura ce placile se incarca, ele ating un nivel la care oamenii sunt pregatiti sa primeasca aceasta energie si, in acel moment, placile incep sa elibereze lent, energia. Acest proces este foarte similar cu ceea ce voi intelegeti prin condensator electric sau baterie, care pastreaza incarcatura, atata timp cat este necesar.
   
Asta s-a intamplat cu multi dintre voi, dar acum, cand lucrurile incep sa se intensifice si valurile magnetice ajung pe planeta Pamant, aveti si alte variante. Puteti alege modul in care sa primiti aceasta energie, chiar daca nu ati mai facut-o pana acum. Puteti lua aceasta energie, care de obicei v-a destabilizat campul emotional si sa o transformati in ceva care va hraneste centri iubirii, pentru ca ea este iubire pura care vine de la univers. Si va spunem ca soarele nu e chiar ceea ce credeti voi ca este. Multi dintre voi cred ca este o mingie de foc gazoasa si fierbinte, dar va spunem ca, de fapt, este un portal prin care se transporta energie. Atat de multa energie va fi eliberata in urmatorii cativa ani, incat soarele nu mai are destul de multa energie pentru a face fata cererii. Nu cu multa vreme in urma, multi dintre oamenii vostri de stiinta de pe Pamant credeau (in tacere) ca soarele a ajuns aproape de sfarsit. Ei aveau teoria ca soarele va arde de tot, deoarece eliberase atat de mult din energia sa. Dragilor, va spunem ca aproape de doua ori cantitatea aceasta de energie va sosi foarte curand.
 
    Capatul franghiei
 
    Si atunci, ce ar trebui sa faceti? Incepeti cu intelegerea faptului ca pozitia voastra va determina modul in care veti fi afectati de energie. Sa va spunem o poveste care va va ajuta pe mult sa intelegeti. Pastratorul (Steve) are un loc in care merge sa faca miscare si pe care il numeste sauna. In fiecare dimineata, el merge la sauna si unul dintre exercitiile pe care le face este cu o franghie. Si-a cumparat o franghie foarte moale, cu un diametru de aproximativ 2.5 cm, pe care o poate folosi sa isi intinda spatele si a facut acest exercitiu ceva timp. Zilele trecute, nu cu multa vreme in urma, a mirosit franghia, care mirosea ingrozitor. O folosise de ceva timp si transpiratia se impregnase in tesatura. Trebuia sa faca ceva. A incercat sa o spele la dus, dar nu a spalat-o prea bine. Atunci, fara stiinta pastratorului pastratorului (sotia sa, Barbara), s-a gandit sa o spele in masina de spalat, pe care nu o folosise niciodata pana atunci. A pus franghia in masina de spalat si a adaugat cu grija cateva bucatele de sapun, pentru ca vazuse el in filme ca prea mult sapun face mizerie. A dat drumul la masina cu grija, a asteptat sa se termine programul si totul parea sa se desfasoare bine. Oricum, cand s-a intors si a deschis usa masinii, inauntru nu mai era nicio franghie, ci  o gramada de sfoara incalcita. S-a uitat la franghie si si-a zis :”Ai uitat sa fii franghie. Stiai exact ce trebuie sa faci, ca sa fii franghie si acum nu mai stii. Nu mai esti franghie. Ce s-a intamplat?” Am ras foarte tare, ascultandu-l cum vorbea cu franghia. Apoi si-a data seama ca spaland franghia a intervenit in alinierea ei interioara. Franghia s-a realiniat in masina de spalat si nu a mai fost franghie. La un moment dat, a intrebat franghia: „Ai uitat ca erai franghie?”
    Asta este ceea ce are tendinta sa se intample, atunci cand vin aceste valuri. Cand vine aceasta energie curatitoare, avem tendinta sa uitam ce joc jucam. Dragilor,  va vom ajuta sa va amintiti cine ati fost. Multi dintre voi se vor vedea, intr-un final, indreptandu-se catre un tel pentru care ati lucrat de atata vreme si atunci va veti intreba brusc, de ce va indreptati in aceasta directie.
 
    Realizarea unor noi alinieri de sprijin
    Aceste valuri magnetice ii vor afecta pe multi dintre voi, pentru ca, in general, mai intai va ganditi si pe urma simtiti. Multe lucruri devin problematice pentru voi, datorita acestor emotii magnetice care vin atat de puternic – si atunci va trebui sa invatati sa simtiti mai intai si de abia apoi sa ganditi. Asta se intampla atat de frumos acum, deoarece se lucreaza pe mai multe niveluri diferite. Ce se intampla este ca sunteti eliberati si realiniati, asa cum s-a intamplat cu franghia care si-a pierdut vechea forma. Ea a fost eliberata, renuntand la alinierile existente. Ei bine,  atunci cand franghia se afla in masina de spalat, ea a incercat sa nu renunte la forma ei initiala; s- a agatat puternic de vechile ei alinieri, incercand sa pretinda ca este, in continuare, franghie. Exact asta vedem intamplandu-se acum, pe Pamant. Pe masura ce apar noile nivele, veti avea ocazia sa va miscati cu o viteza uimitoare si sa faceti noi alinieri care sa va dea putere. Tot ce trebuie sa va amintiti, sa va intrebati este, „ti-ai amintit sa fii om, astazi?”. Esti in acelasi loc in care erai inainte? Unde ti-e pasiunea? Aceasta va fi energia voastra de ancorare la toate noile alinieri ale Noului Pamant. Nu mai e vorba despre unde credeati ca este siguranta voastra sau despre ce construiati. Cheile vietii stau in exprimarea Luminii voastre de Acasa. Pasiunea voastra poarta „canalul” catre casa si asta ati venit sa dati, sa aduceti pe planeta Pamant.
 
    Multi dintre voi spun: „Of, nu pot face asta, e prea multa distractie! Cum pot sa imi castig viata din pasiunea mea?” Ei bine, speram sa va distrati si sa stapaniti toate experientele omenesti. Speram ca veti invata atat pozitivul cat si negativul -pentru ca exista frumusete absoluta, in intuneric. Oamenii au fost atat de speriati de intuneric, dar acum il veti putea vedea de la un alt nivel. Veti vedea lumina in legatura cu ceea ce inainte era intuneric si multa din frica voastra va disparea foarte repede. Toate acestea va conduc in punctul la care lucram noi acum.
 
    Stiinta si Lumina
 
    Dorim sa va impartasim un eveniment care are loc acum in lumea stiintifica si care s-ar putea sa va ajute sa intelegeti de ce i se acorda atat de multa atentie planetei Pamant, pe tot acest parcurs. Pana in acest punct, Pamantul a fost singura planeta a alegerii libere. Cu alte cuvinte, voi nu aveati practic nicio directie prestabilita. Nu aveati spirite care sa vina in lumea voastra, sa va bata pe umar si sa va corecteze cursul.
    Da, cateodata ingerii vin in lumea voastra. Primiti indrumare divina, daca sunteti deschisi -dar nu in asemenea masura, incat sa nu aveti de ales sau sa fiti condusi in vreun fel. Libera alegere reprezinta regula unica si fundamentala pe planeta Pamant. Acum, datorita succesului vostru, exista un al doilea joc al liberei alegeri si acesta evolueaza cu o viteza incredibila, pe o linie temporala cu totul diferita. La un moment dat, veti putea sa il vedeti, dar nu construind rachete sau nave spatiale sau calatorind in timp. Il veti putea vedea, pentru simplul motiv ca omenirea evolueaza. Oamenii ne spun ingeri dar exista si un punct intermediar, Ingerul Uman -si in acest punct va aflati voi acum. Invatati cum sa fiti ingeri pe planeta Pamant, pentru ca, pana la urma, veti fi ingeri pe o alta planeta a liberului arbitru. Acum va antrenati, evoluand mai rapid decat va puteti da seama, pentru a putea sa lucrati in aceste zone. Suntem atat de mandri de voi, pentru ca ati atins cele mai mari posibilitati ale omenirii si deja le-ati depasit, astfel incat, acum treceti dincolo de ultimele jaloane stabilite. Incepeti sa depasiti foarte repede fiecare obstacol si acelasi lucru se intampla si cu vibratia comuna a omenirii. Asta schimba lumea care va inconjoara si incepeti sa vedeti ca voi sunteti cei care creaza tot ce vedeti. Cum joaca micii dumnezei, jocul de-a oamenii pe planeta Pamant? Asezand oglinzi peste tot, astfel incat sa isi poata vedea propria Lumina, chiar daca stiu rareori ca ea este propria lor Lumina. Lucrurile incep acum sa se schimbe foarte repede, pentru ca veti incepe sa va vedeti propria Lumina. Da, veti face bine sa va echilibrati egourile, ati facut-o si pana acum. Ati trait asta de multe ori si vrem sa va stiti valoarea, pentru ca ego-ul trebuie sa fie in echilibru. Asta nu inseamna ca il veti pierde, pentru ca multi dintre voi aveti incercari in cealalta directie, intrucat nu aveti suficient ego ca sa va ridicati si sa spuneti: „Asta am adus eu de acasa.”
   
    Fiind printre cei care deschid calea, din punct de vedere vibrational, treaba voastra este nu numai de a tine usa deschisa, ci si de a va asigura ca fiecare dintre voi este in deplina siguranta sa faca pasul urmator. Faceti lucrurile sigure, pentru oamenii din jurul vostru. Iesiti din zona judecatii, din constiinta polaritatii, care aproape ca sufoca planeta. Va veti confrunta cu si mai multa polaritate -in special la alegeri. Va fi ceva nostim de urmarit, pentru ca toate alegerile sunt din ce in ce mai stranse -si acesta este cazul alegerilor care urmeaza. Motivul este ca polaritatea pleaca si, asa cum se intampla cand ceva ii este luat omenirii, aceasta se agata de el si nu vrea sa ii dea drumul. Exact asta se intampla: voi faceti diferenta. Sa nu credeti tot ce vedeti la televizor sau cititi in ziare, pentru ca aceasta planeta evolueaza si va absolvi foarte repede. Tocmai ati pus aceste lucruri in miscare.
 
    Descoperirea – Dovada vietii.
 
    Ce vrem sa va spunem despre stiinta? Stiinta incepe sa inteleaga energia pe care am numit-ospiritualitate. Desigur, din perspectiva noastra, nu exista nicio diferenta intre spirit si omenesc. Noi vedem, pur si simplu, ca omenirea inseamna spirite care pretind ca sunt oameni si joaca un joc al evolutiei sufletelor lor. Va descurcati bine cu jocul. Sa vorbim despre aspectul stiintific. Tocmai s-a intamplat ceva ce nu a aparut in stirile voastre si pe care nu il veti vedea la televizor: a fost descoperita o noua planeta despre care se crede ca sustine viata. Nu au descoperit dovezi ale vietii in sine, dar au descoperit un camp de reziduuri si resturi de viata. Provocarea in legatura cu aceasta planeta este ca se afla la aproximativ 620 de ani-lumina departare. Este cumva a doua planeta a liberului arbitru, despre care v-am vorbit? Nu, nu este. Este o alta planeta aflata pe o cale similara - si de aceea a fost descoperita. Pe masura ce descoperirea va fi cunoscuta, vor exista unii care vor incerca sa o conteste si multi altii care vor incerca sa o valideze. Oricum, tot nu aveti mijloacele sa vizitati aceasta planeta sau sa comunicati cu locuitorii sai.
 
    Asadar, sunt multe care trebuie sa se intample. Iata si un alt element interesant: nu planeta Pamant a descoperit cealalta planeta. Cealalta planeta v-a descoperit pe voi. Acest lucru va influenta istoria Pamantului si descoperirea va avea un impact deosebit asupra planetei voastre, atunci cand aceasta incepe sa evolueze. Va dura, pentru ca nu aveti tehnologia necesara si nu aveti cum sa comunicati. Nici macar nu comunicati in acelasi fel, acum.
 
    Alegeti-va vibratia
 
    Nu sunteti singuri. Ati stiut asta dintotdeauna, dar acum veti avea validarea care va va deschide noi oportunitati. Am mai spus inainte ca, pe masura ce intreaga omenire evolueaza, dispar portiuni din voal -ceea ce inseamna ca veti comunica direct, de la o inima la alta. Nu trebuie sa vorbiti sau sa va scrieti cuvintele, pentru ca va puteti conecta de la o inima la alta, chiar si acum, daca veti incepe sa exersati. Asta va va ajuta extraordinar de mult, atunci cand va mutati in aceste corpuri noi. Ati asezat filtre, astfel incat sa puteti pretinde ca sunteti oameni pe aceasta planeta foarte dificila -dar aceste filtre incep sa se dizolve. Ele sunt indepartate de energia magnetica si nici nu ne pasa daca va mai amintiti ca sunteti o franghie sau un nod. Ce se intampla este ca aveti ocazia unor noi alinieri. Pe masura ce acele filtre sunt indepartate usor, vibratia exterioara va avea un efect mult mai mare asupra corpului omenesc, decat pana acum. Ce inseamna asta? Ei bine, veti afla cu totii foarte curand exact despre ce vorbim. Fiecare vibratie care este determinata exterior si intra in corp din afara - fie ca intra prin sistemul chakrelor, fie ca este o simpla vibratie a corpului veti fi mult mai sensibili la interpretarea ei, decat oricand pana acum. Pentru unii, acesta va fi un punct slab, va fi un calcai al lui Ahile, pe care sa il compensati. Majoritatea va veti simti intariti de aceasta Energie, anumite elemente cu care v-ati obisnuit vor incepe sa se schimbe.
 
    Unele dintre aceste vibratii exterioare sunt ceea ce voi numiti muzica. Muzica a avut intotdeauna un efect asupra spiritului vostru. Muzica a putut intodeauna sa atinga partea omeneasca din voi si sa va atinga foarte rapid sufletul, in special muzica voastra preferata. Acum va spunem ca muzica va deveni o forma de comunicare pe care, intr-un final, veti ajunge sa o folositi la fel de mult ca si cuvintele, pentru ca acum vibratiile pot ajunge la voi, pe mai multe nivele diferite. Veti descoperi ca, brusc, multa din muzica pe care o alegeti se va schimba. Unii dintre voi va ganditi acum: „ Ei bine, nu voi mai asculta niciodata muzica rap.” Oricum, exista un anumit ritm al muzicii rap, care poarta vibratii in acelasi fel in care o fac si alte genuri muzicale, pentru ca este nevoie numai ca muzica sa fie in aliniere cu voi. Alegeti ce se potriveste cu lumea voastra si intelegeti ca nu mai este doar muzica.
 
        Sensibilitatea la zgomotele de fundal
 
    Va mai spunem ca, de acum inainte, veti fi foarte sensibili la zgomotul de fond, la zgomotele de fundal. Aici este provocarea si lucrurile se intampla la o scara mai mare. Oamenii sunt cablati in asa fel, incat nu puteti auzi de fapt astfel de sunete – ceea ce auziti voi sunt diferentele in sunetul de fundal. Oricare dintre voi ar intra intr-o camera foarte linistita, tot ati mai auzi un bazait in cap. Acesta e un fel de zgomot de fundal, care este deseori descris ca zgomot alb, zgomot de fundal, fasait si pocnituri. In mare parte, acest zgomot reprezinta, de fapt, sunetul produs de masinaria care creaza iluzia jocului, dar in plus voi nu auziti, de fapt, sunetele, ci vibratiile produse de zgomotele de fundal. In curand veti incepe sa auziti totul, inclusiv zgomotul de fundal, de care nu ati fost constienti pana acum.
Asta le va crea probleme, unora dintre voi. Asadar, lucrati din timp si incepeti sa va dati seama cum se simte. Lucrati si incepeti sa ascultati linistea chiar acum, incepeti sa va acomodati cu modul in care lucreaza urechile voastre si cum se schimba chiar si atunci cand va miscati la diverse inaltimi si altitudini. Simtiti cum functioneaza, deoarece corpul vostru incepe sa se extinda din punct de vedere energetic. Expansiunea nu este inca fizica, dar ea are loc din punct de vedere energetic . Atunci cand va extindeti, atingeti automat tot ceea ce va inconjoara. Reactia voastra naturala este :”Oh, scuza-ma, nu intentionam sa te ating sau sa intru in spatiul tau”. In foarte scurt timp, omenirea va incepe din nou sa se simta confortabil cu ea insasi. Va veti pune energia la loc in Univers, acolo unde a lipsit de cand ati inceput sa va jucati jocul asta de-a oamenii. Iubirea pe care o aveti acum va schimba aceasta energie, peste noapte.
 
    Aveti capacitatea de a face acesti pasi si de a fi trasi de la un nivel la altul sau de a urca, cu bucurie, cate doua , trei trepte odata. Este literalmente alegerea voastra. Voi o stapaniti. Acest lucru nu e intamplator, pentru ca voi il primiti cu bucurie si imbratisati fiecare parte a acestei experiente. Va privim cu uimire, pentru ca atat de multi dintre voi s-au izbit de atatea ori, inainte, de proverbialul zid. Suntem atat de mandri de voi, pentru ca aveti incredere in voi si indrazniti in continuare sa va avantati si mai departe. Aveti in interior Lumina de care va puteti ancora - dar asta este de fapt natura Lucratorilor intru Lumina.
   
    Acesta este spiritul acelora dintre voi care au ales sa vina primii, pentru a tine usa deschisa celorlalti. Nu e o cursa. Ati ales, in mod clar, cel mai dificil rol, pentru ca aceia care ajung primii sunt destul de singuri. Nu am putut sa va facem sa renuntati, ati indeplinit acest serviciu in fiecare viata in care v-ati aflat aici - si o veti face din nou.
 
    Chiar daca numai Pamantul face aceasta miscare, fiecare corp fizic va evolua astfel incat sa va permita sa purtati mai mult din spiritul vostru. Sinele vostru superior va fi o ancora constienta, pe care o puteti folosi zilnic - si va va vorbi in acelasi fel in care ii vorbiti voi acum. Bucurati-va de aceasta calatorie. Pasiti in ea cu bucurie absoluta, uimire si infrigurarea a ceea ce puteti crea in continuare. Nu exista limite - si de aceea va dam aceste concepte si idei, care sa va extinda creierul, pentru a incepe sa ganditi la tot ceea ce este posibil. Ati creat un miracol aici, pe planeta Pamant. 
 
    Ati creat ceva ce nu s-a mai intamplat pana acum, in Univers. Voi sunteti dumnezeu in evolutie. Incredibila lucrare, iubitilor, suntem atat de mandri de voi. Continuati sa va asezati un pas dupa celalalt si sa pretindeti ca sunteti oameni, pentru ca faceti o treaba foarte buna.
   
    Ne face cea mai mare onoare sa va rugam sa va tratati unul pe celalalt cu respect, sa aveti grija unii de ceilalti, ori de cate ori aveti ocazia si sa va jucati frumos impreuna.
Grupul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu