sâmbătă, decembrie 15, 2012

Mesaj de la Matei 10 dec 2012


Mesaj de la Matei 10 dec 2012 (ii multumim Mihaelei Ghitescu pentru traducere)

Cu dragoste de la toate sufletele din aceasta statie, acesta este Matei. Intotdeauna in acest sezon, sarbatorile vin in lumea voastra, cu emotii amestecate si intensificate. Aceia dintre voi care prospera sunt recunoscatori pentru binecuvantarile din viata lor si se bucura de sarbatori, impreuna cu familiile lor si prietenii; aceia care sunt singuri sau indurerati sau infometati, sau fara nici un ban, simt mai mult durerea in viata lor. Este o bucurie pentru noi sa vedem ca in acest sezon de "ordonare a tuturor", atat de multi dintre voi, suflete grijulii, incearca sa-i ajute pe cei care au nevoie.
Acest an nu este diferit din acest punct de vedere; totusi, energiile sunt mult diferite fata de alti ani. Cele mai inalte vibratii pe care lumea voastra le-a cunoscut timp de eoni afecteaza pe toata lumea si, in timp ce multi dintre voi culeg beneficiile, marea masa a oamenilor nu este intr-o pozitie favorabila. Pe masura ce zilele lui 2012 trec, dualitatea negativa extrema face un mare ultim efort, inainte de iminentul sfarsit.
Grija noastra principala este fata de nelinistea in Orientul Mijlociu, cu amenintarea armelor chimice in Siria, dezvoltarea plutoniului in Iran, rebeliunile din Egipt, dusmania continua dintre Israel si Palestina.
Exista activitati privind o lansare de racheta in Corea de Nord, starea deplorabila a mai multor economii nationale, numarul crescand de refugiati si suferinta lor, opresiune in unele state africane, acte de violenta peste tot in lume, coruptia in guverne si corporatii multinationale.
Sigur ca mentionarea acestor situatii nu trebuie sa va intunece spiritul de sarbatori, dar va asigur ca in TOATE cazurile, rezolvarile pozitive vor veni!! In privinta celui mai ingrijorator subiect – daca arme chimice au fost utilizate, tehnologia familiei noastre universale va impiedica functionarea lor.

12 Decembrie si 21 Decembrie au fost considerate de multa vreme ca date cruciale pentru planeta. Pentru a fi siguri, infuziile majore de energie, datorate alinierii planetelor, sunt un salt important inainte, dar Pamantul a fost pe un curs ascendent, datorita nivelelor din ce in ce mai inalte ale vibratiilor din ultimii 70 de ani.
Aceasta va continua pe parcursul calatoriei prin cea de-a patra densitate, pana la destinatie, in cea de-a cincea densitate, unde planeta si Gaia, sufletul incarnat in forma de planeta, isi au originea.
Din aceasta cauza, pe 21 decembrie nu va fi un eveniment important si care sa fie egal in profunzime, pentru toti din lumea intreaga. Fiecare individ este o fiinta unica si va avea o reactie personala unica la acea zi – asa cum s-a intamplat, pe tot parcursul ascensiunii Pamantului. Unele persoane vor avea o reactie energetica puternica in timp ce altii s-ar putea sa nu simta nimic neobisnuit.

Suflete iubite, va rugam sa nu va descurajati daca nu simtiti ceva dramatic! Pe masura cresterii intensitatii Luminii pe Pamant, si constiinta voastra spirituala a crescut, iar corpurile voastre s-au adaptat schimbarilor la nivel cellular, din carbon spre cristalin. Nu aveti nevoie de un eveniment sau o senzatie uimitoare, pentru a va simti mandri in privinta apropierii de intrarea in Epoca de Aur a Pamantului.

Bucurati-va cu noi in privinta unui eveniment in timpul vostru liniar, referitor la faptul ca un numar mai mare de suflete vor insoti Pamantul in forma fizica, in acea Epoca! Dumnezeu a fost de acord cu cererile sufletelor strabunilor de a deveni "parteneri" cu descendetii lo,r care se lupta neincetat sa se elibereze din emotiile care diminueaza cantitatea de Lumina pe care ei o absorb.

Emotiile lor, care nu isi au radacinile in intuneric si nu ranesc pe nimeni in afara de ei insisi, sunt de durere intensa sau prelungita, vinovatie, judecata, neputinta si dificultate in a crede in lucrurile false, despre care au fost invatati. Ei toti pot fi stramutati in Lumina, cu ajutorul energiilor concentrate ale sufletelor partenere, mai evoluate. Unii traiesc printre voi, iar altii ii inspira pe urmasii lor care sunt acolo ca sa directioneze energia-lumina, catre cei care au nevoie de acest impuls, pentru a-si vindeca durerea.

Pe cat de minunat este efectul iubirii neconditionate, noi stim ca voi sunteti nerabdatori sa vedeti mult promisele schimbari, devenind realitate. La nivel de suflet, voi stiti ca transformarea lumii voastre se intampla cu viteza si amploare uluitoare, dar la nivel constient sunteti nerabdatori, iar uneori chiar va indoiti. Va rugam sa intelegeti ca, daca vibratiile joase, smise de intuneric, nu pot patrunde in Epoca de Aur, rezultatele mileniilor de activitate ale celor intunecati nu pot fi vindicate, pana cand Pamantul nu se afla in vibratiile pline de Lumina, ale densitatii a patra.

A fost deja depusa multa munca pentru restaurare si reformare. Mass media centrala a aratat coruptia in multe sectoare si eforturile depuse in spatele scenei, vor deveni in curand cunoscute publicului. Situatii vitale pentru pace sunt in curs de negociere intre unii lideri si reprezentanti ai familiei noastre extraterestre. Proiecte de mediu vor fi initiate imediat ce masurile prioritare pe care le-am enumerat intr-un mesaj recent, vor fi puse in aplicare (mesajul din 24 Septembrie 2012). Si, DA, consiliul universal asteapta de la Dumnezeu, semnalul "duceti-va!" pentru prezentarea oficiala a membrilor familiei noastre.

Dragilor, stim ca voi ati dori sa va indicam perioade de timp liniar – si daca am putea sa vi le dam, am fi bucurosi din inima sa o facem, dar nu stim. Tot ce putem sa facem este sa va asiguram din nou ca, in continuum, co-creatia voastra a unui Eden pe Pamant iubitor – in pace si in curatenie si unde toti sa traiasca in armonie cu natura si sa cunoasca Unimea Tututror – este o "treaba rezolvata" .

Iubita familie, sunteti ATAT de aproape de sfarsitul densitatii a treia – o victorie fara precedent in univers! Sunteti iubiti si onorati, in modul cel mai inalt, de catre toate fFintele de Lumina, de peste tot.

DRAGOSTE si PACE
Suzanne Ward

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu