sâmbătă, decembrie 15, 2012

Transmisie de pe Sirius


Channeler Mike Quinsey 
(Traducere primita prin Internet, fara sa se specifice cine a facut-o)

Cu doar cateva zile inainte de a intra in prima parte a procesului de inaltare, va indemnam sa incercati sa va pastrati calmul si increderea si sa va conservati capacitatea de a va relaxa. Ar fi important si memorabil ca procesul de Inaltare sa fie trait in stare de deplina constienta (stare de veghe) pentru ca, ulterior, sa va puteti aminti cat mai in detaliu toate etapele prin care ati trecut. Va fi cu atat mai interesant, cu cat fiecare fiinta umana va trai acest eveniment, in modul ei personal. 

Unii dintre voi se vor trezi din somn inainte de ora 11.11, ora universala, (Nota C.M: cred ca este vorba de ora 23 din noaptea de 11 dec, adica cu o ora inainte de momentul producerii impactului energiilor aduse de portalul 12.12. Amintesc ca energiile vor fi receptionate in doua valuri, in ziua de 12 dec.: primul val, intre orele 0-6 dimineatsi, al doilea, intre orele12-15). Altii vor trece prin aceste momente in starea de somn, dar majoritatea dintre ei vor avea vise extrem de puternice, sub influenta acestor unde energetice. Important este faptul ca toti vor primi acele energii. 

In zilele care vor urma celei din 12 dec., adica dupa consumarea primei etape a inaltarii, majoritatea dintre voi veti trai experiente deosebite, mai cu seama la nivel spiritual, ca urmare a modificarii si amplificarii simturilor; aceste trairi vor fi inca o dovada ca ati fost inclusi in procesul inaltarii, efectele urmand a va fi revelate treptat, in perioada care va urma. Veti incepe sa percepeti calitatea si intentiile celor din jurul vostru, ii veti intelege mai bine si veti trai sentimente profunde de pace si de iluminare. Va veti apropia mai mult de sufletul si Spiritul vostru Superior, dar, in mod empatic, si de sufletele celorlalti. Starea de stres care, eventual, va domina inainte, se va estompa in mod evident - sau chiar va disparea complet. Veti incepe sa va simtiti mai bine in societatea in care va aflatsi o stare de deplinatate si bucurie se vor instala in viata voastra. Va inceta orice tentatie de a va certa cu cineva, indiferent de natura situatiei 

Daca sunteti unul dintre cei la care schimbarile par a fi minore, nu va descurajati, deoarece ele se produc diferit de la o persoana la alta, ca urmare a metabolismului particular al fiecaruia, precum si in functie de stadiul de transformare la care v-a surprins momentul inaltarii. Efectele procesului de inaltare se vor amplifica in perioada urmatoare. Oricum, va fi un proces accelerat de schimbare. Modul in care aceste schimbari vor aparea in fiintsi in realitatea voastra este, mai mult ca sigur, diferit de la o persoana la alta. Dragilor, asteptati cu calm sa se intample caci, oricum, este vorba de evolutia si nu de involutia fiintei voastre. Ea poate veni in feluri diferite, asa ca multe modalitati neasteptate de manifestare raman deschise si nu are sens sa va apucati voi sa faceti scenarii. 

In ceea ce priveste debarcarea fiintelor din alte lumi, va putem spune ca multe tari si-au dat acordul si au declarat ca vom fi bineveniti pe Pamant. In plus, avem cereri de a accepta vizite ale pamanenilor pe navele noastre spatiale, ceea ce dovedeste ca mare parte din teama si retinerea initiala au disparut. Noi avem insa nevoie de o acceptare la nivel global, pentru a putea trece la infaptuirea acestui proiect, atat de asteptat de ambele parti. Suntem constienti ca, desi progresele sunt evidente, mai exista inca un sentiment de teama, in sufletul unor pamanteni. 

In urmatoarele cateva zile, oamenii vor incepe sa vorbeasca tot mai intens intre ei, despre procesul de Inaltare, dupa ce au auzit ca ceva major urmeaza sa aiba loc. Va fi o oarecare confuzie, deoarece ei nu vor sti cui sa se adreseze, pentru a afla adevarul si, probabil, nu va exista nicio autoritate care sa-si asume acest rol, din cauza unei stupide temeri de a nu cadea in ridicol, daca stirile nu s-ar adeveri, cumva. 

Acesta este motivul pentru care Lucratorii intru Lumina sunt invitati sa-si intre cu aplomb in rolul de indrumatori ai celor dezorientati, tematori sau neincrezatori. Dar trebuie sa nu supralicitati, sa evitati orice amplificare a sentimentelor de deruta. Spuneti simplu despre ce este vorba si tratati problema ca pe un eveniment extrem de benefic, pentru fiecare dintre voi. Lamuriti oamenii ca nu e vorba de sfarsitul lumii, ci de un moment inaltator al unui nou si minunat inceput, intr-o lume mai buna si mai dreapta. Inaltarea nu va fi un cataclism, ci o minunata schimbare. Ea nu aduce nenorociri, boala si foamete ci, dimpotriva, vine cu bunastare, alinare si bucurie. 

Data fiind noua structura a corpului uman, omul nu va mai avea nevoie sa ingurgiteze cantitati impresionante de hrana materiala, deoarece multe din necesitatile sale vor fi asigurate de energia infinita a universului, care va fi prelevata fara dificultati, de corpul uman. Mama Pamant, in structura ei noua, va fi in continuare cea care se va ingrijii de fiii sai care, de data aceasta, nu-i vor mai provoca distrugeri si poluare, caci noii constiinte ii sunt straine asemenea manifestari si concepte. 

Pe masura ce vor incepe sa inteleaga, oamenii vor inlocui ura si teama, cu iubire si certitudine, caci ei au fost creati din iubire si pentru iubire. Ei vor fi adevarati dumnezei incarnati. Starea normala a fiintei umane nu este dualitatea, ci multidimensionalitatea. Mai intai, veti incepe prin a va iubi pe voi insiva, fara a va reprosa nimic pentru ceea ce nu sunteti, deoarece veti fi fericiti sa fiti asa cum sunteti. Va veti transforma, astfel incat, la iubirea pe care altii o vor manifesta fata de voi, veti raspunde cu de zece ori mai multa iubire. Veti avea deplina incredere unii in altii si niciodata minciuna nu va mai exista intre voi. 

In noua voastra stare vibrationala superioara, nu numai ca veti opri procesul de imbatranire, dar veti putea reintineri. In lumea noastra, este ceva obisnuit ca fiecare sa-si aleaga varsta si fizionomia pe care si le doreste si pe care sa le mentina oricat vrea. (Realizam ca aceasta este o veste buna, mai ales pentru cei care acum au depasit o anumita varsta sau care au anumite dizabilitati). Starea de sanatate perfecta va fi permanent asigurata, caci, in dimensiunile superioare, boala nu poate exista. Nicio infirmitate nu va mai afecta fiinta umana. Perfectiunea in taramurile mai inalte este un dat si o constanta de viatsi de forma. In dimensiunile in care va veti inalta, a discuta (telepatic) cu orice copac sau vietuitoare, va fi o banalitate. 

In ceea ce priveste vremea, in planurile in care veti ajunge, nu veti mai intalni mari variatiuni de temperatura, lumina, umiditate, care se mai intalnesc acum pe Pamantul dimensiunii a 3-a. Mediul in care se va desfasura viata va fi unul al conditiilor climatice temperate, daca nu cumva, la nivel individual, restrans, anumite fiinte vor dori  sa-si creeze, pe termen limitat, alte conditii climatice decat cele generale. Intre zi si noapte vor fi mici diferente de luminozitate, aceasta pornind si de la faptul ca fiinta umana nu va mai avea nevoie de odihna prelungita. Doar cateva minute de relaxare vor fi suficiente pentru a va reconforta. Veti practica, in schimb, ”odihna activa”, careia ii veti afecta o mare parte din timp. 

Pe navele noastre spatiale nu veti gasi decat mici rezeve de hrana si acestea mai mult pentru a ne satisface unele hobby-uri, in momente de relaxare, caci, asa cum am spus, universul este plin de energie, din care putem lua oricat, pentru a ne hrani. Evident ca, pentru aceasta, structura corpurilor trebuie sa fie diferita de cea a trupurilor voastre actuale, la care veti renuntsi voi, nu peste prea mult timp. Imaginati-va cat de inutile vor fi atunci bucatariile, camarile, spatiile de depozitare, aragazul si frigiderul, cuptorul cu microunde, magazinele alimentare, industria alimentara etc, etc.. 

Cu bine, dragilor! 

Sunt SaLuSa de pe Sirius. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu