vineri, martie 29, 2013

ACTUALIZAREA RAPORTULUI DE NAVIGATIE AL SOLAREI: 19 MARTIE 2013


Solara este persoana care, in 1992 a deschis portalul 11:11, mai intai in Egipt si apoi in alte tari din intreaga lume. In Egipt au participat 144.000 de oameni din toata lumea. Detalii pe  http://www.nvisible.com si http://www.anvisible.com

         Solara in Insula Pastelui

ACTUALIZAREA RAPORTULUI DE NAVIGATIE AL SOLAREI: 19 MARTIE 2013
(ii multumim Alexandrei)

Am trecut cu succes printr-o faza super intensa a lui Mercur retrograd. Experientele prin care am trecut unii dintre noi: pierderea telefoanelor mobile, defectarea altor echipamente electrice/electronice, false cheltuieli aparute in extrasele bancare ale cardurilor, raceli asemanatoare gripei, restabilirea planurilor si directiilor, re-evaluarea a ceea ce vrem cu adevarat, masive revizii interne, prabusirea vechilor vise nerealiste, eliberarea de vechile obiceiuri si comportamente, furtuni intense, accidente de masina si multe alte probleme aduse de Mercur retrograd, cum ar fi cele legate de intarzieri aparute in planurile de calatorie si caderi ale sistemelor de comunicatii.
Cu o saptamana in urma, am tras cartea Purificare, din pachetul meu de carti, inca nepublicat, Carti 11:11. „Ei, Purificarea este intotdeauna buna”, m-am gandit eu. Ziua urmatoare, fara nicio avertizare prealabila, m-am captusit brusc cu o gripa puternica /bronsita. Era prima data in multi ani cand faceam gripa si asta m-a turtit de tot. De atunci, am auzit numerosi oameni pe care ii cunosc, din diferite colturi ale lumii, care au avut, in ultimele cateva saptamani, acelasi gen de gripa.
Pe masura ce continuam sa ne deconectam de la vechile paradigme, ne curatam de multe conexiuni anterioare, de care nu mai este nevoie. Aceasta gripa ajuta procesul de deconectare, oprind totul, scotand multe lucruri din priza si scuturand multe covoare, in toate directiile, pentru a face curatenie peste tot. Unii dintre noi au probleme cu respiratia. Asta, pentru ca nu mai putem respira vechea atmosfera si nu avem destula atmosfera noua, pentru a putea respira cu usurinta. 
In acest moment, au loc schimbari majore. E posibil sa ne programam cu grija o vacanta, pentru a o anula apoi, in ultima clipa. Acest lucru se intampla pentru ca nu sunt inca intrunite toate conditiile necesare. S-ar putea sa gandim ca nu putem materializa un lucru pe care il consideram cu adevarat bun pentru noi, pentru ca, imediat dupa asta, sa apara o deschidere miraculoasa, care sa faca lucrurile sa se intample. 

S-ar putea sa fim propulsati intr-o directie cu totul noua sau s-ar putea sa ne dam seama brusc, ca Directia noastra cea Adevarata se afla, de fapt, de mult timp, in fata noastra. Am fost doar prea speriati, ca sa o recunoastem pana acum. Intr-un mod oarecum surprinzator, aceasta stare extrem de schimbatoare nu ne deranjeaza, asa cum se intampla pana acum. Ramanem, pur si simplu, total deschisi, centrati in cunoasterea faptului ca tot ce poate fi bun pentru noi, este foarte aproape.
Aceasta ultima saptamana a fost ultra–intensa, pentru multi dintre noi. Cateodata, nivelul stresului nostru a depasit orice limite. A existat o infuzie constanta de oameni si activitati care ne-au umplut timpul, lasand doar foarte mici insule de liniste.
Parti ale vechii noastre lumi par extrem de indepartate si ireale, ca si cum nu s-ar fi intamplat niciodata. Nu mai pot fi masurate in timp liniar. Fraze de genul „Asta s-a intamplat acum 12 ani” nu prea mai au nici un inteles. Nu timpul liniar ne separa de amintirile noastre, ci o „masuratoare” a lumilor. „Asta s-a intamplat acum doua lumi” sau „Asta s-a intamplat in vechiul peisaj, atunci cand Lumile noastre Cunoscute pareau mari si erau tot ce stiam.”
Atunci cand ne intoarcem in timp, prin masuratoarea lumilor, exista un intens sentiment de deconectare. Asta, pentru ca de fiecare data cand iesim dintr-o Lume Stiuta si intram intr-una mai mare, vechea Lume Stiuta pare infinit mai mica si toate amintirile noastre legate de ea se micsoreaza si ele foarte mult.
Amintirile inglobate in timpul liniar al vechilor Lumi Cunoscute isi pierd, in mod continuu, din forta vitala si apar mai degraba ca fiind ceva ce am memorat si nu ceva ce ni s-a intamplat cu adevarat. Memorie = Amintire Memorata
Amintirile care par cele mai reale sunt cele care sunt integrate in Atemporalitate. Acestea nu sunt cu adevarat amintiri, ele sunt momente eterne, care se afla in afara timpului liniar, pe taramul Atemporalitatii. Ele sunt super reale si adevarate, ceea ce le permite sa se plaseze in afara timpului. Ele traiesc in camera de alaturi si pot fi accesate oricand.
Unii dintre noi inca ne mai detasam de o serie de vieti profunde, aliniate unui anumit scop, cum ar fi Calatoria noastra prin Portalul 11:11. Acest proces de deconectare a inceput la sfarsitul lui noiembrie 2012 si va mai dura inca cel putin cateva luni. Acest lucru are, in mod natural, un efect foarte puternic asupra multor Prime Valuri, care au fost foarte dedicate scopului lor, timp de multe vieti la rand. Dar, cu siguranta ca nu se limiteaza numai la Primele Valuri. Multe Poduri si Valuri Secundare si Tertiare trec si ele printr-un profund proces de renuntare la intreaga calatorie de pana acum. Asta, pentru ca totul sa poata incepe pe curat, de la zero. 

Parte din renuntarea la calatorie necesita dezmembrarea tuturor structurilor interne pe care le-am construit in noi insine, astfel incat sa putem persevera in angajamentul facut fata de scopul nostru. Ne-am intarit, astfel incat sa putem sustine lumi. Acum, cand am mentinut timp indelungat, o structura masiva si aflam, intr-un final, ca a venit timpul sa renuntam la ea, exista un sentiment de prabusire interioara. Acest lucru este aparent, in mod special in plan fizic.
Nu e Fiinta noastra Adevarata, cea care se prabuseste, acest sentiment de prabusire este determinat de atrofierea combinata a tuturor muschilor supra-dezvoltati, de care nu mai avem nevoie si pe care nu mai trebuie sa ii tinem atat de incordati.
Este asemenea unui balon care isi pierde, brusc, tot aerul care il tinea umflat. In acest timp, s-ar putea sa ne simtim profund vulnerabili, fragili si foarte sensibili. Asta se intampla, pentru ca ne-am obisnuit atat de mult sa ne caram greutatea la care renuntam acum. Renuntarea ne tulbura vechiul echilibru interior si ne doboara. Poate fi o perioada ciudata si sensibila, pana cand vom ajunge de partea cealalta si se va instala noul nostru echilibru. Multi dintre noi facem asta,, chiar acum.
IN CURAND: Sfaramarea a si mai multe iluzii. Iesirea din ultimele frici. A vedea nevazutul. A vedea, intr-un final, ceea ce era absolut evident. A face sau a desface situatii care ne cer fie sa le acordam intregul nostru angajament, fie sa ne indepartam de ele. Decizii majore. Descoperiri. Noua energie. Iubire mai profunda. Si SALTURI MASIVE IN ACTIUNE.
Alaturi de voi, pe tot parcursul,
Solara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu