duminică, martie 31, 2013

Fii doar IUBIRE


Daca te intrebi cum poti realiza, in mod exact, cea mai mare schimbare in viata ta, in lume si chiar la nivel universal:  Doar FII IUBIRE.
        Cum anume faci ca doar SA FII IUBIRE?
        ESTI IUBIRE, refuzand sa cazi in negativitate sau frica. Atat e de simplu.  De fiecare data cand depasesti un gand de frica, cu IUBIRE, de fiecare data cand iti amintesti ca TOTUL ESTE PERFECT SI BINE, ai invins. Apoi, ramai in IUBIRE, invoca IUBIREA, inspira si expira IUBIRE. Asta-i tot.
        In plus, daca faci acest lucru cu intentia de a raspandi IUBIRE, amplifici fluxul de particule adamantine, care sunt guvernate doar de IUBIRE. La fel ca ionii negativi, aceste particule sacre elibereaza o cantitate enorma de presiune de pe Pamant si din omenire, reducand tensiunea si domolind incordarea. Pur si simplu, nu putem concepe o metoda mai buna de a va schimba viata si lumea.
                                                    - Consiliul Suprem Pleiadian

Un comentariu:

  1. Multumeste-te/Bucura-te de ceea ce ai in prezent (sanatate, prieteni, familie, iubire) pentru ca daca incerci sa adaugi de la tine, fie si o picatura in plus, peste ceea ce ti-a dat Dumnezeu… vei strica echilibrul din viata ta si nu vei mai ramane cu nimic.

    RăspundețiȘtergere