duminică, august 25, 2013

In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii...
... ca esti un copil pur al lui Dumnezeu, frumos in inocenta lui - si acest lucru este adevarat, indiferent de ceea ce ai facut.

        Nu exista greseala pe care ai fi putut-o face vreodata, care sa-ti ia maretia sau minunea care esti. Doamne, drama lui Eliot Spitzer [politician american] ne-a adus tuturor o multime de invataturi, nu-i asa? Si totusi, care dintre noi nu a calcat stramb, nu a tradat pe cineva, nu a actionat prosteste, nu a cazut prada tentatiilor, nu a cedat in fata unei dorinte sau dependente?
Cu totii suntem oameni. Iar in ochii lui Dumnezeu, aceasta ne face perfecti. Cu adevarat. Exact asa cum suntem. Ca un copilas de trei ani, care se uita ingrijorat la un adult, intrebandu-se cu buze tremurande, daca va fi certat pentru ca a incalcat regulile...
Un copil de trei ani este frumos in nevinovatia sa. Este pur ca zapada si exista ceva ce nu a fost pe deplin inteles sau pe deplin integrat inca. Totul e in regula. Noi nu dorim sa fim "rai". Si adevarul este ca nu suntem. Nici unul dintre noi nu e.
Pur si simplu, uneori gresim. Si Dumnezeu ne iubeste oricum. Enorm. Complet, Vesnic.
Exact asa cum suntem.

Cu dragoste, prietenul tau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu