sâmbătă, septembrie 07, 2013

Un mesaj planetar Hathor, transmis prin Tom Kenyon

Orchidium
Un mesaj planetar Hathor, transmis prin Tom Kenyon  27 iunie 2013 (ii multumim Anei Nicolai)
Trecerea Pamantului prin Solstitiul de vara din 2013 a fost un indicator energetic pentru inceputul unui nou Nod de Haos.
Pe masura ce planeta voastra trece prin schimbari crescute de climat, veti observa si mai multe schimbari meteorologice si interactiuni neobisnuite intre fronturile de furtuna. Ceea ce obisnuiati sa numiti furtuni care se intampla o data la 100 de ani, se vor produce mai des. Aceste tipuri de furtuni reprezinta manifestari exterioare ale Nodurilor de Haos si intetirea haosului care apare din niveluri de existenta aparent neinrudite.
Chiar daca din 2011 ati trecut deja prin cateva Noduri de Haos, sunteti la inceputul unui alt crescendo important de evenimente haotice. Desi acest Nod de Haos deosebit va accelera schimbari climatice si geologice, precum si tulburari sociale, e foarte posibil ca planul vostru psihic si emotional sa fie cele mai afectate.
Va puteti astepta sa vedeti o crestere puternica a instabilitatii emotionale si dezechilibrelor psihice, in randul semenilor vostri (poate inclusiv voi).Provocarile sociale colective ale acestui lucru vor fi profunde.
Pentru un Initiat – insemnand o persoana aflata in calatoria spre stari superioare de constiinta – acest Nod de Haos deosebit este – si va continua sa fie – extrem de provocator si plin de posibilitati. Provocarea are de-a face cu natura acestui Nod de Haos aparte, care aduce la suprafata constiintei voastre constiente, toxicitatea emotionala aflata in adancul fiintei voastre.
Una dintre provocarile prin care persoanele inclinate catre spiritualitate trec – si vor trece pentru catva timp – o constituie recunoasterea profunda a faptului ca au probleme nerezolvate si sentimente de dusmanie adanc ingropate, care ar putea sa nu se potriveasca foarte bine cu imaginea lor de sine. Intr-adevar, aceasta e o perioada in care imaginea de sine va fi zdruncinata.
Vedeti desfasurandu-se acest lucru cu guvernele, la nivel international si il veti vedea desfasurandu-se la toate nivelurile societatii. Dar, pentru unii, cel mai greu de infruntat va fi zdruncinarea imaginii personale de sine.
Ceea ce vrem sa transmitem este ca negativitatea, toxicitatea, disperarea si deznadejdea voastra – daca ele sunt intr-adevar prezente – nu trebuie sa fie o negare a voastra. Ele pot fi mai degraba portaluri catre adancul inconstientului, catre insusi fundamentul intentiei umane subconstiente.
In procesul autoeliberarii, trebuie sa va ocupati de aceasta negativitate din voi, indiferent de metodele pe care le-ati putea folosi, ca sa va eliberati.
Orchidium
Acum dorim sa va impartasim o metoda care sa va infuzeze cu lumina si energie care mareste calitatea vietii. Va prezentam metoda in acest moment, deoarece va fi nevoie de multa tarie sufleteasca si energie personala, pentru a face fata acestui Nod de Haos deosebit, precum si celor care va vor veni in viitor. Noi o numim Orchidium.
Este o metoda foarte simpla, care implica o metafora biologica si o imagine. Obstacolul si dificultatea cea mai mare cu Orchidium il reprezinta simplitatea ei. Cand vine vorba despre genul acesta de lucrare, fiintele umane au tendinta de a face lucrurile mai complexe decat e necesar sa fie.
In esenta lui, Orchidium este pentru voi un mijloc de a atrage in KA-ul vostru (corpul vostru energetic), precum si in corpul fizic, niveluri superioare de lumina spirituala si energie, care maresc calitatea vietii – ceea ce yoghinii numesc prana si ceea ce daoistii/taoistii numesc chi.
In aceasta metoda, va imaginati ca in ombilicul vostru este o floare asemanatoare orhideei. Radacina principala a acestei flori imaginare este goala si ancorata sau inradacinata intr-un punct aflat in fata sirei spinarii, diametral opus ombilicului. Aceasta zona le este cunoscuta daoistilor/taoistilor ca Ming-Ma (sau Lacasul Vietii).
Din acest Lacas al Vietii este distribuita energia subtila, catre corpul vostru energetic si organele corpului fizic. Acest gen de energie subtila are un efect foarte hranitor si intineritor.
Atunci cand mentineti imaginea lui Orchidium, va imaginati ca, din centrul ombilicului, stamina se extinde in afara, in fata voastra. (Nota: Staminele sunt organele reproductive, producatoare de polen, ale unei flori. Ele sunt alcatuite dintr-un lujer, numit filament si un altul, care produce polenul.) Atunci cand creati Orchidium-ul, cu ajutorul imaginatiei, stamina iese in afara, din centrul florii. Ca imagine de referinta, in acest mesaj este inserata fotografia unei flori cu stamina.
Prin natura ei, Orchidium atrage in ea, iar apoi in punctul Ming-Ma, lumina spirituala si energie subtila, din cosmos.
Pentru a folosi Orchidium, tot ce aveti de facut este sa va imaginati aceasta floare in orice fel va este potrivit, astfel ca floarea ei sa fie deschisa, iar radacina principala sa fie goala pe interior si sa se extinda din ombilic, in spate, in punctul Ming-Ma. Este de o importanta capitala sa intelegeti ca Orchidum atrage de la sine aceste energii celeste, prin insasi natura ei, si fara sa fie necesar ca voi sa faceti ceva.
Nu exista nicio legatura intre curgerea energiei subtile in Orchidium si respiratia voastra. Odata ce activati fluxul de energii celeste catre Orchidium, ele vor curge in mod automat si liber, pana cand voi le veti opri.
Persoanele sensibile vor descoperi curand ca pot simti fluxul de energii cosmice in stamina Orchidium-ului, insa reusita nu depinde de acest grad de sensibilitate. Acest gen de constienta reprezinta doar o subtilitate a simtirii. Ceea ce este important e sa simtiti si sa percepeti fluxul de lumina spirituala si energie prin radacina principala – tubul gol – din Orchidum (in ombilicul vostru) catre Ming-Ma, iar apoi sa savurati curgerea fortei vitale prin corpurile voastre subtile si fizice, dupa cum doriti.
Va sugeram sa faceti experiente cu aceasta metoda, in intervale de cate cinci minute, ca sa va familiarizati cu modul in care lucreaza pentru voi Orchidium si ca sa evitati suprastimularea.
Va sugeram cate cinci minuate pe rand, pentru ca e posibil sa aduceti in structura voastra prea multa energie celesta. Cinci minute, o data pe zi, este tot ce e necesar pentru a va familiariza cu Orchidium si potentialurile ei.
Odata ce intelegeti cum lucreaza pentru voi Orchidium si cat de multa energie celesta puteti aduce in voi, in mod agreabil, puteti face experiente cu sedinte mai lungi, daca doriti.
Dupa fiecare sedinta cu Orchidium, va sugeram cu fermitate sa va imaginati ca Orchidium se inchide, astfel ca floarea sa nu ramana deschisa. Faceti acest lucru in scopul de a va proteja, atunci cand intrati in lume. Pana cand veti invata cum sa diferentiati energiile pozitive ale vietii, de cele negative din jurul vostru, va sugeram sa folositi aceasta strategie de protectie.
Adaugarea Aethos-ului
Chiar daca puteti folosi Orchidium, fara niciun sunet sau muzica, in etapele de inceput ati putea constata ca este foarte utila Meditatia acustica Aethos. Si asta, deoarece pulsatiile din aceasta piesa acustica faciliteaza miscarea energiilor celeste, in radacina Orchidium-ului, care se conecteaza in punctul vostru Ming-Ma.
In timp ce ascultati Meditatia acustica Aethos, atunci cand folositi Orchidium, acordati o atentie deosebita canalului gol, radacinii, care se intinde de la Orchidium, pana in punctul Ming-Ma. Pulsatiile sonice din Aethos vor amplifica curgerea energiilor celeste, in acest canal.
Obstacole filosofice si religioase
Desi metoda de a practica Orchidium este simpla, consecintele in ceea ce priveste forta vitala si capacitatea voastra de a pastra lumina spirituala sunt destul de complexe.
Mai exista o complexitate aici, care are de-a face cu sistemele voastre de credinta. Daca nu va ridicati deasupra acestor convingeri limitate, veti restrictiona fluxul energiilor celeste.
Traiti intr-un cosmos de o frumusete, lumina spirituala, constiinta si energie splendide si de neinchipuit. Sunteti mostenitor al tuturor acestor comori, iar fiecare dintre ele va acorda puteri ale constiintei – insa sunteti dezmosteniti de dreptul vostru din nastere, de multe dintre filosofiile si religiile voastre.
Orice religie care va invata ca ati fost despartiti de taramurile celeste pline de Lumina, pentru ca aveti un corp fizic, este o piedica in calea adevarului fiintei voastre – dupa cum consideram noi. Orice religie care afirma ca sunteti separati de lumile ceresti si comorile lor, din cauza pacatului nasterii voastre este si el, in viziunea noastra, o piedica.
Acele filosofii care sugereaza ca voi sunteti doar o fiinta fizica, care nu are dimensiuni ale constiintei ce transcend timpul si spatiul sunt si ele, in opinia noastra, obstacole.
De dragul de a face experiente cu Orchidium, va sugeram sa excludeti, pentru un timp, aceste convingeri. Verificati cat de bine lucreaza Orchidium, atunci cand chiar excludeti aceste forme-gand limitative. Dupa ce lucrati cu Orchidium, in aceasta maniera (fara convingeri limitative) ati putea chiar alege sa uitati de acele convingeri si forme-gand, in totalitate si pentru totdeauna.
Atunci cand lucrati cu Orchidium, va sugeram urmatoarele forme-gand:
1) Imaginati-va ca faceti parte din toate comorile cosmosului si ca sunteti mostenitorul lor – taramurile cele mai inalte ale luminii si cele mai subtile energii care maresc calitatea vietii.
2) Imaginati-va ca Orchidium atrage cu usurinta in voi aceste comori, ori de cate ori alegeti sa deschideti floarea.
3) Cu ajutorul metodei Orchidium, puteti participa la transformarea corpului vostru energetic subtil si a organelor vitale din corpul fizic.
Folositi aceasta energie si forta vitala sporita (precum si forta Luminii) pentru a va sustine, in timp ce inaintati prin acest Nod de Haos puternic si prin cele care vor veni.
Hathorii
27 iunie 2013

Un comentariu:

  1. Binecuvantez ziua in care o prietena mi-a deschis drumul vindecarii, prin terapiile samanice, prin care am avut onoarea si bucuria nespusa de a fi asistata si ajutata, (la ultima terapie -in 27.XII. 2013), de catre iubitii nostri hatori. De atunci, cand am aflat de la terapeuta mea, de domnul Tom Kenyon si de legatura sa minunata cu acestia, fredonez El Ka Lim Om si astazi sunt foarte fericita ca am aflat de Orchidium.
    Abia astept sa ajungem sa ne bucuram,in slava, noi impreuna cu toate fiintele minunate de lumina, in era aceasta de pace, iubire si abundenta care a inceput din 12.12.2012, cea mai minunata perioada din istoria omenirii

    RăspundețiȘtergere