miercuri, noiembrie 06, 2013

Nasterea unui nou Pamant, interviu cu Drunvalo Melchizedek septembrie 2013 PARTEA A TREIA


 BT: Credeam ca in Japonia pregateau masini care sa functioneze pe baza H2O?

D: Nu, aceasta nu e energie libera! Cand rulezi masini pe baza de apa (eu am fost persoana care le-a aratat cum sa faca acest lucru, si este foarte simplu, si a durat numai un an ca sa realizeze prototipul, pentru ca noi stiam atat de multe despre aceasta posibilitate). Functioneaza cu orice fel de apa, dar cel mai bine cu apa de mare (sarea face ca electroliza sa functioneze mai bine). Consuma 3,8 litri (1galon) la 400 de mile (aprox. 645 km); in SUA, putem atinge un consum de 3,8 litri (1 galon) la 3.200 de mile (5.150 de km). Vezi acum cat de multa energie poate produce apa, in comparatie cu benzina?

BT: Si este legal? Este legal?

D: DA, este absolut legal! Din acest motiv am si stimulat procesul, pentru ca nu incalca aceasta lege. Pentru ca aceasta e stiinta traditionala! Nu intra in zona energiei libere.

M: Dar, cu siguranta, companiile de petrol se vor simti amenintate de aceasta descoperire.

D: Oh, da! Ar fi amenintate, pentru ca apa de mare ar fi mai valoroasa decat benzina. Nivelul marii este in crestere, nu este deloc o problema acum! Ha, ha, ha! Toata lumea ar putea functiona pe baza apei de mare. Asta nu include numai masinile, dar si avioanele, aeronavele si toate necesitatile energetice ar putea fi satisfacute numai cu apa de mare. S-ar putea folosi apa de mare pentru pompe, pentru a cultiva hrana pentru oameni, iar apa s-ar putea desaliniza si trimite oriunde, daca ne-ar lasa. Intr-un an, am putea face Raiul pe Pamant, si inca foarte foarte repede, pentru ca stim exact ce trebuie sa facem. Dar nu am fi lasati sa facem asta si am fi trimisi la inchisoare. Asadar, cred ca e prea tarziu sa ne mai gandim acum la asemenea lucruri. Am ajuns prea departe, este aceeasi situatie ca si cu problemele de mediu. Trebuia sa incepem acum 70 de ani, iar in 1941, trebuia sa sustinem initiativele la nivel global, dar nu am facut-o, si nu mai poti intoarce situatia acum. Oceanele au absorbit dioxidul de carbon la un nivel… au acelasi nivel de CO2 pe care il aveau acum 100 de milioane de ani. Ceea ce inseamna ca tot ce se afla in oceane va muri, probabil, exceptand vietatile care stiu sa traiasca intr-un astfel de mediu, cum ar fi rechinii, si cred ca nici delfinii si balenele nu vor fi afectate, dar multe alte specii, toate fiintele delicate vor muri. Totul se va duce, si nu mai putem schimba acest lucru, si ei stiu asta, ca nimic din ceea ce stim sa facem, din ceea ce toata stiinta de pe Pamant stie sa faca, nu poate sa scoata dioxidul de carbon din apa (este in toate raurile, lacurile, peste tot).

BT: Deci, Drunvalo, da-ne o speranta! Ha, ha, ha, spune-ne ce te fascineaza acum, la ce lucrezi, pentru ca stiu ca ai proiecte interesante in derulare?

D: Ei bine, acum lucram la un documentar care va fi lansat candva, probabil spre finele anului viitor, care ne va oferi toate datele si toate informatiile medicale si tot ceea ce cunosc oficialitatile pe acest subiect si cum putem solutiona problema. Dar secretul este in noi, nu in afara noastra (daca ati putea intelege macar asta). In acest stadiu, nu putem face nimic in afara noastra care sa schimbe semnificativ daunele produse acestei planete! Si nu cred… dar daca este ceva, trebuie sa fie uluitor, si eu nu stiu ce ar putea fi! Dar poti face schimbari inlauntrul tau, schimbari ce te vor face imun la toate aceste situatii si iti vor permite sa treci prin ele, catre urmatoarele nivele spre care ne indreptam, fara niciun efort si fara probleme si fara a avea probleme nici macar cat timp mai esti pe Pamant, chiar daca restul lumii va avea probleme. Vei fi intr-o situatie usor de stapanit de oriunde, chiar si din dormitorul tau; poti sa stai acolo sau in bucatarie, si sa fii capabil sa intelegi natura realitatii si modul in care actioneaza, si totul sa functioneze perfect pentru tine.

BT: Deci putem fi in ochiul furtunii?

D: Da, putem, iata cine suntem! Noi ar trebui sa facem asta, doar ca am uitat cum! Iata de ce am creat aceasta scoala, peste tot in lume. Am format profesori peste tot, avem peste 200 de profesori si sunt profesori care raspandesc chiar acum aceasta cunoastere in China. Acesti oameni au fost instruiti in domeniul despre care va vorbesc. Cum nu poti percepe prin intermediul creierului, dar poti incepe sa vezi cu ajutorul inimii. Literalmente, sa vezi din inima! NU sa privesti cu acesti ochi (arata catre ochii fizici), ci cu un alt ochi, pe care il ai aici, sus, numit «al treilea ochi» (in mijlocul fruntii). Aceasta este glanda pineala, care este, la propriu, un glob ocular. Iar inima poate percepe de acolo si incepi sa intelegi lucrurile intr-un cu totul alt mod, care este modul stravechi. Despre acest lucru vorbeau tibetanii si hindusii, este vechea cale, iar daca intri in aceasta stare, totul va fi clar. Te poti relaxa, pentru ca acum ai tehnologia interioara reglata, trebuie sa faci anumite lucruri in interior, pentru a te reconecta, reajusta, si odata ce ai facut acest lucru, acest camp in forma de disc iese in afara, la nivelul taliei, ai in jurul tau acest corp de lumina, care seamana cu o farfurie zburatoare si se numeste Mer-Ka-Ba (este un nume din timpuri stravechi), si acesta este vehiculul de care ai nevoie pentru a face trecerea dintr-o lume in alta. Acum esti pe pozitie, in canalul de nastere, si esti gata de plecare oricand decizi sau oricand decide mamica. Si aceasta este cea mai buna cale.
In acest moment, eu nu vad nicio modalitate prin care am putea readuce Pamantul la ceea ce a fost in urmaa cu mult timp. Pana la urma, el va reusi acest lucru, Mama Pamant va fi bine, si totul va fi bine (au mai fost si alte rase pe acest Pamant care au incurcat lucrurile in acest fel, iar noi am tras dupa ele). Este usor de facut, dar trebuie sa incepi sa te informezi si sa intelegi multe lucruri. O alta cunoastere utila este Krya Yoga (aceste 2 forme diferite de meditatie vin din India si sunt foarte asemanatoare cu cea pe care o predam noi). Krya Yoga are aceleasi efecte, din momentul in care o practici si o stapanesti. Chiar si Maestrul Yogananda preda Krya Yoga, in cadrul Fundatiei Realizarii Sinelui. El intelegea Mer-Ka-Ba si importanTa ei si stia ce este ea, chiar daca nu a impartasit nimanui acest lucru. Trebuie sa privim catre interior ca sa rezolvam problemele cu adevarat. A incerca sa le rezolvam din afara, intr-un mod 3D, este prea tarziu, pentru ca am mers prea departe. Nu mai putem face acest lucru, nu cred, mi-ar placea sa se intample asa, dar nu cunosc niciun om de stiinta de pe Pamant care sa stie cum sa faca. E o problema mult prea vasta!

M: Chiar daca oamenii de stiinta ar fi deschisi catre aceasta idee, daca si-ar lua ochii de la soare si ar aprofunda-o, spui ca nu avem resursele necesare de care am avea nevoie sau ca ar trebui sa investigheze posibilitatea de a ne crea singuri resursele?

D: Chiar daca ai introduce energia libera si ai scapa de toate centralele atomice, iar masinile ar functiona cu apa, daca ai face toate aceste lucruri, ar dura mult prea mult timp. Ar dura ani de zile ca sa se intample ceva; poti implementa totul si poti demara, dar ar dura foarte mult pana cand s-ar produce efectele necesare. Nu stiu daca avem destul timp pentru asemenea lucruri, adica, daca intelegi cu adevarat problemele de mediu, despre care foarte multi oameni nici nu cred ca exista, incalzirea globala este una foarte simpla, care duce in doua directii. NU conteaza cine esti, dar daca ai studiat stiinta, stii ca asta va conduce fie catre o era glaciara, fie catre o lume superfierbinte. Si amandoua ar ucide majoritatea vietii de pe Pamant. Era glaciara e mai sigura, mai putin radicala, si ar muri mai puTini oameni. Probabil ca asta se va intampla, dar mai sunt multe alte probleme, campul magnetic fiind una dintre ele. Canalul Meteo a avut curajul sa scoata la lumina o problema despre care cei ce se ocupa de mediu au discutat foarte mult timp in secret; ei au spus ca poate intr-o zi vom avea o problema cu asta, deoarece, pe masura ce incalzirea globala avanseaza, devine tot mai cald, iar tot metanul care era inghetat in Pamant incepe sa fie eliberat in atmosfera. Metanul e o otrava si este foarte inflamabil. Iar daca metanul ar incepe sa intre in atmosfera, nu ai mai putea sa zbori cu avionul, pentru ca tot cerul ar lua foc si ar arde. Adica e o problema foarte serioasa. Iar Canalul Meteo a transmis un program de o ora, semnaland acest pericol pentru prima oara, aratand cum gheaTa termala din Nord se topeste acum si emite metan. Pentru prima oara! Si este inceputul sfarsitului, pentru ca nu putem trai cu metan! Si daca va continua sa se incalzeasca, atmosfera noastra va deveni o atmosfera plina cu metan, ca si cum ne-am intoarce cu inca 100 de milioane de ani in urma. Asa ca eu nu cred ca va mai conta in acest punct, cred ca cel mai important este sa patrunzi inlauntrul tau, sa intelegi cine esti, sa intelegi Mer-Ka-Ba, sa te pregatesti pentru asta, si vei descoperi ca va fi o tranzitie foarte usoara. Nu este nimic nou, s-a mai intamplat de multe ori si se va repeta in viitor. Nu vom ramane in Dimensiunea a 4-a foarte mult timp, dupa 2 ani vom face tranzitia catre Dimensiunea a 5-a. Iar acea Dimensiune e mai bizara, pentru ca nu vom mai avea corpuri.

BT: OK.

D: Ha, ha, ha!

BT: Ha, ha, ha!

M: Ha, ha, ha!

BT: Este foarte multa informatie acolo! Voiam sa te mai intreb ceva, dar mi-a zburat din minte.
Deci acesta este motivul pentru care simtim ca timpul se accelereaza, de parca nu mai avem destul timp sa facem multe lucruri? Adica suntem foarte, foarte ocupati!

D: Da, desigur, aveti calculatoare, telefoane celulare si tot felul de legaturi cu media sociala si tot tacamul. Daca nu le-ati avea, probabil ca nu vi s-ar parea asa de scurt timpul, ha, ha, ha!. Inchide-le pe acelea si vei putea sa te odihnesti foarte usor! Ha, ha, ha!

BT: E adevarat!

D: Da, are loc acest fenomen. Mayasii au vorbit despre asta, au spus ca timpul se accelereaza intre evenimente, spun ca asa se intampla cand facem aceasta cotitura si la Precesiune, la cealalta cotitura; sunt aceste doua evenimente in care asa se petrec lucrurile. Experimentez si eu acelasi lucru, si nu stiu daca din cauza faptului ca sunt ocupat sau pentru ca timpul se accelereaza. Nu stiu sigur…

BT: Pot sa te intreb despre karma? Pentru ca unii oameni spun ca acum nu mai exista karma, ca nu mai trebuie sa lucram in acest sens. Dar altii inca spun: «Stii, ne trebuie un Guru, care sa ne ajute sa ne eliberam de ea...»

D: In mod traditional, exact de asta este nevoie, de o persoana care a interes la un nivel mai inalt cum functioneaza acest proces si ar putea sa te ajute. Swami Muktananda, de exemplu, asta ar fi facut: te-ar fi dus intr-o camera si ai fi transmutat-o si te-ar fi ajutat cu adevarat. Dar in aceasta etapa, pentru ca intram intre aceste fatete dintre cele doua nivele de constiinTa, lucrurile pot sta altfel. Din cate am descoperit noi, karma pe care ai creat-o la acest nivel, chiar daca esti o persoana foarte rea, atunci cand faci aceasta tranzitie, te transformi cu adevarat, si nu mai esti aceeasi persoana, trebuie sa te eliberezi de trecut si nu ai mai face lucrurile acelea niciodata, pentru ca singura persoana pe care trebuie sa o convingi cu adevarat esti tu! Iar Sinele tau stie adevarul! Ha, ha,ha! Si nu te mai poti minti singur, deci, daca renunti, ii dai drumul sa plece, in acel moment, karma nu va mai exista.

BT: Spui, asadar, ca e vorba despre lumea interioara, pentru ca e foarte usor sa asculti de un guru care-Ti spune ca te elibereaza de karma, dar cum pot vedea ei karma mea mai bine decat o pot experimenta si percepe eu?

D: Acest lucru se intampla pentru ca ei pot simti energia, pe care stiu cum sa o purifice. Nu este chiar atat de greu de curatat. Dar daca se face acest lucru cu cineva care nu este pregatit, care nu a trecut prin transformarile interioare, vor dezvolta din nou karma, ea va reveni, si niciun ajutor nu le va fi de folos.

BT: Interesant.

D: Trebuie sa faci cu adevarat o transformare, iar oamenii pot face acest lucru; de exemplu, poti fi cineva care tocmai a ucis oameni, dar de la un anumit punct nu mai poti face asta, nu poti scapa de aceasta karma decat daca treci prin tot ceea ce genereaza aceasta problema in viata ta (dar suntem acum intr-un punct in care te poti elibera de aceasta tendinta karmica).

BT: Se poate prin intentie? In timp ce ne aflam in micul spatiu din inima?

D: Totul este intentie, si de fiecare data cand faci orice fel de schimbare, ea nu poate avea loc decat daca intentionezi sa o faci. Si trebuie sa-ti folosesti intentia. Ea declanseaza totul; daca imi ridic mana asa, si fac o miscare cu ea, asta a fost intentia mea. Am intentionat ca trupul meu sa faca asta. Daca intentionezi sa faci ceva in afara ta, tie Ti se va intampla si acel lucru, daca intelegi cum functioneaza. Este atat de multa polemica pe acest subiect in lume, iar oamenii au idei puternice despre ce este karma si ce poti sau nu poti sa faci in legatura cu ea. Dar tiparele de credinte au de-a face cu asta si conteaza cat de puternice sunt ele pentru tine. Daca nu crezi ca e usor pentru tine sa faci schimbari, daca crezi cu adevarat ca asa este, si asta au facut timp de sute de ani stramosii si familia ta, si crezi ca va fi greu, chiar va fi greu, indiferent de ce ar spune oricine. Viata nu e atat de simpla precum pare, sunt toate aceste energii care o sustin si pe care le-am dezvoltat noi. Vorbim de corpul nostru emotional si corpul nostru mental si corpul nostru fizic si toate lucrurile pe care le-am facut (si mai sunt si alte straturi, de care majoritatea oamenilor nu sunt constienti, dar am facut lucruri si in acele straturi), si pe toate trebuie sa le curatam, nu poti curata doar o parte din tine. Trebuie sa faci curatenie peste tot. La nivel omenesc, nu sunt foarte preocupat de asta, mai ales pentru ca, poate ca va suna straniu pentru unii, sunt oameni la un alt nivel de existenTa pe care ii urmaresc cu atentie pentru a sti ceea ce vor ei sa fac sau sa nu fac eu, iar ei mi-au spus ca nu avem nevoie sa stim totul acum. Trebuie sa stim ce trebuie sa stim cu adevarat, restul a fost rezolvat pe aceasta tema. Primim foarte mult ajutor, iar inainte de acest subiect, vorbeam despre extraterestri, sunt multi extraterestri, se apropie de 300.000 de civilizatii prezente acum pe Pamant. Sunt tacuti, dar sunt aici, si se vor asigura ca nu se va intampla nimic rau, se vor asigura de asta. Ei vor incerca sa ne lase sa facem lucrurile in masura in care putem, dar avem si alt fel de oameni care ne ajuta. Sunt aproximativ 8.000 de fiinte umane pe care ii numim Maestri inaltati. Acestia sunt oameni care, in decursul a mii si mii de ani, au atins acest nivel mai inalt, dar nu pot face tranzitia pana cand omenirea nu va trece mai departe. Ei nu mai sunt fiinte umane in sensul in care le cunoastem noi, adica pot face orice cu intelegerea lor, si o si fac, ajutandu-ne cu adevarat. Fac multe pentru noi, pentru a ne proteja. De asemenea, sub diferite ordine si structuri care au fost create in peste 200.000 de ani, ei au realizat tipare si lucruri pentru a ne pregati pentru momentul intrarii in alte niveluri. NU vom ajunge acolo orbi si singuri, vom primi ajutor! Si vom primi ajutor de la constiinte inalte. Au venit la mine si mi-au spus: «K, opreste-te din a face totul atat de complicat!» Atunci, am incetat sa mai vorbesc despre energia libera si lucruri de genul acesta si au adaugat: «Spune-le numai ceea ce trebuie sa stie, numai lucrurile pe care trebuie sa le inteleaga; cum sa se mute din minte in inima, in asa fel incat sa invete sa se centreze mai degraba din inima, decat din creier». Acesta este primul si cel mai important pas. Asa ca am fost nevoit sa elimin multe elemente, desi sunt foarte multe aspecte despre care am putea vorbi.

BT: De fapt, ceea ce spui este ca trebuie sa fim mai mult in emisfera dreapta, pentru ca sunt fascinata de energia libera si de toate astea, dar ele tin de emisfera stanga si 3D, nu-i asa?

D: NU tehnologia ne va salva, nu tehnologia este problema cea mai importanta, pentru ca incepem sa ne folosim creierul in feluri in care, in mod normal, nu o facem, si nu realizam ca putem face toate aceste lucruri cu adevarat usor intr-un alt mod, din inima, si nu din creier. Noi nu am inteles ca e o lectie pe care trebuie sa o invatam, trebuie sa intelegem ca nu avem nevoie de tehnologie; de fapt, daca ne intoarcem la vedicii din India, in urma cu 6.000 de ani, sau poate 5.000 si ceva, ei vorbesc despre aceste vremuri in care suntem acum si despre faptul ca vom invata despre electricitate si magnetism, si cum vom crea stiinta in jurul acestora, si cum vom zbura in cutii metalice pe cer. Ne descriu societatea destul de bine. Apoi, spun foarte clar ca, intr-o singura zi, vom arunca toata tehnologia la gunoi. Nu o vom mai dori, ni se va parea stupida. Pentru ca vom invata despre legatura dintre inima si creier si vom invata ca putem crea singuri, din lumea noastra interioara, fiecare lucru pe care il cunoastem prin tehnologie.

BT: Trebuie sa te intreb: tu faci asta? Tu poti face toate lucrurile astea? Simti ca poti crea orice ai nevoie in viata ta, Drunvalo?

D: Da, fac acest lucru de multa vreme. Intru in meditatie si pot face sa apara orice lucru de care am nevoie. NU sunt important sau special, sunt o persoana obisnuita la un anumit nivel, in sensul in care sunt conectat cu omenirea intr-un mod normal, dar am un pic de cunoastere la un alt nivel, pe care, de fapt, toata lumea o are. Fiecare persoana in viata are aceasta cunoastere, care se afla intr-un loc foarte sigur din interiorul inimii. Si atunci cand incepi sa descatusezi tot ceea ce se afla acolo, informatiile nu vor iesi brusc, dar le vei primi treptat, si vei incepe sa intelegi, incetul cu incetul, cum functioneaza toate acestea... si iti vei aminti. Cand vei incepe sa le folosesti din nou, vei spune: «Aha, am mai facut asta inainte. Nu este nimic nou». Si incet, incet, vei incepe sa te relaxezi si vei constientiza ca ai reusit si ca totul va fi bine, dar atunci nu te vei putea opri aici. Trebuie sa-i ajuti si pe altii, este una dintre legile Universului. Cand treci pragul catre un nivel mai inalt, este cu adevarat imoral sa ascunzi sau sa pastrezi pentru tine aceasta cunoastere. Pentru ca suntem cu totii o singura fiinta, exista un singur spirit in toate formele de viata, de pretutindeni, si suntem cu totii prinsi in iluzia ca suntem separati in diferite bucati, dar, in realitate, exista o singura fiinta... si asta este totul! Si, cand iti amintesti cu adevarat acest lucru, totul devine simplu si se petrece foarte rapid.

BT: Si asta se intampla cand ajungem la momentul de cotitura si cand tot mai multi dintre noi venim din spatiul inimii, ajungand la acest punct de cotitura de unde putem privi catre evolutia constiintei?

D: NU stiu cand se va intampla asta, e greu de spus. Eu chiar am crezut ca se va intampla anul acesta, dar nu stiu. Suntem in octombrie, si exploziile solare se retrag si nimeni nu stia ce urma sa se intample. Oricum, nu am putut ajunge la o concluzie in ceea ce priveste campul magnetic si va trebui sa facem acest lucru. Si, evident, sunt multe alte lucruri la care nu ma voi referi acum, sunt mai multe lucruri care provoaca frica, sunt atat de multe probleme cu mediul inconjurator, incat oricare dintre ele ne-ar putea ingenunchea, si sunt multe. Este un timp in care ar trebui sa incepem sa patrundem in interiorul nostru, sa intelegem cu adevarat, sa conectam totul impreuna, si atunci veti sti. Nu trebuie sa va spun eu, veti intelege singuri.

BT: Iti multumim pentru tot ceea ce ne-ai impartasit, stii, este foarte incurajator!

M: Intr-adevar, asa este, pentru ca, asa cum spui tu, daca ne trezim din punctul de vedere al constiintei noastre si ne realiniem cu spiritualitatea noastra, tot acest haos perceput, pe care ni-l imaginam, nu va mai fi deloc o problema, si vom intelege ca nu exista de fapt nicio problema.

D: Nu, chiar nu exista. Odata ce intri in interior si conectezi totul si incepi sa traiesti si sa respiri si sa vezi si sa experimentezi de acolo, vei vedea lumea in care te afli si vei sti ca nu vei avea genul de probleme cu care se va confrunta restul lumii. Dar asta este trist, intr-un fel, asa ca tot ce poti face este sa continui sa-i ajuti pe oameni, nu sa le spui ce sa faca, ci sa le spui: «doar priveste inauntru, incepe sa intelegi ce este inima, gaseste calea prin care sa intri in acel loc tainic, si vei descoperi ca tot acest haos din lume este imaginar si il putem schimba!»

BT: Si cu cat ne indreptam mai mult atentia in inima, cu atat mai mult vom crea ceea ce dorim, pentru ca, dupa cum spui tu, intentia este totul.

D: Da, asa este! Dar, pentru a folosi intentia in mod corespunzator, trebuie sa faci anumite lucruri. Am frant anumite lucruri inlauntrul nostru, aveam niste conexiuni pe care le-am rupt, deci trebuie sa intram in interior si sa le reconectam. Trebuie sa le refacem! Odata ce le-am conectat din nou, totul va incepe sa se vindece, sa se dezvolte, iar din acel punct inainte, poti intelege cu adevarat despre ce vorbesc. Multe persoane spun: «Am auzit asta de la toate religiile de pe Pamant, dar ce inseamna de fapt?». Nu spun sa stam, precum in Vipassana, timp de 17-20 de ore, fara absolut niciun gand, nu despre asta este vorba, eu vorbesc despre reconectarea unor anumite circuite si organe foarte specifice din corp, astfel incat acestea sa poata functiona la un alt nivel, la care au functionat dintotdeauna, dar la care nu mai functioneaza nimeni de pe Pamant. Sunt numai 300 sau 400 de persoane pe Pamant care chiar pot face acest lucru, nu stiu exact numarul lor.

M: Si predai aceste lucruri in programele tale?

D: Da, le predau! Din 2010, formatul s-a schimbat foarte mult, pentru ca simplificam informatiile, pentru a transmite exact ceea ce va trebuie. Daca sunteti interesati de acest program, puteti accesa www.drunvalo.net, si acolo veti gasi «Scoala reamintirii» (School of Remembering), sau puteti intra pe www.theschoolofremembering.com; trebuie sa introduceti toate aceste cuvinte acolo, iar aceasta este chiar scoala si puteti gasi o modalitate de a participa, precum si profesori in apropierea voastra. Sunt in aproximativ 60 de tari din lume, si au fost cu totii pregatiti foarte bine si stiu cum sa va ajute, deci…

BT: Eu il recomand cu caldura! Am avut parte de 5 zile minunate alaturi de tine, in Sedona, si a fost fantastic! Si cu Claudette, fantastic…
Ei bine, ar trebui sa te lasam sa pleci, pentru ca sunt sigura ca ai multe de facut!

D: Da, chiar am!

BT: A fost o onoare si o placere sa fii alaturi de publicul nostru; scuze, Melanie, spune…

M: Nu, nu, continua, te rog.

BT: Da, poate vei reveni peste cateva luni, ca sa ne impartasesti mai mult din ceea ce se intampla in lume...

D: Poate… dar trebuie sa lansam acest documentar si sa ma concentrez asupra acestui lucru pentru a-l scoate pe piata, pentru ca daca nu iese in curand, nu va fi de mare folos. Trebuie sa il lansam cat mai repede posibil. Deci, la asta lucrez. Totul este pregatit acum, avem toti banii, toti oamenii, punem totul pe roate si, cel mai probabil, vom incepe saptamana viitoare.

BT: Incitant!

M: Excelent!

D: OK!

BT: Bine, iti multumim, Drunvalo!

M: Multumim foarte mult si ii amintim publicului nostru sa distribuie acest interviu!

BT: Absolut! Multumim mult, Drunvalo!

D: Va multumesc si eu! OK! Pe curand!

BT: La revedere
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu