vineri, august 29, 2014

Mesaj de la Matei din 3 august 2014

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Am fost intrebati in legatura cu speculatia conform careia guvernul Statelor Unite a fost implicat in doborarea avionului malaezian in Ucraina si cu acuzatiile referitoare la implicarea guvernului Rusiei, in acest eveniment. Colegii nostri din Nirvana spun ca niciunul dintre guverne nu este raspunzator – este lucrarea „operatiunilor secrete” ale factiunii controlate de Illuminati din cadrul CIA, aceeasi forta care instiga si miscarea separatista pro-rusa din Ucraina.
Factiunea care opereaza independent de supravegherea oricarui guvern, nu respecta nicio granita nationala. Oriunde cetatenii sunt nemultumiti de conducatorii lor alesi, agentii fie instiga fie exacerbeaza miscarile, pentru a spori tensiunea, pentru a implica orice lideri nationali este nevoie si pentru a ajuta dizidentii sa obtina arme si provizii. Personalul „operatiunilor secrete”, asemenea restului Illuminatilor, se hraneste cu negativitate si mijloacele lor de realimentare creaza haosul incarcat de negativitate, frica, moarte, pagube, suparare si distrugere.
Reteaua internationala a Illuminatilor a fost atat de grav afectata, incat ei nu mai sunt forta suprema pe care o constituiau cu multe decenii in urma, cand au putut cu usurinta sa declanseze doua razboaie mondiale, de pe urma carora au profitat din plin, prin vanzarea catre ambele tabere, a tot ceea ce era necesar pentru mentinerea in functiune a masinariei de razboi. Chiar daca capacitatea de a declansa un al treilea razboi mondial, prin care sa isi sporeasca averile ilicite nu le-a parasit gandurile smintite, ei se hranesc, pentru moment, cu negativitatea grijilor legate de rezultatul luptelor din Ucraina si de emotiile puternice generate de tragedia prabusirii avionului si a urmarilor acesteia.
In orice caz, toate acestea trebuie puse in contextul tuturor lucrurilor care se intampla pretutindeni si va cerem sa va imaginati lumea ca fiind o povestire unica, ce este transpusa intr-un film. Sa desemnam, ca „scenarist”, mintea universala – deoarece ea detine viziunea completa a sfarsitului acestui film epic, in toiul Epocii de Aur a Pamantului. Si sa va numim pe voi „agenti publicitari” – vi s-a prezentat povestirea si modul in care se incheie, astfel incat sa puteti vorbi despre ea, cu oricine este receptiv.
Voi faceti in acelasi timp parte si din distributia de miliarde de oameni, carora li s-a dat, fiecaruia in parte, mana libera sa joace dupa cum cred ei ca este mai bine pentru scenariul avut. Asadar, comportandu-se conform personalitatilor si caracteristicilor lor, cativa actori sunt fara scrupule, in efortul de a monopoliza scena, in timp ce altii se straduiesc intr-un efort de echipa, sa serveasca intereselor tuturor. Unii membrii ai distributiei se enerveza din cauza modului in care se desfasoara povestea, altii sunt multumiti, unii sunt descurajati si multi altii sunt zapaciti. Unii actori nu se comporta rezonabil, altii cer cooperarea pentru ca lucrurile sa se desfasoare mai usor, unii dintre ei capatand mai multa importanta, in timp ce ceilalti trec in fundal. Unii membri ai distributiei cred ca rolurile lor sunt prea mici, altii ca au roluri prea grele; cativa cred ca filmul va fi un succes, altii se tem ca nu. Unii membri a idistributiei mor si intra in joc, nou nascuti. Si, deoarece pe parcursul filmarii, scopul principal al fiecarui actor este acela de a-si juca propriul rol, doar atunci cand intreaga distributie va vedea productia incheiata, vor vedea cu totii de ce toate rolurile au fost necesare pentru a realiza acest film de o amploare si cu o extindere fara precedent.
Poate ca aceasta este o analogie slaba, dar ea este corecta din punct de vedere al lipsei de constientizare a liberului arbitru si a karmei aflate in joc, a inaltarii planetare si personale si a lumii aflate in transformare. Marea majoritate a populatiei voastre nu are nicio idee ca volatilitatea din Ucraina si prabusirea avionului sunt parte dintr-un proces transformator. Marele public nu stie ca toate aceste tragedii ingrozitoare pentru cei care au pierdut oameni dragi, sunt experiente pe care ei si cei dragi lor le-au ales pentru dezvoltarea sufletului lor – telul fiecarui suflet – si ca acelasi lucru se intampla cu cei implicati in aspectele militante.
Acest lucru este adevarat in majoritatea situatiilor sfasietoare – si vom mentiona aici o alta astfel de situatie, despre care au intrebat cititorii, cea a miilor de copii din tarile Americii Centrale, care au venit nesupravegheati in Statele Unite. Ei, familiile lor, care i-au trimis acolo pentru siguranta, indivizii care i-au trecut granita si oamenii care cauzeaza violenta in tarile lor natale traiesc ceea ce ei au ales in contractele sufletelor lor.
Mai este adevarat si faptul ca nu toti cei care mor, sufera o pierdere sau sunt raniti, fara adapost si disperati au ales aceste experiente – si aici este cazul varsarilor de sange si al distrugerilor din Gaza. Acolo, ca si in toate celelalte locuri in care exista traume care nu sunt parte din contractele sufletelor persoanelor respective, intervine gratia divina. Toti cei care continua sa indure situatii pe care nu le-au ales, fac salturi in evolutie si fiecare persoana a carei viata este scurtata, primeste credit pe deplin pentru toate prevederile contractului sau. Aceia care trec in Nirvana se bucura ca au ajuns acolo si trimit o abundenta de Lumina sufletelor celor dragi de pe planeta si celor care se confrunta cu experiente dificile, de acelasi fel.
Stim aceste adevaruri si, cu toate acestea, ne intristeaza profund sa vedem atata vrajba, suferinta, durere si crime in preaiubita noastra familie pamanteana. Ne grabim sa adaugam ca aceste momente sunt trecatoare – negativitatea unor astfel de sentimente intense nu poate supravietui in aceste vibratii – si noi putem sa reluam repede transmisiunea de Lumina, pentru a va ajuta sa continuati sa va miscati in mod constant, spre stralucirea intreaga a Epocii de Aur care va asteapta in continuum.
Din cauza ca atat de putini din populatia voastra stiu ceea ce va impartasim, sentimentele care predomina sunt durerea, furia, disperarea si frica de ceea ce urmeaza sa se intample. Vibratiile joase ale acestor reactii naturale sunt compensate, in mare masura, de Lumina care vine in ajutor, de grija si compasiunea care izvorasc din toate colturile Pamantului. Intr-adevar, alte civilizatii transmit cantitati masive de Lumina catre planeta, dar voi, Lucratorii intru Lumina de la fata locului, sunteti exemplul viu al faptului ca Iubirea–Lumina reprezinta singura cale de rezolvare a tuturor conflictelor si de incheiere a privatiunilor din intreaga voastra lume – mai ales in vremuri de restrişte, lasati-va lumina sa straluceasca!
In intreaga lume, oamenii sunt pregatiti pentru Lumina! S-ar putea sa nu stie despre liberul arbitru, karma si vieti multiple sau despre evolutia spirituala si constienta, sau despre Illuminati; ei cunosc, insa, istoria lumii voastre: Niciodata crimele, acuzaţiile si razbunarea nu au adus pacea de durata si colaborarea dintre natiuni, pe care si-o doresc oamenii, atat de mult!
Aici este un loc potrivit sa va raspundem la intrebarea: Acumuleaza tarile karma buna sau rea? Nu, numai indivizii o fac, iar karma nu este nici buna si nici rea. Este un dar de gratie divina, astfel incat sufletele intrupate sa poata avea experiente foarte diferite, de la o viata la alta, obtinand astfel echilibrul dorit pentru evoluţia sufletului. In orice caz, sufletele aleg sa se nasca acolo unde conditiile le ofera experientele de care au nevoie pentru cresterea sufletului – si asta poate conduce la aparenta ca anumite lectii karmice afecteaza o tara intreaga.
Cititorii au intrebat de ce guvernul Statelor Unite „lucreaza impotriva oamenilor din tara si nu pentru ei” si care este parerea noastra in legatura cu „procesul stupid impotriva presedintelui”, declansat de partidul republican, in loc sa „se ocupe de ceea ce avem nevoie noi, oamenii.”
Motivul principal pentru care guvernul SUA nu e mai sensibil la nevoile cetatenilor sai este ca unii membri ai Congresului fac parte dintre Illuminati, in timp ce altii sunt finantati, mituiti sau santajati sa voteze ceea ce dicteaza Illuminati. Dintre toate natiunile pe care le numiti „industrializate”, SUA are guvernul cel mai controlat din afara – Sistemul rezervei federale, corporatiile multinationale, profesia medicala si industriile si agentiile legate de aceasta au toate un cuvant important de spus in Congres.
In numeroase mesaje am vorbit despre sufletele puternice care au fost de acord sa creeze mari greutati pentru masele de suflete ce aveau nevoie de acestea, pentru a scapa de karma celei de-a treia densitati, urmand ca apoi sa se alature fortelor Luminii; in schimb, aceste suflete au devenit lacome si s-au indragostit de putere si de control si au refuzat sa isi onoreze contractul incheiat inainte de nastere. Acei indivizi sunt Illuminati, iar activitatile lor au impiedicat progresul, mai bine de zece ani.
Ritmul de inaltare a Pamantului nu a fost afectat, insa cel al societatii voastre a fost. Planul general al Epocii de Aur prevedea ca atunci cand Barak Obama avea sa devina presedinte al SUA, in 2008, lumea voastra sa ii sustina cu bucurie eforturile de a uni toti oamenii in pace si armonie cu Natura, in conformitate cu viziunea Gaiei. Ofensiva condusa de Illuminati, impotriva acestui obiectiv a fost neobosita. Chiar si asa, Lumina le-a destramat reteaua internationala si a scazut eficienta ramasitelor acesteia, venind in acelasi timp in ajutorul miscarilor locale din jurul globului si a negocierilor din ce in ce mai reusite, desfasurate in spatele scenei.
In ce priveste procesul impotriva presedintelui Obama, noi il vedem ca pe o sageata de neon, care indica problema serioasa a acestei tari, legata de contingentul cel mai conservator al partidului republican – „Partida Ceaiului” – ce limiteaza si ea sensibilitatea guvernului, la problemele oamenilor. Acest lucru nu inseamna ca acei indivizi fac parte din randurile Illuminatilor; ei doar vor ca tara sa fie condusa conform dorintelor si filozofiilor lor. Ceilalti republicani, nerabdatori sa isi vada partidul castigator in alegeri in toate statele, s-au alaturat membrilor Partidei Ceaiului, pentru a vota in bloc, inregistrarea voturilor aratand ca, deseori, rezultatul lor nu a urmarit neaparat binele majoritatii cetatenilor.
In continuare, vom face tot ce putem pentru a ne conforma rugamintii de a da o „explicatie stiintifica, simpla, a Luminii si a efectului sau asupra civilizatiei”. Lumina – care este aceeasi energie cu cea a dragostei – este esenta Creatorului, Sursa a tot ceea ce exista. Lumina este cea mai puternica forta din cosmos, integralitatea constiintei, ingredientul din care sunt alcatuite sufletele si forta vitala existenta in fiecare entitate vie. Chiar si varful de lance al fortelor intunericului are o scanteie de Lumina – altfel nu ar exista.
Lumina vine in acest univers, prin Fiinta Suprema a acestuia, pe care o numiti Dumnezeu, Alah, Iehova, Yahweh sau altfel si totul este conectat la nivel universal, prin şi în interiorul acestei energii. Prin urmare, spiritul, care este considerat credinta, ca si stiinta, care este considerata fapt, sunt unul si acelasi lucru: Lumina, ce fluctueaza cu o frecventa sau alta.
Sa ne intoarcem, insa, la Inceputurile intregii vieti in cosmos. Prima exprimare de Sine a Creatorului a creat taramul Christic si primele suflete, arhanghelii; taramul insusi si arhanghelii sunt Lumina pura. La un moment necunoscut, Creatorul a inzestrat arhanghelii cu darul liberului arbitru, acesta fiind insotit de puterea de materializare, ceea ce inseamna ca puteau folosi energia Creatorului, pentru a face orice isi imaginau; si, in acest prim proces de co-creatie, ei au facut urmatorul nivel de ingeri, zei si zeite. Aceste suflete erau si ele lumina pura.
La un moment dat, arhanghelii au avut ideea de a crea forme fizice, pentru sufletele care o doreau – aceasta a constituit originea ADN-ului si a elementelor din care sunt alcatuite corpurile – „caramizile” corpului, ca sa le numim asa. In interiorul ADN-ului se aflau fotoni, care absorb si radiaza, in mod continuu, lumina, care, la randul ei, produce corpuri cu celule cristaline, ce contin constiinta cosmica si au capacitatea de a trai in vibratiile celor mai inalte planuri celeste.
In cele din urma, corpurile ale caror fapte negative le-au coborat din Lumina, si-au folosit liberul arbitru pentru a deteriora ADN-ul noilor civilizatii, mai putin experimentate. Schimbarile au condus la corpuri dense, al caror ADN continea electroni, care au mult mai putina Lumina si vibreaza la frecvente mult mai joase decat fotonii. Reducerea Luminii a condus la reduceri ale constiintei respectivelor civilizatii, la reducerea functiilor lor celebrale si a duratei lor de viata. Ele au pierdut cunosterea Inceputurilor lor, corpurile le-au slabit si au devenit vulnerabile la boli, iar temperamentele lor au inclus frica si toate rezultele negative ale acesteia, cum ar fi cruzimea, lacomia, furia, setea de putere, nedreptatea, saracia, diviziunea si ura – ura nu este opusul iubirii, este absenta iubirii sau a Luminii. Acestea sunt conditiile civilizatiilor din a treia densitate.
Nu inseamna ca pe Pamant nu exista corpuri cu fotoni si ca nu exista si o cantitate inimaginabila de fotoni in atmosfera. Electronii sunt insa predominanti in marea majoritate a populatiei voastre – de aceea intarzie acestia in procesul de trezire spirituala si constienta – si in intreaga lume – de aceea aveti echipamente electrice si electronice si platiti pentru ele, in loc sa folositi fotoni. Calea de inaltare spre planurile in care fotonii sunt mai numerosi decat electronii este aceea de spori cantitatea de Lumina din constiinta colectiva.
Energia este neutra. Formele gand sunt cele care sunt atrase de serpentinele de energie pozitive – cu Lumina – sau negative – fara Lumina. Formele sunt create de catre gandurile, sentimentele si actiunile fiecarei fiinte, toate fiintele determinand, in mod colectiv, densitatea unei civilizatii sau gradul ei de evolutie spirituala sau constienta. Aceasta reprezinta o definitie universala a desitatii, o alta fiind legata de masa sau de localizarea masei – cele doua definitii nefiind, neaparat, complementare. De aceea, Pamantul – un suflet din dimensiunea a cincea, din punct de vedere spiritual si constient – se poate afla din punct de vedere al locatiei in primele etape ale celei de-a patra densitati, in timp ce majoritatea oamenilor de pe planeta se afla in etapa de dezvoltare corespunzatoare celei de-a treia densitati. Animalele si plantele absorb mai multa Lumina decat majoritatea omenirii in acest moment – umina din oameni variind de la stralucitoare, la o palpaire care de abia mai tine corpul in viata.
Fiecare persoana si fiecare lucru din lumea voastra emit vibratii aflate in consonanta cu nivelul de constiinta al fiecarei forme, acest nivel fiind determinat de cantitatea de Lumina din fiecare. Atomii obiectelor neinsufletite – cum ar fi o pietricica, o minge de fotbal, un cui sau un scaun – au o constiinta minima, exceptie facand cristalele si aurul, al caror nivel este ridicat. Nivelul de constiinta al solului este mai ridicat decat cel al obiectelor – si la fel este cel al ramelor, viermilor si insectelor efemere; mai sus pe scara se afla speciile de insecte care au o ierarhie bine dezvoltata si un sistem de lucru bine definit in cadrul acesteia.
Regnul plantelor are un nivel foarte ridicat de constiinta. Copacii au inteligenta si emotii pe care putini oameni le-ar putea considera posibile si care se extind mult dincolo de o ghinda care stie ca va deveni un stejar puternic si de samanta de mar care stie ca va rodi. Micile seminte ale florilor isi cunosc culoarea si stiu daca vor inflori doar un sezon sau in fiecare an. Sufletele in general invizibile si, prin urmare, necunoscute ale imparatiei Device, care lucreaza mana in mana cu intreaga Natura, sunt si ele foarte avansate din punct de vedere al constiintei si emotiilor.
Oamenii si alte ordine superioare ale regnului animalelor au cel mai inalt nivel al constiintei – instinct, intuitie, memorie, invatare si capacitatea de a rationa, precum si cea mai larga gama de sentimente – numai omenirea este insa daruita de Creator cu constiinta si liberul arbitru. Chiar daca fiecare fiinta vie si fiecare obiect neinsufletit serveste unui scop in procesul evolutiv al tuturor, doar populatia umana este cea care ii stabileste ritmul.
In conditiile in care alte forme de viata de pe Pamant opereaza in limitele indrumarii lor innascute, ce lucreaza in armonie cu Natura, oamenii pot alege daca sa actioneze pe cai dumnezeiesti sau nu, daca sa asculte constiinta sau nu si alegerile lor colective determina gradul de evolutie al societatii. Pe masura ce omenirea evolueaza prin Lumina, spre o constiinta spirituala treaza, la fel se intampla si cu alte forme de viata de pe planeta si emisiile lor vibratorii colective fac intreaga lume sa avanseze. Si, pe masura ce lumea avanseaza, viata devine din ce in ce mai simpla si mai fericita! Numai in vibratiile joase ale celei de-a treia densitati, poate o civilizatie sa creeze toate complexitatile nascute din negativitate.
Preaiubiti frati si surori, noi stim ca va doriti schimbari dramatice in bine si ca, uneori, va simtiti de parca ati face un pas inainte si altul inapoi. Mijolacele vostre de comunicare subliniaza drama acestui film „epic”, in locul nenumaratelor realizari incununate de succes din sate, orase si tari din intreaga lume, iar reporterii nu cunosc evolutiile vitale ce se petrec „in afara camerelor” .Daca ati putea sa va vedeti lumea asa cum o vedem noi, ati fi uimiti de progres, de obstacolele depasite, de invatarea – reamintirea! – pe care le stapaniti! Va salutam pe voi, avangarda purtatorilor de Lumina de pe Pamant si va inconjuram cu iubire neconditionata.
IUBIRE si PACE
suzy@matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu