sâmbătă, ianuarie 03, 2015

Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In cea mai mare parte, acoperirea mediatica a Ebolei este sincera, dar asa cum se intampla cu majoritatea problemelor globale, ea este marcata de invinovatiri politice, mai ales in ceea ce priveste cele cateva cazuri din Spania si Statele Unite. Avand in vedere mobilitatea lumii voastre, aparitia simptomelor la cateva zile de la instalarea bolii si similaritatea acestora cu simptomele altor boli, era invitabila aparitia bolii in afara tarilor Africii de vest, atat de greu de lovite de epidemie. Aspectul incurajator al situatiei este acela ca in comunitatea medicala a fost deschis un forum care sa poata calma temerile legate de raspandirea fara control a bolii. Desigur, nimeni nu raporteaza ca Lumina se asigura ca intentia Iluminatilor de a crea o pandemie si frica globala sa fie sortita esecului.

Inclinatia de a gasi vinovatii este insa mai puternica si mai aprinsa in legatura cu ISIS, ceea ce nu se potriveste deloc cu reportajele menite sa diminueze temerile legate de intentiile acestora si asta, pe buna dreptate. Fortele respective vor continua sa inainteze pana cand eforturile aliantelor regionale le vor opri si acest lucru se va intampla. Factorul de baza, Lumina aflata in continua crestere, va fi interpretat sub forma intereselor proprii ale natiunilor vecine si va intra in joc pragmatismul. Atunci cand conducatorii care se abtin sa se implice activ vor intelege ca fortele ISIS ar putea sa isi poarte statul islamic bazat pe teroare, dincolo de orice granite ar dori, tarile vulnerabile vor sari la lupta.

Stim ca, pe masura ce aceste doua situatii isi urmeaza cursul, ele le aduc multor suflete ocazia de a-si rezolva lectiile karmice alese. Cu toate acestea, ne intristeaza fatul ca unii membri ai familiei noastre pamantene ii trateaza pe ceilalti fara niciun pic de mila.

Trecand mai departe, va multumim pentru numeroasele intrebari si comentarii patrunzatoare, legate de deceniul de intarziere, dintre anii 2007 si 2017, de NESARA si de modul in care a functionat planul pentru Epoca de Aur a Pamantului. Pentru a demonstra modul in care toate sunt inerconectate, vom uni punctele din mesajele anterioare si vom umple golurile de informatie, astfel incat sa puteti vedea tesatura desfasurata in intregul ei, ca sa spunem asa.

Planul general al Epocii de Aur a Pamantului s-a intemeiat pe nivelul de pregatire al lumii voastre pentru reconciliere si cooperare internationala, de la nivelul anului 2007. Cauza intarzierii nu a aparut atunci, ci, mai degraba, consiliul se astepta ca societatea voastra sa fi atins un anumit stadiu al dezvoltarii spirituale si constiente, la momentul respectiv. Pe masura ce vom continua, veti intelege de ce acele asteptari erau logice, de ce nu s-au implinit si de ce acel an din calendarul vostru a fost esential in programarea consiliului. Totul s-a petrecut dincolo de conceptul vostru de timp, dar vom face tot ce putem, pentru a va explica lucrurile intr-un sistem de referinta secvential.

Planul a aparut deoarece Gaia, sufletul care s-a intrupat cu eoni in urma, in ceea ce astazi este planeta voastra, a facut un apel pentru ajutor. Negativitatea care se acumulase din cauza varsarilor de sange nesafarsite ale civilizatiilor micsorase intr-o asemenea masura lumina Pamantului, incat capacitatea ei de a mai ramane pe orbita era pusa serios in pericol. In cele doua episoade anterioare, in care viata planetei insasi fusese pusa in pericol, eliberarea negativitatii acumulate se petrecuse cu o asemenea forta cataclismica, incat toate formele de viata disparusera. Gaia le iubea pe toate, chiar si pe oamenii care contribuisera la negativitate si fiecare plecare o intristase profund. De data asta, ea dorea ca locuitorii ei nu numai sa supravietuiasca, dar sa se si inalte fizic odata cu corpul ei planetar ceea ce i-ar fi restaurat sanatatea si frumusetea virgina, astfel incat toate formele ei de viata sa poata inflori si trai laoalalta, in bucurie si armonie. Viziunea ei clara despre acel Pamant s-a materializat in continuumul universal.

Pentru a raspunde dorintei Gaiei si nevoii imediate a corpului ei, de a incepe sa se elibereze de negativiate, a fost nevoie de o cantitate enorma de Lumina si Dumnezeu a autorizat civilizatii puternice sa o furnizeze. Infuzia intiala a stabilizat orbita Pamantului, a smuls-o din negativitatea puternic inradacinata, a densitatii a treia si i-a dat posibilitatea sa inceapa inaltarea. Natural, atat Lumina respectiva, cat si cea viitoare, provenind de la acele surse indepartate, au fost disponibile si pentru toate formele de viata, dar sa motivezi omenirea sa se strecoare prin intunericul care invaluia planeta, astfel incat sa vada Lumina, era cu totul altceva.

La momentul respectiv, a intrat in joc consiliul. Ei au acceptat sarcina de a inspira oamenii sa se ocupe de inaltarea lor personala, prin receptivitatea la Lumina care venea, astfel incat acestia sa poata incepe sa genereze cu putere propria, Lumina. Acest lucru era esential, din doua motive de importanta egala pentru inaltare: pe de o parte, lumina transforma celulele bazate pe carbon ale corpurilor, in structura cristalina care poate supravietui la nivelele vibrationale la care va ajunge Pamantul la un moment dat; si pe de alta parte, prin dizolvarea voalului dintre constiinta celei de a treia densitati si cunoasterea la nivel de suflet, Lumina deschide inimile si mintile, in fata iluminarii spirituale care sustine cresterea sufletului.

Dupa ce au discutat toate complicatiile, complexitatile si cerintele implicate in primul si primul rand fiind faptul ca liberul arbitru al fiecaruia trebuia onorat in conformitate cu edictul Creatorului catre conducatorii din toate universurile consiliul a elaborat un plan. Acesta trebuia asezat in cronologie liniara, pentru ca voi sa il intelegeti si, fiind vorba despre lumea voastra, el putea fi doar ceea ce voiati voi sa fie. Prin urmare, toate aspectele planului au trebuit sa devina parte din constiinta colectiva acea masa de energie constituita din nenumarate ganduri, sentimente si fapte, care conduc activitatea din campul de potential al Pamantului si determina ce se intampla in lumea voastra.

S-a acordat multa atentie modului de prezentare a planului, intr-un format care sa faca oamenii sa inceapa sa se gandeasca la el. La momentul respectiv din istoria voastra, Statele Unite erau considerate a fi cea mai influenta tara la nivel global, ceea ce facea practica inceperea planului de acolo si asa s-a si intamplat membrii acelui guvern au fost inspirati sa intocmeasca Legea privind Securitatea si Reforma Economica Nationala, cunoscuta dupa acronimul ei (din limba engleza), NESARA. Aceast act legislativ a constituit tinta multor minciuni si sabotaje ale intunecatior, ceea ce a condus la negarea existentei ei de catre unii care nu auzisera de ea si la serioase neintelegeri din partea altora. Daca nu stiti ce cuprinde, de fapt, NESARA nici mai mult nici mai putin decat baza transformarii mondiale si a reinnoirii spirituale! si nu ii cunoasteti evolutia, trecand atat prin faze luminoase cat si intunecate, va rugam sa cititi mesajele anterioare, care prezinta descrieri amanuntite. [Editia speciala NESARA - din 13 august 2013 furnizeaza informatii generale, in timp ca alte mesaje includ prezentari suplimentare].

Prevedereile NESARA si toate celelalte fatete ale planului au fost dezvoltate in continuum, acolo unde ceea ce voi considerati trecut, prezent si viitor reprezinta o serie de evenimente simultane; unde localizarea evolutiva a sufletelor este cunoscuta dupa cantitatea de lumina pe care o radiaza si unde combinarea lor confrom intereselor, capacitatilor innascute si a experientelor lor necesare din punct de veder karmic, poate fi aranjata cu usurinta. Contractele de dinaintea nasterii se fac intotdeauna cu iubire neconditionata si sunt menite sa aduca beneficii tuturor sufletelor care participa la viata pe care o impartasesc si acelasi lucru s-a intamplat si cu planul consiliului, cu toate ca era vorba despre cel mai neobisnuit si mai indraznet plan elaborat vreodata. Niciodata in acest univers nu a mai intrat o civilizatie intreaga, intr-un acord prin care majoritatea membrilor sai sa isi asume o asemenea provocare monumentala: incheierea, intr-o singura viata, a tuturor lectiilor karmice ale celei de-a treia densitati, de care aveau nevoie pentru a atinge echilibrul si pentru a evolua spiritual si constient, in cea de-a patra densitate.

Aceasta ocazie unica a atras miliarde de suflete nerabdatoare cu mult mai multe decat ar fi putut intra in populatia Pamantului si acelea care au fost selectate au fost evaluate pentru fiecare etapa a planului. Ele stiau ca, dupa nastere, nu isi vor mai aminti nimic, dar indrumarea interioara le va pastra pe cale, prin intermediul mesajelor la nivelul sufletului catre constiinta intuitie, instinct, aspiratii si inspiratii deoarece acest lucru este adevarat, pentru fiecare viata fizica. Diferenta uimitoare a fost de data aceasta ca toti participantii stiau ca vor ajuta la crearea unei linii temporale, care deja exista in continuum, in virtutea materializarii intentiei Gaiei. Si cu totii se simteau siguri ca isi vor duce la indeplinire, cu maiestrie, rolurile alese.

In orice caz, atunci cand consiliul a planificat acest proces, de o viteza si cu un scop fara precedent, ei au luat cu intelepciune in considerare si faptul ca unele dintre sufletele mai slabe s-ar putea sa sovaie si sa aiba nevoie de de ajutor in plus, fata de fluxul continuu de Lumina provenind de la civilizatii indepartate, astfel incat planul a prevazut si cateva mijloace de a gestiona aceste situatii. Sufletele mai puternice, care impartasisera vieti cu sufletele mai slabe, puteau sa ia asupra lor o parte din karma grea a acestor suflete; voluntarii pentru aceste roluri se aflau in a patra densitate sau chiar mai sus si acesta a fost cazul vindecatorilor energetici, al mediumurilor cu puteri extrasenzoriale, al celor care primeau mesaje telepatice si care puteau sa ajute, fiecare in felul sau. Nenumarate suflete erau necesare pentru a deveni indrumatori si purtatori de informatii. Unii aveau sa stie intuitiv adevarul din informatiile transmise de mesagerii intru Lumina, pe care aveau sa le transmita mai departe, tuturor celor receptivi; altii aveau sa participe activ la diferite eforturi de reforma sau aveau sa se pregateasca pentru profesiuni in care sa poata influenta schimbarile pozitive; altele dintre numeroasele suflete aveau sa exemplifice puterea gandurilor si sentimentelor pozitive, in timp ce bucuria de a trai in feluri dumnezeiesti avea sa ocupe si ea parte din rolurile existente.

Bineinteles ca nu e nicio surpriza ca voi, cei care ati ramas statornici in Lumina, in ciuda obstacolelor, a esecurilor dezamagitoare si poate si a lipsei de respect dispretuitoare, sunteti printre voluntarii care au fost selectati sa joace unul sau mai multe dintre aceste roluri, care i-au ajutat pe atat de multi, pe calea lor catre inaltare!

De o importanta vitala pentru plan au fost sufletele care urmau sa creeze circumstantele dure de care aveau nevoie masele, dupa incheierea carora urmau sa se alature fortelor Luminii. Numai celor mai evoluate fiinte le puteau fi incredintate aceste misiuni si consiliul a ales voluntarii a caror rezistenta in cele mai problematice zone ale serviciului in Lumina fusese dovedita in mod repetat. Nu exista absolut niciun motiv pentru a prevedea ca acestia isi vor renega partea finala a angajamentului si totusi, acest lucru s-a intamplat. Acei indivizi au cazut sub vraja intunericului care a invaluit planeta si au refuzat sa renunte la putere, la controlul asupra maselor si la averile dobandite ilegal sau imoral. Niciun fel de mesaj la nivelul sufletului sau al constiintei, niciun legamant, ajutor sau atentionare in legatura cu judecata de sine la trecerea in revista a vietii nu i-a convins sa isi respecte angajamentul.

Ei se aflau printre varfurile Iluminatior, o alianta a grupurilor disparate, care detin sau s-au infiltrat in fiecare organizatie, institutie si corporatie care are impact asupra lumii voastre de la guverne sau sisteme bancare, la comert, de la religii la educatie si media, de la armata si divertisment pana la sistemul legislativ si justitie. Alianta, care este piramidala, avand o mana de oameni la varf si multi, multi mai mici, care habar nu au ca lucreaza in liga unor forte rauvoitoare la baza, va este cunoscuta si ca guvernul secret, guvernul mondial unic, noua ordine mondiala, cabala sau elitistii.

Chiar daca termenele stabilite de consiliu, pentru imbunatatirea majora a situatiei in lume si pentru a ridica poverile de pe umerii popoarelor, astfel incat acestea sa poata vedea lumina au fost deja atinse in timpul vostru linear, Iluminati au continuat sa ascunda adevarul si sa atate razboaie, distrugere, boli si saracire, asemenea multor alte generatii de intunecati, dinaintea lor. Acest lucru nu a afectat ritmul de inaltare a Pamantului el a intrat in cea de-a patra densitate exact la timpul stabilit, la sfarsitul anului 2012 framantarile nesfarsite, greutatile si necunoasterea adevarurilor au tinut insa majoritatea oamenilor in cunoasterea constienta si spirituala limitata, a celei de-a treia densitati.

Miliardele de oameni care se confrunta cu greutati si nedreptati acumulate sau care supravietuiesc cu greu, nu isi pot imagina nimic in viata lor, in afara de violenta, mizerie, disperare si frica. Trupele aflate in lupta cred ceea ce li s-a spus: Este datoria voastra patriotica, sa va luptati pentru libertate, sau este raspunderea voastra sa razbunati ceea ce li s-a facut stramosilor vostri. Numerosii angajati in companiile care produc echipamente de razboi s-ar putea sa deteste moartea si distrugerile cauzate de razboi, dar interesul lor principal ramane acela de a-si castiga mijoacele de a-si sustine familiile. Astfel, contrar asteptarilor consiliului, referitoare la evolutia societatii voastre pana in 2007, gandurile legate de o lume pasnica, in care toti sa poata imparti in mod egal, abundenta de pe Pamant, au avut un impact foarte mic in cadrul constiintei colective.

In acest punct, raspunsul nostru pentru numerosii cititori care si-au exprimat interesul in viitorul politic al Statelor Unite poate parea ciudat, dar veti vedea ca are un rost. Doua intrebari sunt reprezentative din acest punct de vedere: Vor capata republicanii controlul in Congres, dupa alegerile din noiembrie? si Ati prezis corect ca Barack Obama va fi ales presedinte in 2008. Va deveni Hillary Clinton prima femeie presedinte, in 2016?

Nu vom sti ce candidati vor fi alesi in noiembrie, pana cand nu vor decide votantii natiunii. Din moment ce am spus deseori ca rezultatul oricarui lucru care se va intampla pe Pamant este cunoscut deja, deoarece este un fapt implinit in continuum, e normal sa va intrebati de ce nu cunoastem castigatorii. Rezultatele alegerilor nu afecteaza inaltarea planetara nici un pic si vor avea un impact foarte mic asupra constiintei colective, cea care cuprinde energia emanata nu numai de oameni, ci si de oricare alta forma de viata de pe planeta. Deoarece castigatorii nu sunt importanti in acest context si nu exista claritate in campul de potential al Pamantului, nu exista niciun mijloc prin care sa stim cine vor fi acestia. Cat despre alegerile prezidentiale din 2016, se vor intampla atat de multe in urmatorii doi ani, incat sa ne hazardam sa ghicim cine va candida, ar fi lipsit de sens si inutil.

Noi nu am prezis, am declarat cu siguranta ca Barack Obama va fi ales si asta ne duce inapoi la motivul pentru care 2007 a fost un an crucial. Adica anul in care gandurile in legatura cu posibila lui candidatura au intrat in constiinta colectiva. Sufletul care este intrupat in Barack Obama a fost ales sa va conduca lumea in era pacii mult asteptata de catre Gaia, asa ca era esential ca gandurile si sentimentele care il sustineau ca presedinte sa apara si apoi sa continue sa creasca, pana cand impulsul energetic a devenit de neoprit. Decizia de a-l alege, a celor care au votat in anul urmator, a fost la fel de predestinata si de sigura, ca si inaltarea Pamantului.

Sa va spunem de ce un personaj al acestui suflet a fost alegerea Gaiei si a consiliului. Dupa ce sufletul si-a avut originea in civilizatia densitatii a patra, descendenta sa a devenit respectata universal, atunci cand personajele sale au evoluat in a saptea densitate, prin vieti multiple in care au condus popoare aflate in conflict, spre cooperare armonioasa si dupa ce au ajutat la evolutia civilizatiilor. Personajele au fost utile in incheierea razboaielor dintre civilizatii, ca si dintre diverse factiuni din cadrul unei populatii; altele au fost membri ai consiliilor universale de consultanta, pentru actualizarea sistemelor educational, de guvernare sau justitie ale civilizatiilor si multe au detinut pozitii de varf, in lumi foarte evoluate. Barack Obama are innascuta aceasta intelepciune, cunoastere si experienta cumulata si toata viata a urmat indrumarea de la nivelul sufletului, de a implini misiunea de pace pe care nu stie, in mod constient, ca a acceptat-o inainte de nastere.

Daca sufletele care au venit sa creeze haos pentru mase si chiar au facut-o nu si-ar fi renegat angajamentul de a se alatura ulterior fortelor Luminii, linia temporara din planul general al Epocii de Aur ar fi putut prevala. Pana acum Obama ar fi dus la sfarsit o buna parte din misiunea lui prezidentiala si societatea voastra s-ar fi aflat bine asezata pe calea vietii pasnice. In schimb, el a mostenit doua razboaie si acum combate terorismul, care este in mare parte rezultatul acestora. Si, in ciuda imensului progres al Luminii in slabirea retelei globale a Iluminatilor, acestia au pastrat suficienta putere in interiorul si in afara Congresului pentru a se pune in calea initiativelor vizionare ale lui Obama, eforturile lor pentru pastrarea in viata a divizarii in societatea voastra, fiind ajutate in necunostinta de cauza de adversarii lui politici. Statele Unite nu detin un monopol in acest caz foarte putine guverne din lumea voastra libera s-au eliberat de influenta Iluminatilor si majoritatea sunt asaltate de membri competitivi, care aduc blocaje in loc de progres.

In niciun caz nu spunem ca toata lumea ar trebui sa aiba aceeasi idee despre guvernare sau despre orice alta problema doar prin asimilarea diversitatii ideilor, culturilor si filozofiilor se poate imbogati si poate avansa o civilizatie! Ce spunem noi este ca multe suflete care si-au vociferat participarea in roluri importante la introducea erei pacii nu au facut ceea ce s-au simtit siguri ca vor face: alegeri care sa duca la implinirea misiunilor pe care si le-au ales. Aceasta este si cauza si efectul intarzierii de zece ani.

Preaiubite surori si frati, va rugam sa nu traduceti intarziere prin s-ar putea sa dureze pentru totdeauna!, asa cum a scris unul dintre cititori. Exista nenumarate zone in intreaga voastra lume, in care binele infloreste multumita unor indivizi dedicati, unor grupari civice sau unor organizatii nationale sau internationale. Principalele mijloace media prezinta reportaje despre asemenea povesti si exista o multitudine de informatii incurajatoare, in interviuri televizate, filme documentare, conferinte, seminarii, carti, reviste si pe Internet. Sigur ca nu puteti lua cu totii parte activa in aces gen de intreprinderi evolutive majoritatea dintre voi nici nu v-ati angajat sa faceti asta dar daca simtiti recunostiinta pentru astfel de succese, va entuziasmati si sunteti optimisti in legatura viitorul Pamantului, veti transmite o lumina intensa. Lumina aceeasi energie ca si iubirea este cheia materializarii indeplinirii depline a planului elaborat de consiliu pentru Epoca de Aur.

La fel cum nu a existat nicio dovada dramatica a intrarii Pamantului in cea de-a patra densitate, nimic profund evident nu se va intampla, nici pe masura ce anul 2017 se va apropia de sfarsit si planeta va intra in densitatea straturilor superioare. Nu exista nicio demarcare intre acestea, dupa cum nu exista niciuna intre densitati ca atare, noi le numerotam doar pentru a indica progresul in localizare sau in constiinta spirituala treaza. Energia curge simplu, dintr-un loc in altul, in conformitate cu vibratiile emise de atasamentele ei, care includ toate gandurile si sentimentele lansate constant de pe Pamant, iar inaltarea reprezinta trecerea prin zone in care vibratiile sunt mai inalte sau mai rapide decat locul in care v-ati aflat inainte. In orice caz, uneori aliniamentele celeste produc suprasarcini de energie, care propulseaza rapid corpurile ce orbiteaza spre planuri astrale superioare si despre asta va fi vorba la sfarsitul anului vostru 2017, care coincide cu sfarsitul deceniului de intarziere. Intre timp, Pamantul va calatori prin vibratii din ce in ce mai crescute, care vor da nastere unor noi schimbari si vor adauga impuls tuturor lucrurilor aflate in desfasurare.

Iubita noastra familie pamanteana, daca am sti cand vor avea loc schimbarile majore despre care ati intrebat, ne-am bucura sa va spunem ultimul nostru mesaj va explica de ce nu stim. Nici macar Dumnezeu nu stie. Voi vorbi putin pentru mine insumi, pentru a va ilustra putin prestiinta alegerilor liberului arbitru. Cu cativa ani in urma, atunci cand doi barbati o curtau pe sora mea, mama L-a intrebat pe Dumnezeu, pe care ar trebui sa il aleaga. Dumnezeu a spus: Nu stiu. Mama a intrebat cum de nu stia, din moment ce ea era parte din El si Dumnezeu a raspuns: Da, si de indata ce ea va sti voi sti si Eu.

Suflete luminate din intregul univers sunt cu voi in spirit, aclamandu-va in continuare, unele fiind chiar acolo, langa voi pe calea inaltarii voastre.

Un comentariu:

  1. Wow, foarte interesant. Sunt curioasa ce literatura citesti/consulti de obicei. Imi place cum reusesti sa transpui toate informatiile. Felicitari, continua!

    RăspundețiȘtergere