joi, iunie 25, 2015

Definirea Sufletului Bătrân. 

Channeling primit prin Kryon

 

Acest channeling în direct a fost oferit în Bali, Indonezia în data de 29 Martie 2015 de către Kryon, prin Lee Carroll


Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Există întotdeauna un sistem în funcțiune, iar în acest caz particular al noii energii, sistemul onorează sufletul bătrân la fel ca orice alt sistem de astăzi. 

Dragilor, v-am spus de multe ori până acum că cei care fac diferența pe planeta voastră în acest nou punct din timp sunt cei care au cea mai multă experiență. Când spunem cea mai multă experiență, ne referim la cei care au trăit pe această planetă vieți după vieți în energia Pământului vostru. Acesta este într-adevăr sufletul bătrân despre care vorbim, iar acesta este cel cu vieți pline de experiență.

Aș vrea să vă spun ceva, dacă nu știți deja. Sufletele bătrâne sunt cei care se trezesc chiar ACUM la noi idei și percepții. Unsuflet bătrân poate avea mai puțin de 20 de ani sau peste 80. Nu contează, pentru că vârsta voastră cronologică vă măsoară numai această viață. Vârsta voastră Akashică se referă la cât de multe vieți ați avut și la cât de înțelepți suntețiastăzi din această cauză.
  Chiar și ACUM vor fi unii care vor întreba, ”Sunt un suflet bătrân?” Înainte de a putea răspunde la această întrebare, aș vrea să vă dau câțiva parametri ai sufletului bătrân la care să vă gândiți în aceste ultime momente ale acestei întâlniri. Dar înainte să fac acest lucru, vreau, din nou, să vă spun ceva. Văd dulceața și frumusețea și scopul vostru de a fi aici. Eu vin din cealaltă parte a vălului unde nu există timp și este o percepție a realității mult diferită de cea de aici. În locul în care mă aflu eu, dacă vreți să-i spuneți loc, există o recunoaștere a tot ceea ce voi sunteți. Vedem frustrările singurei vieți pe care o trăiți și în același timp frumusețea vieților pe care le-ați trăit înainte. Am văzut ceea prin ce ați trecut și motivul pentru care credeți că sunteți aici. Le vedem pe toate odată în toată măreția lor, iar voi totuși vă întrebați, ”Sunt un suflet bătrân?” Este uimitor pentru noi că voi în timp ce stați aici ascultând ați putea pune vreodată această întrebare.
  Dragilor, sunt atât de multe aici pe care aș dori să le simțiți și despre care nici măcar nu pot vorbi. Aș vrea ca acest mesajsă vă sune a adevărat, astfel încât să știți cine sunteți. Doresc să încep o călătorie care să valideze ceea ce voi știți deja la un anumit nivel. Sunteți suflete bătrâne. Dați-mi voie să fac o afirmație. Știu cine este aici, și toți cei care-mi ascultă vocea în acest moment în această încăpere sunt suflete bătrâne – voi toți, fiecare dintre voi.
  Este o mare varietate între voi în ceea ce privește durata de timp pe care ați petrecut-o fiecare dintre voi pe planetă. Gândiți-vă la ceea ce ați experimentat, variatele culturi în care ați trăit, bătăliile prin care ați trecut și motivele pentru care ați venit. Vreau să vă spun că experiența acestui grup este uimitoare și nu este ceea ce voi credeți. Voi gândiți liniar și vă gândiți că pur și simplu trăiți un anumit număr de vieți ca diferite tipuri de oameni. Noi, în schimb, vă vedem viețile ca și pe niște catalizatori ai Pământului.
  Noi numim o viață o ”experiență” sau o ”expresie” a sufletului pe Pământ. Ce părere aveți despre un suflet care vine, stă trei luni și apoi pleacă? V-ați putea gândi că este ceva în neregulă acolo, că este o tragedie să pierzi un copil. Dar în realitate, aceasta se face cu un pre-acord cu părinții sufletului. Aceasta este fie o lecție care ar putea fi învățată sau livrată, fie va fi dată părinților o oportunitate de a deveni spirituali prin durerea lor. Ce ziceți de asta? Așa că aceasta reprezintă o viață care este profundă prin potențialele sale și care durează doar trei luni! Adeseori, experiența acestei vieți este oferită doar de către un suflet bătrân. Credeți că ați fi putut face așa ceva? Este atât de simplu și de profund și atât de plin de înțeles! Poate că o mamă s-a trezit spiritual și a pus întrebările vieții ei din cauza a ceea ce voi ați făcut și ați fost de acordsă faceți, iar voi ați venit și ați plecat în numai trei luni!
  Ce părere aveți de faptul de a veni pe Pământ, a trăi până la vârsta de 19 ani și a fi uciși pe câmpul de luptă de un cuțit care trece prin voi? Ați putea spune, ”Ce bine poate să facă asta cuiva? Este o viață pierdută!” Aș vrea să-ți spun, dragă Ființă Umană, că fiecare respirație a ta ca și suflet bătrân pe această planetă este plină de înțeles, este numărabilă, este înregistrată și este frumoasă. Unii dintre voi au trebuit să fie pe câmpul de luptă ca și cei care au căzut, iar unii dintre voi au trebuit să fie pe câmpul de luptă ca învingători. Asta este experiență, și este toată necesară sufletului bătrân în acelmoment de timp. Ce bine ar putea face? Poate ca să vi-l reamintiți suficient de mult pentru ca într-o zi să aveți puterea de a spune ”Nu vor mai exista câmpuri de luptă!” Înțelepciunea voastră va înțelege că nu contează dacă sunteți învingătorul sau învinsul, pentru că amândoi reprezintă o energie joasă nepotrivită pentru un nou Pământ. Războiul nu este acceptabil! Numai un suflet bătrân ar ști acest lucru prin experiența sa.
  Vreau să vă dau atributele sufletului bătrân, treptat, și am să vă cer o introspecție. Cu alte cuvinte, vreau să vă cer să analizați aceste lucruri personal. Nu vă mințiți pe voi înșivă. Nu fiți în negare. Vreau să stați și să vă clarificați aceste lucruri chiar ACUM. Sunt acestea atributele voastre?
  Atributul numărul unu
Primul motiv pentru care să știți că sunteți un suflet bătrân, este că sunteți aici și ascultați asta! Nu am în fața mea o sală plină cu Ființe umane care sunt pur și simplu curioase! La nivelul de învățare reprezentat aici, în acest tip de energie, acesta atrage numai suflete bătrâne.

Ați vrut să veniți? Mulți spun da, dar câțiva dintre voi ați fost târâți aici de către cineva care a dorit ca voi să observați ce se întâmplă. Am să vă spun că asta este sincronicitate, nu întâmplare. Chiar și cei care nu au ales să fie aici și sunt aici datorită altora sunt suflete bătrâne. Acest lucru se aplică și ascultătorilor care ascultă poate pentru prima dată. Aceasta nu este o întâmplare!

Primul motiv pentru a ști că ești un suflet bătrân, este faptul că ești aici. Dragilor, ce auziți sau gândiți în legătură cu ceea ce vorbim noi? Îl auziți pe Kryon sau vă gândiți la cina de mai târziu? Fiți sinceri. sufletele bătrâne sunt curioase! Când vine vorba de această energie, ele sunt atrase de ea ca un fluture de noapte de lumină! suflet bătrân, tu recunoști de ce te afli aici și la un anumit nivel vrei mai mult. Ești ca un burete în ceea ce privește informațiile, și nu din curiozitate, ci din cauza faptului că informația începe să sune a adevărul epocii. Acesta este numărul unu.

Atributul numărul doi
Unii dintre voi încep să aibă ceea ce voi numi experiențe profunde de reamintire. Voi le-ați numit déjà vu – uri, o expresie care înseamnă că ați putea crede că ați experimentat energia înainte. ”Am sentimentul că-mi amintesc, deși nu-mi pot aminti dacă s-a întâmplat sau nu.” Unora dintre voi li se întâmplă acest lucru din ce în ce mai des. Poate că vă întâlniți cu o persoană, apoi plecați de la acea întâlnire și la un anumit nivel sunteți convinși că ați mai văzut acea persoană și înainte. Mai târziu vă dați seama că, de fapt, n-ați mai întâlnit-o niciodată. S-ar putea să mergeți la o reuniune și să întâlniți pe cineva care este prietenos și pe care îl simțiți foarte familiar, de parcă ar face parte din familie, și totuși nu l-ați mai întâlnit niciodată. Cumva, vă dați seama că trebuie să fie un prieten vechi și reaprindeți o profundă prietenie cu cineva din familiaAkashică. Ați întâlnit, probabil, o mamă sau o fiică dintr-o viață anterioară? Bărbații vor întâlni foști camarazi față de care simt o oarecare afinitate, și pe care îi vor numi ”colegi” și ”flăcăi” sau orice altă denumire verbală pentru a semnala că vor să fie împreună cu ei. Este chiar mai mult de atât.

Unii dintre voi vor descoperi o similaritate a Conștiinței cu alții, dar este mai mult de atât. Începeți să vă aduceți aminte lucruri, o energie pe care o voi numi trezire Akashică. Din ce în ce mai mulți dintre voi sunteți conduși în situații care par familiare și vedeți chipuri pe care credeți că le cunoașteți, deși le vedeți pentru prima dată în această viață! Partenerului meu i se întâmplă astfel de situații când merge în țări și culturi în care nu a mai fost niciodată înainte și se întâlnește cu frați și surori. Îi este greu să plece. Mulți dintre ei nu vorbesc limba sa și poate discuta cu ei numai prin intermediul interpreților, deși se uită în ochii lor și știe că ei fac parte din familia lui. Oricât de departe ajunge, experiențele sale pe întreaga planetă sunt cu cei pe care îi cunoaște. El își întâlnește familia.
  Acesta este un semn în a fi un suflet bătrân și unora dintre voi li s-a întâmplat acest lucru nu o dată. În plus, câți dintre voi vedeți în mod regulat ora 11:11? Este în afara sincronicității să o vedeți din întâmplare. Vedeți această combinație de numere prea des pentru a fi vorba de întâmplare? Știați că acesta este un sistem de livrare pentru sufletele bătrâne, astfel încât să știe că sunt suflete bătrâne? Despre asta este vorba. Acesta este un sistem de comunicare, de iubire, care spune, ”Noi știm cine ești tu, suflet bătrân!”
  Atributul numărul trei
Poate că ești o femeie care nu a avut niciodată copii, dar la un anumit nivel totuși ai! O știi și o poți simți. Poate că nu ai avut niciodată copii și ai decis că nici nu vei avea! Nu ai nevoie de asta, pentru că simți că ai tot avut copii și ACUM este momentul pentru o pauză. Dar știi ce înseamnă acest lucru, nu-i așa? Chiar știi, suflet bătrân. Ai fost aici de destule ori caAkasha ta să vibreze cu a fi o mamă profundă. Același lucru este valabil și pentru bărbați. Un bărbat care este un bărbatblând din fire și care nu ar răni niciodată o altă Ființă Umană, știe în mod intuitiv că a fost un războinic. El simte, sau chiar visează, că și-a înfipt sabia într-un alt Om de câteva ori și știe ce înseamnă și care este sentimentul pe care îl ai atunci când iei o viață. Dacă ești bărbat și mă asculți ACUM, te provoc să intri în mintea ta împreună cu mine. Simți și știi că ai luat parte la unele fapte josnice. Acest lucru vibrează în Akasha ta, și face parte din structura ta celulară. Oricât de blând poți să fii, sau cât de respectuos poți să fii de această dată, tu știi că porți războinicul în tine.
  ACUM, dacă chiar vreți ezoterie, ascultați asta. Femei care vă aflați în public, și voi știți la fel de bine că aveți un războinic în voi și îl puteți simți. Ați participat și voi pe câmpurile de bătălie de pe Pământ și o știți. Deși s-ar putea să nu răspundeți la a fi bărbat, voi puteți răspunde la energia de a fi în drama luptei. Știți cum este să supraviețuiești sau nu pe câmpul de bătălie. Atât de multă istorie este legată de bătăliile care au fost câștigate sau pierdute, încât înseamnă că voi toți cei care sunteți în această încăpere ați participat până la capăt în multe dintre ele. Uneori ați murit pentru Dumnezeul vostru și uneori ați murit pentru nimic, dar voi toți ați avut experiența de a ști ce înseamnă să vii și să pleci repede având o moartedramatică. Bărbați și femei, voi purtați acea energie a trecutului, și data viitoare când vă aflați în preajma ei vă afectează, iar voi puteți decide dacă doriți să o faceți din nou sau nu. Într-o energie mai veche, mulți dintre voi ați decis să o faceți din nou și din nou, și s-au născut familii de militari, bărbați și femei. Alții s-au trezit la sentimentul de a fi terminat cu totul. Unii dintre bărbații obosiți de lupte au devenit mame. (Kryon zâmbește)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu