joi, septembrie 23, 2010

Fila 186 : Liberul arbitru si lectiile de viata

"Pentru propria voastra dezvoltare, este esential sa acceptati conceptele cu care sunteti in rezonanta si sa ignorati restul. Adevarul este un lucru personal si intim, diferit pentru fiecare. Retineti doar ceea ce vi se pare bine si corect, iar restul lasati-l deoparte. Cel mai mare dar cu care v-a inzestrat Spiritul este puterea de a alege, pe care o detineti fiindca aveti liber arbitru!

Cei care va adaptati deja vietile la a cinsti nevoile pe care le aveti in aceste energii care se modifica veti duce o viata mai usoara. Cat ii priveste pe cei care simt nevoia de a face schimbari - si stiu ce anume trebuie schimbat, insa nu fac nimic - ramane si aceasta o alegere.

Cand alegeti din frica, alegeti o cale mai joasa! Oricand aveti de ales, sa stiti ca este mai mult decat o simpla optiune intre da si nu, intre a ramane sau a pleca. Intotdeauna exista o a treia sau o a patra alternativa de luat in considerare. 

Calea non-actiunii ii da semnal Universului din jurul vostru sa faca ce vrea el si nu ce vreti voi. Pe aceasta cale, Legea Atractiei va aprofunda lectiile, facandu-va sa va simtiti loviti de intorsaturile misterioase si incontrolabile ale vietii. Aceasta este vechea cale, modul cel invechit, din 3D, de a vedea viata - separatist si bazat pe frica -in care va lasati viata sa ia controlul asupra voastra.

    Uneori, cand va este greu sa luati o decizie, o alegere inteleapta este sa spuneti:
 “ Da, stiu ca raspunsul se afla undeva, doar ca nu stiu inca unde si cum sa-l gasesc.” 

Este mult mai productiv sa constatati ca nu aveti toate informatiile, decat sa va blocati sau sa renuntati, fiindca nu aveti nicio solutie. Unii se silesc sa faca o alegere pe care, in strafundul inimii, o simt ca nefiind cea mai buna, dar o fac pentru ca le suna bine in minte. 

Iata momentul in care va rugam sa va amintiti de Sincronizarea Divina. Chiar daca solutia  cea buna nu este evidenta, nu trageti niciodata concluzia ca ea nu exista! 

Puteti vedea aerul? Nu. El exista? Da. V-ar lipsi daca ar disparea – chiar daca nu-l puteti vedea? Foarte mult! Ati sti pe loc, fiindca nu ati mai putea sa respirati. Toate aceste exemple au legatura cu fortele invizibile ale energiei, pe care le folositi zi de zi si pe care le considerati ca fiind de la sine intelese.

Toate solutiile si raspunsurile exista in voi, chiar daca nu le puteti vedea inca! 
De ce lucrurile bune nu pot fi simple? De ce nu se poate ca solutiile cele mai bune sa fie usoare? Daca credeti ca orice rasplata nu poate veni decat dupa o munca asidua si grea, atunci aceea este calea pe care ati ales sa v-o impuneti. 

Daca asta asteptati de la viata, atunci asta va fi ceea ce veti crea. Convingerile voastre va creeaza realitatea! Realitatea voastra duala este astfel conceputa, astfel incat sa conformeze nivelului vostru de vibratie. 

Orice se intampla in jurul si inauntrul vostru poate fi considerat si explicat din perspectiva lectiilor de viata pe care sufletele voastre cauta sa le invete. Multe situatii de criza sunt lectii care nu vi s-au prezentat cand v-ar fi fost usor sa le faceti, iar in prezent iau proportii care creeaza perturbatii. 

Daca ati studia evolutia acestor situatii, ati vedea momentele in care au devenit obstacole, in care concluziile comunicatiei au blocat potentiala rezolvare, iar focalizarea asupra unei situatii sau ignorarea ei au schimbat cursul lucrurilor, intr-o directie sau alta. 

Poate fi foarte constructiv sa va uitati in urma, ca sa vedeti greseala si sa nu o repetati. Intoarcerea in trecut poate fi si foarte distrugatoare, daca va impotmoliti in el, spunandu-va ca ar fi trebuit sa faceti asta sau cealalta, numai sa fi stiut… Pai, daca ati fi stiut, lectia nu ar fi existat!  

Detasati-va de drama experientei prin care treceti si priviti-o fara patima! Care e cel mai mare rau care vi s-ar putea intampla, daca faceti aceasta alegere?  Cei care refuza sa aleaga isi vor da seama ca viata alege in locul lor. Daca nu va ingrijiti de viata voastra, in aceste noi energii, viata va va obliga sa repetati lectia pe mai multe cai.

Frumusetea puterii voastre consta in capacitatea de a invata din alegerile voastre, de a va schimba mentalitatea si de a alege din nou! Asa progreseaza sufletul – si Nu stand pe loc." 


Extras din cartea "Cercul Gratiei", Edna G. Frankel, Editura For You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu