duminică, august 19, 2012

Despre Iisus Christos - lămuriri de la Galactici


Un membru de densitatea a 8-a al Confederaţiei – de fapt conducătorul acesteia în acest sector al galaxiei – are o poveste specială, pe care o redăm cu bucurie mai jos. Spunem această poveste cu ajutorul suprasufletului lui Isus, Domnul Sananda. 
    Vă vom lumina acum minţile cu privire la adevărata poveste a lui Isus Christos. Este important de remarcat că firul poveştii alegorice a unei fiinţe sacrificate pentru a vindeca păcatele maselor nu îşi are originea în evenimentele de acum 2.000 de ani, ci este o temă care s-a repetat de multe ori în istorie, cu mult înainte ca omul pe care îl cunoaşteţi ca Isus să fie dus la răstignire. Dacă „săpaţi” în istoria diferitelor culturi, veţi descoperi şi alte asemenea figuri, ale căror poveşti sunt similare cu cea a lui Isus. Ideea că un salvator a murit pentru păcatele voastre şi punerea ei în scenă, într-o formă asemănătoare cu ceea ce s-a întâmplat cu Isus, este o încercare a „domnilor întunecaţi” de a face astfel încât oamenii să dea vina pe ceva din exteriorul lor, pentru a împiedica rezolvarea propriilor lor probleme. 
       Permiteţi-ne să lămurim problema. Nimeni nu poate muri vreodată pentru păcatele voastre, dragi Creatori. Aceasta, din două motive : (1) Aveţi liber arbitru şi sunteţi responsabili pentru tot ceea ce faceţi, şi (2) Nu există greşeală de neiertat sau greşeală care să vă poată determina să deveniţi imperfecţi. Sunteţi la fel de perfecţi ca în ziua în care Dumnezeu v-a creat şi întotdeauna veţi fi perfecţi, inocenţi şi divini. Domnul Sananda, în setul său de cărţi numit „Un curs de miracole” a spus foarte clar acest lucru. 
    Există nişte aspecte faptice ale poveştii din Noul Testament al Bibliei, dar există multe distorsiuni. Permiteţi-ne să dezvoltăm subiectul. Sufletul cunoscut ca Isus a fost un fragment direct al descendenţei lui Sananda. 
Cu alte cuvinte, Sananda a fost suprasufletul lui Isus. Sananda, dat fiind că văzuse omenirea zbătându-se în suferinţă şi ignoranţă, şi având dorinţa de a interveni în treburile lumii într-un mod care să respecte liberul arbitru, s-a încarnat, aproximativ în anul 39 î.Ch., ca fiu al lui Iosif şi al Mariei. Măcar acest lucru este în acord deplin cu povestea biblică. Data de naştere a lui Isus a fost aproximativ 31 martie, nu 25 decembrie. 
Domnul Sananda, o fiinţă celestă de densitatea a 8-a, s-a încarnat ca Jeshua sau Joshua – în funcţie de traducerea pe care o folosiţi. Venind din densitatea a 8-a, el a păstrat multe din capacităţile sale spirituale, în ciuda mediului foarte dens în care s-a născut. De copil avea capacităţi psihice  şi a întrezărit multe dintre evenimentele care urmau să se petreacă mai târziu. Maria şi Iosif nu se aveau bine cu regimul politic şi nu erau căsătoriţi atunci când Maria a rămas însărcinată. 
Povestea „naşterii virgine” este inventată. Anumite facţiuni ET au capacitatea de a lăsa femeile gravide fără mijloacele sexuale normale, dar, în acest caz, Jeshua a venit prin act sexual normal. Ca să evite consecinţele sociale şi politice ale naşterii în afara căsătoriei şi, ca să scape de convingerile opresive ale autorităţilor, Maria  şi Iosif au migrat spre Galileea şi, în cele din urmă, lângă Marea Moartă, unde s-au refugiat, pentru scurt timp, la esenieni. Temându-se pentru viaţa lui Isus, Maria şi Iosif l-au lăsat în grija esenienilor  şi s-au întors în Galileea. Mai târziu, Isus s-a alăturat Ordinului Esenienilor. A petrecut 3 ani construind temple şi case pentru esenieni, în timp ce participa la învăţăturile lor sacre şi învăţa căile eseniene. Pe malurile Mării Moarte, Joshua a învăţat să o respecte pe Mama Pământ şi a dat o mână de ajutor în aducerea ploii mult-dorite, rară în acele regiuni. Esenienii erau vegetarieni stricţi şi propovăduiau respectul pentru toate formele de viaţă. Erau priviţi ca ciudaţi  şi antisociali de către guvernatorii ţinutului, dar, în general, erau lăsaţi în pace, pentru că nu păreau să reprezinte vreun pericol şi îşi plăteau taxele întotdeauna, chiar dacă ei nu credeau în asemenea lucruri. Când Isus aproape a împlinit 16 ani, el şi un grup de tovarăşi esenieni au călătorit spre est, în India, unde a întâlnit mai mulţi guru şi sfinţi indieni. A studiat circa doi ani cu un guru, care l-a învăţat foarte multe despre misterele vieţii. Când sa întors (în timpul unei vizite primejdioase, ca să-şi vadă părinţii, care se întorseseră în Galileea), a întâlnit-o şi s-a îndrăgostit de Maria Magdalena, care era dansatoare şi animatoare – şi care se prostituase pentru foarte scurt timp, atunci când vremurile fuseseră dificile. Maria M. şi Isus erau foarte îndrăgostiţi şi au avut un băiat. Pentru că nu erau căsătoriţi, au devenit, de asemenea, proscrişi social. Câţiva dintre prietenii esenieni ai lui Isus i-au permis Mariei M. să rămână la temple împreună cu Isus, în ciuda regulilor celor bătrâni. Isus, Maria M. şi copilul lor au călătorit în India pentru a doua oară, unde copilul a fost binecuvântat de acei guru. S-a dus vestea că Maria M. avea un copil ilegitim, deşi nimeni nu părea să-l cunoască pe tată (în afara esenienilor). Temându-se pentru viaţa copilului, Maria M. şi Isus l-au lăsat 
temporar în grija unui sfânt indian şi s-au reîntors în Galileea. Abia câţiva ani mai târziu au putut să se reîntoarcă în India şi, deşi le era foarte dor de copilul lor, ştiau că se află pe mâini bune. Maria M. şi Isus i-au mai făcut o vizită fiului lor câţiva ani mai târziu, dar acesta a rămas în continuare în grija sfinţilor indieni, după ce ei s-au întors. Climatul politic era prea instabil ca să rişte să-şi aducă înapoi copilul cu ei, în Galileea. În ciuda timpului scurt pe care l-au petrecut alături de fiul lor, influenţa lor l-a ajutat foarte mult, în timp ce a crescut în India. A devenit un înţelept, iar învăţăturile sale au sporit semnificativ gradul de iluminare din India. În conformitate cu înregistrările akashice, fiul lui Isus şi al Mariei M. nu a avut copii. Maria M. şi Isus au avut şi o fată, care a dus mai departe linia de sânge, deşi practic nu există urme de înregistrări istorice privind cel de-al doilea copil. Câteva societăţi secrete au postulat cum şi unde s-a ramificat linia de sânge a lui Isus şi a Mariei M., din fiica lor. Atunci când examinăm înregistrările akashice, vedem că, într-adevăr, au existat câţiva urmaşi ai liniei de sânge, care a avut un traseu 
întortocheat prin Orientul Mijlociu şi Europa de Est. Dezvăluirea liniei de sânge a lui Isus şi a Mariei M. nu este relevantă pentru discuţia noastră şi nu vom mai spune nimic despre acest subiect. În ceea ce priveşte absenţa poveştii lui Isus din scrierile oficiale ale Romei  şi din alte documente istorice din acea perioadă, trebuie să înţelegeţi că Isus, fiind stigmatizat ca rebel antisocial, a fost cenzurat din înregistrările genealogice oficiale ale momentului. În timpul vieţii sale, Isus a primit câteva viziuni de la spirit şi de la familia sa de suflet, şi i s-a spus să propovăduiască principii spirituale mai înalte, oricui voia sincer să asculte. El a început să predea cu sârguinţă înspre vârsta de 30 de ani şi a adunat destul de mulţi discipoli. La un anumit moment, avea circa 50 de discipoli. El şi Maria M. şi-au ţinut în mare secret relaţia şi copiii, nediscutând aceste lucruri nici măcar cu discipolii cei mai apropiaţi. Având un nivel înalt de clarviziune, Isus a văzut că autorităţile îl vor ucide până la urmă, dar Sinele său Divin i-a spus să continue şi să-i înveţe pe cât mai mulţi oameni căile spiritului. Învăţăturile lui Isus au fost foarte distorsionate în Biblie, dar unele adevăruri au reuşit să transpară. El îi învăţa pe oameni că noi toţi suntem creaţi după chipul şi asemănarea Creatorului nostru,  şi că toţi avem capacităţile pe care el le-a 
demonstrat. Ne-a învăţat să ne iubim unul pe altul şi să ne iertăm duşmanii. Nu ne-a învăţat că drumul spre Dumnezeu este numai prin el. Câţiva dintre discipolii săi au învăţat cum să-şi folosească darurile spirituale ale vindecării şi clarviziunii, iar în Biblie există povestiri ample despre Ioan, care făcea vindecări  şi miracole asemănătoare. 
Povestea implicării lui Isus în ordinul lui Melchizedek se află şi ea în Biblie, în Evrei, capitolele 6 şi 7. Odată ce Isus a atins un anumit nivel de conştienţă, familia sa cosmică din tărâmurile celeste a început să comunice cu el şi să-i reamintească poziţia sa în cadrul ordinului lui Melchizedek. 
Atunci când Isus a fost răstignit, el  şi-a părăsit corpul imediat, în mod conştient, fără să sufere timp de trei zile, aşa cum se spune în mod eronat. Fără întrerupere, în timpul vieţii sale, el „i-a iertat, căci nu ştiau ce fac”. După ce şi-a părăsit corpul, s-a proiectat holografic pe el însuşi sub formă umană, ca să apară discipolilor săi şi Mariei M., cu numeroase prilejuri. Corpul său nu a mai fost găsit în mormânt, pentru că jefuitorii de morminte îl furaseră. Nu avea nevoie să-l reînvie, 
întrucât era deja capabil să-şi materializeze un corp nou de îndată ce s-a reîntors în densitatea a 8-a. 
Domnul Sananda  şi-a divizat sufletul de câteva ori în decursul istoriei. În prezent există opt diviziuni ale lui Sananda pe Pământ. Unele dintre aceste suflete cred că ele sunt Isus, şi au dreptate până la un anumit punct. Toate sufletele mari sunt capabile să se dividă de zeci de ori, pentru a face muncă de servire pe planetele de densitate mai joasă. De obicei, suprasufletele se divid în câte 12 suflete odată, dar acest lucru nu este bătut în cuie. Multe diviziuni primare rămân în densităţile mai înalte, ca să ghideze aspectele aflate în lumile mai joase. Termenul „aspect”, aşa cum este folosit aici, nu înseamnă incomplet sau parţial. Fiecare dintre aceste aspecte este o fiinţă completă şi suverană. Vă rugăm să consultaţi Capitolul 5 pentru explicaţia detaliată asupra diviziunilor şi fragmentelor sufletului. 
„A Doua Venire a lui Christos” se referă la reîntoarcerea conştiinţei christice, sau conştiinţa celestă a densităţilor mai înalte. Acest lucru a fost interpretat corect de către Paramahansa Yogananda şi de către mulţi alţi yoghini şi sfinţi. 
După cum majoritatea dintre voi ştiu, creştinismul tradiţional are foarte puţin de a face cu învăţăturile lui Isus, dar are enorm de mult de a face cu păcatul şi vina. Din fericire, multe suflete îşi extind nivelul de conştienţă dincolo de aceste credinţe primitive. Noi, Fondatorii, suntem recunoscători să-i vedem pe atât de mulţi făcând cu adevărat „lucrurile şi mai mari”, despre care vorbea Isus. 
Pe parcursul acestei scurte priviri asupra lucrării lui Isus, am atins numai în treacăt subiectul despre Maria M. şi Divinul Feminin, şi abia dacă am amintit de Mama Maria. Există numeroase articole transmise prin channel de către şi despre 
Mama Maria, şi nu dorim să repetăm acele informaţii. 
(Nota mediumului: La momentul creării acestei compilaţii, multe cărţi revelau natura adevărată a Mariei Magdalena, şi au fost transmise multe mesaje prin channel despre adevăratul său rol în istoria Pământului.) 
Sperăm că am clarificat lucrurile despre viaţa celui pe care-l numiţi Isus. Noi suntem Fondatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu