vineri, februarie 15, 2013

ETAPELE CONSTIINTEI PE CALEA INALTARII


ETAPELE CONSTIINTEI PE CALEA INALTARII
SCOASE LA LUMINA DE ARHANGHELUL MIHAIL
RONNA/ SCRIBUL SACRU partea a doua
ETAPA INTAI: Ne acordam la vocea mica a constiintei noastre, incepem sa o ascultam (Sinele nostru Suflet intrupat) si incepem procesul vindecarii si armonizarii Naturii noastre Emotionale. Ii permitem, treptat, Sinelui Suflet sa devina ghidul si conducatorul experientelor noastre de viata, in locul corpului ego al dorintei. Incepem procesul imbunatatirii si rafinarii constiintei Corpului Emotional – proces ce poate fi dureros si plin de incercari, dar, in acelasi timp, plin de satisfactii si iluminare.
ETAPA A DOUA: Pe masura ce incepem sa ne cufundam, tot mai profund, in mintile noastre subconstiente, initiem procesul de aliniere a vointei noastre emotionale, la SupraSuflet-Sinele Superior si la Vointa Divina. Principala noastra mantra/afirmatie devine: „Faca-se voia Ta, pentru binele nostru al tuturor”. Atunci cand aflam ca suntem Fiinte energetice si electromagnetice, incepem sa intelegem ca radiem tot timpul, in lumea care ne inconjoara, forme-gand energetice. Ulterior, trebuie sa traim aceste forme-gand pozitive sau negative, sub forma de evenimente/situatii, compuse din aceleasi frecvente. Lumea noastra personala se readapteaza constant, pentru a se potrivi cu imaginea noastra curenta a realitatii. Prin incercari repetate, noi incepem sa intelegem Legile Cauzei si Efectului sau Karmei. In acelasi timp, dobandim intelegerea Legilor Universale ale Materializarii, pe care incepem sa le folosim activ, pe masura ce ne rafinam treptat capacitatile de co-creatori, pe planul terestru al existentei. Cu o noua constiinta, incredere si credinta in lucrarea Universului, renuntam treptat la controlul, la nivel emotional al Sinelui nostru Superior, pentru ca acum intelegem ca este Dreptul nostru Divin, din nastere, sa ne bucuram de iubirea, frumusetea si belsugul Mamei/Tatalui Dumnezeu. Mai intelegem si ca Sinele Superior vede lucrurile dintr-un punct de vedere inaltat si ca ne va conduce intotdeauna catre cel mai bun rezultat.
ETAPA A TREIA: pe masura ce mai urcam un pic pe scara inaltarii, invatam sa vedem lucrurile din viata noastra, dintr-un punct de vedere superior. Am trecut printr-un proces dureros, de rupere sau vindecare a tuturor angajamentelor din trecut, legate de cei cu care am avut interactiuni karmice,astfel incat sa putem taia orice corzi energetice dintre noi. Iertam cu iubire si cerem iertare, astfel incat fiecare dintre noi sa poata deveni iarasi o Fiinta suverana. Prin vindecarea si transmutarea variantelor de viitor probabile, pe care le- am creat in numeroasele noastre vieti anterioare, pasim in viitor fara greaua povara a Karmei trecute.
In timp si dupa multe cautari si procesare sufleteasca, ne straduim si, in final, obtinem Detasarea Emotionala. Pe masura ce incepem sa cautam si sa vedem ce este mai bun in fiecare dintre noi, iubim mai profund si cu mai multa compasiune. Treptat, acceptam conceptul de „noi si constiinta de grup”,in loc de conceptul bazat pe ego, al separatiei „eu impotriva tuturor”. Am invatat sa vedem incercarile si provocarile ca pe ocazii de evolutie si nu ca pe o pedeapsa sau un ghinion. Ca rezultat, constiinta Corpului Emotional incepe sa rezoneze la frecvente vibrationale mult mai inalte si mai armonioase. Suntem acum gata sa ne focalizam atentia asupra rafinarii, inaltarii si armonizarii Corpului Mental.
ETAPA A PATRA: In aceasta etapa, SupraSufletul-Sine Superior incepe sa aiba un rol din ce in ce mai activ in procesul nostru transformator, pe masura ce Sufletul Sine integreaza frecventele superioare (atribute, calitati si virtuti), ale SupraSufletului Sine. Incepem procesul de re-evaluare a credintelor, obiceiurilor si calitatii constiintei noastre mentale. Pe masura ce iesim, treptat, din tiparele credintelor constiintei de masa, ale planurilor astrale inferioare si le depasim, ne re-evaluam principalele prejudecati si atitudini care ne-au fost inculcate de stramosi si de conducatorii culturali si religiosi sau de guvernanti.
ETAPA A CINCEA: Pe masura ce rafinam tiparele frecventei Corpului nostru Mental, capatam treptat acces la Mintea noastra Sacra si la comoara constiintei mentale superioare, care sta ascunsa in aceasta. Mintea noastra Sacra si Inima Sacra se unesc in SupraSufletul – Sine Superior, ca si influente indrumatoare, in cautarea noastra spirituala. Pe masura ce aflam ca exista mai multe cai de urmat, devenim mai toleranti cu credintele altor oameni, stiind acum ca toate caile converg, pana la urma, spre aceeasi destinatie. Invatam sa avem discernamant in legatura cu ceea ce vom accepta ca fiind adevarul nostru si putem accepta numai acele adevaruri, care rezoneaza pozitiv in cadrul Nucleului Sacru al Fiintei noastre. Incepem sa ne extindem orizonturile gandirii si multi vor dezvolta o dorinta de a afla mai multe despre originile noastre spirituale: de ce suntem pe Pamant, care ne este misiunea/scopul pentru aceasta viata si ce se intampla cu noi, dupa ce transcedem?
ETAPA A SASEA: Pe masura ce ridicam frecventele corpurilor noastre, Mental si Emotional, sistemul chakrelor noastre incepe sa se roteasca mult mai repede si intr-un mod armonios. Aceasta conduce la o aprindere sau activare a Tubului eteric de Lumina care urca de-a lungul coloanei vertebrale, prin Medulla Oblongata (chakra inaltarii) in Mintea Sacra si iese prin Chakra Coroana. Energia incolacita, numita Kundalini, ce contine Atomii Samanta de Foc Alb Sacru, ai Luminii Creatorului, numiti Particule Adamantine, incepe sa curga in sus, prin coloana vertebrala. Portalurile Inimii Sacre s-au deschis, astfel incat sa primim acum Particulele Adamantine de Lumina, prin portalul din spate al Inimii noastre Sacre, prin fluxul care coboara prin Chakra coroana si prin fluxul ascendent de Kundalini. Foc de-a lungul Toiagului nostru Sacru de Putere/Lumina. Procesul va fi accelerat si amplificat, daca vom folosi darul respiratiei constiente – cum ar fi Respiratia Infinitului sau alte tehnici de respiratie profunda.
ETAPA A SAPTEA: Am invatat sa VINDECAM TRECUTUL si sa ne SCRIEM SCENARIUL VIITORULUI, asa ca ne putem concentra asupra ETERNULUI MOMENT „ACUM”. Am imbinat intelectul fizic, cu intelepciunea spirituala a SupraSufletului – Sine Superior, ceea ce inseamna nu numai ca intelegem si accepatm numeroasele adevaruri spirituale superioare pe care le-am invatat, dar ca le-am si integrat. Ne acordam, in acelasi timp, treptat, la orientari de viitor, mai avansate si mai extinse. Pe masura ce facem asta, vom emite ganduri Samanta de frecventa mai inalta, pentru Noua Era, catre Floarea Vietii/ Roata Creatiei noastre, astfel incat sa le putem raspandi in lume.
Pe masura ce atragem din ce in ce mai multe tipare de frecventa vibrationala, de pe planurile mai joase ale celei de-a cincea dimensiuni, Cantecul Sufletului nostru devine mai acordat si rezoneaza cu frecvente vibrationale mai inalte. Aceasta declanseaza SURLELE APELULUI CELEST, pentru ca fatetele compatibile ale Sinelui nostru Superior sa inceapa procesul lent de miscare, in vederea alinierii la coloana noastra personala de Lumina. Din acest punct, Descarcarea Scanteilor Sinelui nostru Superior, prin intermediul Sufletului nostru Sine rezident, incepe sa se accelereze si evolutia noastra pe calea inaltarii se va accelera si ea, foarte mult. Suntem acum pregatiti sa intram in Fluxul Fluviului Vietii si stim ca vom fi indrumati si directionati, atunci cand vom incepe sa URMAM, FARA EZITARE, SPIRITUL.
ETAPA A OPTA: Incepem sa ne simtim confortabil in noua Stare a Fiintei si cu noua noastra perspectiva asupra lumii. Apreciem singuratatea, pe masura ce ne scufundam tot mai adanc inFiintarea Sacra. Am invatat sa functionam in fiecare zi, natural, asemenea unei Meditatii Vii si a uneiRugaciuni Vii, ramanand centrati, cu fermitate, in interiorul Inimii noastre Sacre. Iluzia pamanteasca are acum un efect minim asupra noastra si, cu toate acestea, compasiunea noastra iubitoare a crescut, pentru a cuprinde toate fiintele si intreaga Creatie.
TRANSFORMAREA RECIPIENTULUI FIZIC: Pe parcursul fiecarei etape a TREZIRII, corpurile noastre fizice sunt si ele afectate in mod dramatic si simptomele inaltarii pot fi incitante dar sineconfortabile sau chiar dureroase, uneori. Carticica mea, EVOLUTIA OMENIRII * SIMPTOMELE INALTARII trateaza, in detaliu, numeroasele simptome ale inaltarii, oferind in acelasi timp sugestii pentru o trecere mai usoara prin schimbarile dramatice si haosul transformarii, cu ajutorul prietenilor din taramurile superioare. Carticica este disponibila pe site-ul meu www.RonnaStar.com, la capitolul Carti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu