duminică, februarie 10, 2013

STIINTA SPIRITULUI Jordan Duchnycz Lectia 3 – Channelling


Exista 2 moduri principale de comunicare cu fiintele cu constiinta inalta. Una este proiectia astrala, in care iti parasesti corpul fizic si comunici cu ele, in persoana. Oricat de mult as vrea sa vorbesc acum despre calatoria astrala, trebuie sa aman pentru o alta lectie. Cealalta metoda implica venirea pe Pamant a unei fiinte si comunicarea cu ea printr-o persoana pregatita – acest lucru se numeste channelling.
Channellingul este o forma naturala de comunicare intre oameni si fiinte cu constiinta inalta, inclusiv ingeri – dar nu doar atat – ci si cu spirite ale naturii, entitati non-fizice sau chiar animale si animale de companie. Intr-un fel, o persoana se transforma… intr-un fel de telefon, pentru ca fiintele cu constiinta inalta si oamenii sa poata comunica.
Un channeller poate alege pe cine sau ce vor sa transmita, atata vreme cat exista un partener interesat sa comunice, apoi se face o legatura si comunicarea poate incepe. Nu va faceti griji, nimeni nu este posedat si nu se intampla nimic rau. Corpul este total controlat de channeller/cel care transmite, iar spiritul comunica prin gand. Mesajele sunt comunicate la nivelul emotiilor si al gandurilor si nu al cuvintelor vorbite. Channellerul va descifra ce ii spune spiritul si il va traduce in limbaj uman.

Contrar credintei generale, entitatile nu folosesc, in general, limbajul uman, pentru ca este considerat ciudat si grosolan. Cea mai mare parte a mesajului este trimis printr-o serie eleganta de simtiri senzoriale.
Hai sa vorbim despre comunicarea cu animalele, pentru ca este o forma channelling pe care o puteti face si voi. Channellingul cu animalele de companie este una dintre formele cele mai usoare ale acestei arte. Bineinteles ca animalele de companie nu folosesc limbajul uman, dar isi doresc mult sa comunice cu oamenii. Daca vrei sa incerci asta, tine cont de o mica nota – este de ajutor sa iti incarci chakra celui de al treilea ochi, asa cum am vorbit in lectia 2. Te va ajuta sa comunici mental, cu ei.

Vei dori sa exersezi cu un animal de companie din familie, inainte de a incerca altceva. Un caine sau o pisica cu care esti familiarizat este o alegere buna, pentru inceput. Pisicile sunt mai dificile, deoarece au tendinta de a-i alege pe cei pe care doresc sa-i asculte. Cu cainele familiei este mai usor, deoarece ei sunt animale de haita si sunt mai adaptati sa se acorde cu stapanul haitei – adica, cu tine. Asa ca, hai sa trecem in revista cativa pasi de baza pentru a face acest lucru.
Pentru inceput, du-te cu cainele intr-o camera linistita. Stai pe podea, langa el sau urca-te in pat si ia-l si pe el langa tine, daca are voie. Mangaie-l cum ii place, apoi vorbeste linistit cu el, pe un ton iubitor. Gasesti o propozitie scurta sau un cuvant si foloseste-l de multe ori. Ai putea sa spui: ”Buna, dragule! Buna, dragule!” sau ”E bine, prietene! E bine, prietene!”. Hai sa spunem ca asta este fraza cheie.
Dupa ce i-ai spus fraza cheie de vreo zece ori, inchide ochii si stai linistit. Nu il mai mangaia si formeaza, in minte, o imagine cu ce vrei sa ii spui. Poate va fi nevoie sa practici vizualizarea, daca nu ai mai facut acest lucru, inainte. Dupa ce imaginea s-a format clar, du-o in al treilea ochi si in capul cainelui tau, intre ochi. Dupa aceea, spune din nou fraza cheie si du imaginea in capul sau. Fa acest lucru, fie pana se ridica si pleaca, fie pana cand pune capul in poala ta. Daca pleaca, du-te dupa el si ia-o de la capat. Cand vei obtine o reactie de la el – ca, de exemplu, sa isi puna capul in poala ta sau orice altceva, felicitari! Tocmai ai comunicat cu cainele tau!
Pisicile sunt putin mai incapatanate, asa ca depinde de pisica cu care vrei sa comunici. Imaginea pe care tu o vizualizezi ar trebui sa contina mancarea lor preferata sau ceva care chiar le place. Daca sunt pisici carora le place sa se ghemuiasca, atunci e si mai bine. Foloseste aceleasi indicatii pentru caine si cine stie, poate vei vorbi cu ei, foarte repede!

Daca ai animale mai mici, pasari sau reptile, trebuie sa-ti aduci aminte ca ele au creierul mai mic, asa ca au capacitate mai mica de a recepta imagini. Adu-ti aminte ca practica si rabdarea sunt cruciale, pentru a face acest lucru. Probabil ca, la inceput, vei avea rezultate minime, dar daca esti insistent, nu doar ca vei fi maestru in comunicarea cu animalul familiei, ci si cu celelalte animale din jurul tau. Ca de exemplu, cu animalele prietenilor tai sau cu cainii care latra la tine, cand treci pe langa ei.
A venit momentul unei intrebari marete… Oare ei raspund?! Da, raspund! Am vorbit cu pisica mea, Tuni, care mereu imi spune ce vrea, fie ca e vorba de mancare, apa sau sa iasa afara. Intr-un articol pe care il voi posta ca si comentariu la acest video, o femeie sustine ca, odata, un cal i-a cerut, special un mar verde si nu unul rosu. Trebuia sa fie verde. Bineinteles ca a facut rost imediat de unul, i l-a dat si au inceput sa comunice mai mult.
Cred ca acum probabil va ganditi: ”Trebuie sa am capacitati paranormale, ca sa fac asta?” Pai, da. Dar toata lumea este astfel, dar cei mai multi oameni nu stiu asta. Exista o glanda in creierul tau, numita glanda pineala, pe care oamenii de stiinta au denumit-o ”glanda extrasenzoriala”, deoarece prin incarcarea chakrei celui de-al treilea ochi, incepi activarea ei, iar conexiunea ta de persoana cu calitati extrasenzoriale poate demara. Doar adu-ti aminte sa te eliberezi de conceptul ca vei auzi cuvinte si permite-ti sa-ti simti prietenul animal.
Acum am inteles cum sa preiei comunicari de la fiinte cu constiinta mai scazuta – animale. Pentru fiintele cu constiinta inalta este, in esenta, acelasi proces, doar ca inversat. In acest scenariu, noi suntem ca si animalele – comunicam cu fiinte care stiu, cunosc si inteleg mult mai multe decat noi.
Chiar exista o fiinta care face channelling de la o entitate, Kryon din Serviciul Magnetic, care vorbeste mult despre evenimentele care se petrec in lume si ce urmeaza sa se intample la scara globala. E interesant ca Lee Carroll a fost invitat la Natiunile Unite de 7 ori, in ultimii 13 ani. Daca Natiunile Unite asculta channellingurile lui, probabil ele merita putin mai multa credibilitate decat credem noi. O sa va ajut prin a posta fragmente mici din channelinguri, iar cele mai multe vor fi de la Cercul Crimson.
Cercul Crimson s-a format in 1999, cand o fiinta care se numeste Tobias a inceput sa vorbeasca cu Geoffrey Hope. Asta chiar este o poveste frumoasa, dar nu am timp azi sa trec prin toate detaliile. Despre Tobias s-a scris in Biblie, in Cartea lui Tobit. Partea asta a fost scoasa de Biserica, in 1546 la Conciliul de la Trent. Tobias este unul dintre personajele principale din acea carte. Jeffrey si el au inceput sa comunice mai mult. In 1999 s-a format Cercul Crimson, dedicat comunicarii cu Tobias si cu alte spirite. Pana de curand, Tobias era preluat mai mult de Cercul Crimson. Atunci, Tobias a spus ca vrea sa revina pe Pamant si sa traiasca o alta viata, deoarece ii este dor de realitatea fizica, asa ca si-a luat la revedere. In locul lui, astazi este preluat Adamus Saint Germain, care e foarte vioi.
Cateva informatii despre Adamus. El este ceea ce ati numi Maestru Inaltat. Un maestru inaltat este o persoana care a trecut prin procesul de transformare spirituala si a trecut intr-o stare mai inalta de fiintare, dincolo de viata fizica. Chestia asta va deveni mai clara, in lectiile urmatoare.
Ok, vreau sa inchei, facand un scurt rezumat al catorva definitii. In timpul channelling-urilor e posibil sa auziti cuvinte cu care nu sunteti familiarizati.
Ahmyo este increderea pura si absoluta in tine/sine. Intelegerea lui Eu sunt.
Makyo sunt un fel de minciuni pe care ti le spui tie insusi. Ele te indeparteaza de la Eu sunt. E ceva de genul: ”Nu sunt suficient de bun”. E cam opusul lui Ahmyo.
Inaltare este procesul de trecere de la o viata la alta, in acelasi corp fizic.
Cauldre – pe asta o sa-l auziti des – este porecla pe care Tobias i-a dat-o lui Geoffrey. Asa ca, daca, in timpul channelling-urilor, auziti: ”Cauldre nu vrea sa va spun asta, dar o voi face oricum”, este Adamus care vorbeste prin Geoffrey despre Geoffrey, folosind porecla Cauldre. V-am zapacit?
Shaumbra – este numele folosit de Adamus, pentru grupul de oameni care trece prin procesul de trezire. Voi cei care va uitati la aceste video – si voi sunteti Shaumbra.
Shoud este, in esenta, channellingul. Priviti shoudurile – adunari in care se comunica cu Adamus si cu alte fiinte.
Cu asta am incheiat! Channellinguri fericite! (text preluat de pe siteul www.elenacocis.ro, careia ii multumim)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu