sâmbătă, februarie 16, 2013

Intentia impecabila si capacitatea de materializare/manifestare ( Inelia Benz )


Materializarea dorintelor noastre devine tot mai mult instantanee. Coreografia sprijinului Universal,pentru rezultatele dorite de noi,este tot mai puternica,pe zi ce trece.
Copiii ai mici, adolescentii si adultii tineri par a fi capabili sa materializeze mult mai repede decat o faceam noi la varsta lor sau in multe cazuri decat o facem noi acum.
Aceasta pentru ca ei nu au aceleasi programe cu care am fost noi injectati, ei cresc intr-un mediu cu vibratii mai inalte si cuvantul „materializare” este in vocabularul lor curent.
 Impecabilitatea sporeste capacitatile noastre de materializare. Dar cum atingem o stare de impecabilitate? Ce inseamna impecabilitate in cele din urma?
Conform dictionarului Marriam-Webster, impecabilitate inseamna „incapabil de a pacatui sau de a fi predispus pacatului” si „fara greseala sau vina, perfect”. Originea cuvantului este in limba latina „impeccabilis, dinim peccare a pacatui”.
A pacatui, in majoritatea limbilor, inseamna „a rata tinta” sau „separare de legea Domnului”.
Tradus in limbaj laic, aceasta inseamna a ne indeparta de sinele nostru superior, a ne indeparta de energia esentiala a nucleului nostru, care este Lumina/Iubire.
Cum stim daca suntem impecabili? Ei bine daca ne gandim la ceva ce ne dorim in viata noastra, dar care are orice ganduri, emotii sau reactii fizice de vibratii joase, emotia este cea care va fi manifestata.
Orice lucru care nu rezoneaza chiar „corect” in corpurile noastre fizice si emotionale este „separat de sinele nostru superior”.
Prin urmare, daca vrem o casa mare si frumoasa, pentru ca vrem sa „le aratam ca suntem mai buni ca ei” – oricine ar fi „ei” – vom materializa saracie. Sau vrem sa ne gasim „sufletul pereche”, pentru ca suntem extrem de singuri si nu putem suporta gandul sa mai mergem iar singuri la cinematograf, materializam „singur”. Unii dintre cei mai singuri oameni pe care i-am intalnit, traiesc cu partenerul lor de viata.
Uneori vrem sa materializam lucruri, pentru ca suntem invatati ca acestea sunt lucrurile de avut pentru a fi „fericiti”.
Majoritatea „motivelor” care au vibratii joase, atasate scopurilor si dorintelor noastre, sunt bazate pe frica sau nevoie. De multe ori, motivele ascunse pentru care nu materializam sunt frica sau nevoia.
Uneori putem sa ne temem sa materializam lucruri – in special bani sau relatii sanatoase – pentru ca ne este teama ca vom „abuza de putere” si uneori pentru ca ne este teama ca le vom „pierde”, dupa aceea. Alteori, pentru ca „nu suntem gata sa ne angajam” la acea responsabilitate. Recent am experimentat-o personal pe cea din urma!
Ce putem face?
Faceti o lista cu trei lucruri pe care vreti sa le materializati repede. Poate fi vorba de ceva fizic, o parte a mediului, un tip de relatie umana de terminat sau inceput, o schimbare emotionala, orice.
Decideti care e cel mai important pentru voi.
Intrebati-va daca este „propria” dorinta. Daca obtineti un „nu”, intrebati-va corpul daca este „dorinta lui”. (Daca aveti probleme in a comunica cu corpul, faceti „Exercitiul de reconectare cu corpul fizic” din Cursul Ascension101 pentru urmatoarele 21 de zile).
Intrebati-va „de ce” isi doreste corpul acest lucru. Uitati-va la raspuns – este bazat pe frica? Este bazat pe nevoie? Procesati-l.
Intrebati-va din nou „de ce” isi doreste corpul acest lucru si vedeti care este nucleul energiei acelui raspuns. Daca e o vibratie joasa, procesati-l si repetatI, pana cand nu mai sunt raspunsuri.
Cand nu mai sunt raspunsuri, cel final este de obicei „pentru ca vreau sa fiu fericit/a”.
Manifestati o stare de bucurie in corpul fizic, mental si emotional chiar acum. Recunostinta pentru ceva minunat in viata voastra este o cale buna de a intra intr-o stare de bucurie.
Odata ce sunteti in bucurie completa/totala, sunteti liberi. Odata ce sunteti liberi, puteti reconsidera lucrul pe care vreti sa-l materializati si vedea daca mai aveti „nevoie” de el sau nu.
Odata ce nu mai aveti „nevoie” de el sau nu mai aveti vibratii negative atasate lui, puteti fi siguri de succes.
In principiu, ce facem este sa scoatem elementul materializat, din vibratiile noastre inferioare (separare de Sursa) si sa-l punem drept in interiorul Sursei (iubire/lumina).
Materializam cu corpurile fizice, emotionale si mentale. Daca acestea sunt in „nevoie”, „frica”, „manie” sau orice alt tip de energie care nu este bucurie, lumina, iubire – atunci vor materializa emotiile si situatiile pe care le „credem” posibile.
Cream a cincea dimensiune, cream lumea fizica, cream ce se intampla in vietile noastre. Am facut asta inca de cand ne-am nascut, dar inconstient. O facem bazandu-ne pe regulile sociale si programe precum frici, nevoi si iluzia lipsurilor. Ce realizam cu exercitiile de mai sus, este ca incepem sa ne cream lumea, in mod constient. Asta e singura diferenta! Devenim constienti de proces, materializam si manifestam constient.
Cu cat mai inalte sunt vibratiile noastre si, cu cat mai mult suntem in contact cu corpurile noastre, cu atat mai repede putem materializa o realitate fantastica – nu numai pentru noi insine, dar si pentru intregul colectiv uman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu