sâmbătă, februarie 16, 2013

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL
TRANSMIS PRIN RONNA HERMAN Prima Parte (ii multumim Alexandrei pentru intreaga traducere
Preaiubiti maestri, am mai explicat in trecut, dar va vom readuce aminte ce se intampla atunci cand traversati numeroasele nivele si sub nivele ale constiintei. Pe masura ce curatati distorsiunile din campul vostru auric, exista si un proces interiorIntreaga voastra structura fizica trece prin schimbari complexe, ce sunt declansate de tiparele de frecventa mai inalta, provenind de la Sursa Creatoare, pe calea marilor Orase de Lumina si pe care le integrati. ADN-ul vostru, chakrele si Inima/Mintea Sacra contin Planul vostru Divin. Pe masura ce integrati din ce in ce mai multe Particule Adamantine ale Constiintei Creatorului, toate distorsiunile/imperfectiunile pe care le-ati creat, din cauza conceptelor negative pe care le-ati acceptat, ca fiind adevarul vostru, sunt incet, incet, corectate. Multe dintre aceste concepte distorsionate sunt filtrate prin constiinta voastra treaza, spre a fi vindecate sau eliminate si noi intelegem ca acesta poate fi un proces inconfortabil si deconcertant, atunci cand va cufundati mai profund in intelepciunea cosmosului. Atunci cand faceti asta, este de o importanta vitala sa va pastrati o stare de constiinta treaza si sa aveti rabdare. Omenirea iese dintr-o stare de amnezie sau care ar putea fi numita o constiinta limitata a Sineluisi a vastei complexitati a Creatiei.
Folosindu-va darul datator de putere al discernamantului, deveniti buni experti in analizarea noilor concepte si a multitudinii de informatii care sunt acum disponibile. Fiind acum mai acordati la SupraSufletul – Sine Superior si la vocea mica din launtrul vostru, castigati capacitatea de a evalua rapid, daca un concept se afla in aliniere cu adevarul vostru interior. Daca nu este, atunci aveti datoria de a va descotorosi de el fara rautate sau judecati; iar daca nu sunteti siguri, puneti-l deoparte si cereti-i Sinelui Superior sa il valideze pentru voi, intr-un mod neindoielnic. Suntem constienti ca sunteti bombardati cu multe concepte noi – unele dintre ele fortandu-va limitele intelegerii conceptuale. Va rugam sa fiti constienti, dragilor, ca tot ceea ce traiti face parte din procesul de reunificare si de inaltare, in mijlocul caruia va aflati si care se va accelera, odata cu trecerea timpului. Oriunde v-ati afla pe Calea inaltarii, fiti impacati cu nivelul vostru de intelegere si aveti rabdare cu voi insiva. Ego-ul este cel care va sopteste: „Nu esti suficient de bun. Esti mult in urma celor din jurul tau. Nu esti vrednic. Niciodata in viata, nu vei putea intelege si aprofunda toti termenii spirituali, tehnicile si mediatiile!” Iar si iar. OPRITI-VAcand se intampla asta, aduceti-va cu blandete mintea inapoi, la centru, prin cateva afirmatii pe care le-ati ales.
Fiecare Suflet de pe Pamant este predestinat sa urmeze Calea de intoarcere la taramurile superioare ale existentei – si asta este totusi o calatorie personalizata. Dupa cum am spus-o deseori, puteti sa alegeti calea de jos, cea de mijloc sau calea cea mai inalta, depinde de voi, dar va veti intoarce, pana la urma, la dimensiunile mai rafinate ale Luminii. Aveti LIBERUL ARBITRU, in cadrul acestui Plan Divin predestinat, care a fost creat si Supra Luminat de Tatal/Mama noastra Dumnezeu. Atunci cand va bransati la nivele superioare ale constiintei, trebuie sa mai fiti constienti si ca portiunile inferioare ale creierului vostru, sau zonele care rezoneaza cu frecventele mai joase ale dimensiunilor a treia si a patra si care contin instinctele voastre naturale omenesti/animalice, se modifica treptat, spre a se inchide. Pe masura ce va bransati la intelepciunea Mintii voastre Sacre si capatati capacitatea de a interactiona cu Sinele vostru Superior, cu ghizii vostri si ajutoarele angelice, natura voastra instinctiva este inlocuita, treptat, de natura intuitiva. Capatati capacitatea de a va bransa la pachetele Luminoase de intelepciune, depozitate in structura creierului vostru superior – Mintea Sacra – in care intreaga voastra istorie imensa, intreaga voastra descendenta si mostenire Divina sunt stocate in cufarul comorilor ce apartine constiintei voastre superioare.
Sa nu va simtiti dezamagiti, daca trecutul vostru devine doar o amintire incetosata – mai ales amintirile dureroase pe care le aveti din aceasta viata. A venit timpul sa vindecati si sa eliberati trecutul, dragilor. Nu va mai foloseste sa va scufundati in vietile trecute, pentru a va vindeca sau pentru a incerca sa intelegeti de ce va comportati sau reactionati intr-un anumit fel, in prezent. Asta era calea cea veche. Distorsiunile constiintei, pe care le-ati creat in trecut, nu pot exista atunci cand va umpleti, pana la refuz, cu Particule Adamantine, prin intermediul procesului pe care vi l-am predat. Aceste particule magice contin Esenta pura/perfecta a Creatorului si ele vor transforma/transmuta treptat orice distorsiune din campul vostru auric si din corpul vostru fizic. Incet, dar sigur, imperfectiunile pe care le-ati creat atat in lumea voastra interioara, cat si in cea exterioara, sunt corectate. Tineti minte, mai repede sau mai mult nu inseamna intotdeauna mai bine. A durat foarte mult pana cand Pamantul si omenirea sa ajunga in aceasta stare actuala de imperfectiune, atat de accentuata. Nivelul de evolutie transformatoare, la care ati ajuns, voi, Legiunile de Lumina pamantene, intr-un timp atat de scurt, este cu adevarat miraculos.
Pe masura ce eliminati vechile obiceiuri, credinte si actiuni, va intoarceti, treptat, la armonia din cadrul spectrului acceptat, al polaritatii/dualitatii. Cu fiecare nivel de frecventa superioara pe care il atingeti, lasati in urma acele situatii, oameni si lucruri care nu mai sunt compatibile cu nivelul constiintei si rezonantei voastre. Deseori, este ca si cum ati trecut printr-un nou portal dimensional, dincolo de care, o parte a trecutului a disparut ca prin minune. De aceea, multi dintre voi trec prin pierderea prietenilor si/sau a membrilor familiei si de aceea va schimbati slujba si incepeti o cariera noua. Multi dintre voi se si muta in locuri noi, fara sa intelegeti uneori,cu adevarat, de ce ati fost indrumati catre o anumita zona, dar avand totusi cunoasterea interioara a faptului ca a fost menit sa fie asa. Multi dintre voi va dati seama ca munca pe care o faceti, modul vostru de a va recrea, hobbi-urile si multe lucruri care va interesau in trecut sunt mai putin satisfacatoare, pentru ca nu se mai potrivesc in realitatea voastra, aflata in permanenta extindere.
Pe masura ce procesul inaltarii se accelereaza, portalurile multidimensionale ale trecutului se inchid si portalurile viitorului se deschid din ce in ce mai repede. Frica de schimbare a reprezentat mult timp un factor major de control, in cadrul constiintei voastre treze. La inceputul calatoriei voastre in densitate, ati cautat o mare varietate de forme de exprimare si schimbare si v-ati bucurat de fiecare creatie noua. Doar ca, pe parcursul experientelor voastre pamantesti, ati uitat ca sunteti co-creatori, dotati cu intraga gama de capacitati creatoare si ca aveti o legatura directa la Susa de Putere a Creatiei, prin intermediul Fluviului Vietii/Luminii.
Semintele-gand originale ale creatiei au venit din inima/mintea Creatorului suprem si au fost intotdeauna perfecte; cu toate acestea, fiecare separatie si fiecare refractie contineau un pic mai putin din intreaga Esenta a Creatorului. Treptat, pe masura ce Scanteile Divine ale Constiintei Dumnezeu s-au indepartat din ce in ce mai mult de Centrul Creatiei, spectrul complet, perfect, de Lumina, s-a refractat in tot mai multe fatete individualizate, ale expresiei lui Dumnezeu. Deoarece acest Sub-univers este o tanara incercare creatoare si se afla la limitele cele mai indepartate ale Creatiei, el este alcatuit dintr-o Spirala de Lumina, cu jumatate din spectrul Luminii sau din elemente ale Creatiei, diminuate. Acest lucru nu inseamna ca este un univers complet cazut sau ca este rau; inseamna doar ca nu contine intreaga masura a Constiintei Creatorului.
Bravi purtatori ai Luminii; sunteti voi gata si dornici sa fiti deschizatori de drumuri, sa deschideti portile catre numeroasele asezari/dimensiuni ale Creatiei? Fiecare nivel dimensional va va oferi noi ocazii si va va da acces la multe noi capacitati si la o intelepciune extinsa; in orice caz, fiecare nivel superior va va pune la incercare pe multe cai si va va cere sa eliberati acele lucruri care nu mai sunt de folos binelui vostru cel mai inalt. Atunci cand ati traversat calea descendenta, catre dimensiunile inferioare, ati lasat in urma multe fatete ale Sinelui vostru superior. Atunci cand faceti calea intoarsa catre dimensiunile superioare, trebuie sa vreti sa eliberati in trecut acei oameni, acele feluri de a fi si acele lucruri care nu se mai potrivesc realitatii voastre prezente/viitoare.
Preaiubitilor, va ajutam in orice fel posibil, in limitele legii universale si asteptam rabdatori sa va alaturati noua, in diversele Piramide de Lumina stationate prin acest Sub-univers. V-am spus ca nu doar va creati noua realitate pamanteasca, ci va creati si asezamantul in dimensiunile paradisuliui. Va transmitem toata stralucirea Iubirii/Luminii Creatorului, pe care o puteti cuprinde. Sunteti iubiti fara margini. SUNT Arhanghelul Mihail.
Transmis prin Ronna Herman *STAR*QUEST* 775-856-3654 * www.RonnaStar.com *www.QuestForMastery.org * Email: RonnaStaqr@earthlink.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu