sâmbătă, martie 20, 2010

Fila 135 : Un plan pentru viitorul umanitatii ( III )


UN  PLAN  PENTRU  VIITORUL  UMANITATII



       Pentru a remedia situatia natională sau internatională, sunt prezentate planuri de toate felurile: politice, financiare, economice, militare si planuri de o asemenea conceptie, de o asemenea inteligentă, este nemaipomenit! Suntem obligati să ne minunăm. Doar ca, aceste planuri nu au servit la mare lucru niciodată, deoarece ele nu privesc decît domeniul material: perfectionarea tehnică, ameliorarea productiei, construirea de laboratoare, de universităti, cresterea sau diminuarea armamentului, etc., iar umanitatea este mereu în aceleasi dezordini, în aceleasi nefericiri. Atunci, vazînd toate acestea, m-am decis si eu să prezint un plan, un proiect. Veti spune: "dar ce vanitate, ce îngîmfare!" Poate, dar dacă ele sunt utile, dacă ele sunt eficace, toată lumea are dreptul să facă planuri.  Si voi la fel. Dar veti vedea, al meu este foarte simplu.
       În loc de a lăsa statul să cheltuiască miliarde si miliarde pentru spitale, inchisori, tribunale, scoli, l-as sfătui să se ocupe doar de femeia însărcinată: cheltuielile nu vor fi atît de mari, iar rezultatele vor fi infinit superioare. As cere deci statului să amenajeze terenuri în regiuni foarte frumoase si foarte bine expuse si acolo, să construiască locuinte într-un stil si colorit pe care le voi indica; vor fi si parcuri cu tot felul de arbori si flori, bazine, fîntani arteziene. Acolo, femeile însărcinate vor veni să locuiască pe toată perioada sarcinii lor, hrănite si cazate pe cheltuiala statului.
       Ele îsi vor petrece deci tot acest timp în frumusete si poezie, citind, plimbîndu-se, ascultînd muzică. Ele vor asista si la conferinte unde vor fi învăţate ce viată să ducă pe timpul gestatiei: ce trebuie ele să mănînce, dar mai ales munca pe care ele pot să o facă cu gîndurile si sentimentele lor asupra copilului care se va naste. Sotii vor putea, bineînteles, sa facă vizite sotiilor lor si vor fi instruiti asupra modului cum trebuie să se poarte cu ele pentru  a le ajuta în munca lor. Deci, vedeti voi, în aceste conditii de pace, de calm, de frumusete, ele vor aduce pe lume copii prin care tot Cerul va veni să se reverse.
       Pe cînd acum, dîntre toate spiritele care coboară să se încarneze, cateva doar, vin din Cer, iar toate celelalte, de unde vin ele? Portile sunt închise pentru spiritele Cerului, ele nu pot întra în corpuri pregătite în impuritate, răutate si dezordine. Iată de ce umanitatea nu se ameliorează. Bineînteles, ea va sfîrsi prin a se ameliora, dar în milenii de ani, după catastrofe si mari suferinte. Pe cînd eu vă explic cum ea se poate ameliora foarte rapid fără a trece prin toate aceste suferinte.
       Toate schimbarile care s-au încercat să se aducă pînă în prezent din punct de vedere tehnic, economic, medical etc., nu au ameliorat rasa umană care traieste mereu în aceleasi pasiuni, în aceleasi răutati ca înainte.Si poate chiar mai rău decît înainte.Cu toate acestea, se poate ameliora umanitatea, dar cu conditia sa înceapă de la început : mama pe timpul cît poartă copilul său.
       Dacă ati sti voi în ce conditii traiesc uneori femeile însărcinate! Ele locuiesc în cocioabe, fără lumină si spatiu, iar ele sunt cele care trebuie să facă totul si sa suporte totul. Si mai presus de toate, sotul care este beat, sau furios pentru ca nu a gasit de lucru, sau a fost insultat de prietenii sai, vine sa se descarce asupra sotiei sale si chiar o bate. Atunci, în ce stare de spirit îsi poarta ea copilul? În loc de a construi spitale pentru aceste mame, ar fi mai bine sa li se dea posibilitatea de a-si astepta copilul în conditii ideale. Iar după aceea ele se pot întoarce în cocioabe, dacă trebuie: copilul lor le va construi palate. Da, el va fi cel care, gratie talentelor si capacitătilor sale, îsi va scoate într-o zi părintii din mizerie.
       Nu ne preocupăm de conditiile în care femeile îsi aduc copiii pe lume, iar apoi evident, cînd ne aflăm în fata unei asemenea multimi de smintiti, bolnavi si criminali, construim case specializate, spitale, închisori, crestem numărul educatorilor, al medicilor, al politistilor. Dar aceasta nu serveste la nimic. Si chiar dacă se continua să se facă miliarde de cheltuieli pentru a ameliora asa-zisa psihologie si pedagogie, nu se va reusi niciodată să se schimbe această chintesentă pe care mama a dat-o la început. Doar metoda pe care eu o propun este eficace.
       Nici un educator, nici un medic nu pot schimba natura profundă a unui copil. I se poate da putin luciu, dar asta este totul; toate ameliorările care s-ar încerca să se aducă după aceea caracterului sau nu sunt decît un fel de dresaj. Se petrece acelasi lucru cu sălbaticii; se reuseste să fie un pic educati, sa fie învătăti cum să mănînce, cum să se îmbrace, dar aceasta nu durează: de îndată ce ei se reîntorc în tribul lor, ei redevin exact cum erau înainte. Dacă un om este un criminal numai un maestru spiritual va putea să-l facă să se schimbe, dar cu multa munca de sine din partea discipolului, smerenie constienta si iubire.
       Multi vor spune că acest plan pe care eu îl propun nu este stiintific. Dar nu au dreptul să-mi critice planul înainte de a-l fi încercat. Bineînteles totul nu se va aranja absolut dîntr-o dată, trebuie pentru aceasta mai multe generatii. Chiar dacă părintii fac o mare muncă de purificare, ei nu vor ajunge sa se debaraseze de mostenirea de slabiciuni si de vicii pe care au primit-o de la proprii lor părinti. Dar dacă ei sunt atenti, deja la prima generatie cu toate elementele defectuoase care vor ajunge înca sa se strecoare la copiii lor, partea buna va prevala. A doua generatie va fi mult mai bună, a treia si mai bună încă si putin cate putin, toate aceste elemente defectuoase care rămaneau din trecut, vor dispare. Trebuie deci ca oamenii inteligenti si responsabili, să se decidă să înteleagă importanta muncii care se face în mamă pe timpul gestatiei si cum o femeie instruită în legile galvanoplastiei, inconjurată cu grija si afectiune si sustinută prin conditii materiale adecvate, are posibilitatea de a forma nu doar corpul fizic al copilului, dar si corpul astral si mental (adică corpul sentimentelor si cel al gandurilor), cu ajutorul celor mai bune materiale.
       Din nefericire, eu stiu dinainte că planul meu va fi respins, că nu va fi aprofundat, pentru ca generatia actuală este prea bine modelata si fasonată de alte filozofii, care în capul sau, nu mai are loc pentru aceste idei. Evident, eu nu sunt atît de naiv pentru a nu-mi da seama de inconvientele pe care absenta unei mame pe timpul mai multor luni le poate antrena într-un cămin. Dar cu un pic mai multa iubire, inteligenta si bunavointă se vor putea rezolva usor aceste probleme.
       Esentialul pentru moment, este ca stiinta oficială să se decidă să accepte idei, de care este încă departe, atît de departe! Dovada: o sora a Fraternitatii noastre a fost recent să nască într-o clinică. Într-o zi, în cursul conversatiei cu doctorul ea i-a spus că apartine unui Învătămant spiritual unde i s-a revelat că mamă poate influenta benefic prin gîndirea sa copilul care se va naste. Stiti voi cum acest medic a reactionat? El a izbucnit în ras spunand: "Toate acestea sunt imbecilitati! Ce vreti ca gîndirea mamei sa poata face asupra copilului?" Vedeti voi la ce nivel sunt încă medicii! Si se spune că se asteaptă lumina de la toti acesti oameni: medici, preoti, politicieni, cand ei sunt atat de departe de esenta vietii.
       Este adevărat ca anumiti biologi care au făcut experiente pe soareci, au descoperit că stările de frică si de neliniste adîncă trăite de soricioaică pe timpul gestatiei se reflectau după aceea asupra progeniturii sale. Ei da, încă o dată, soarecii! Se studiaza soarecii în loc să se studieze femeile care aduc copii pe lume de milioane de ani. Soarecii vor fi cei care îi vor învăta pe oameni ceea ce este adevărat si ceea ce este fals! S-au construit laboratoare pentru a studia soarecii si se acordă o importanta fantastică acestor laboratoare, pe cînd laboratoarele naturii care au fost  create înca de la început si care sunt mult mai bine populate decît laboratoarele oamenilor, sunt ignorate! Avem nevoie de marturia soarecilor. Soarecii vor fi cei care vor instrui umanitatea acum. Iar femeile, atunci? Dar este foarte jignitor pentru ele! Cum nu sunt ele indignate? Eu, eu las soarecii în pace.
       Am observat anumite femei însărcinate si cativa ani dupa aceea, i-am observat pe copii: am văzut ca tulburările, agitatiile, grijile mamei într-o lună sau alta a sarcinii se reflectă într-una sau alta din epocile vietii copilului. Dar se asteapta raspunsul soarecilor si asteptand, s-a populat Pamantul cu monstri. Admitand chiar ca biologii au înteles acum ceea ce nu este prea sigur ca ceea ce este adevarat pentru soareci este mult mai adevarat pentru femei, ei sunt oricum în mare intarziere, pentru ca ei trebuie sa reeduce umanitatea, cu lentoarea metodelor lor.Ei au încă secole de asteptat. De altfel, dacă voi credeti ca ei vor face măcar ceva pentru ca femeile să beneficieze de descoperirile lor! Ei vor continua să se ocupe de soareci si nu vor instrui femeile asupra a ceea ce trebuie să facă pe timpul perioadei de gestatie.
       De aceea, eu lansez un apel femeilor din lumea întreagă: "Treziti-vă dragi surori, la constiinta acestei sarcini grandioase pe care Dumnezeu v-a incredintat-o. Voi sunteti depozitarele secretelor nemaipomenite gratie cărora voi puteti regenera umanitatea. Dar voi nu o stiti si vă jucati cu aceste secrete... Fiti constiente de misiunea voastră, iar de partea lor, bărbatii vor încerca să vă pregatească cele mai bune conditii posibile astfel ca voi să puteti îndeplini aceasta muncă grandioasă si magică.” Bineînteles, ascultandu-mă, multe femei vor spune:"timp de secole noi am manifestat iubirea si bunătatea, dar bărbatii nu ne-au înteles , ne-au batjocorit". Da, eu o stiu, majoritatea bărbatilor se poartă ca niste copii egoisti. Dar dacă ei sunt astfel, este pentru ca femeile nu au stiut să-si joace rolul de mame, că ele nu au aplicat legile galvanoplastiei spirituale atunci cînd ele au fost însărcinate si acum ele suportă consecintele proastei lor munci.
       Natura a dat femeilor puteri pe care ele nu le exploatează sau le exploatează prost. Trebuie ca ele sa fie constiente de aceste puteri, ca ele să stie că de ele depinde tot viitorul neamului omenesc. Dacă femeile vor sa ma înteleagă, ele vor fi o putere nemaipomenită în lume, nimic nu le va putea rezista. Dar ele trebuie să se unească pentru un ideal formidabil. Pentru moment, ele nu sunt unite, mai putin atunci cînd este vorba de a-i seduce pe bărbati si de a-i atrage în cursele lor. De aceea ele nu sunt încă într-adevăr puternice. De acum înainte, trebuie ca toate femeile de pe Pămînt să se unească între ele cu vointa de a regenera umanitatea. Cu toată inteligenta lor, cu toate capacitatile lor bărbatii, ei, nu pot mare lucru în acest domeniu. Femeia, mama, este cea care a primit aceasta misiune din moment ce natura i-a dat puterea de a influenta copilul care se va naste.

            De aceea va cer vouă, surori din Fraternitate, de a deveni constiente de această misiune grandioasă si de a lumina peste tot în lume pe surorile voastre care se află încă în ignoranta. Acest ideal aceasta dorinta de a fi utile, vă va umple inima, sufletul si spiritul. Vă veti simti totdeauna inspirate, totdeauna dispuse, totdeauna bogate, pentru că acest ideal de a contribui la fericirea umanitătii va va sustine, va va hrăni. Atît timp cît nu veti avea acest ideal în sufletul vostru, nimic nu va va putea multumi. Orice ati avea, veti fi totdeauna în aceeati stare de vid, de insatisfactie. Doar această preocupare de a îndeplini misiunea pe care Dumnezeu v-a dat-o si de a face ceea ce Cerul asteaptă de la voi, vă va face radioase, luminoase si fericite.

Un comentariu:

  1. nota 10,bun plan dar greu de realizat simplifical putin ,o soala a mamelor ,implicit a tatilor si o zi pe saptamina sponzorizat de guvern inrt-un loc unde mama sa poate studia ,recrea,asculta conferinte ,un loc frumos.decent pe care sa-l infinteze fiecare comunitate,in SUA, exista hoteluri pt lauze in care mama si copilul au asistenta 24/24 cu tot cofortul ,un mic rai care dureza 2 sptamini dar costa...treci la actiune dute la ministerul invatamintului,la presedinte,la ONU, e bun internetul ca deschide mintea tinerilor dar trebiue facut mai mult,cu tot respectul si admiratia vali

    RăspundețiȘtergere