joi, octombrie 14, 2010

Fila 201 : Cautati cu inima deschisa ( Arhanghelul Uriel )

       "Esti un cautator in propria viata, cautand implinirea dorintelor, dar nefiind sigur cum anume se vor manifesta acestea? Iti doresti sa apara un salvator, un izbavitor sau o prezenta spirituala care sa te conduca de la dorinta, la materializare? Care este secretul creatiei dupa dorinta inimii si iti este oare teama ca nu il vei afla niciodata? Vezi procesul materializarii ca reprezentand o adevarata provocare si asa si este, atunci cand il abordezi din punctul de vedere al mintii, al golului interior, al lipsurilor pe care le observi in fiecare clipa si al unei inimi inchise si care nu poate primi. 
       Secretul unei materializari in continua desfasurare a ceea ce doriti si mai mult decat atat este sa aveti o inima deschisa. Tot ce aveti nevoie si tot ce doriti in viata va este disponibil, atunci cand aveti inima deschisa sa primeasca. O inima deschisa este o inima care nu judeca si nu este critica, e constienta de propria divinitate, crede ca merita sa aiba tot ceea ce isi doreste si are incredere in Univers, ca partener de creatie. Inima deschisa nu are nevoi, ea trece de la implinirea unei dorinte la alta, considerandu-se multumita la fiecare pas. 
      Inima deschisa este iubitoare si detasata, puternica si smerita, increzatoare si iertatoare. Ea exista in intregul vibratiilor celor mai inalte ale energiilor noastre emotionale. Cu o inima deschisa nu puteti avea regrete, tristete sau suparare. Nu puteti fi furiosi pe dusmanii voastri sau pe aceia care v-au facut rau. Nu va puteti limita in niciun fel, sau nu va puteti pedepsi nici pe voi nici pe altii, pentru ceea ce s-a intamplat in trecut. Exista numai momentul prezent. Inima voastra deschisa isi aminteste legatura si abundenta care care exista in curgerea energiei care este Universul.
     Deschideti-va inima sa primiti astfel incat sa puteti trai in aceasta implinire a materializarii in fiecare moment. Fiecare moment are potentialul sa va implineasca dorintele inimii. Sunteti dornici sa primiti si sa va deschideti inima, dintr-un spatiu al dorintei de a te afla in implinire? Vedeti-va dorintele ca fiind implinite, pentru ca ele asa si sunt, din clipa in care le formulati. Aveti incredere in planificarea divina a timpului si eliberati emotiile care va amintesc lipsa si frica, deoarece vibratiile joase ale acestora va limiteaza viata din toate punctele de vedere. Limitarea este o varianta, nelimitarea este o alta varianta. Eliberati-va durerea din trecut si deschideti-va inima la intregul ei potential. Inima voastra deschisa poate experimenta iubirea neconditionata, in cadrul careia puteti trai viata asemenea unei sarbatori perpetue a abundentei, bucuriei si pacii, fara efort sau durere."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu