luni, aprilie 02, 2012

Fila 286 : Buzaul este Schimbarea...un proiect frumos

Actiune de curatire a orasului Buzau, sambata, 31 martie, ora 16.00, intalnire in fata cinema Dacia

O noua actiune sambata, 7 aprilie, aceeasi ora de intalnire, acelasi loc...
      La initiativa unui grup inimos, in orasul Buzau se vor organiza saptamanal diverse actiuni in slujba comunitatii, menite sa ajute la trezirea constiintei colective.Deasemenea este o intalnire saptamanala marti de la ora 18.00 la sediul Fundatiei pentru Tineret de langa sala sporturilor, unde se dezbat anumite teme (sanatate, credinta, iubire, iertare, locuri de muncă, etc) se citesc fragmente de carti spirituale ( Neale Donald Walsh, Paul Ferrini, Osho, Aivanhov, Ioan Muntean, etc.), se vizualizeaza clipuri, filme, documentare, se face meditație de grup pentru Mama Pământ, pentru noi toți într-o atmosferă de bună dispoziție și entuziasm.

     Haideti cu totii, dragi buzoieni, sa incepem sa ne schimbam pe noi insine si sa-i invitam si pe altii sa faca acelasi lucru. E in puterea noastra, e in responsabilitatea noastra, a venit vremea adevaratei schimbari si incetarii de a ne mai lamenta si-i face pe altii responsabili de situatia critica a planetei. A venit timpul sa ne trezim si sa actionam, ACUM, fara a mai amana la nesfarsit sau a dori sa-i vedem pe altii dand mai intai exemplu... Gata cu lasitatea, gata cu letargia, daca ne dorim intr-adevar o lume mai frumoasa pt noi si copiii nostri. Cu totii e nevoie sa dam exemplu, sa actionam ACUM, pe aceasta planeta care cu greu ne mai sustine... Organizati-va in grupuri, impulsionati prietenii, familia, cunostintele, colegii de munca, pe toti cei care sunt dispusi sa asculte. Haideti cu totii sa ne unim, dragostea este in actiune!

Fii si tu schimbarea in orasul tau! Organizeaza un grup, vorbeste prietenilor, cunostintelor, colegilor, tuturor celor care doresc o altfel de lume, a Unimii, a compasiunii, a pacii! Actioneaza ACUM, nu undeva in viitorul apropiat sau departat, e nevoie sa ne trezim la actiune constienta! Gata cu lamentarea, gata cu letargia!
Uniti, actionam ACUM!

Adrian Suschina

Coordonator comunitate Humanity's Team Buzau

http://schimbareabuzau.wordpress.com/

irlanda19992002@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu