vineri, aprilie 13, 2012

Fila 290 : ÎN CE ETAPA VA AFLATI PE CALEA INALTARII ?


Transmis prin Ronna Herman, aprilie 2012

(ii multumim Anei Nicolai)
 
Iubiti maestri, este timpul sa va recunoasteti si sa va afirmati suveranitatea ESENTEI voastre – adevarata voastra identitate. Nu sunteti doar o fiinta umana de sex masculin sau feminin, ce locuieste pe planeta Pamant. Nu sunteti doar un Suflet ce traieste intr-un corp fizic si care are multe fatete ale Sinelui vostru Divin, dispersate prin tot universul. Faceti parte dintr-un neam imparatesc, prietenii mei, avand strabuni de mare renume. Sunteti Semintele Stelare, Deschizatorii de drumuri veniti din regiunile indepartate ale Omniversului, care ati fost trimisi intr-o misiune speciala, ce se apropie cu repeziciune de punctul ei culminant. Stiti cine sunteti, caci am vorbit adesea despre acest lucru, în trecut. Nu vrem ca voi sa credeti ca sunteti „mai buni sau mai mult" decat restul omenirii; totusi, aceia dintre voi care ne citesc mesajele si pun în aplicare invataturile noastre sunt acum pregatiti sa paseasca în fata si sa-si impartaseasca intelepciunea cu cei aflati pe cale, în spatele lor. Daca doriti sa faceti acest lucru, nu trebuie sa deveniti profesori si sa tineti ore, chiar daca aceasta este o chemare puternica si laudabila.
Diferitele niveluri de constiinta, pe care constiinta umana le-a cunoscut de la prima intrupare pe planeta Pamant, sunt: natura animala/umana; natura umana/umana; natura umana/Spirituala si natura Spirituala/umana. De aceasta data, ne vom concentra doar asupra naturii umane/Spirituale si a celei Spirituale/Umane. 


DEZVOLTAREA NATURII VOASTRE SPIRITUALE / UMANE:
  • În primul rand, în calitate de convertori si Purtatori ai Luminii Divine, trebuie sa atrageti spre voi si sa radiati, din centrul Inimii voastre Sacre, cat de multa din Lumina Creatorului este omeneste posibil.
  • În al doilea rand, trebuie sa va straduiti sa deveniti un exemplu viu despre cum lucreaza un Sine-maestru, în orice mediu si în orice situatie. Trebuie sa va traiti adevarul, asa cum v-a fost dezvaluit.
  • În al treilea rand, trebuie sa va impartasiti intelepciunea cu ceilalti, atunci cand e potrivit, si, de asemenea, trebuie sa stiti cand sa taceti.
Un numar din ce în ce mai mare de Suflete curajoase se afla din plin pe calea spre a atinge starea de maestru de Sine, inaintand usor, cu curentii de energie din stratul de sus al dimensiunii a patra/stratul de jos al dimensiunii a cincea, în timp ce invata sa-si foloseasca darurile creative, în maniere care nu au fost niciodata considerate a fi posibile, inainte. Voi, Legiunile de Lumina, daramati vechile obstacole si structuri ce au mentinut omenirea intr-o realitate limitata şi restransa, vreme de mii de ani. Aveti acum o mai buna intelegerea despre voi insiva si despre cei din jurul vostru, pe masura ce parcurgeti valurile energetice ale raspunsului interactiv, crescand în intelepciune si constienta, cu privire la lucrurile care sunt sau nu sunt în armonie. Multi dintre voi sunt uimiti de ceea ce le este transmis prin intermediul procesului de oglindire, caci imaginea voastra reflectata se indulceste, devenind mai iubitoare si mai binevoitoare.

A existat o oarecare confuzie cu privire la diferenta dintre PIRAMIDA LUMII si PIRAMIDA SLUJITORILOR LUMII.
Piramida Lumii ii este accesibila oricarui Suflet de pe Pamant. Orice persoana care simte iubire altruista, fara conditii, pentru altcineva, detine o Copie Eterica în Piramida Lumii. Piramida Lumii a fost creata pentru intreaga omenire, astfel incat oricine doreste sa mearga acolo – ca sa fie în stransa legatura cu Tatal/Mama noastra Dumnezeu, cu maretele Fiinte de Lumina si cu fortele angelice – sa poata face acest lucru. Ea este un loc în care sa ne exprimam recunostinta si sa le aducem omagii Parintilor nostri Dumnezeu, Creatorului Suprem si puternicelor forte ale taramurilor ceresti. Ea este un loc sacru de cea mai elevata forma, iar toti cei care vor sa cunoasca extazul Unimii si sa-si impartaseasca abundenta spirituala si Iubirea Sacra au asigurat acolo un loc. Ati putea-o numi o mareata Catedrala din Cer, pentru ca, în viitor, ea va lua locul multor asezaminte de cult, pe masura ce religiile lumii incep sa accepte invataturile moderne de intelepciune, decretate de Tatal/Mama noastra Dumnezeu. Totusi, ca sa deveniti un membru activ în randurile Slujitorilor Lumii si sa dobanditi permisiunea de a intra în PIRAMIDA SLUJITORILOR LUMII, trebuie sa fi integrat temeinic frecventele echilibrate ale planurilor superioare ale dimensiunii a 4-a. De asemenea, trebuie sa incepeti procesul de integrare a unei combinatii de frecvente si mai inalte, constand dintr-o varietate de energii penta-dimensionale. Trebuie sa fiti centrati în Inima Sacra, astfel incat sa dobandati acces la afluxul de Particule Adamantine ale Luminii Creatorului. Atunci cand CANTECUL SUFLETULUI este acordat la frecventele enumerate mai sus, obtineti automat permisiunea de a intra în Piramida Slujitorilor Lumii, care este amplasata în planurile cele mai elevate ale Dimensiunii a Cincea. Slujitori ai Lumii sunt si intermediarii dintre Ierarhia Spirituala si omenire.
Ca Slujitor al Lumii, trebuie sa va amintiti mereu ca fiecare persoana se afla pe calea sa particulara de inaltare si ca isi va face calatoria în ritmul si în stilul ei. Trebuie sa ramaneti mereu empatici cu cei care traverseaza vaile tumultoase din tinuturile intunericului; cu toate acestea, nu trebuie sa va incurcati în dramele continui, din lumea iluzorie a densitatilor mai joase. Este extrem de important sa priviti tot ceea ce se intampla în jurul vostru dintr-o perspectiva mai inalta, astfel incat sa puteti ramane centrati în Inima voastra Sacra, pentru ca ea este centrul vostru de putere. Va vom reimprospata memoria cu cateva dintre invataturile de baza, astfel incat sa le puteti impartasi aceasta cunoastere celor care doresc sa se bucure de Lumina si de intelepciunea voastra. 

DEZVOLTAREA NATURII VOASTRE UMANE/SPIRITUALE:
Trebuie sa va respectati unicitatea, constructia si structura particulara a formei voastre fizice, precum si natura mentala si emotionala pe care ati ales sa le aveti în aceasta viata. Sexul, rasa, cultura si genealogia familiei voastre, impreuna cu situatia voastra generala de baza, toate au fost programate ca sa va ofere cea mai buna oportunitate de a va infrunta provocarile, de a va dezvolta talentele si de a reveni la o  stare de Fiintare armonioasa, astfel incat sa va puteti recastiga maiestria de Sine.
Oamenii care traiesc intr-o realitate de dimensiunea a treia si de zona inferioara a dimensiunii a patra se afla într-un vortex de energii nevazute; totusi, aceste puternice tipare de frecvente mai joase sunt la fel de reale ca aerul pe care il respirati. Exprimarea iritarii sau gandurilor de manie, pe un ton fortat si strident, atrage substanta planului astral inferior – o masa involburata de energie haotica si deformata. Este extrem de important sa va supravegheati si sa va stapaniti tiparele de gandire, astfel incat sa va puteti afla intr-un camp de forta echilibrat, de forme-gand pline de iubire, datatoare de putere si binefacatoare, în loc sa va aflati intr-un vartej de energie distructiva, distorsionata si haotica.
Mai intai, vine etapa de purificare a procesului de inaltare. Ea este ca trezirea dintr-un vis, intr-o stare conştientă de conştiinţă. Incepeti sa intelegeti diferit lucrurile, iar o stare de nemultumire Divina si unele ganduri inspirative incep sa se strecoare în mintea voastra. Cu timpul, prin voi incepe sa circule o sursa puternica de energie, ce da nastere la noi idei si la dorinta de a ameliora multe domenii din viata voastra. De asemenea, in inima voastra incep sa vibreze noi sentimente, mai multa compasiune si sensibilitate fata de cei cu care interactionati zi de zi. Incepeti sa simtiti si o aspiratie la ceva pe care nu-l puteti identifica.
La inceputul procesului de extindere a constiintei, viata voastra, concentrata pe lucruri limitate, se va schimba în mod spectaculos. Sinele Sufletului vostru va deveni treptat regizorul si supraveghetorul vietii voastre; cu toate acestea, o lunga perioada de timp, corpul astral al egoului nu va renunta usor la influenta pe care a avut-o asupra naturii voastre mentale si emotionale.
Pe masura ce conştiinţa voastra conştientă creste, rugaciunea se transforma intr-o stare de meditatie activa si pasiva. Afirmatiile si mantrele sunt mijloace de comunicare cu Tatal/Mama noastra Dumnezeu si cu Fiintele de Lumina. Meditatia sau tacerea Sacra reprezinta ascultarea cu atentie a raspunsului. Cu timpul, dorintele egoului vor fi treptat inlocuite de aspiratiile mentale axate pe Suflet. Trebuie sa va urmati directivele Sufletului si sa fiti în armonie cu soaptele si indemnurile Sinelui vostru Divin.
Trebuie sa traversati tinuturile intunecate ale planurilor astrale inferioare si sa infruntati toate iluziile negative pe care le-ati creat: frica, vina, rusinea, lipsa de valoare, senzatia  de a fi abandonati si sentimentul pesimist de disperare. Treptat, veti dobandi siguranta ca, daca infruntati direct aceste forme-gand negative, nu e nimic de care sa va mai fie teama. Veti incepe sa traiti intr-o stare de constienta duala de Sine, prin care veti avea acces, în mod treptat, la nivelurile planului astral superior din dimensiunea a patra si la planurile mentale de jos, ale dimensiunii a cincea. Incetisor, va veti armoniza si va veti integra natura emotionala si mentala, astfel incat veti putea trece apoi la procesul de atingere a starii de „unime armonioasa cu numeroasele fatete ale Sinelui vostru uman.” Atunci cand ati realizat acest lucru, veti fi gata pentru procesul de integrare a multiplelor fatete ale Sinelui vostru Divin.
Daca continuati sa tineti cont de chemarea voastra, va creste dorinta voastra de a intelege sensul vietii si care este scopul vostru mai inalt, dincolo de lumea voastra limitata si lumeasca în care traiti. Dintr-odata, activitatile si oamenii cu care ati interactionat inainte, vor parea sa nu va mai aduca sentimentul de multumire si bucurie, ca în trecut. Senzatia de nemultumire Divina incepe sa se intensifice în mintea voastra, dobandind prioritate în cadrul naturii voastre emotionale. Dorinta voastra de cunoastere spirituala devine mai puternica, odata cu nevoia de a intelege ceea ce vi se intampla.Este ca si cum v-au fost dati jos ochelarii de cal si ati devenit un strain, intr-un tinut ciudat. Poate ca nu aveti pe nimeni în care sa va puteti increde si incepeti sa va simtiti izolati si singuri.
Pana cand nu v-ati deschis liniile de comunicare si nu ati dobandit acces la intelepciunea Sufletului-sine, plexul solar functioneaza ca centrul vostru energetic, ce emite în planul fizic. El face parte si din centrul emotional fizic. Pe masura ce Sinele Sufletului vostru devine influenta Iluminata totala din viata voastra, veti dobandi, în mod treptat, acces la centri Inima Sacra si Mintea voastra Sacra. Drept urmare, plexul solar va este integrat treptat în ceea ce noi numim „CENTRUL SOLAR DE PUTERE”, care consta din plexul solar, inima, timus si gat. Dupa aceea, Inima Sacra va fi Centrul vostru de Putere, intrucat veti avea un flux constant de Particule Adamantine de Viata, ce vor curge prin centrul Inimii voastre Sacre, prin forma voastra fizica si, de acolo, în lume. In plus, în sanctuarul launtric al Inimii Sacre, veti gasi mangaiere, putere si compasiune.
Trebuie sa creati o fundatie solida, ca sa va transformati, în mod eficace si în bine, pe voi insiva si lumea voastra personala. Trebuie sa va straduiti sa accesati intelepciunea corpului vostru mental superior, ca sa dobanditi intelegerea legilor universale si a modului de functionare a cosmosului. Acesta este un pas vital din procesul de a deveni un initiat pe Calea inaltarii, daca e sa finalizati cu succes procesul de eliberare de convingerile vechi, care va limiteaza si va priveaza de putere, astfel incat ele sa poata fi inlocuite de conceptele i-Lumina-te de calitatea de maestru a Sinelui. Pe masura ce integrati aceste convingeri si deprinderi noi si mai rafinate, ele se vor transforma intr-o noua filosofie de viata - aceea a unui Sine-maestru plin de compasiune. Atunci, veti fi gata sa va impartasiti intelepciunea nou dobandita, cu cei din preajma voastra. In esenta, veti frecventa cursurile unei universitati cosmice, axate pe lumea launtrica, în care trebuie mai intai sa intelegeti, sa integrati si sa desavarsiti fiecare nivel de constiinta, inainte sa va fie ingaduit sa treceti la urmatorul nivel, mai inalt, de i-LUMINA-re si putere.
Este recomandat sa prioritizati transformarile pe care doriti sa le faceti în realitatea voastra interioara si exterioara. Faptul de a incerca sa faceti, dintr-odata, prea multe schimbari radicale va provoca prea mult haos si disconfort. Aceasta este cauza din care atat de multi oameni renunta si se intorc la vechile lor „cai de Existenta”, oricat de dureroase si nemultumitoare ar fi ele. Este important sa identificati instinctele si deprinderile primare pe care le-ati adus cu voi în aceasta viata sau pe care le-ati acceptat de-a lungul anilor, ca pe adevarul vostru. Trebuie sa treceti prin LABIRINTUL LIMITARII, creat de zidurile de convingeri deformate si de tiparele vibrationale distructive. Ura si frica reprezinta cele mai joase frecvente ale energiei. Retrageti-va energia din tinuturile intunecate si concentrati-va mintea si toata Fiintarea voastra asupra Luminii. Intunericul nu poate creste sau persista fara vibratiile de ura, lacomie, emitere de judecati si de a face ceva spre folos personal, din dorinta de a controla si de a stapani.
Sensul parabolei sau al conceptului de „a te naste din nou”, care a fost predat de Maestrul Iisus, a fost intr-adevar acela ca fiecare persoana de pe Pamant trebuie sa treaca prin procesul de indepartare al voalului de ignoranta si limitare, prin efort constient, pentru a-si redobandi statutul daruit de Dumnezeu - acela de Fiinta spirituala/umana, care are un Drept Divin, Dobandit prin Nastere.
Iubirea si compasiunea sunt frecventele cele mai inalte din spectrul de Lumina si umbra al omenirii. Formele-gand Sacre si inspirate, ce izvorasc din Mintea Sacra si sunt filtrate prin Inima Sacra, constituie cea mai puternica energie creatoare din lumea materiala existenta. Flacara din Inima Sacra este una dintre manifestarile Creatorului Suprem,Esenta Focului Alb, numita Particule Adamantine. Elementul Foc se replica continuu si, prin intermediul invocarii, el va transforma, în cele din urma, creatiile deformate ale omenirii. Elementul Foc este forta suprema dintre cele cinci elemente: foc, aer, pamant, apa si eterul spiritual.
Voi, Purtatori avansati ai Luminii, sunteti acum instalati confortabil în tiparele de vibratie mereu crescanda ale corpului eteric al Pamantului, ce se deplaseaza treptat în frecventele armonioase ale zonei de sus, a dimensiunii a patra, pregatindu-se totodata sa urce în spirala, în planul frecventelor de jos ale dimensiunii a cincea. Totusi, dupa cum stiti, timpul se accelereaza, iar planeta voastra draga inainteaza din ce în ce mai rapid, pe calea inaltarii. În timp ce face acest lucru, realitatea voastra va incepe sa se schimbe, intr-o maniera si mai impresionanta. Dupa o perioada de timp, multe dintre ceea ce ati considerat ca reprezentau adevarul vostru, noua voastra maniera de a lucra si de a Fiinta, noua voastra identitate, vor fi actualizare, modificate sau lasate în urma. O noua imagine holografica se iveste si, în incertitudinea voastra, va intrebati care va este locul în aceasta noua schema si ce aveti de facut acum. Va rugam sa ramaneti concentrati pe lucrarea de care va ocupati, sa ramaneti centrati în Inima voastra Sacra si sa le Luminati Calea, celor care se afla pe acest drum, în spatele vostru. Iubitilor, multe miracole extraordinare urmeaza sa aiba loc. Ramaneti fermi în adevarul si în integritatea voastra, iar noi va vom Lumina calea. Sunteti iubiti, în cel mai profund mod.
EU SUNT Arhanghelul Mihail si va aduc aceste adevaruri.
Transmis prin Ronna Herman * Copiati nestingheriti si impartasiti. Însa, revendic dreptul universal de autor pentru acest articol, în numele Arhanghelului Mihail. 
[N.tr. Las netraduse randurile de mai jos, fiind vorba despre o brosura scrisa de Ronna Herman, despre simptomele inaltarii, ce poate fi comandata si achitata online, pe website-ul autoarei.]
Dearest friends, this past month, I have spent many hours compiling a new booklet called “THE EVOLUTION OF HUMANITY * SYMPTOMS OF ASCENSION” *  There is a pandemic among Light workers whereby it seems as though everyone is in a state of physical, mental and emotional transformation, with many unusual symptoms, some painful, some puzzling and some extraordinarily wonderful. I have included some important information from other sources; however, most of the articles are from our Beloved AA Michael and the Cosmic Council of Light. I am most pleased to share this vital information with all of you. I hope that it will help to ease your mind and give you some insight as to what is happening as we move deeper into the process of becoming Spiritual/Human Beings. Eternal Love and Angel Blessings.  Your Soul sister, Ronna

Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
http://reconectarea.com/index.html
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner

www.TheReconnection.com

Un comentariu:

  1. va multumim ca aveti placerea de a inpartasi cu noi aceste adevaruri pentur binele nostru cel mai inalt

    RăspundețiȘtergere