joi, aprilie 26, 2012

Fila 293 : Vindecati-va Spatiul Energetic (Mesaj de la Arhanghelul Uriel din 16 aprilie 2012)


      Fiecare dintre vietile voastre reprezinta un spatiu energetic care se afla la vibratia si frecventa lectiilor voastre si ale calatoriei de vindecare. In acest spatiu, voi atrageti situatii si oameni care au doua misiuni. Prima misiune este aceea de a va conecta cu nivelul energetic al vindecarii voastre. Cea de-a doua este de a pastra aceasta energie, pana cand vindecarea e completa. Chiar daca s-ar putea sa ii invinovatiti pe altii, pentru ca va blocheaza fluxul energiei in viata, acestia fac pur si simplu parte din calatoria voastra vindecatoare, pastrandu-va energia, astfel incat sa va puteti incheia ciclul vindecator. Acesta este angajamentul lor fata de voi si vor face tot ce pot pentru a-l respecta, pana cand vindecarea este completa.

     Contractul sufletului pe care voi il intrupati este unul de vindecare si transformare. Realizarea sa e cea mai mareata calatorie pe care ati intreprins-o vreodata, scopul unic al acestei vieti si al tuturor celorlalte. Acesta este scopul vietii voastre si scopul vietii intregii omeniri. Atunci cand permiteti ca vindecarea sa aiba loc, curatati spatiul energetic pe care ceilalti il pastreaza pentru voi si va eliberati pe voi si pe ei de respectiva frecventa energetica. Dar, fara sa recunoasteti constient acest contract, fara dorinta si intentia de vindecare si fara actiunile necesare pentru ca acest lucru sa se intample, va simtiti blocati – si chiar sunteti, pentru ca va aflati intr-un spatiu energetic care nu va fi eliberat, pana cand nu va incheiati vindecarea pe care ati promis ca o veti face.
      Vindecarea reprezinta o promisiune intre fiecare dintre voi si Sursa, este un angajament al sufletului de a duce energia Pamantului, la cea mai inalta frecventa a ei, cea a iubirii neconditionate. Fiecare dintre voi a facut aceasta promisiune si fiecare dintre voi se va intoarce in forma umana, pana cand o va indeplini. Nu exista limita de timp, nici pedeapsa pentru neindeplinire si nici judecata legata de cat bine ati dus-o la bun sfarsit. Exista insa un angajament de a va muta frecventa in afara spatiului energetic al vindecarii, catre o vibratie superioara care va va permite, in mod inconstient, sa duceti la bun sfarsit vindcarea pe care v-ati angajat sa o faceti. Toata lumea din grupul vostru de suflet participa la indeplinirea promisiunii voastre.
     Toata calea vietii voastre este aliniata la vindecare si nu puteti trece intr-o vibratie mai inalta, pana cand nu se incheie vindecarea. Stiind ca promisiunea voastra de vindecare va permite ca, odata ce iertati, sa treceti intr-o vibratie superioara, eliberati-va pe voi si pe toti ceilalti din spatiul energetic al vindecarii si stabiliti-va intentia unei vieti dincolo de vindecare. Vreti sa traiti iubire, bucurie, abundenta sau pace? Toate acestea sunt disponibile in afara spatiului de vindecare energetica. Vreti sa aveti relatii mai satisafcatoare, mai armonioase si mai pline de bucurie? Si acestea va sunt disponibile in afara spatiului de vindecare energetica. Odata ce ii permiteti vindecarii sa aiba loc, sunteti liberi sa treceti dincolo de un scop vindecator, catre un scop al intentiei si alegerii voastre si va creati astfel propriul Rai pe Pamant, implinit in realitatea voastra si a Pamantului.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu