joi, aprilie 26, 2012

Fila 291 : Jennifer Hoffman – Iluminati-va viata



 Devenim sau am fost?



      Calea devenirii este un microcosmos al calatoriei vietii noastre, deoarece procesul devenirii se desfasoara in fiecare moment, ca raspuns la anumite aspecte ale energiei noastre. In mare parte, aceasta calatorie se bazeaza pe alegeri inconstiente, iar noi ne folosim emotiile, pentru a judeca atat alegerile pe care le facem, cat si rezultatele pe care le obtinem. Dar, folosind emotiile, avem tendinta sa evitam orice ne face sa ne simtim „prost” si sa acceptam tot ceea ce ne face sa ne simtim bine. Oricum, cele mai bune alegeri – acelea care implica alegerea unei vibratii energetice superioare – nu ne fac sa ne simtim prea bine. De fapt, pana sa ne aliniem cu noua energie, ne pot face sa ne simtim destul de prost. Vibratia starii de bine ne indica faptul ca ne aflam pe calea lui „am fost”, ca facem lucruri care au fost deja facute, ca ne aliniem la o energie cu care suntem deja familiarizati.
       Atunci cand ne folosim sentimentele si emotiile, pentru a judeca unde ne aflam pe calea spirituala, de regula facem aceasta evaluare pe baza energiei vechi si a ceea ce am trait deja. O schimbare in energie nu aduce imediat bucurie si libertate – chiar din contra. Fiecare schimbare a energiei incepe cu sentimente de deconectare si durere, urmate de alegerea de a trece sau nu la un alt nivel, dupa care ne aflam fie in zona din care am plecat – zona lui „am fost”, cu o energie pe care o cunoastem deja – fie pe un nivel energetic nou, necunoscut si inconfortabil. Cu fiecare schimbare de energie trebuie sa fim pregatiti sa ne acomodam cu schimbarile pe care le cream.
       Ce avem de facut ? Putem sa ramanem in energia lui „am fost”, facand ce am facut pana acum si simtindu-ne confortabil cu lucrurile cu care suntem obisnuiti sau putem incerca sa o luam pe calea devenirii, catre alte nivele energetice, fiind constienti ca ne vom confrunta cu stari de disconfort energetic si emotional. Daca putem rabda aceasta stare, pana cand ne acomodam cu energia, putem integra aceasta energie noua si putem permite ca realitatea noastra sa inceapa sa se desfasoare, pornind din acest punct al devenirii. Daca nu, ne intoarcem la confortul lucrurilor deja cunoscute si ramanem in „am fost”. Cand ne aflam in miezul acestor cicluri transformatoare, cu cat incercam mai mult sa ramanem in spatiul acelorasi emotii si sentimente – incercand sa facem schimbarea, astfel incat sa nu ne deranjam prea mult nici pe noi, nici pe ceilalti sau incercand sa ramanem fericiti, intr-o stare de confort si fara niciun dubiu – cu atat ne va fi mai greu sa pastram schimbarea in frecventa noastra energetica.
      Calea devenirii e o cale fara efort, dar asta nu inseamna ca este usoara. E nevoie de curaj sa ne vedem viata si sa ne hotaram sa renuntam la ceea ce nu ne mai este util, sa ne stabilim intentia pentru noi energii si apoi sa lasam sa treaca tot ce nu ce se potriveste acestora. Cateodata trebuie sa renuntam la lucruri care ne plac si pe care am dori sa la pastram, alteori ele sunt cele care ne parasesc si atunci trebuie sa ne confruntam noi cu respingerea. Dar, in general, in acest proces avem doua optiuni: fie ramanem in „am fost” si pretindem ca facem schimbari pe care, de fapt, nu le facem. Fie respiram adanc, ne adunam curajul, ne stabilim intentia sa devenim o vibratie noua si mai inalta si ii permitem Universului sa ne ajute sa realizam asta, prin mijloace care sa ne aduca bucurie, pace si abundenta, stiind ca orice stare de disconfort am avea, e doar o stare temporara, pana cand integram noua energie si ne aliniem la ea, permitandu-i realitatii noastre sa devina o noua expresie a potentialului nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu