sâmbătă, aprilie 24, 2010

Fila 143 : VIATA FARA EFORT - Arhanghelul Uriel

"Sunt atat de multe aspecte ale corpului vostru fizic, care nu necesita gandire sau efort. Nu trebuie sa ii amintiti inimii voastre sa bata, muschilor sa lucreze, atunci cand vreti sa va ridicati si sa mergeti, ochilor sa vada, atunci cand doriti sa priviti lumea din jurul vostru, urechilor sa auda, sangelui sa curga sau plamanilor sa respire din nou. Toate acestea sunt facute pentru voi. Imaginati-va cum ar fi viata voastra, daca ar trebui sa va reamintiti toate aceste lucruri, astfel incat ele sa se poata intampla. Nu ati mai putea sa va concentrati la nimic altceva. Respiratia – care reprezinta cel mai important element al supravieturii voastre fizice – va mai este o grija permanenta. Si astfel, voi puteti lucra cu Spiritul pentru a va materializa toate nevoile.


Functiile importante ale corpului fizic au fost proiectate sa functioneze fara atentia voastra, astfel incat sa va puteti concentra asupra altor aspecte ale calatoriei voastre. Acesta este un exemplu al modului in care lumea materiala vi se poate materializa fara efort. Si, cu toate acestea, inca va mai faceti griji despre ce se va intampla intr-o zi sau alta. Atunci cand va concentrati asupra trecutului sau asupra viitorului si nu asupra momentului prezent – care este cel in care are loc urmatoarea voastra respiratie – ignorati exemplul dat de modul in care Spiritul actioneaza in viata voastra. Iubirea neconditionata se gaseste in aerul pe care il respirati, care va este pus la dispozitie fara efort, de catre Pamant si de toate elementele care lucreaza impreuna, pentru a se asigura ca aveti intotdeaua suficient aer sa respirati – precum si de corpul vostru, care isi aduce aminte de fiecare respiratie in locul vostru.


Va faceti griji de unde va veni urmatoarea gura de aer? Sigur ca nu. Intr-atat de lipsita de efort poate fi realitatea voastra. Dupa cum nu va ganditi daca va veti reaminti sa respirati data urmatoare, sau daca veti avea aer sa respirati, tot asa puteti sa eliberati grijile legate de raspunsul la toate nevoile, atunci cand recunosteti modul in care Creatorul va furnizeaza tot ceea ce va trebuie, cu o abundenta fara limite, pe masura ce va schimbati preocuparea de la griji, indoila si frica, spre acceptarea faptului ca intotdeauna este destul din toate. Iar la respiratia urmatoare, amintiti-va ca ea va este furnizata, din abundenta, de un Creator care va iubeste fara masura. Respirati cu intentie, din plin si complet, stiind ca iubirea Creatorului este in fiecare gura de aer pe care o trageti in piept si ca, dupa cum aerul pe care il respirati este furnizat fara efort, la fel este rezolvata fiecare nevoie pe care o aveti, atunci cand va aminti ca viata este o calatorie spirituala, care se desfasoara pe un plan material, in care tot ce aveti nevoie va este disponibil."

2 comentarii:

  1. De fapt, suntem niste roboti insufletiti. Sigur ca aceasta 'masinarie "functioneaza" dupa cum a fost proiectata,dar spiritul e cel care il anima.
    El ne-a creat , dar avem libertatea de a "respira "cum vrem.Nu ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu suntem roboti insufletiti.Suntem copii ai Universului, liberi, daruiti cu de toate, lumina din Lumina, iubire din Iubire.Devenim roboti cand facem eforturi sa ne adaptam unor societati bolnave, guvernate de interese si prejudecati.Iisus, acum 2000 de ani,indica modul de a trai cu adevarat: sa fii in lume, dar sa nu faci parte din ea.Alegerile noastre, facute constient, dar cel mai adesea inconstient, ne apropie sau ne indeparteaza de Sursa, de Dumnezeu, cu consecintele de rigoare.

    RăspundețiȘtergere