sâmbătă, mai 01, 2010

Fila 150 : IOAN MUNTEAN - Semnele trezirii divinitatii si vindecarii Sufletului

Este important  să înţelegem semnele care apar la cei cu care începem să lucrăm împreună sub diverse forme:

- când citesc lucrările scrise pe hârtie;
-  când citesc articole postate pe blog;
- când vizualizează videoclipuri postate pe blog;
- când discut cu fiecare individual pe teme pe care-i interesează;
- când fac terapii individuale;
- când participă la terapii colective;
Sunt mai multe semne care apar, fiecare simţind în funcţie de propriile caracteristici:

  1. Cei mai mulţi, cca 95%, simt linişte ca urmare a curăţirii sufletului  şi a îmbunătăţirii legăturii sufletului cu Întregul, Creaţia Divină şi cu Dumnezeu. E foarte importantă această linişte pentru că ne arată că începe să se vindece sufletul şi când se vindecă sufletul se poate vindeca şi corpul.
  2. Cca 50% simt căldură. Acum câţiva ani am dat  într-un plic „Elemente de alchimie spirituală” la secretara de la ANATECOR pentru conferinţa din acel an. Ridicând deasupra capului plicul cu lucrarea simţea cum prin ea curge armonia divină încălzindu-se toată.   Când începem să lucrăm împreună se deblochează canalele prin care circulă energiile divine şi acea căldură este percepţia energiei divine care vine să cureţe, regenereze, vindece, să dea putere. Se poate  simţi mai multă căldură în părţile din corp unde e nevoie de mai mult ajutor. Această căldură poate scădea pe măsură ce se lucrează împreună ca urmare a îmbunătăţirii stării corpului.
  3. Cca 50% simt şi o stare de bucurie, o stare de bucurie naturală şi mult mai puternică decât bucuria pe care sunt unii învăţaţi să şi-o facă. La ea se poate ajunge ca urmare a creşterii gradului de trăire în prezent.
  4. La cca 25 % dispar dureri vechi de care nu am putut scăpa până atunci.
  5. Cca 2%  simt şi dureri pe care nu le-au mai simţit în ultima perioadă pentru că au fost ascunse de medicamentele pe care le-au luat ca să nu-i mai doară în loc să-şi fi rezolvat problemele pe suflet care generau acele dureri . Aceste dureri sunt dureri de curăţire, de regenerare. Şi o rană când se vindecă ne mănâncă.
  6. La cei cu care lucrez în direct şi chiar şi la cei care-mi citesc lucrările se activează tot mai puternic centrii de energie din podul palmelor. Este util ca pe zonele dureroase şi unde simt că e nevoie de ajutor să pună palmele şi cu ochii închişi să repete rugăciunea „Tatăl Nostru” cca 5 min (orientativ, fără să cronometreze). După ce s-au ocupat de o zonă pot să se ocupe de altă zonă. Dacă în acea zonă se simte căldură se va observa cum la început căldura creşte şi apoi începe să descrească. În acest caz se mută mâinile în altă poziţie după ce căldura scade.
Toate aceste semne, înţelegându-le, ne ajută să ne crească credinţa în Dumnezeu Tatăl, să ni se cureţe sufletul şi să ne deschidem sufletul să putem primi tot mai multe de la Tatăl.

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu