sâmbătă, mai 29, 2010

Fila 166 : Ne putem vindeca si cum?!

        Ca să înţelegem noi ne putem asemăna şi cu un copac în care rădăcinile, trunchiul şi prima parte a crengilor este format din corpul subtil şi vârful crengilor este corpul fizic (corpul fizic fiind în medie cca 7% din ceea ce este omul).
        Copacul poate fi sănătos dacă este bună legătura rădăcinilor cu Întregul din care face parte. Dacă aceasta este bună sunt şanse să fie sănătoase şi rădăcinile şi dacă acestea sunt bine are şanse să fie sănătos şi trunchiul şi dacă şi acesta este bine au şanse să fie sănătoase şi prima parte a crengilor şi dacă acestea sunt bine au şanse să fie sănătoase şi vârful crengilor.
      Dizarmoniile din gânduri vorbe şi fapte, respectiv judecăţile, grijile, compătimirile şi autocompătimirile, ataşamentele, neacceptările, nemulţumirile  ne-au separat tot mai mult de Întreg, de Dumnezeu Tatăl.
      Nivelul mediu de conectare al oamenilor cu Întregul, este de cca 1%. Aceasta ne arată, chiar dacă corpul fizic considerăm că-i bine ce cale lungă mai avem de străbătut… Eu înţeleg că suntem sănătoşi când suntem în armonie totală şi reconectaţi 100% cu Întregul din care facem parte, cu Dumnezeu Tatăl…
      Dacă ne referim la sănătatea corpului fizic este demonstrat că şi îmbolnăvirea corpului este efectul îmbolnăvirii sufletului. Concludente din acest punct de vedere sunt şi realizările medicului german Hamer referitor la ceea ce numim „cancer”.
      Se ştie că pentru a se vindeca corpul trebuie să se vindece întâi sufletul. Pentru că atunci când este armonie celula se transformă şi se vindecă singură, fapt demonstrat şi de epigenetică, în condiţii de laborator.
      Singurul care ne poate vindeca este Întregul din care facem parte, Dumnezeu Tatăl, când noi ne deschidem sufletul să poată veni puterea divină să ne cureţe, să ne facă bine şi să ne dea putere.
     Deocamdată pot să primească ceea ce vine de la Dumnezeu Tatăl prin intermediul meu (prin terapii colective, şedinţe individuale directe sau de la distanţă, blog, materiale scrise)  cca 7% din oameni şi aceştia se pot reconecta şi vindeca.
     Este demonstrat de asemenea că efectul trăirii e mult mai puternic decât al gândirii. Starea de linişte pe care o simt ce-i cu care încep să lucrez este semnul că suntem  pe calea însănătoşirii, a reconectării. Celelalte semne că pot primi ajutorul prin intermediul meu sunt prezentate în „Semne…”. Cât poate primi depinde de fiecare… Esenţa a ceea ce se poate face, fiind împreună, este trăirea tot mai armonioasă  în prezent  şi nu o tehnică dar cu efecte mai bune decât orice tehnică cunoscută.
     Nu doresc să analizez celelalte tehnici. Fiecare să aplice ceea ce este pregătit. Trebuie să înţelegem că putem primi ajutor numai prin intermediul celor care sunt bine în armonie cu Dumnezeu. Pentru aceasta condiţia esenţială este să trăiască cât mai mult în prezent. Acesta este motivul pentru care se fac bine şi alţi oameni apropiaţi celor cu care lucrez (se însănătoşesc, li se luminează viitorul).
      Şi  vindecarea prin rugăciuni este importantă dar trebuie s-o înţelegem. Mulţi spun, cum au fost învăţaţi, rugăciuni de cerere. Dar singurele rugăciuni bune sunt cele de mulţumire. Pentru că abia atunci când mulţumim lui Dumnezeu pentru ce ne dă şi ne va da ne acceptăm pe noi şi ceea ce este în legătură cu noi aşa cum este şi ne deschidem sufletul ca să putem primi  ceea ce trebuie să primim…

      Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu