sâmbătă, mai 01, 2010

Fila 149 : IOAN MUNTEAN - O scoala practica de inalta spiritualitate

În fiecare sămânţă de brad este potenţial un brad. 

În mod asemănător fiecare om, aşa cum ne spune şi Iisus, este şi copilul lui Dumnezeu.

Starea noastră potenţială ne-o arată şi fizica cuantică când ne spune că prin creierul nostru se procesează într-o secundă 400 miliarde de biţi de informaţie din care noi suntem conştienţi, în medie, de numai cca. 2000; ne arată că în condiţiile uzuale funcţionăm ca şi computere virusate şi că putem şi e bine să tindem să trăim tot mai frumos starea de copil al lui Dumnezeu.

Dar aşa cum pentru a putea trece sămânţa în starea de brad trebuie să ajungă în pământ unde să aibă căldură şi umiditate… şi noi „pentru a intra în Împărăţia Cerurilor” trebuie „să ne naştem a doua oară” cum îi spune Iisus lui Nicodim – să ajungem să trăim în prezent şi să ne minunăm şi bucurăm precum copii…

Pentru a crea condiţiile necesare acestei transformări pe aceste meleaguri, din vremea dacilor, este şcoala lui Zamolxe. Pe alte meleaguri este şcoala lui Buddha . Cu alte elemente, ajungând la nemărginire, este şcoala lui Iisus.

Ceea ce facem este o şcoală practică de înaltă spiritualitate pentru a crea atmosfera în care să fie posibilă realizarea Conştiinţei Cristice şi a alchimiei spirituale pentru creşterea armoniei sufletului nostru cu Dumnezeu şi Creaţia Divină, manifestată şi prin starea de linişte şi de bine a sufletului.
Aceasta ne ajută şi să conştientizăm că suntem şi copii lui Dumnezeu şi să trăim tot mai frumos această stare.


Este ajutat fiecare să-şi urmeze propria cale fie că e de natură ştiinţifică fie că e de natură religioasă. Este ajutat fiecare să trăiască tot mai frumos în prezent, să fie tot mai viu, să se poată bucura tot mai mult de fiecare clipă.


Are ca efecte şi întreţinerea şi îmbunătăţirea stării de sănătate şi luminarea viitorului. Starea de armonie a sufletului nostru se transmite şi spre cei apropiaţi nouă
şi spre toţi oamenii şi spre Creaţia Divină în funcţie de cât e de deschis sufletul fiecăruia ca să poată primi.

Ceea ce se face are la bază şcoala lui Zamolxe şi este completată cu elemente aduse de Iisus. Rolul meu este de catalizator astfel încât minunile puse de Dumnezeu în fiecare din noi să poată fi folosite. Mă adresez celor care mă pot pricepe, celor care pot fi ajutaţi în mod direct sau de la distanţă; prin intermediul lor se transmite ajutorul şi spre cei apropiaţi lor şi spre toţi oamenii, spre Creaţia Divină.


Sunt persoane care e suficient să citească, cu sufletul deschis, blogul pentru a primi ajutorul. Este util să-l citească zilnic…şi în primul rând să vizioneze videoclipul cu înregistrarea terapiei colective de la Telecomed din 2008 – este gratuit şi nu trebuie să contribuie cu nimic pentru aceasta.

Cât durează şcoala? Şi o şedinţă poate ajuta… ar fi recomandabil să se facă cel puţin 10 şedinţe… Sunt persoane cu care lucrez zilnic… cu altele lucrez la câteva zile…  fiecare cum simte nevoia… se poate adapta programul pentru posibilităţile fiecăruia…

Pe lângă şedinţele de la distanţă se organizează şi terapii colective de una sau două zile când sunt grupuri constituite. Până în prezent se fac la Buzău, Bucureşti, Constanţa, Mangalia şi Cluj.

                                           Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu