duminică, mai 02, 2010

Fila 151 : Ioan Muntean - Se activeaza si chakrele din podul palmelor

De o importanţă deosebită este şi că la cei cu care lucrez în direct şi chiar şi la cei care-mi citesc lucrările se activează tot mai puternic chakrele (centrii de energie şi informaţie) din podul palmelor. 

Este bine ca pe zonele dureroase şi pe cele unde se simte nevoia de ajutor să ne punem palmele şi cu ochii închişi să repetăm rugăciunea „Tatăl Nostru”, conştientizând că Tatăl îşi face lucrarea prin intermediul palmelor, cca 5 min (orientativ, fără să cronometrăm). După ce ne-am ocupat de o zonă putem să ne ocupăm de altă zonă, dacă mai sunt şi alte zone care au nevoie de ajutor. Dacă în acea zonă, în timp ce se repetă tatăl nostru, se simte căldură se va observa cum la început căldura creşte şi apoi începe să descrească. În acest caz se mutăm mâinile în altă poziţie după ce căldura scade.

În funcţie de zonă dureroasă sau care necesită ajutor se pot ţine palmele în diverse moduri şi să se repete Tatăl Nostru:

1. dacă durerile sau zonele care necesită ajutor sunt în partea de jos a spatelui se poate pune palma stângă pe zona spatelui şi palma dreaptă pe partea din faţă a corpului în dreptul acelei zone. Dacă e mai uşor palma stângă o putem pune cu dosul palmei pe spate;

2. dacă durerile sunt în partea de sus a spatelui putem pune amândouă palmele pe piept în dreptul acelei zone;

Este util să ne ocupăm cel puţin o dată pe zi de zona capului unde sunt 4 poziţii în care se procedează asemănător punând palmele şi repetând Tatăl Nostru:

Prima poziţie – palmele pe zona ochilor dar fără a apăsa;  



A 2a – palmele pe tâmple de o parte şi cealaltă a capului cu vârful degetelor spre creştetul capului;

 A 3a – palmele pe ceafă, paralel şi orizontal, cea dreaptă deasupra spre creştetul capului şi cea stângă sub ea, spre gât;  

A 4a – pe gât, sub bărbie, cu palmele împreunate la bază, ca într-un “V”, şi în  dreptul mărului lui Adam (fără a apăsa pe el) iar degetele sprijinindu-se lateral pe gât. 
 



Repetându-se Tatăl Nostru, în timp ce se ţin palmele pe diverse zone, acele porţiuni din corp sunt ajutate să se cureţe, deblocheze, vindece…

Cu Lumină şi Iubire, Ioan

Postare preluata cu bucurie de pe blogul Maestrului Spiritual Ioan Muntean - http://alchimie.spirituala.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu