marți, mai 18, 2010

Fila 164 :Fiecare dintre noi suntem profesori sau oglinzi...

        De ce criticaţi? Nu realizaţi că ce nu vă place să vedeţi în alţii este ceea ce nu vă place să vedeţi în voi? Vă uitaţi la propria reflecţie. Puteţi spune: "Dar de ce este aşa? Eu nu sunt ca ceilalţi", dar adesea voi nu puteţi vedea aceast lucru deoarece este ascuns.
      Fiecare în viaţa personală este un învăţător sau o oglindă, chiar acei pe care voi îi numiţi "duşmani". Aceste persoane pot fi prieteni foarte buni în lumea spiritului. Ei au venit să vă ajute să învăţaţi.
Adesea sunteţi ofensat de spusele lor, dar ei doar vă arată sau vă învaţă lucruri pe care aveţi nevoie să le cunoaşteţi. Dacă voi nu înţelegeţi lucrul acesta şi nu învăţaţi ce este necesar, sufletul nu va evolua spiritual. El va stagna în zona confortului, un loc minunat pentru alţii, dar nu un loc pentru dezvoltarea spirituală.
Am fost întrebat alaltăieri, de ce scriu aceleaşi lucruri. Am spus că scriu aceleaşi lucruri, dar într-o manieră diferită. Deoarece, dacă mintea este expusă informaţiei mai intens, atunci ea şi programarea au posibilitatea să se schimbe odată ce primeşte mesajul. Data viitoare când cineva vă jigneşte, făcând comentarii care nu vă plac, se creează o situaţie pe care voi o evitaţi fugind. Întrebaţi-vă: ”De ce reacţionez? Ce trebuie să învăţ din aceasta? Câtă risipă de energie are loc prin reacţie şi prin evitarea situaţiei.
Odată ce vă uitaţi la situaţie şi o confruntaţi, ea nu va mai exista. Da, poate noi vă vom testa de câteva ori, doar să vedem dacă aţi învăţat lecţia sau v-aţi uitat cu adevărat în oglinda personală şi dacă mesajul care v-a fost furnizat a fost folositor. În cele din urmă, nu vor mai fi teste. Reacţia este frica şi este negativă.
Dacă nu reacţionaţi, energia va putea fi folosită într-un scop mai înalt. 

   Maestrul Maitreya - mesaj de Sus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu