luni, mai 10, 2010

Fila 153 : Se tinde si spre Corpul de Lumina nepolarizat

Este foarte important să tindem, atât cât putem, spre Corpul de Lumină nepolarizat. 

Are dreptate Drunvalo în mesajul din 17 martie 2010, în controversa lui cu Tyberonn, când spune că este absolut necesară ajungerea la Corpul de Lumină nepolarizat, pentru că numai în această stare putem primi ajutor…

“Da, în cele din urmă vom trece dincolo de Mer-Ka-Ba-ul tetraedric, dar nu sunt de acord ca depinde de noi – şi de oricine din univers – să determine noua formă a Corpului de Lumină al omului. Doar Mama Pământ poate – şi o va face.”

Are  dreptate  şi când spune că e greu să ajungem la acesta şi  că în mod normal oamenii şi chiar şi prin intermediul lui nu pot ajunge la Corpul de Lumină nepolarizat.

La terapiile colective le spuneam aceleaşi lucru celor care, cu eforturi materiale mari,  făcuseră cursurile de mer-ka-ba şi vedeam că nu-i ajută… pentru că la Corpul de  Lumină nepolarizat nu se poate ajunge prin intermediul gândirii.

Eu observ la cei cu care colaborez că se tinde spre acest Corp de Lumină nepolarizat, ca dar de la Dumnezeu Tatăl, ca o rezultantă a creşterii armoniei sufletului. Aceasta se realizează şi la cca 50% (acest procent este în continuă creştere) din cei care folosesc cu sufletul deschis blogul sau lucrări scrise… bineînţeles că la viteze mult mai mici decât la cei cu care colaborez direct…

Starea normală este de echilibru perfect între principiile masculin şi feminin (50% – 50%) şi cu Corpul de Lumină nepolarizat. Dizarmoniile din gândurile, vorbele şi faptele noastre de-a lungul timpului ne „întunecă” tot mai mult Corpul de Lumină şi ne blochează. Pe de altă parte se observă tendinţa polarizării masculin feminin de-a lungul timpului.

Observ la cei cu care colaborez că, urmare firească a creşterii armoniei sufletului, o mare parte din dizarmoniile şi „durerile” culese de-a lungul timpului, care ne întunecă şi ne blochează Corpul de Lumină, se transformă astfel ca să nu ne mai afecteze  şi ceea ce nu se poate transforma se curăţă pentru a ne putea elibera. Gradul de transformare depinde de starea de armonie a fiecăruia văzând că sunt cazuri la care se transformă sute de mii de părţi şi numai o mică parte mai trebuie curăţată. Văd cum se curăţă dizarmonii de mii, de zeci de mii, de sute de mii… de ani.

Un caz mi se pare clasic. O persoană dintre cei cu care lucrez conştientiza la un moment dat cum se curăţă energiile şi informaţiile de când altădată era spânzurat. Nu după mult timp conştientiza cum se curăţă energiile şi informaţiile de când altădată a fost străpuns de sabie. Recent simţea dureri foarte mari în zona rinichilor şi la verificările medicale nu se găsea nimic. După câteva zile conştientizează că durerile erau curăţiri de energiilor şi informaţiilor de când altădată indian fiind, prin America de Sud, din copaci îl atacă un şarpe uriaş care îl omoară prin strangulare.


La cei cu care lucrez se realizează şi autoechilibrarea principiilor masculin şi feminin, prin aceasta scăzând şi polarizarea Corpului de Lumină.

Viteza cu care se tinde spre Corpul de Lumină nepolarizat este în funcţie de caracteristicile fiecăruia.

Ca să înţelegem că tinderea spre corpul de Lumină nepolarizat se poate realiza şi repede este exemplu unui bărbat de la Cluj cu care am început să lucrez de mai puţin de o lună şi jumătate la o terapie colectivă, unde a participat la 2 şedinţe.

Principiul masculin îi scade de la 87% la 57% (se tinde spre 50%). Corpul de Lumină se realizează în proporţie de cca 40% (plecând de la 0% şi se tinde spre 100%).

Cu Lumină şi Iubire, Ioan Muntean - Blog Alchimie Spirituala

5 comentarii:

  1. Cum ne putem curata de energiile negative si ce trebuie sa facem sa acumulam cat mai multa lumina ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Recomand terapia cu Lumina si Iubire care se face prin maestrul spiritual Muntean Ioan.Se invata la aceasta scoala de inalta spiritualitate cum ne putem elibera de energiile dizarmonioase.Lucrarea de curatire o face Dumnezeu Tatal cand noi suntem deschisi, constienti, prezenti.Acumularea de Lumina si Iubire este o rezultanta a practici spirituale, nu se realizeaza prin gandire sau vointa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu toti suntem din Bucuresti sa beneficiem de intalnirile cu maestrul spiritual Muntean Ioan.(chiar nu am auzit de el pana acum )
    Daca nu acumulam Lumina prin gandire pozitiva,prin intentii pozitive, prin fapte bune, atunci trebuie sa facem neaparat meditatie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Intalniri cu Ioan se fac in mai multe zone din tara : Bucuresti, Buzau, Constanta, Arad, Cluj,Mangalia, etc.Se lucreaza si la distanta si terapia se poate face prin internet( messenger, skype) sau prin telefonul mobil, fix.Propriu zis nu se face meditatie in cadrul sedintelor, dar acesta este termenul cel mai apropiat cunoscut.Nu sunt tehnici speciale, totul este foarte simplu.Cu siguranta faptele bune, intentiile si gandurile ajuta.Dar daca, canalele energetice din organism, chakrele sunt astupate de dizarmonie, atunci energia divina curge mai greu si aceasta Lumina si Iubire curata, elibereaza, vindeca.Gandirea pozitiva presupune existenta unei gandiri negative care trebuie schimbata.Nu gandul nou pe care eu il generez acum are puterea de a transforma o realitate existenta.In spatele fiecarui gand creat exista un gand care este denumit gand sponsor, radacina.Acela este destul de puternic din moment ce genereaza o stare de dizarmonie, de aceea autosugestia pozitiva lucreaza la periferie, nu patrunde in esenta.Eliberarea de ganduri negative care genereaza la randul lor stari negative presupune patrunderea in campul cauzal si nu sunt multi care vad si vindeca in cauzal.Sunt oameni care ajung si singuri la iluminare, insa acestia fie vin de pe nivele inalte de vibratie, fie au muncit in alte vieti pentru a evolua spiritual.Cei mai multi au insa nevoie de ajutorul unui profesor, ca si la scoala clasica.
    Cu Lumina si Iubire,

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, multumesc, multumesc.

    RăspundețiȘtergere