duminică, mai 16, 2010

Fila 155 : Pacienti sau discipoli?! de Muntean Ioan

        Starea normală este de bine, sănătate, bucurie… 
        Dar pentru a putea trăi în această stare trebuie să fim în armonie cu Dumnezeu Tatăl, cu Întregul. Când apar „probleme” pe sănătate sau viitor acestea sunt semne că trebuie să ne întărim armonia sufletului cu Dumnezeu.
       În general cei cu care lucrez ajung la mine când au probleme, ca pacienţi. Dar ei se transformă în discipoli pentru că, aşa cum se ştie de pe vremea dacilor, pentru a se vindeca corpul trebuie mai întâi să se vindece sufletul, şi este util să şi conştientizeze aceasta.
Deşi îi ajută să conştientizeze, nu ceea ce discutăm este esenţial, ci energia şi informaţia pe care o primeşte direct sufletul fiecăruia, când „lucrăm” împreună, fără cuvinte, pentru a ajunge să se manifeste „minunile” care sunt în fiecare dintre noi. Ca efect al colaborării reuşesc tot mai mult să se poată detaşa şi de informaţiile primite anterior şi să le poată folosi tot mai bine.
      În fiecare dintre noi sunt „capacităţi minunate” în stare potenţială, aşa cum într-o sămânţă de brad se află în stare potenţială un brad.Dar pentru ca sămânţa să se poată transforma în brad aceasta trebuie să ajungă în pământ cu umiditate şi căldură şi apoi să aibă condiţii prielnice pentru a putea deveni … o plăntuţă … un brăduţ … şi un brad…
      În mod asemănător sunt ajutaţi să se transforme cei cu care încep să lucrez. Această transformare este echivalentă şi cu „a doua naştere”. Pe măsură ce înaintăm transformarea este tot mai stabilă şi efectele tot mai benefice… şi în îmbunătăţirea sănătăţii şi viitorului lor şi a celor apropiaţi lor…

      Cu Lumină şi Iubire, Ioan - Alchimie Spirituala 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu