sâmbătă, decembrie 12, 2009

Alimentatie cu Omraam Aivanhov







    
Mâncarea ce o mâncam intra în sângele nostru, si de acolo extrage entitati care îi corespund în Natura. Evanghelia zice:" Oriunde este stârv, vor fi si vulturi adunati" si acest adevar se aplica pe toate planurile: fizic, astral, mental. Daca doriti sa fiti sanatos, nu atrageti vulturi cu stârvuri, pe nici un plan! Cerul nu se va manifesta prin nimeni care e deschis impuritatii fizice, astrale sau mentale. Carnea corespunde unui anumit element în gândurile, sentimentele si actiunile noastre. De exemplu, daca visati ca veti mânca carne, trebuie sa fiti foarte atent, pentru ca asta înseamna
ca veti înfrunta o tentatie de un anumit fel, ducând la acte de violenta, sentimente senzuale si egoiste, gânduri nedrepte; carnea reprezinta violenta pe plan fizic, senzualitatea pe plan astral si egoism pe plan mental.
Traditia zice ca înainte de Cadere, Adam avea o fata frumoasa si stralucitoare, si era îndragostit de animale, care îl respectau si îl ascultau. Dupa Cadere, el si-a pierdut fata pura si stralucitoare, iar animalele i-au devenit dusmani. Animalele nu au încredere în om, pasarile zboara la apropierea lui, toata Creatura se gândeste la el ca la un dusman si trebuie sa existe un motiv: pentru ca a cazut din înaltimile spirituale. Acum el poate sa-si recâstige splendoarea originala, supunându-se legilor Iubirii si Întelepciunii, cum o facea cândva, si sa se reconcilieze cu Creatia. Când o va face, va aduce Regatul Domnului pe Pamânt.
În aparenta, razboaiele sunt cauzate de probleme economice, politice, etc. dar de fapt sunt rezultatul felului în care oamenii taie animalele. Legea dreptatii este implacabila. Omul trebuie sa plateasca cu sânge, pentru tot sângele varsat, omenesc sau animal. Milioane de litri de sânge cerând razbunarea Cerului s-au absorbit în Pamânt, evaporarea lui atrage nu numai microbi, ci si larve si entitati mai joase din lumea invizibila. Aceste adevaruri va sunt înca necunoscute voua si majoritatii oamenilor si nu vor fi, probabil, acceptate, dar sunt obligat sa vi le dezvalui fie ca le acceptati sau nu.
Si asa noi continuam sa ucidem animalele. Nu ne dam seama ca Natura e un organism vast, un sistem a carui funtionare e perturbata de uciderea atâtor celule, se creeaza un dezechilibru si nu trebuie sa fim surprinsi când izbucnesc razboaiele. Da, milioane de animale sunt macelarite de noi pentru consum, fara a sti ca în lumea invizibila aceste animale sunt legate de oameni si, deci, ucidem oamenii: ucigând animale, ucidem oameni. Toti vorbesc de a scoate razboiul în afara legii, si sa aducem pacea cu orice pret, dar pacea nu poate rezista pe Pamânt cât timp omorâm animalele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu