sâmbătă, decembrie 12, 2009

Fila 81 : BUCURIA este semnul unui Suflet sanatos



Capacitatea de a resimţi intens şi pentru perioade mari de timp starea de bucurie este semnul unui suflet sănătos. Cu cît vă puteţi bucura mai uşor cu atît aveţi un suflet mai sănătos. Cu cît motivele pentru care vă puteţi bucura sînt mai simple cu atît sănătatea sufletului este mai bună. Luaţi în serios aceasta corelaţie. Nu este doar o părere sau o simplă idee. Evaluarea stării de sănătate a trupului se poate face printr-o mulţime de mijloace. Sănătatea sufletului se observă prin capacitatea de a trăi starea de bucurie. Tristeţea, blazarea, plicitiseala sînt semnele unor maladii ale sufletului. Dacă nu le trataţi la timp consecinţele acestor "boli" se vor resimţi chiar şi dincolo de mormînt.


Capacitatea de a te bucura cu uşurinţă este totodată semnul unui om plin de virtuţi. Iubirea, iertarea, generozitatea, bunătatea, abnegaţia sînt prezente doar într-un suflet sănătos. Un om fericit, bucuros manifestă cu uşurinţă şi virtuţile. Căutaţi să fiţi bucuroşi cît mai mult timp şi din motive cît mai simple. Astfel vă veţi menţine sănătoşi pînă în ultima clipă a vieţii întrupate şi chiar şi dincolo.


E o nevoie mare de oameni bucuroşi în întreaga lume! Împrieteniţi-vă cu Îngerul Bucuriei. Fiţi veseli, fericiţi sau măcar zîmbiţi cît mai mult. Vă veţi face bine vouă înşivă şi multor altora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu