sâmbătă, decembrie 12, 2009

Fila 86 : Simptomenele evolutiei spirituale ( de Karen Bishop )     Chiar dacă procesul nostru evolutiv se accelerează rapid, alături de noile energii vibraţionale superioare, experimentăm cu toţii aceste schimbări în felul şi în ritmul propriu, în funcţie de cine suntem şi în funcţie de codificare şi planul nostru dinainte de naştere. În general, procesul nostru de ascensiune are legătură cu felul în care fiecare dintre noi îşi foloseşte energia individuală şi care sunt credinţele şi experienţele noastre (cu alte cuvinte, felul în care suntem structuraţi şi în care vibrăm). Aceste lucruri pot fi schimbate şi se vor schimba automat pe măsură ce facem loc şi întrupăm mai multă lumină în interiorul nostru. Pentru cei cu o mare sensibilitate, cu puteri extrasenzoriale şi pentru cei deschişi la tărâmurile superioare, procesul de ascensiune poate reprezenta o provocare mai mare.

Pentru mine, toate simptomele interesante şi „stranii” au dispărut după ce am „ajuns” cu totul într-un tărâm mai înalt… ceea ce se va întâmpla şi în cazul vostru. Aceste simptome par să se petreacă în timp ce trecem prin tranziţie sau prin ceea ce eu am asemănat cu un „tunel”. Fiţi conştienţi de faptul că există un capăt şi că la final vă aşteaptă o realitate incredibil de frumoasă, paşnică şi plină de iubire. Fie ca procesul de evoluţie să vă fie vesel, plin de pace, lumină şi minune! (Observaţie: Desigur, nu toate aceste simptome pot fi atribuite procesului de ascensiune. Vă rog să vă urmaţi călăuzirea interioară şi să consultaţi un medic dacă este nevoie).
Senzaţia că vă găsiţi într-o oală sub presiune sau într-o energie intensă; simţiţi tensiune. Ţineţi minte, vă adaptaţi unei vibraţii superioare. Vechile tipare, comportamente şi credinţe sunt împinse şi ele la suprafaţă. Se întâmplă foarte multe în interiorul vostru!
* O senzaţie de dezorientare; nu ştiţi unde vă aflaţi; pierderea simţului orientării în spaţiu. Nu vă mai găsiţi în 3D de acum, întrucât aţi trecut sau vă aflaţi în procesul de trecere către tărâmurile superioare.
 * Dureri neobişnuite în diferite părţi ale corpului. Vă purificaţi şi eliberaţi energia blocată ce vibrează în 3D în timp ce voi vibraţi într-o dimensiune mai înaltă.
* Vă treziţi în timpul nopţii între ora 2 şi 4 a.m. Pe măsură ce evoluaţi, vă treziţi la 5 a.m. Se întâmplă multe în starea voastră de vis. Nu puteţi sta acolo perioade lungi de timp şi aveţi nevoie de o pauză. Aceasta este, de asemenea, ora de „curăţare şi eliberare”.
 * Pierderea memoriei. Dificultăţi în găsirea cuvintelor. Există o mare pierdere de memorie pe termen scurt şi numai amintiri vagi despre trecut. Vă găsiţi în mai multe dimensiuni în acelaşi timp şi vă deplasaţi înainte şi înapoi ca parte a tranziţiei (experimentaţi o “deconectare”). De asemenea, trecutul vostru face parte din Vechi, iar Vechiul a dispărut pentru totdeauna. A fi în momentul de Acum reprezintă calea Noii Lumi!
* „A vedea” şi „a auzi” lucruri.  Experimentaţi diferite dimensiuni pe măsură ce treceţi prin această tranziţie, în funcţie de câtă sensibilitate aveţi şi de felul în care sunteţi structuraţi.
 * Pierderea identităţii. Încercaţi să vă accesaţi vechiul „voi”, însă acesta nu mai există. Poate nu veţi şti la cine vă uitaţi în oglindă! Aţi curăţat o mare parte a vechilor tipare din interiorul vostru şi întrupaţi acum mai multă lumină şi un sine divin mai simplu şi purificat. Totul este bine… sunteţi în regulă.
* Senzaţia „extracorporală”  Vă simţiţi ca şi cum vorbeşte cineva, dar nu sunteţi voi acea persoană. Corpurile noastre sunt ultimele care vin din urmă şi nu se găsesc în acelaşi loc cu restul părţilor din noi. Acest fenomen se poate întâmpla şi pentru că este mecanismul nostru natural de apărare pentru a supravieţui atunci când suntem foarte tensionaţi sau ne simţim traumatizaţi şi lipsiţi de control. Corpul vostru trece prin multe şi poate că nu doriţi să staţi în el. La un moment dat, ghidul meu de înălţare mi-a spus că aceasta era o modalitate de a uşura procesul de tranziţie şi că nu este neapărat nevoie să experimentez senzaţiile prin care trece corpul.
 * Perioade de somn profund. Vă odihniţi din cauza adaptării, vă integraţi şi, totodată, construiţi următoarea fază.
 * O sensibilitate acutizată a ceea ce se găseşte în jur. De abia puteţi suporta înghesuiala, zgomotul, mâncărurile, televizorul, vocile altor oameni şi alţi diverşi stimuli. Obosiţi foarte repede şi vă epuizaţi cu uşurinţă. Vă acordaţi! Fiţi conştienţi că într-un final va trece.
 * Ameţeală, pierderea echilibrului, dureri de gât şi de spate, ţiuit în urechi, mâncărimi de ochi, văz înceţoşat (foarte des întâlnit), insomnie şi palpitaţii ale inimii cu dificultăţi de respiraţie (de asemenea, foarte des întâlnite). Dureri de cap.
 * Plângeţi din orice, fie că este vorba de ceva minunat, fie trist.
* Nu vă amintiţi înţelesul lucrurilor din jurul vostru. Atunci când mă aflam într-o perioadă intensă a procesului de tranziţie, lovindu-mă de o energie substanţială din tărâmurile superioare, îmi amintesc că mă uitam la o pubelă de gunoi şi nu ştiam care îi este scopul. Trebuia să-mi accesez memoria „vechiului”. Asta însemna că vibrăm la un nivel în care orice lucru deţine numai semnificaţia şi identitatea pe care noi i le atribuim. În tărâmurile superioare, energia este doar energie, fără etichete sau semnificaţie. Totul este proaspăt şi nou.
* Dificultăţi în amintirea a ceea ce ai făcut sau cu cine ai vorbit cu o zi în urmă sau cu o oră înainte. În tărâmurile superioare, realitatea se află în momentul de acum. Dacă nu menţinem ceva în conştiinţa noastră, pur şi simplu încetează să mai existe. Nu avem ataşamente. Ne creăm propria lume din jur prin intermediul credinţelor şi gândurilor noastre, iar lucrurile de care nu ne „agăţăm”, nu există. Totul este complet nou şi o luăm de la început, în fiecare moment. Ne putem racorda la orice dorim, putem crea şi experimenta acele lucruri. Această stare vine şi pleacă, însă reprezintă un antrenament pentru existenţa în tărâmurile superioare. Se poate să vă speriaţi atunci când se întâmplă.
 * Simţiţi că nu doriţi să faceţi nimic. Vă aflaţi în perioada de odihnă, o luaţi de la capăt. Corpul vostru ştie de ce are nevoie. Când începeţi să atingeţi tărâmurile superioare, „a face” şi „realizarea unor lucruri” se atrofiază pe măsură ce energiile Noului susţin femininul delectării, al receptivităţii, creării şi îngrijirii de sine. Cereţi-i Universului să vă „aducă” ce doriţi în timp ce vă simţiţi bine şi vă distraţi!
 * O intoleranţă pentru lucruri de vibraţie joasă (sau tridimensionale) reflectate în conversaţii, atitudini, structuri sociale, metode de vindecare etc. Vă fac să simţiţi, la propriu, că vi se face greaţă în interiorul vostru. Vă aflaţi într-o vibraţie mai înaltă, iar energiile nu mai sunt aliniate. Sunteţi „împinşi” să mergeţi mai departe… pentru „a fi” şi a crea Noul. Mai mult, simţiţi uneori că vreţi să rămâneţi în casă sau doar să fiţi singuri, întrucât „cele din afară” nu mai sunt compatibile cu vibraţia voastră mai înaltă.
* O pierdere a poftei de mâncare. Corpul vostru se adaptează la o stare nouă şi mai înaltă de existenţă. De asemenea, o parte din voi nu îşi mai doreşte să mai fie aici în Vechi.
 * Dispariţia bruscă a prietenilor, activităţilor, obiceiurilor, slujbelor şi locuinţelor. Evoluaţi dincolo de ceea ce aţi obişnuit să fiţi, iar aceşti oameni şi aceste împrejurări nu mai sunt compatibile cu vibraţia voastră. Noul va apărea în curând şi vă veţi simţi ATÂT de bine!
 * Pur şi simplu nu mai puteţi face anumite lucruri. Atunci când încercaţi să faceţi activităţile şi rutina obişnuită, vă simţiţi îngrozitor. La fel cu cele de mai sus.
 * Zile de oboseală extremă. Corpul vostru pierde din densitate şi trece prin restructurări intense.
 * O nevoie de a mânca des, însoţită de o stare ce se aseamănă cu crizele de glicemie scăzută. Câştigarea în greutate (mai ales în zona abdominală). O poftă de alimente ce conţin proteine. Aveţi nevoie de o cantitate imensă de combustibil pentru acest proces de ascensiune. Câştigarea în greutate fără nici o posibilitate de a slăbi este una dintre cele mai întâlnite experienţe. Aveţi încrederea că trupul vostru ştie ce face.
 Notă:  Corpul pare să aibă nevoie de această greutate în plus pentru a procesa şi menţine vibraţiile mai înalte ale Noului. Ficatul se epuizează întrucât procesează şi dezintoxică rapid. Un ficat suprasolicitat poate duce la câştigarea kilogramelor în plus în zona abdominală şi la trezirea frecventă în jurul orei 3 a.m. (ora ficatului în medicina orientală). Ne putem ajuta ficatul prin ceai de ciulin, plimbări, exerciţii de respiraţie şi având încredere în viitor.
 * Experimentarea multor stări de bine şi de rău; plâns. Emoţiile reprezintă mijlocul nostru de eliberare, iar noi avem multe de eliberat acum.
 * O dorinţă de a pleca Acasă, ca şi cum totul ar fi GATA şi nu mai aparţineţi acestui loc. Ne întoarcem la Sursă. Totul ESTE gata. (Însă mulţi dintre noi rămânem pentru a experimenta şi crea Noua Lume). De asemenea, vechile planuri pe care le-am făcut la venire s-au încheiat.
 * O senzaţie că înnebuniţi sau că dezvoltaţi vreun fel de boală mentală. Experimentaţi cu rapiditate mai multe dimensiuni şi o mare deschidere. Acum vă stau multe la dispoziţie. Pur şi simplu nu sunteţi obişnuiţi. Conştienţa voastră s-a ascuţit şi limitele au dispărut. Acestea vor trece şi într-un final vă veţi simţi ca Acasă, aşa cum nu v-aţi simţit niciodată înainte, întrucât Acasă este aici, în prezent.
 * Anxietate şi panică, sentimente de isterie. Ego-ul vostru se pierde şi îi este frică. Poate simţi că totul se sfârşeşte (ceea ce se şi întâmplă!) De asemenea, sistemul vostru este suprasolicitat. Vi se întâmplă lucruri pe care poate nu le înţelegeţi. Totodată, pierdeţi tiparele comportamentale de vibraţie joasă pe care le-aţi dezvoltat pentru a supravieţui în 3D. Toate astea vă fac să vă simţiţi vulnerabili şi lipsiţi de putere. Nu avem nevoie de aceste tipare şi comportamente pe care le pierdeţi în tărâmurile superioare. Toate acestea vor trece şi veţi simţi la un moment dat multă iubire, siguranţă şi unitate. Aveţi răbdare!
* Depresie. Lumea exterioară nu este aliniată la vibraţia voastră nouă şi înaltă. Nu vă simţiţi atât de bine aici. Totodată, eliberaţi energii joase şi întunecate şi voi „vedeţi” acum prin ele. Rezistaţi!
* Vise lucide, agitate şi uneori violente. Eliberaţi multe, multe vieţi de energie vibraţională joasă. Mulţi spun acum că au vise frumoase. Starea voastră de vis se va îmbunătăţi la un moment dat şi vă veţi bucura din nou de ea. Unii experimentează această eliberare cât sunt treji. Mama mea mi-a spus într-o zi că era de părere că experimentam coşmaruri în starea de veghe!
 * Transpiraţii şi bufeuri în timpul nopţii.  Corpul nostru se „încălzeşte” şi arde toxinele.
 * Planurile voastre se schimbă în mijlocul evenimentelor şi se îndreaptă într-o direcţie complet diferită. Sufletul vostru vă echilibrează energia. De obicei vă simţiţi MINUNAT în această nouă direcţie, întrucât sufletul vostru ştie mai multe decât voi! Vă distruge alegerile şi vibraţia de „rutină”.
* Aţi creat o situaţie care pare ca cel mai rău coşmar, cu multe aspecte negative. Sufletul vostru vă călăuzeşte spre „extinderea” aspectelor de lipsă din voi sau „temperează” aspectele în care aţi avut excese. Energia voastră doar se echilibrează. Testul pe care vi l-aţi fixat singuri este să vă găsiţi calea înapoi spre pace. Aceasta este călătoria VOASTRĂ, iar sufletul nu ar fi pregătit-o dacă nu aţi fi fost pregătiţi pentru aceasta. Voi sunteţi cei care descoperiţi calea de întoarcere şi o veţi face. Privind înapoi, veţi mulţumi pentru aceste experienţe şi veţi fi o persoană diferită.

Un comentariu:

  1. Muzica asta mi-a linistit sufletul in multe momente de intuneric..
    Multumesc pentru tot ce ne impartasesti!

    RăspundețiȘtergere