sâmbătă, decembrie 19, 2009

Fila 90 : Forta din Armonie ( mesaj de la Quado )



Sunteti mult, cu mult mai puternici, decat credeti ca sunteti. Sunteti indeajuns de puternici, nu numai pentru a supravietui dincolo de ceea ce v-a adus viata,  dar si pentru a inflori in aceste conditii.


Ceea ce cautati este armonia - armonia intre ceea ce este in realitate, ziua cea noua, pe masura ce se desfasoara, si actiunile si dorintele voastre. Ziua de azi, clipa de fata detin forta. Voi tainuiti in voi insiva puterea, prezenta de spirit, talentul si creativitatea, curajul. Voi aduceti toate acestea in acum-ul in plina desfasurare.
 
Creati un moment atat de armonios, incat sa fredoneze de bucurie. Creati un moment in care sa surprindeti revarsarea, calatorind cu ea in rostogolirea din munte si contopirea cu marea, apoi calatorind cu valurile, inspre un tarm indepartat.


Nostalgia si regretul, teama si anxietatea, cramponarea de ceea ce nu mai este necesar, toate acestea creeaza lipsa de armonie. Lasati-le in urma, pe pietre, pe masura ce va catarati in apele miscatoare a ceea ce este cu adevarat.


Permiteti-va sa fiti purtati de val si nutriti convingerea ca veti fi suficient de puternici, convingerea ca veti fi calauziti si ajutati. Pur si simplu armonizati-va vibratia cu murmurul universului pe care il percepeti pe cand inainteaza, care se roteste, creeaza, de parca s-ar revarsa din abundenta.


Chiar si raul cel varstnic, cel atat de batran, goneste cu ape noi in fiecare clipa a fiecarei zi. Cufundati-va mana si simtiti-i vibratia ce il patrunde. Percepeti-i cursul, temperatura, asa cum este acum. Apoi umpleti-va fiinta cu credinta, cu adanca incredere in propria forta si faceti pasul.
 
Ce calatorie magnifica este viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu